xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #43413
    Sziasztok!!!

Éppen erre jártam, benézek, él e még e hely... erre mit látok megdöbenésemre... nem is hittem először a szememnek...

Ha valaki nem tudná, dióka (Allofmusic), admin, mflex, alias BAXI fórumán...
    BAXI Fórum
    Nos ha itt elolvasuk a szabályzatot, akkor látható az átlinkeléssel kapcsolatos szabályok, és majd mi az, ami történi fog a taggal, meg hasonlók. Azaz a diktatorizmus...
    Kérdem én: Mi ez ha nem kilinkelés? véletlen oda csöppent a tinta? Netán nem megy olyan jól a BAXI fórum, hogy már másfelé nézelödik az admin is? Istenem, eszetek, mint sündisznónak!!! Arról már nem is beszélek, hogy aki több gigát is megosztott velük, azt meg kibaszták vilmára...(ez lennék én)

Nem bántás, és nem écelődés véget, csak furcsaság véget, jókat nevetve a dolgon írom mind ezt...
    Aztán kicsit végig gondolom az egész történetet, és azt hiszen sokan tudjátok a sztorit, a végén kiderül, semmi értelme nem volt több felé darabolni a zenei népet... Inkább egyben, és egészben kellett volna tartani, hiszen csapatban az erő, egyenként kicsik és kevesek vagyunk bármihez... de szakácsoknak ezt mondhatom...

úgyhogy zenélés, és semmi duma...