112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33

Keresőbe beírva több találat is lesz ez csak néhány példa

Multiply-n is van

http://pado69.multiply.com/music/item/178

Az ftp-n pedig jelenleg is 3 Laser Dance albumot látok
  • imre07
    Sziasztok!
    Egy kis régebbi, nem disco zene, hátha valakit érdekel. A minősége sajnos csak 160. (200 Mega, RAR)

Bryan Ferry Roxy Music - The Platinum Collection

Release date: 7 June 2004

Track listing

Disk 1

1.Virginia Plain
    2.Pyjamarama
    3.Do The Strand
    4.A Hard Rain's Gonna Fall
    5.Street Life
    6.All I Want Is You
    7.The 'In' Crowd
    8.Smoke Gets In Your Eyes
    9.You Go To My Head
    10.Love Is The Drug
    11.Both Ends Burning
    12.Let's Stick Together (Let's Work Together)
    13.The Price Of Love
    14.This Is Tomorrow
    15.Tokyo Joe

Disk 2

1.Sign Of The Times
    2.What Goes On
    3.Carrickfergus
    4.Trash
    5.Dance Away
    6.Angel Eyes
    7.Over You
    8.Oh Yeah (On The Radio)
    9.The Same Old Scene
    10.Jealous Guy
    11.More Than This
    12.Avalon
    13.Take A Chance With Me
    14.Don't Stop The Dance
    15.Windswept

Disk 3

1.Slave To Love
    2.Is Your Love Strong Enough
    3.The Right Stuff
    4.Kiss And Tell
    5.Limbo6.He'll Have To Go
    7.I Put A Spell On You
    8.Will You Love Me Tomorrow
    9.Girl Of My Best Friend
    10.Your Painted Smile
    11.Mamouna
    12.As Time Goes By
    13.Goddess Of Love
    14.All Over Now Baby Blue
    15.A Fool For Love

Elérhető itt.
  • Chris 2000
    A szépen megkérem valaki hozzájuttatna néhány Koto v. Laser Dance zenéhez?

• Breki33
    tecsak kérdezel, de nem válaszolsz P

• Breki33
    jó reggelt
  • Breki33
    Hello

#42683 és környéke

nálam sem volt jó a jelszó, közben volt kint egy torrent link onnan szedtem szedtük le

kutijani azt hiszem kérésre feltöltötte máshová
    amúgy nem nagy szám simán egymás után jönnek a számok
  • laco64
    KÉREM irja le valaki,hogy hol lehet ftp-re belépni???Köszönöm
  • Dióka
    "nem magasztalom magam az égbe, bár lehet ez eképpen tünik néked"="költőiség"

"munkásság" "pályafutás" "gyűjtemény" "másként látnád" "ne ítélkezz" "trend boy hatás" "ámen"

nevezd már meg kinek szól, hogy tudja már vagy írj neki magánban!
  • Trend Boy #43523
    Jobbulást, minél hamarabb...
  • Trend Boy #43522
    Szia!

Köszönöm...
    Igaz picit, s csak pár ével fiatalaban, de zenét szeretően élek. Helyesírás az tényleg pocsék, és talán jobb ha úgy fogalmazunk, kategorián aluli. Viszont értelmezni lehet, és ez a lényeg... Kb napi 25.000 karaktert verek a gépekbe, emelett eltörpül nekem, hangsúlyozom, nékem, a helyesírás. Sokat kinlondtam vele egy időben, ma már nem foglalkozom vele.
    Viszont azt kell mondanom, ha a helyesírás miatt hinne nekem valaki, hát az megérdemli a sorsát, és elég buta embernek tartom...
    Engedelmeddel, nem magyaráznám meg az üzenet tartalmát, mert komoly oldalakba telne leírni, egy félév kimagaslóan, és nevetségesen történő történéseit... Hidd el, oka van az üzenetnek, akinek szól az majd ért belőle, sajna nem neked szólt, bocsi érte, ha untatott volna...
    Másrészről, nem magasztalom magam az égbe, bár lehet ez eképpen tünik néked. Ha gondolod, személyes ismeretség után , életem munkáságának ismerete, hangmérnőki pályafutásom és zenei gyülyteményem ismerete, után talán picit másképp látnád ezt a helyzetet.
    Tenyleg messze álljon tölem bántani bárkit is, de szerintem a másik fél nem ismerete nélkül ne itélkezünk már ilyen formában... Én sem teszem...

A zene legyen veled!!!!
  • zsoltford
    sziasztok tagok, lassú!
    ftp-ről leszedte valaki a modern talking 2007-es mixet?
    hát kollégák ... az isten álgya meg az áldott kező feltöltőjét, de hogy
    lehet valaminek ilyen kodot adni:6§Bvt6O>-t6UG86ha.G ??????meg minek!?!
  • kutijani
    Nálam is belassult
  • kutijani
    Sziasztok
  • Breki33
    Michael Jackson
    Another Part Of Me , Liberian Girl , Earthsong
    1988, 1989, 1995
    Pop
    Mpeg2 , 480x576
    106 + 73 + 160 MB

Another Part Of Me
    Liberian Girl
    Earthsong

http://evanescenceru.files-upload.com/files/202140/michael_jackson_-_another_part_of_me.avi
    http://evanescenceru.files-upload.com/files/202222/michael_jackson_-_liberian_girl.avi
    http://evanescenceru.files-upload.com/files/202193/michael_jackson_-_earthsong.avi
  • Breki33
    másnál is ilyen rohadt lassú mostanában - pár napja az sg?
  • Breki33
    pl melyiket?
  • Breki33
    Milli Vanilli - Girl I'm Gonna Miss You

MPEG-2 9408 Kb/s 720x576
    224 MB

by anonymator

http://rapidshare.com/files/29606992/Milli_Vanilli_-_Girl_Im_Gonna_Miss_You__Pal_DD2_.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/29607008/Milli_Vanilli_-_Girl_Im_Gonna_Miss_You__Pal_DD2_.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/29606744/Milli_Vanilli_-_Girl_Im_Gonna_Miss_You__Pal_DD2_.part3.rar

• laco64
    nagyon megkérek valakit irja le hogyan lehet letölteni azokat a cuccokat amiket föltesztek ide,kivéve aminek van rapidja vagy más letöltési kiirása.KÖSZÖNÖM
  • Breki33
    szia, gratulálok a hölgyhöz
    mutatsz egy képet?

gondolom mostmár egy fiú jön ugye? P
  • Breki33
    jobulást neked pont ma gondolkoztam hol lehetsz

hogy kezelik?

• Dióka
    gateye!

ez a kis anekdótád most megszínesítette a napomat!halálra röhögtem a végén magam!nagyon érdekes és elgondolkodtató a mondanivalója....

bár szerintem beengednék azt a lovagot, ha látnák benne a kellő elhivatottságot és elszántságot a tökély felé, hisz gondolom valaha ők is akkor kerültek be,amikor az azzá válás útját választották (ergo nem voltak tökéletesek, de szerettek volna), kivéve ha eleve tökéletesnek születtek, aztán ha nem mégsem jön be nekik az új klubtag, akkor később úgyis kidobnák az elit alakulatból azt a gyakorlatilag csak elvi síkon tökéletességre vágyó "paciment"!
  • gateye
    Üdvözletem minden Fórumtagnak !
    Tudom, rég írtam a Fórumba, de azért nem vesztem el. Csak mostanában sok a tennivaló, és megszületett a második kislányom is...
    Szóval mostanság én is a csendes háttértagok közé tartozom, de azért próbálom átfutni(követni) a hozzászólásokat (a heti 2x2 óra internetezésre fordított időmben), és letölteni 1-2 jó zenét. Köszönet érte!
    Nekem is még kazettákon van sok régi jó zene, de sajnos nincs időm bedigizni őket(és a minőségük sem a legjobb, leginkább rádióból felvett), és sajnos legtöbbjüknek sem a címét, sem az előadóját nem tudom (akkoriban nem mindig mondták be, és az angoltudásom is hagy kívánnivalót maga után...). Sokszor mostanában - ha letöltök vmit - ismerem fel a számot.
    Szóval üdv és köszönet mindenkinek (látom sok új tag is van), Szuszidinek jobbulást !
    Amúgy még mindig keresném:

John(?)-Love is a Hunter
    Zulubeat-Umba Umba

számokat. Ha megvan valakinek, tegye fel legyenszíves.

A Tökéletességre törekvésről mindig egy anekdota jut eszembe:

Volt egyszer régen egy lovag, aki a tökéletes közösséget kereste, ahol élni szeretett volna. Nekiindult hát és minden útjába került közösséghez csatlakozott, majd hosszabb-rövidebb idő után (amikor rájött, hogy a közössége nem tökéletes) kilépett, és tovább keresett. Bejárta a fél világot, de sehol sem lelte a tökéletes csapatot. Egyszer csak egy erdőben találkozott egy remete szerzetessel. Beszédbe elegyedtek, a lovag elmesélte, hogy a tökéletességet keresi. Erre a szerzetes azt kérdezte : -Fiam, Te tökéletes vagy? -Természetesen nem,azért keresem a tökéletes közösséget, hogy ott én is tökéletessé válljak. -És mit gondolsz Fiam, ha megtalálnád ezt a közösséget, beengedhetnének oda??!...

• Dióka
    és csak úgy tényleg mindegy, de nő a nézettség alapon....Trend Boy tökéletesen helytelenül képes csak írásba fogalmazni gondolatait,hisz a "heleysiarsa" sosem volt jobb egy gyenge 3-asnál.
    De ne "bántsátok" már szegényt (értsd némi iróniával), hisz van elég baja így is bőven!
  • Dióka
    Átérzem és jobbulást kívánok!
  • Dióka
    GYEREKEK!

KÖSZÖNJÉTEK MEG SZÉPEN, HOGY TREND BOY MEGOSZTOTTA VELETEK AZ IGAZI EGOMÁN "TREND BOY HATÁST" ÉS MÁR MINDENKI TUDJA, HOGY HA MÁS NEM IS, DE Ő A TÖKÉLETESSÉGRE TÖREKSZIK!

SZERINTEM SOKAT VESZTHETTÜNK VOLNA MENTÁLISAN IS, HA EZT MA NEM TUDJUK MEG!

Egyébiránt BRAND tanárbácsival sokmindenben teljesen egyetértek, amit volt szíves észrevételezni a mi kis cuki "követendő fiúcskánkkal" (Trend Boy) kapcsolatban!

Viszont tényleg csak a katarktikus dramaturgiai hatás fokozása érdekében javaslom én is csak építő jelleggel, hogy ha a magyar helyesírásról beszélünk vagy rá hivatkozunk, akkor írjunk már magyar ékezetekkel is (persze ne hivatkozzunk az angol kiosztású billentyűzetre) és a "le írtam" legyen kicsit közelebb egymáshoz (bár tudom,ez most biztos csak félreírás volt) és figyeljünk a vesszőkre is!

na,.......csak mert én is szeretem az autókat, a nőket, a (T)rendet, a minőséget és úgy ámblokk a tökéletességet!:))))
  • Szuszidi
    Szép napot! A lengő bordámba becsipödött egy ideg tegnap este hirtelen mozdulat = órditás, köhögés = kurva nagy fájdalom + egetverő órditás örülök hogy élek!!!! De azért néha vagyok de csak nagyon néha!!!
  • Breki33
    hello
  • kutijani
  • kutijani
    Sziasztok!
  • Brand
    En sokat nem jarok ide a forumra,talan nincs is annyira beleszolasom,de talan mindig beleolvasok es ezert kicsit magamenak is erzem, ezert 45 eves fejjel és tanari esszel (magyar -tortenelem) egy joszandeku innovaciot irnek neked.

Mivel az egekig magasztalod magad ,minden teren ,hogy nem szereted a fel megoldasokat stb... Ennek akkor lesz valami latszatja, hogy az altalanos iskola 2-3 szintjerol a helyesirasodat megprobalod feljavitani legalabb egy hajszalnyival,mert akkor tobben hinnenek is neked-ezt mind csak jo szandekbol irtam-

Mas tema:
    A zeneket en is nagyon szeretem, ezt regebben mar le irtam, hogy nagy mennyisegu italo es egyeb zenekkel rendelkezem ,csk egy a bajom, hogy amik itt mennek azok mar mind megvannak (sajnos)
  • Breki33
    Here on Board we had the 0-Poster Rule. After 14 days with no Post your account will be deleted.
    We are a community and lives from your Posts-please be a part of it!

kemény
  • Trend Boy #43500
    Tényleg nem kötözködés véget... A kép 3, az irás 6...

Egyébként jó zenék vannak rajta...
  • pazo
    Hali !

Tökéletes vagy félmunka ??!!
    Sokat lehetne biztos erröl irni, a napokban volt egy "tárgyalásom" ahol az "ügyvéd" ugy "dolgozott" hogy a "vádlottat" mielött szóni tudott volna akár a saját védelmében "kirekesztette" a tárgyaláson!!
    Ugy hozott "itéletet" hogy meg se halgatta tud -e valamit felhozni maga védelmére......
    Mindegy , az "esküdtek" pedig most csak az "ügyvéd" vagy talán "ügyész" álláspontját ismerik, pedig ha tudnák az igazat......
    Az "itélet" megvan, nem "fellebbezek"......
    ....ez sem volt egy tökéletes munka.......
  • Breki33
    más is kapott ilyet?

Hallo Breki !
    <br />Dein Account bei Bestmixes wurde wegen Inaktivität gelöscht!<br / ><br />
    Mfg Admin of Bestmixes

<br />Your Account on Bestmixes is deleted-you have make NO POST!!! br / ><br />
    Mfg Admin of Bestmixes
  • Breki33

Italo Mega Dance Vol.6
    2007
    Quality: mp3/VBR kbps
    105 Mb
    Filefactory.com

Tracklist:

01. Ma.Bra. feat. Spanic Boy - Al Ritmo (Ma.Bra. Edit Mix)
    02. Montana & Graziano - Pow Chi 2.7 (FM Edit)
    03. Iklip - Turning For You (Ma.Bra. Remix)
    04. Babil J - You And I (DJ Mauro Vay GF Mix)
    05. Nordic Stars - Tell Me Why (Fabrizio E Marco Recipe)
    06. Strip Poker - Kiss Me All Over (Original Mix)
    07. Floorfilla - Italo Dancer 2007 (Italobrothers New Vocal Rmx Radio)
    08. Gemini Station - My Radio
    09. Luca Zeta - Don't Forget It (Danijay Mix)
    10. Kompulsor - Look At Me Now (Rem@X Remix Edit)
    11. Italobrothers - Moonlight Shadow (Radio Mix)
    12. Deep Spirit feat Kathy - No Cover Song (Fabrizio E Marco Radio)
    13. DJ Sanny J feat. Luca Zeta - Coming Back To You (D. Valenziano Remix)
    14. DJ Zulan & Alex Teddy feat. Jelya - Confusione (Radio Edit 2007)
    15. Italian Rockaz & Avoya vs. Lil M - Il Mio Amore (DJ Zulan Remix Edit)
    16. Blue Venice - Love Forever
    17. Katrina - Magic Night (DJ Mauro Vay GF Remix)
    18. H2k - Summer Of California (Dancephonic Short Rmx)
    19. Ramon Zerano & Marc Korn - Virgin Of Love (TBM DJ Short Rmx)
  • Breki33
    jó reggelt

• Trend Boy #43495
    Szeretem a tökéletes munkát!!!

Magamtól mindig is megköveteltem, a maximumot, sosem elégedtem meg fél megoldásokkal... Lehet sokan ezért túlságosan is le, illetve felnéznek rám, de hát külömbözők vagyunk...
    A fél munka, és a rész megoldások, sajnos nem az én asztalom. Szeretem a zenét, és ezen kivül még van pár hobbim, amit a lehetőségekhez képest a maximumon üzők. Hát igen, ilyen az autósport... a másik kedvencem.
    Nos szeretem, ha elviszem a tv-m a szerelőhöz, akkor tökéletesen megjavítja, szeretem, ha öltönyöm beadom a tisztítoba, és tökéletes állapotban kapom meg, és szeretem, ha kajálni megyek, a kaját tökéletes készíti el a szakács... Azt hiszem teljesen érthetően elvárom a minőséget!!!
    Nos szeretném, ha ti is, arra törekednétek, hogy amit tesztek, az tökéletes, legyen, hiszen ettől fog a világ egézségesen előre halladni... Fél, munka, fél megoldások, nem jók... Mi lenne ha az autódat, csak félig szerelnék meg, ha csak félig lenne kitisztitva a ruhám, vagy a kaja is fél kész maradna...
    S mindezt mért is írom? Sajna azért, mert szomorúan tapasztalom, megint valaki csak fél munkát, fél megoldást végzet, és ez nagyon elszomorít...

De csak kiheverem ezt is...
  • Breki33
    hello privi ment
  • Breki33
    amikor nem írok semmit az ftp létrehozása óta oda teszem a linket

ha a multiplyre rakok vmit azt viszont kiírom
    és oda általában maga a zene kerül

viszont tényleg erősen gondolkozom a jelszóváltáson mert így az ftp nem a fórumé 40-50 ember használja akinek nagy része a fórumon meg sem fordul.

De őszinténszóla nincs kedven a napi 10 jelszókérő privihez újra
    és az ebből fakadó vitákra.
  • Breki33
    igen a címe