Köszönöm...
Igaz picit, s csak pár ével fiatalaban, de zenét szeretően élek. Helyesírás az tényleg pocsék, és talán jobb ha úgy fogalmazunk, kategorián aluli. Viszont értelmezni lehet, és ez a lényeg... Kb napi 25.000 karaktert verek a gépekbe, emelett eltörpül nekem, hangsúlyozom, nékem, a helyesírás. Sokat kinlondtam vele egy időben, ma már nem foglalkozom vele.
Viszont azt kell mondanom, ha a helyesírás miatt hinne nekem valaki, hát az megérdemli a sorsát, és elég buta embernek tartom...
Engedelmeddel, nem magyaráznám meg az üzenet tartalmát, mert komoly oldalakba telne leírni, egy félév kimagaslóan, és nevetségesen történő történéseit... Hidd el, oka van az üzenetnek, akinek szól az majd ért belőle, sajna nem neked szólt, bocsi érte, ha untatott volna...
Másrészről, nem magasztalom magam az égbe, bár lehet ez eképpen tünik néked. Ha gondolod, személyes ismeretség után , életem munkáságának ismerete, hangmérnőki pályafutásom és zenei gyülyteményem ismerete, után talán picit másképp látnád ezt a helyzetet.
Tenyleg messze álljon tölem bántani bárkit is, de szerintem a másik fél nem ismerete nélkül ne itélkezünk már ilyen formában... Én sem teszem...