xnl87ky5.jpg

free counters

• Trend Boy #43495
    Szeretem a tökéletes munkát!!!

Magamtól mindig is megköveteltem, a maximumot, sosem elégedtem meg fél megoldásokkal... Lehet sokan ezért túlságosan is le, illetve felnéznek rám, de hát külömbözők vagyunk...
    A fél munka, és a rész megoldások, sajnos nem az én asztalom. Szeretem a zenét, és ezen kivül még van pár hobbim, amit a lehetőségekhez képest a maximumon üzők. Hát igen, ilyen az autósport... a másik kedvencem.
    Nos szeretem, ha elviszem a tv-m a szerelőhöz, akkor tökéletesen megjavítja, szeretem, ha öltönyöm beadom a tisztítoba, és tökéletes állapotban kapom meg, és szeretem, ha kajálni megyek, a kaját tökéletes készíti el a szakács... Azt hiszem teljesen érthetően elvárom a minőséget!!!
    Nos szeretném, ha ti is, arra törekednétek, hogy amit tesztek, az tökéletes, legyen, hiszen ettől fog a világ egézségesen előre halladni... Fél, munka, fél megoldások, nem jók... Mi lenne ha az autódat, csak félig szerelnék meg, ha csak félig lenne kitisztitva a ruhám, vagy a kaja is fél kész maradna...
    S mindezt mért is írom? Sajna azért, mert szomorúan tapasztalom, megint valaki csak fél munkát, fél megoldást végzet, és ez nagyon elszomorít...

De csak kiheverem ezt is...