112171

xnl87ky5.jpg

free counters

• Wescone
    Hah! Működik ez!
    Kösz a tippet Kaposi!
  • Wescone
  • Wescone
  • Dióka
    és kit érdekel eredeti Sandra dvd eredeti minőségben letölthetően?
    ja, ha senkit,akkor én mára már nem ajánlok fel semmit sem....
  • kaposi1
    Helló!
    A legegyszerübb ha ide a saját fórum galériádba töltesz fel képet.
    A folyamata:

Az oldal legtetején katt a fórum-ra.
    Bal oldalt katt a saját galériára.
    Új kép feltöltéséhez kattints ide.
    Album neve : / beírsz valami tetszőlegest /
    Tallózás : / ahonnan a képet szeretnéd /
    Amikor feltöltötte a képet akkor az albumoknál rákattintasz a képre
    Utoljára feltöltött képeknél kinagyítod a képet
    Majd jobb gombal katt a képen / kép címének másolása /
    Vissza a forum oldalra ahová be szeretnéd illeszteni
    katt a kép bezsúrására a szövegdoboz alatt
    felnyíló ablakba beillesztés
    Ha mindent jól csináltál akkor [IMG] között megjelenik a képed helye.
    Majd katt a mehet gombra.

Ha mindent jól csináltál megjelenik a képed.

Huh.. Leírni sokkal bonyolultabb volt mint megcsinálni.
    A TÖBBIEKTÖL MEG ÉN KÉREK ELNÉZÉST.
  • Wescone
    Sandra - Maria Magdalena...
    Tényleg, hogy kissé feldobjam a hangulatot...
    Kit érdekel Sandra - DVD?
    Eredetiböl rip-elt 99,1%-os minőség.

Senkit? Na jó, ha nem hát nem...
  • Dióka
    meg mondjuk akit érdekel,a Tengerészgyalogos c. film werkfilmjét is.....
  • Wescone
    Pet Shop Boys - let's make lots of money! Minden van itt, sosem láttam még...
  • kutijani
    szivesen
  • Dióka
    ami onnan van nyilván olyan,amilyet látsz....

De ha van még 8 perced,akkor a "Yooooo!"-s klippet innen
    leszedheted nézhető minőségben is!Legyen mondjuk ez a mai csemegéd!Meg a többeknek is!
  • Wescone
    Oh yeah!
  • Wescone
    Majd elfelejtettem!
    Kösz a linket Kutijani! Nagyon király!
  • Wescone
    Jó minőség?
  • kutijani
    Na ugye milyen jóó vitatkozások helyett
  • Wescone
    Most meg Eruption - One Way Ticket. Yooooo!
  • Dióka
    pár tucat klipp és koncertfelvétel is megvan róla,ha gondolod.....
  • Wescone
    Yello - Vicious games megy éppen rajta! Yeahh!
  • Wescone
    Wow!... Nézzétek meg ezt a "Non Stop Disco Tv"-t. Megéri!
  • Dióka
    A hiéna csoportot pont a magadhoz hasonló személyekre értettem,bár épp rád nem gondoltam,mert nem is neked írtam, de te magadra vetted,így gondolom egy erős csoporttagként gondoltál magadra!
    Erről én miért is tehetek?!Tudod,akinek nem inge,nem veszi magára.....

Az én "alacsony intellektuális szintemen" eszmebe nem jutna vélt sérelmeim miatt a te jó édes anyádat bármilyen szülésre ösztönözni, de lehet, hogy még sokat kell tanulnom, hogy megértsem ennek szükségszerűségét a Te mindegyishogymilyen szinteden.
    Nekem Buda a jó.Ha gondolod akár holnap is...elmondhatod,mi a bánat bajod van?A számom elküldöm priviben, holnap hívhatsz rajta....
  • Wescone
    GDB - Marrakesh...
    Kazettárol, analogban... Micsoda retro feelin'! Elképesztő mennyire nyugtató a digitális, fémes hangzás után...
  • Frenky70
    Dióka!

Idézlek:"mert nehéz egy gazellának elmagyarázni egy hiéna csoportban,hogy miért ne egyék meg....."
    Mi ez, ha nem minősítés? Szerinted ezzel nem szólítottál meg mindenkit ezen a fórumon?
    Ha neked hiányoznak az én összetett mondataim, az legyen a te bajod. Lehet, hogy engem elborított már az indulat, de téged a magas IQ-d borít be, és talán nem jól látsz tőle. Ne alacsonyodj le, maradj csak a te magas szinteden, mert szégyellném, ha osztoznom kellene ezen az alacsony intellektuális szinten veled. Lehet, hogy mi együtt egománok vagyunk, de te egyedül kimeríted ezt a fogalmat.
    A továbbiakban én is szívesen folytatom veled személyesen,ha megmondod melyik város legyen a találkozó helye. Én Pestre szavazok.
    Az időpont pedig rád van teljesen bízva.

A fórumon befejeztem a veled való társalgást, nem kívánok reagálni a magasröptű gondolataidra.

ÜDV.: utáljukegyüttdiókát alapító tag!!
  • Wescone
    Mi lenne, ha maradnánk a zenénél?
    Csak egy ötlet...
  • Dióka
    persze szívesen válaszolok minden értelmes invitálásra,de úgy látom, abból ma már egyre kevesebb lesz.....
  • Dióka
    Frenky!

Te pont azt a szintet hozod a válaszoddal,amennyit reméltem tőled. Nem többet, de egy leendő szektavezértől ez is elég jó teljesímény.Tetszik a leendő tömörülés neve, aranyos.
    Nekem nincs ellenvetésem a talival, nyugodtan keress meg és egyeztessünk. Azt tudod, hogy miért írtad azt, hogy "oktatgattál minket"?
    Egy árva szót nem szóltam hozzád hawer!Erről beszéltem az előbb, ha valaki ideír valakinek,akkor pár ember vérig sértve önmagára veszi azt is,aminek a címzett listájában nincs is benne.
    B+,nem vagytok kicsit egománok így együtt páran?!

"okos és bátor, kemény legény" - ha gondolod ezt nyugodtan kifejtheted nekem élőszóban is, nem egy sötét barlangban élek, szívesen meghallgatom a véleményed,ha azt képes vagy összefüggően is elmondani és nem kapsz dührohamot a tehetetlenségtől és az értelmesebb összetetett mondatok hiányától,mint amit most itt produkálsz.
    Ha elküdök egy személyi adatlapot magamról,hogy ne legyek neked annyira személytelen, akkor megnyugszol?!
    Ellentétben veled,én egyébként puszilom anyukádat, valószínű ő nem tehet rólad,így nem sülyedek a te szintedre azzal, hogy őt degradálóan a számra emeljem!Frenky.Ez nem csak IQ szint kérdése....nem kell ennyire lealacsonyodnod....
  • Frenky70
  • Wescone
    Mi van itt?! Háborús zóna?
  • Frenky70
    Egyszer és mindenkorra elég belőled. Olvasd vissza mindazokat amiket eddig írtál, oktatgattál minket és minősítetted az általad vélt tudatlanságunkat. Mivel meg vagy győződve magasabb rendűségedről, csak annyit kívánok neked: szüljön anyád sünt. Velem eztán ne akarj szórakozni! Elbújsz a géped mögé személytelenül, onnan vagy okos és bátor, kemény legény. Kár, hogy személyesen nem találkozthatunk, akkor valószínűleg alább adnád. Talán jó lenne összehozni!
    Kerülj el engem, és ott társalogj, ahol eddig rontottad a levegőt! Hidd el, nem fogsz hiányozni itt senkinek. De talán máshonnan is kitették a szűröd már.
    A szekta jó ötlet. Átgondolom. Pl: Utáljukegyüttdiókát néven.
  • Dióka
    Frenky!

Neked csak a világgal van úgy általában bajod vagy konkrétan is meg tudod mondani, hogy szerinted melyik irományom csapta ki a biztosítékot nálad, miszerint én ma "frocliztam" valakit vagy nem adtam kellő tiszteletet felé.
    Csak azért kérdem,mert az az érzésem van itt egy jól behatárolható pár emberrel, hogy ha valaki nem az ő szekerüket húzza, nem bólogat minden szavukra, akkor az csakis esküdt ellenség lehet.
    Ezzel a vita vagy eszmecsere készségetekkel némi fejlődést produkálva még esetleg szektába tudnátok verbuválódni.
    De az is lehet, hogy csak túl sok mimóza lelkületű hímtagot vonzott össze ez a fórum,ahol nem lehet megszólalni sem,csak ha annak témáját és tartalmát a vezetőség jóváhagyta....
  • imre07
    Hali!
    Az nem én leszek, mert nekem sem sikerült eddig még képet kitennem a fórumra! Engem is érdekelne a dolog...
  • Dióka
    IB!

Egyetlenegy dolog nem világos nekem.....
    Lehet, hogy én olyan hülye vagyok,mint gondolod, de nem emlékszem, hogy veled elkezdtem volna társalogni, asszem te kezdtél beletúrni egy meglévő témába,de arra sem emléxem,hogy kértem akár én,akár más, hogy neked feltétlenül bele kell szólni vagy ki kell osztanod itt bárkit.

NÉZZ MÁR MAGADBA EMBER!
    KI A FASZNAK KÉPZELED MAGAD?

Ez egy fórum,ahol két fórumozó elkezdett egymással beszélgetni,kurvára nem kötelező elolvasni és beleszólni meg főleg nem,ha azt nem tudod értelmesen és érdemben előadni.Márpedig a Te hsz-ed nem érdemi,inkább csak okostonis....

SZERINTED A TE HASONLÓ HSZ-ED érdekel itt valakit?!

Valóban félreértettem,hogy nem mp3-at konvertálsz wav-be.....bocsi...éééés, ember attól még írhatsz egy normális választ is, úgy is megértem.
    Hogy mit kommentál valaki vagy mit nem,az talán inkább azon múlik, hogy mihez tud, akar vagy próbál hozzászólni, ennek semmi köze hozzám vagy az általad használt lekopáshoz. Általában nem osztogatok semmit sem,de neked szívesen adnék jótanácsokat, bár tudom neked elég nehéz lenne felfognod, pl. hogy ha már beleszólsz valamibe,akkor azt úgy tedd, hogy a napképű dumád mellett ne egy faék jusson eszébe vizuálisan rólad a címzettnek.
  • Frenky70
    Szia!!

Megtekintem, köszi
  • Frenky70

Igen Sajna
  • Italo forever
    Tehát ezek mind hiányoznak?
  • Italo forever
    Ok, megkaptam, és nézem!!
  • Wescone
    Hi Frenky! Nézd át az általam neked feltöltött anyagot, mert lehet, hogy nem kivánatos minőség is került a "csomagba".
  • Wind 67
    fenky ! áttolnám a maradékot
  • Frenky70
    Egyébként én is szörnyűlködve figyeltem miket irkál Dióka, aki elég rég froclizott mindenkit, nem tisztelve senkit. Bántotta őt valaki? Én nem láttam ennek nyomát, ennek ellenére ő csak szúrkálódni jár ide.
    Osztozom Italo cimborám nézetében: a vicc találó és tényleg idevág!
  • Wescone
    Mi ez, ami nem az?!
  • Italo forever
    Dobd a linket, ha van még hiányosság!
    Hátha tudok segíteni én is!
  • Frenky70
    Köszönöm mindannyiótoknak, akik segítettek az általam keresett zenék megszerzésében!