xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    Frenky!

Te pont azt a szintet hozod a válaszoddal,amennyit reméltem tőled. Nem többet, de egy leendő szektavezértől ez is elég jó teljesímény.Tetszik a leendő tömörülés neve, aranyos.
    Nekem nincs ellenvetésem a talival, nyugodtan keress meg és egyeztessünk. Azt tudod, hogy miért írtad azt, hogy "oktatgattál minket"?
    Egy árva szót nem szóltam hozzád hawer!Erről beszéltem az előbb, ha valaki ideír valakinek,akkor pár ember vérig sértve önmagára veszi azt is,aminek a címzett listájában nincs is benne.
    B+,nem vagytok kicsit egománok így együtt páran?!

"okos és bátor, kemény legény" - ha gondolod ezt nyugodtan kifejtheted nekem élőszóban is, nem egy sötét barlangban élek, szívesen meghallgatom a véleményed,ha azt képes vagy összefüggően is elmondani és nem kapsz dührohamot a tehetetlenségtől és az értelmesebb összetetett mondatok hiányától,mint amit most itt produkálsz.
    Ha elküdök egy személyi adatlapot magamról,hogy ne legyek neked annyira személytelen, akkor megnyugszol?!
    Ellentétben veled,én egyébként puszilom anyukádat, valószínű ő nem tehet rólad,így nem sülyedek a te szintedre azzal, hogy őt degradálóan a számra emeljem!Frenky.Ez nem csak IQ szint kérdése....nem kell ennyire lealacsonyodnod....