xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    IB!

Egyetlenegy dolog nem világos nekem.....
    Lehet, hogy én olyan hülye vagyok,mint gondolod, de nem emlékszem, hogy veled elkezdtem volna társalogni, asszem te kezdtél beletúrni egy meglévő témába,de arra sem emléxem,hogy kértem akár én,akár más, hogy neked feltétlenül bele kell szólni vagy ki kell osztanod itt bárkit.

NÉZZ MÁR MAGADBA EMBER!
    KI A FASZNAK KÉPZELED MAGAD?

Ez egy fórum,ahol két fórumozó elkezdett egymással beszélgetni,kurvára nem kötelező elolvasni és beleszólni meg főleg nem,ha azt nem tudod értelmesen és érdemben előadni.Márpedig a Te hsz-ed nem érdemi,inkább csak okostonis....

SZERINTED A TE HASONLÓ HSZ-ED érdekel itt valakit?!

Valóban félreértettem,hogy nem mp3-at konvertálsz wav-be.....bocsi...éééés, ember attól még írhatsz egy normális választ is, úgy is megértem.
    Hogy mit kommentál valaki vagy mit nem,az talán inkább azon múlik, hogy mihez tud, akar vagy próbál hozzászólni, ennek semmi köze hozzám vagy az általad használt lekopáshoz. Általában nem osztogatok semmit sem,de neked szívesen adnék jótanácsokat, bár tudom neked elég nehéz lenne felfognod, pl. hogy ha már beleszólsz valamibe,akkor azt úgy tedd, hogy a napképű dumád mellett ne egy faék jusson eszébe vizuálisan rólad a címzettnek.