112174
-
Nem vesztegeted akármire a pénzed !

Nagyszerű új kiadvány !
Kapható felturbózva szélesebb tracklistával Cd-n is!
Kool & The Gang – Collected (2018)
-
Lehetetlent ne kérj. Tripla axelt se. De F.-est azt lehet...mondjuk '85-ből... 
Axel F.
-
Asszem te vagy fáradtabb, fuss neki még1* az olvasásnak és értsd is, amit olvasol. -
A fáradtságtól ezt rossz helyre válaszoltad.
Vagy nem? Vagy mi kék ...az ég, mi zöld...a föld...musachad
-
Gagyi... ráadásul mind a kettő lemez kék. Csak a másik a tokban pihent. -
Úgy megijedt mindenki a gagyi kék műanyag lemezedtől, hogy szavukat se hallani.. 
Na de sebaj. Gyorsan orvosoljuk is a bajt egy próbababával..
...vagyis nem próbababával, hanem a Próbababa című film egykori betétdalával...
Ez máris a Starship. A dal címe pedig a semmi sem állíthatja meg az US-t
Jó szórakozást kíván a ma délutáni porondmester: Zef a la SG
-
Már pörög is a jó funky music!
-
Akkor ez italomucsacso-nál tutira nem lesz toplistás 
Nem kedveli az öreg Tom bácsit. Én viszont igen, így szóljon tőle és Little Richard-tól
egy 1969-es rock'n roll medley..
-
Csak a teljes precízség,pontosítás kedvéért, a második kérdéshez : Miss Kimberly - D.J. Girl dala indul s aztán néhány mp,és Waterfront Home - Take A Chance dalának zenei alapját keverik rá,de ezt te pontosan tudod.
Elképzelhető hogy ez egy mix Bobby O szerzeményeiből.
Köszönöm hogy megpróbálod kideríteni !
-
az első a 1993-as best of Bobby O cd-n van rajta. A második kérdésedet továbbitom a Gyurihoz mert a fene tudja hogy akkor mit inditott el a Gyuri :))De utánajárok. -
mfn #105833
ZYX Disco Club Vol.2 B
-
Marad a második kérdés,az elsőt sikerült beazonosítanom.
(Link) -
A tegnap kapott egyik adásba,rádióműsorba belehallgatva (2016.09.02), megint találtam valami érdekességet.
Erre már rákérdeztem tőled egyszer,mert Komjáthy műsorban hallottam futólag a remixet,aminek akkori elfoglaltságom miatt nem tudtam utánanézni.
(Bobby Orlando - Whisper To A Scream ) x éve keresem ezt a remixet,amit gondolom te választottál lejátszásra.
Pontosan melyik remix a dalból?
s még valami,ezt követően indul egy track ( Dj Girl ami átmegy a Take A Chance On Me alapjaira,de jön Kiss György és ezt lekeveri...ez egy "O"mix vagy egy remix .... ? -
Köszi,
nekem komoly üvegházi tropusi gyüjteményem van igy most az a hideg a lehető legrosszabbkor jött,alig vagyok itthon és nagyon kevés időm jut rájuk gyakorlatilag elpakolásrol alig beszélhetek,inkább csak menekitésről.
Köszönöm szépen.Küldöm a Gaebelt is.Tudtam hogy aki Tom Jones-t szivesen hallgat az ezeket is.)) -
ItaloMucsacso70 #105829 Ma érkezik egy pack a legutóbbi leveledre! 
-
fülcsimanó2 #105828 Szia!
Igen, virágokat ültettem, mert néhány egynyári a héten sajnos lefagyott, s vettem pár fagytűrő növényt a helyükre.
Valahol vicc, hogy két hete még szétsültünk, most meg reggelente deres a tető és már a virágokat kell lehordani a pincébe.
Küldöm a kért Divine dupla albumot.
DIVINE- Shot Your Shot (The Divine Anthology 2016) 2 CD wav
Ha én is kérhetek valamit, örülnék ennek a Tom Gaebel albumnak.
Nem ismertem sem az előadót, sem a zenét, de nekem is nagyon tetszik.
-
kérés törölve,megtaláltam az egyik mappában. -
Na most fog mindenki keresztet hányni,de kérdezem megvan-e valakinek ezt az album lossless?(és persze megosztaná-é?)
Tom Gaebel • So Good To Be Me(2014)
Mikor elegem van a discobol ilyeneket (is)hallgatok.
-
Most, hogy "előkerült" az elveszett Divine album is, kijelenthetjük, hogy egy varázslat szemtanúi lehettünk.. 
És annak érdekében, hogy a füleink se sértődjenek meg, szóljon is egy "kemény varázslat"..mondjuk Divine-tól.
-
mfn #105824
Some Bizarre - Don't Be Afraid
-
Virágokat ültetsz?? én meg nem gyözöm behordani őket az üvegházba a hideg elől,és még a negyedük mindig kintvan.
Nekem is az első eset,hogy nem tudtam időben megteni.Az első vincsimnél volt előjel,igy a fontos dolgokat le tudtam menteni,ennél viszont 2016 ban szo szerint 11 orakor még ment majd fél 12-kor egyszer csak leállt agép és az ujrainditáskor már nem ismerte fel a rendszer.Voltam adatmentőknél is kettőnél is de nem tudtak vele mit kezdeni.Lista persze nem volt rola mik voltak rajta( 2 terrán azért sokminden elfér) igy inkább akkor derül ki,ha keresek valami ami tudom,hogy megvolt de hiába keresem.
Hozzáteszem két honapja bekatalogizáltam az irott cd-k közül a nagylemezeket és válogatásokat mert már nehezen tudtam követni mi van meg és mi nincs,és akkor szembesültem vele,hogy jo tucatnyi,ha nem több cd-m nincs meg(többlemezes válogatások egy egy lemeztagja,diszkográfiák egy egy tagja),nyomoztam már utánuk,de eredménytelenül,lassan tényleg az a paranomiám,hogy valaki elemelt egy doboz cd-t itthon amig nem vagyok otthon,nem tudom.(egyszer már besurranok,elvittek 80 eredeti cd-met,köztük néhány dedikáltat)
Most hogy visszhallgatom régebbi adásszerepléseimet is,hallok egykét dalt amit anno én vittem,most meg nincs meg ithon,ilyen ez a Divine is,de már el sem képzelem mi hiányozhat még? -
fülcsimanó2 #105822 Holnap szerintem felrakom Neked, még meg kell keresnem valamelyik vinyón, így kevesebb meló, mintha újra berippelném, ma még ezer más teendőm van nekem is.
Épp virágokat ültetek. Gereblyézek. S hasonló nyalánkságok így ősszel....
Én még sosem jártam így, szerencsére nekem még nem veszett el semmim, de gondolom, ez nagy bosszúság.
Meg is ütne a guta, ha elveszítenék valamit....mivel annyit dolgozom azon, hogy meglegyenek a zenék, amiket szeretnék.
Holnap küldöm a rippet....
-
Most végeztem egy zeneileg ide illő filmmel. (katt)
És lassan ebédidő is van, hát jó ebédhez (is) szóljon egy nóta ebből a filmből..
-
allada67 #105820 Köszönettel, én vittem. -
studiohits #105819 Electro Phonique - Pop Music -
studiohits #105818 Sabado Domingo - Manos Arriba (12 Version)
Sabado Domingo - Manos Arriba (12 Version)
-
Köszi,ráér,amikor tudod.2016 augusztusában tönkrement egy 3 éves vincsim,órajta 4-5 év összes zenéivel,filmjeivel,és nem volt listám mi volt rajta,igy aztán ugy jövök rá mi nincs mi van,hogy keresek valamit és nem találom,ami megvolt.Na ez is egy ilyen ami megvolt de elszállt a vincsvel együtt.És még mennyi mennyi ilyen lehet ami utolag derül ki nálam. -
mfn #105816
Ezt a korongot mindig szivesen hallgatom.Nem csoda hogy felkerült az Old Gold sorozatra is!
Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night -
fülcsimanó2 #105815 Szia!
Nekem megvan a gyári CD, hétvégén szívesen felrakom Neked, ha addig nem kapod meg valakitől.
-
Ismét a nagyérdemú segitségét kérem.
Visszahallgatva egy ujabb, most megkapott régebbi műsorszereplésemet hallottam egy dalt ami megvolt nekem akkor,de a 2016-ban tönkrement vincsim zenéivel együtt eltűnt,és azota nem tudtam potolni.
Szóval ha megvan valakinek Divine - Shoot Your Shot (The Divine Anthology) (2016) dupla cd-je és el tudná nekem küldeni,akkor előre is köszönm a pótlásban való segítségét. -
A live dalokat nem szeretem,de az eredetit igen,tiszta Koto:) -
Nem felejtettem el. -
Ezt én is komálom.
-
Elfelejtetted megosztani a kávés totyikban, hogy milyet is..
-
Sokatok kedvenc dalától aztán úgy felpörögtem, hogy gyorsan iszok is egy kávét... -
Biatomi #105808
én mos ezt hallgatom,vaoooo
-
Pörgessük fel a mai napot sokunk kedvenc dalával...
-
Ez a sztori már egy lejárt lemez,amiből gondolom neki is jelentősebb anyagi bevétele volt.
'Den Harrow' egy sikeres project volt,Miki és Roberto megkomponálták a dalokat,Tom felénekelte a vokált,a jól sminkelt modell srác pedig el ugrabugrált a színpadon és a videókban.
Abszolút profin ki volt találva ,eladható volt.
Jön az új album ...
Egyik favorit Den Harrow zeném,most más előadásában.
-
A jóöreg Tom bátyánkban oly mély lelki sebet okozott ez a Zandri csóka, hogy sohasem fog elmúlni a fájdalma, még mindig itt tart:
Pedig birom a tagot, jók a zenéi...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.26. 12:21:16 -
szia, jovo heten megsasolom.
addig csak belesni :-) tudok, telorol :-)