xnl87ky5.jpg

free counters

• cucurbia
    Virágokat ültetsz?? én meg nem gyözöm behordani őket az üvegházba a hideg elől,és még a negyedük mindig kintvan.
    Nekem is az első eset,hogy nem tudtam időben megteni.Az első vincsimnél volt előjel,igy a fontos dolgokat le tudtam menteni,ennél viszont 2016 ban szo szerint 11 orakor még ment majd fél 12-kor egyszer csak leállt agép és az ujrainditáskor már nem ismerte fel a rendszer.Voltam adatmentőknél is kettőnél is de nem tudtak vele mit kezdeni.Lista persze nem volt rola mik voltak rajta( 2 terrán azért sokminden elfér) igy inkább akkor derül ki,ha keresek valami ami tudom,hogy megvolt de hiába keresem.
    Hozzáteszem két honapja bekatalogizáltam az irott cd-k közül a nagylemezeket és válogatásokat mert már nehezen tudtam követni mi van meg és mi nincs,és akkor szembesültem vele,hogy jo tucatnyi,ha nem több cd-m nincs meg(többlemezes válogatások egy egy lemeztagja,diszkográfiák egy egy tagja),nyomoztam már utánuk,de eredménytelenül,lassan tényleg az a paranomiám,hogy valaki elemelt egy doboz cd-t itthon amig nem vagyok otthon,nem tudom.(egyszer már besurranok,elvittek 80 eredeti cd-met,köztük néhány dedikáltat)
    Most hogy visszhallgatom régebbi adásszerepléseimet is,hallok egykét dalt amit anno én vittem,most meg nincs meg ithon,ilyen ez a Divine is,de már el sem képzelem mi hiányozhat még?