112174
-
Nah már megint ez megy itt? Nem tom miért de 1/4 - 1/2 évente előkerül a veszekedés.
Nah mind1 nem folyok bele.
Üdv:JoeTati -
atiapuka #49819 Sziasztok!
Valamikor valamelyikőtök feltett egy ízelítőt (sample-kat) Bobby Orlando szerzeményekből:
Banana Republic Feat. Bobby Orlando - Lonely Too Long (Lp Extended Mix).mp3
Boyd Brothers Feat. Bobby Orlando - Keep It Coming (Club Lp Mix).mp3
Bubba & Jack Attack - Pedal To The Floor (Bobby Master Mix).mp3
Chooch & Bobby Orlando - Latin (Extended Lp Version).mp3
College Boys Feat. Bobby Orlando - I Get A Rush (Club Mix).mp3
Condo & Bobby Orlando - Love Allowance (Extra Extended Lp Mix).mp3
Darlene Down & Bobby Orlando - You'll Never Change (Extended Disco Mix).mp3
Dinasty Feat. Dexter D. - Gotta Jack (Bobby Orlando Remix).mp3
Dressed To Kill & Bobby Orlando - Crash Bam Boom (Extended Mix).mp3
Frankie Avalon & Bobby Orlando - Your The Miracle (Orlando Remix).mp3
Nem tudná feltenni a teljes számokat? -
atiapuka #49818 Nagyon szépen köszönöm a Konvojt!!!! -
zsoltford: köszönöm a Shooting számot!! -
Köszi Zsoltford de nekem is 192k-ban van meg.. 
Jó lett volna 320-ban de ha nincs, hát nincs. -
Szép reggelt 80-as évek! Vagyis szebb reggelt! Elolvasva éjszaka termését hát mit is mondhatnék! Először is isten hozott Mflex, rég jártál erre! Így van igazatok van csihi-puhi ez kell! Aszem 1000 * leírtam ezt priviben kell vagy kéne elintézni! De igazatok van s míg nem "betöri" a fejem valaki azért mert beleszólok! Miért szólok én bele! Talán azért mert bosszant a dolog hogy marjuk vagyis csak marjátók egymást! További jó szórakozást! Léptem! -
A kioktatás az nem erről szól,nem oktattalak ki,csak leírtam,hogy olyat hoztál fel példának,amiről halvány fogalmad sincs.
Egyébként meg ma írtam elöször igy a fórumra,mert elegem lett egyesek dolgaiból,de nem fogom mégegyszer leírni,hogy mi a gondom,azt elküldöm az SG vezetőségnek!
A másik, meg az ,hogy nem olyan rég még Szuszidi írta,mennyire helytelenül adtál büntetőpontot Bigivan-nak,akkor őt miért nem oktattad ki mennyire jó moderátor vagy,mert hibát hibára halmoztál?
Hiába véditek itt egymást és drasztikus fellépések álltal ki kiálltott diktatúra egy újjab megnyilvánulása volt az előbbi hsz-ed.
cöhh -
Pont erről írtam. Vannak a szép és magasztos elvek, de itt vastagon teszel rá.
A kioktató hangnemet meg tartsd meg a nálad fórumozóknak. Köszi. :) -
Nyugodt lehetsz,be van tartva és ,ha már arra jártál,akkor láthattad, hogy van külön off topik erre a részre ,ahol minden megengedett.
A többi része viszont azonnal törlésre kerül,ha egy hsz nem minőségileg lett megírva illetve szerkesztve.
Viszont a saját tárhelyemen lévő fórum üzemeltetéséhez,azt hiszem neked semmi közöd nincs és ha esetleg még be is regisztráltál,akkor meg láthatod, hogy nem rég indult és mindennek megvan a helye,ha meg nem vagy reg ,akkor nem tudom miről beszélsz?
Egy biztos a két fórumot kár is össze hasonlítani és akkor nem láttad még a régit...
Nem kell a felesleges duma,tudom,hogy müködik egy fórum és legfőképp azt is ,hogy milyennek kell lennie egy HQ fórumnak és persze,hogy hangulata legyen! -
"ui:a Házigizda véleményére meg végképp nem vagyok kiváncsi!"
Mondod te, akkor előbb olvasd el, mi olvasható a házad táján. Tényleg szép elvek, de ha annyira se vagy képes, hogy máshol betartsd ugyanezeket, vagy legalábbi egy részüket, akkor magadra vess.
A házigazda pedig azért házigazda, mert idejét és lelkesedését szenteli a topic karbantartásának. Tessék betartani azt, amit kér. Ha pedig ő nem bír veletek, akkor kénytelenek leszünk drasztikusabb eszközökhöz folyamodni. -
de niro - Give It Up (Mix Version) (6.37) (192)
ha ez a minőség megfelel van még 4 változat...
a 12'' mix single collection part 1 tartalmazza...
a part 2-t én is keresem... -
egyetértek ...
velünk magyarokkal mindig az volt a baj, hogy baszogattuk egymást és aki esetleg más véleményt vallott az pedig ellenség volt.és mig veszekedtünk elment, elmegy a világ melettünk. urak,nem csupán két szin van a palettán ...
jobb lenne ha segitenénk egymást és ha azt nem tudunk, vagy nem akarunk ...
akkor legalább ne ártsunk ...
rég csöveltünk már letolt gatyával, ami a korosztályt illeti szerintem 30-on túli ...
erre pl. kivancsi lennék ki mennyi ... én 34, gyarló nyilas horoszkóppal ... -
jó estét tagok!
SHOOTING PARTY - I GO TO PIECES ( EXTENDED ) (5.52) (320) -
Ugyan mitől tojtam volna be,megkértél hát kiszedtem.
Azért nevetséges ám ,hogy mást nem tudsz írni,szerintem nézd át a userek aláírását,biztosan találsz vagy még 5000 ilyen signaturet.
Figyi Shadoweyes én is olvasatm 1 éve a hsz-id nagy részét és attól ,hogy moderator lettél,még nem nőttél a szemembe semmit,csak egy gumiszobás ökörködös jut rólad az eszembe ,aki mindenkit elküldött a kurva anyjába.
Persze ettől még lehetsz jó moderátor...egyszer talán,csak annyit kérek,ne írj nekem baromságokat,ha írsz,akkor abban legyen valami moderátori mondani való is.
Nem tojtam be,senkitől nem szoktam betojni,viszont mod létedre egyfolytában flémelsz!!!!
Na léptem a picsba,de nem azért ,mert betojtam!
-
Ez nem igazán moderátorhoz méltó "beszéd"
-
Látom betojtál és levetted a reklám linket!!! -
Jó éjt! -
Meg is írom ,szép levél lesz tartalmas dokumentációval és nem veled van bajom, hanem az egész 80-as topikban zajló Breki álltal kiváltott diktatúrizmus és agyatlan baromságainak a tömkelegével.
Házigazda???!!! Breki33 vagy Szuszidi nem érdekel,de egy biztos Dióka és a többi ember jogtalan hsz törlései és a szólásszabadság megcsorbítása,agyatlan idióta linkek tömkelegének a bemásolásával és legfőképpen a házigazda jog indokolatlan hozzá nem értő birtoklása lesz a fő téma.
Nem kell(enek) ennek a fórumnak ilyen ember(ek)!
A fórum továbbra is legyen hangulatos és olyan ,mint régen volt,bár ezt kétlem,hogy valaha is olyan lesz ,mint régen!
Üdv
mflex -
Rendeben!
De.
A házigazda irt [email protected] -ra mivel az itt folyó dolgokkal nem értett 1-et és ezért vagyok itt, hogy nyugalom legyen, de látom ez kevés!
Ha panasszal akartok élni akkor tessék a [email protected] címre írni
-
Nem tudtam ,hogy a barátom lennél.
Nem írtam, hogy "árnyékszemek" törölt volna hszt.
Attól ,hogy moderátor vagy más hagnemet válassz,mert nem az a baj,ahogy mondod (írod),hanem ahogy!
Én nem mondom meg, hogy Te mit csinálj moderátorként ,ezt nagyon félrenézted,azt írtam le, hogy a moderálásnak nem ez az alapelve,ami itt mükődik.
Majd 4 éve megy itt a warez (erről írtam alant),nehogymár idáig senki nem vette észre,azt hittem ezt idáig elnézték itt,ezek szerint újjabb nagy baklövése a moderációnak és a szabályok betartásásnak!
Reklám linkről meg annyit, hogy már elég régóta ott van ,idáig nem volt gond vele?
Még a a mai nap folyamán írok a vezetőségnek egy szép kis levelet,nehogy azt hidd, hogy bárkitől is összecsinálom magam,de most qrvára elegem lett az itt folyó baromságokból.
ui:a Házigizda véleményére meg végképp nem vagyok kiváncsi!
-
Trend Boy #49800 1 fórumozó... 

-
Elöször talán jó estét, esetleg hello...
-
Quod licet Iovi, non licet bovi. -
Barátom, én eggyetlen hsz-t nem töröltem!
A törlést a Házigazda tette mivel ez az ő dolga!
Te ne mond meg a moderátornak mi a dolga és miként itélkezzen!
Elég baj ,hogy idáig itt ment a warez és nem figyletek fel rá!
A Spam topik azért van,hogy ott éljétek ki a nem ide illő vágyaitokat!
Remélem a házigazdának lessz 1-2 szava az itt elhangzottakhoz.
ui: Aláírásodból villámgyorsan vedd ki a reklám linket! -
Azt mindenki tudja, hogy nem éppen puszi pajtások vagyunk TB-vel,de teljes mértékben most egyetértek vele!
Ez az egész ,ami itt megy már a nevetségesség határait is mélységesen alúl múlta,szóval döbbenet az egész,hogy egy zenei topikban diktarúra uralkodjon és emberek ne beszélhessék meg az ellen érveiket emberi hangon,tehát nem sértően,mert az nem illik bele a topik imázsába vagy mibe.
A warez linkek tömkelege az ide illik már évek óta?
Holott az SG-én tilos a warez a szabályok szerint,éppen ezért nem értem, hogy mi a franc ez az egész szemrehányásnak is gyenge érvelés,miszerint vita zajlik a topikban,mitőbb vitát szító emberek járkálnak ide.
A 80-as évek,mint már írtam régebben az egyik leghangulatosabb top topik volt.Szerintem egy fórum nem attól jó,hogy nem lehet benne néha hülyéskedni vagy offolni,attól nem lesz népszerű, hogy csak át linkelem a több ezer ruszki warez oldalról feltöltött hányadék minőségű 68000-szer ilyen olyan formában megjelent linkeket,amik az évek során a fórumon előfordultak,mivel itt zene szerető emberek vannak ,talán belefér, hogy technikai tudásunkat is fejlesszük és ezt csak úgy tudjuk megtenni ,ha eszmecserét folytatunk a másikkal és előbb utóbb valaki rájön, hogy mégis a másiknak van igaza,akkor az egy előre lépés,de nem vita és legfőképpen pontosan bele illik a zenei fórumok imázsába a technikai háttér,ha már az mp3-nál leragadt emberekről van szó,akkor pl,hogyan tud minnél jobb minőséget előállítani...
Én ritkán szoktam ide írni,de figyelni szoktam a fórumot,hisz régebben ez volt a kedvencem,de ez messze nem ugyanaz,amiért régebben ez miatt regisztráltam.
Mi két fórumot is fentartunk,de az elsődleges a "hangulat és a minőség",de adminként soha nem tennék olyat,ami itt nap mint nap megfordul..hsz törlés stb..
Az sg fórum és azon belül a 80-as évek is több zeneszerető ember fórumja,nemcsak 1 vagy 2 ember diktatúrájának a baromsága,mitőbb saját fórumja,akár házigizda ,akár nem.
Szabályzatról meg annyit, hogy naponta jóval több és durvább szabálysértés is előfordul az Sg-én,amit a moderátorok észre sem vesznek és akkor ez miatt ekkora csetepatét vágni,holott mint írtam ez nem tartozott a szabályok megszegésének mégcsak alapelvei közé sem.
Én most újfent leírtam a véleményemet,ami itt folyik moderáció az egyenlő a 0-val...moderálni nem igy kell és főleg nem jogtalanul.
Aki meg azt sem tudja mi fán terem egy házigazda jog,jobb ha a fórumon csak külső szemlélő,nemhogy még moderáljon és jogtalanul hszt töröljön.
Részemről ennyi. -
te meg kivagy?
-
Trend Boy #49794 Tisztelt úram!
Nem volt anyázás, nem volt személyeskedés, csak szabályos életszerű vita, ami szerintem, már két értelmes ember között, előbb-utóbb bekövetkezik...
Viszont azt gondolom a szólásszabadságának csorbítása, más emberek véléményének szó nélküli törlése, föleg az olyanok amelyek nem vétettek a fórum szabályai ellen, ezek törlése mellett szó nélkül nem szabad elmennem, hiszen ez az őnkényes intézkedés. Sajnos ez már nem az első, csak eddig eltekintettem szóba hozni... most viszont felháborodásomnak jógi következményeit keresem, hiszen eme oldal vezetői sem engedhetik meg maguknak azt, hogy megsérsenek emberi alapvető jogokat.
Ilyen a szólásszabadság...pl.
Végig olvasva a fórumozás szabályait ami az SG fórumokra vonatkozik, azt kell tapasztalnom, egy darab pontja sincs betartva? Miért?
Maradok tisztelettel:
-
Szia BUÉK neked is -
Sziasztok!
mivel rég voltam itt: BÚÉK!:D
újévre meg tud valaki lepni a következőkkel jó minőségben?
Shooting Party - I Go To Pieces
Shooting Party - Things That You Do
Ha igen, nagyon hálás leszek érte. Köszönöm. -
Mivel már Breki33 rátok szólt,hogy fejezzétek be ezért nem hinném egyedi esetről van szó, így neked is és a többieknek is utóljára szólok (kivéve Dióka mivel ő kapni fog) , hogy rendesen fórumozzatok és nem lehet anyázni, és személyeskedni sem! -
Egypár dolgot kicsit félreértelmezel
Egyrészt mikor még ide se jártatok is rendesen ment a fórum és nem voltak viták.
Másrészt a toplistás hely egy csomó offolásból lett mikor pl 10* szinte ugyanaz a hozzászólás megjelent. És ne felejtsük el milyen hangnemben beszéltetek itt egyesekről mert más volt a véleményük. Az volt az ovi.....
És ugye utánna nyitni kellett egy másik fórumot és ott kórusban szidni
az itt maradókat.
És utánna hányszor jártatok ide a kicsinyes vitáitokat egymással itt lerendezni.
Aztán most könnyű megjátszani a nagy igazságosztót és figyelmen kívül hagyni a feliratot. -
"Hozzászólások törlése (szabályzat alapján):
Személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása..."
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha már szó esik a szabályzatban vitapartnerröl egyértelmüen vitárol is beszélhetünk, azt meg nem tiltja a szabályzat. Kissebb, szalonképes vitákat engedélyezni kellene, mert egy ideje igencsak ellaposodott a topik hangulata. Ha jól megnézzük szinte nem látunk egyebet mint linkeket. Nem túl izgalmas...
-
holnap átküldöm a mentést! meg a magánvéleményemet az egészről,amit békuci itt békefenntartói címen ténykedik. -
AZ A NAGY BÜDÖS IGAZSÁG,HOGY EZZEL SZINTÉN TELJESEN EGYETÉRTEK!

DE NE IZGULJATOK,MERT EZ IS, MEG MÉG MÁS IS HAMAROSAN TÖRLŐDIK,CSAK MERT EZ IS EGY VÉLEMÉNY!
-
Én is olvasom ezt a fórumot és régebben is állandóan mentek a "veszekedések",illetve 1-2 embernek ez már az önbecsülésébe gázolt,ha valaki kimerte nyitni a pofáját és sajnálatos módon végül a későbbiekben ugyanaz lett,mint ami a vitát szította (pl: mp3,wav),de ettől függetlenül mindig megértettük egymást (kb: 30 fő),de mindig volt és vannak akik a begyöpösödött agyúkkal nem tudják felfogni,mit jelent,ha valakit sértegetnek vagy szakszerűen "vitáznak" egy technikai kérdésről vagy zenéről,vagy éppen elküldik a jó kurva anyjába,viszont ezzel csak egy a gond:
Amit ide nagy piros betűkkel bemásoltál,azokból egy sem valósult meg.
Azt hiszem sokan nincsenek tisztában ,ennek a szabályzatnak az értelmezésével.(itt nem rád gondoltam shadoweyes).
Sajnálatos,hogy régen 1 éve ez a topik,mindig toplistás volt,még ,ha offok is voltak benne,mert volt hangulata sok zenét kaptunk egymástól.
Na ez már nincs ,ez itt teljes mértékben kihalt és amig 1-2 ember azt hiszi ,hogy ez itt az ő saját fóruma,amiben rohadt nagyot téved,addig mindig ez lesz itt. Az ő részükről minden egyes hsz-ben csak is nekik lehet igazuk,másnak nem.
Ovi az egész!
Lehet anyázni

-
Ezzaz, ezzaz Egyeki kolléga! 
Teljes info:
Titel: Baby Baby Hear My Heartbeat (Mi Corazon)
Year: 1987
Music/Text: Eduardo Manzerata
Legalább 15 éve keresem. Nagyon köszönöm!

-
Sziasztok!
Keresem ezt a 3 zenét persze jó minőségben.(320k)
Chris Louis - The Heart To The City
Dance Department - Paradise
De Niro - Give it up -
egyeki #49783 Szivesen. -
Navilight #49782 Szia atiapuka!
Próbáld itt!
http://www.4shared.com/dir/4775188/b7697a07/sharing.html
Laci -
egyeki #49781 Sziasztok.
Nem tudom hogy,erre gondoltál-e.Manzerata - Baby