xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #49796
    Azt mindenki tudja, hogy nem éppen puszi pajtások vagyunk TB-vel,de teljes mértékben most egyetértek vele!

Ez az egész ,ami itt megy már a nevetségesség határait is mélységesen alúl múlta,szóval döbbenet az egész,hogy egy zenei topikban diktarúra uralkodjon és emberek ne beszélhessék meg az ellen érveiket emberi hangon,tehát nem sértően,mert az nem illik bele a topik imázsába vagy mibe.

A warez linkek tömkelege az ide illik már évek óta?
    Holott az SG-én tilos a warez a szabályok szerint,éppen ezért nem értem, hogy mi a franc ez az egész szemrehányásnak is gyenge érvelés,miszerint vita zajlik a topikban,mitőbb vitát szító emberek járkálnak ide.

A 80-as évek,mint már írtam régebben az egyik leghangulatosabb top topik volt.Szerintem egy fórum nem attól jó,hogy nem lehet benne néha hülyéskedni vagy offolni,attól nem lesz népszerű, hogy csak át linkelem a több ezer ruszki warez oldalról feltöltött hányadék minőségű 68000-szer ilyen olyan formában megjelent linkeket,amik az évek során a fórumon előfordultak,mivel itt zene szerető emberek vannak ,talán belefér, hogy technikai tudásunkat is fejlesszük és ezt csak úgy tudjuk megtenni ,ha eszmecserét folytatunk a másikkal és előbb utóbb valaki rájön, hogy mégis a másiknak van igaza,akkor az egy előre lépés,de nem vita és legfőképpen pontosan bele illik a zenei fórumok imázsába a technikai háttér,ha már az mp3-nál leragadt emberekről van szó,akkor pl,hogyan tud minnél jobb minőséget előállítani...

Én ritkán szoktam ide írni,de figyelni szoktam a fórumot,hisz régebben ez volt a kedvencem,de ez messze nem ugyanaz,amiért régebben ez miatt regisztráltam.

Mi két fórumot is fentartunk,de az elsődleges a "hangulat és a minőség",de adminként soha nem tennék olyat,ami itt nap mint nap megfordul..hsz törlés stb..

Az sg fórum és azon belül a 80-as évek is több zeneszerető ember fórumja,nemcsak 1 vagy 2 ember diktatúrájának a baromsága,mitőbb saját fórumja,akár házigizda ,akár nem.

Szabályzatról meg annyit, hogy naponta jóval több és durvább szabálysértés is előfordul az Sg-én,amit a moderátorok észre sem vesznek és akkor ez miatt ekkora csetepatét vágni,holott mint írtam ez nem tartozott a szabályok megszegésének mégcsak alapelvei közé sem.

Én most újfent leírtam a véleményemet,ami itt folyik moderáció az egyenlő a 0-val...moderálni nem igy kell és főleg nem jogtalanul.

Aki meg azt sem tudja mi fán terem egy házigazda jog,jobb ha a fórumon csak külső szemlélő,nemhogy még moderáljon és jogtalanul hszt töröljön.

Részemről ennyi.