112174
-
De. Én voltam...
...bár nekik erről lövésük sincs..
Nem szívesen lőném le a poént a következő zenéről, de abban is lelőnek valakit...
-
Fenét. Egylövetű szeretőről szól. Egy lövés és szeva. Nem te ihletted meg őket?
-
Ez pedig már csak egy....lövés....
...és mára gémóver...
-
Ez már csak együtt...
-
Vagy ez is együtt és boldog is..
-
Úgy látom kell egy kis biztatás még...
Szerencsére épp kéznél van a fityulám...
-
Azt mondta: "kéne már egy igazán jókedvű nap"
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.11.19. 07:47:01 -
Mit volt? Ma is az lesz... 
..mondta Kati és a Kerek Perec épp kerek 40 esztendeje.
-
-
DJ Lakatos #106034 -
Biatomi #106033 -
allada67 #106032 Köszönettel vittem. -
mfn #106031
A 1 - Formel 1
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.11.17. 18:04:35 -
mfn #106030
Bud Spencer - My Name Is Zulu
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.11.17. 17:29:10 -
mfn #106029
Forecast - Happy Days
Utoljára szerkesztette: mfn, 2018.11.17. 17:06:39 -
Remélem ma már jobb napod volt, hiszen ez egy igen jó nap volt. -
De azért szegény diszkóbubusokra is gondoltam ám. Szìvem szerint a new italo totyikba tenném ezt a Big In Japan verziót, de hát se nem új zene, se nem italo disco, tehát így is, úgy is kapnék a fejemre miatta... 
Marad tehát az itt és a most és persze a Big In Japan egy modernebb verziója:
Használhatóbb 320-ban nálam is elérhető, csak kérni kell s adom.
De attól még továbbra is a mai, a héten a legsz@rabb napom...
-
Ha azt mondom Big In Japan, szinte mindenki kórusként vágja rá: Alphaville 1984.
De mivel ma én hoztam szóba elsőként itt ezen monumentális zeneművet, engedtessék meg nekem, hogy én most az Alphaville helyett a Guano Apest mondjam....
Nem kell kutatgatni, hogy ők mikor is játszottak a 80-as években, segìtek én: semmikor.
Ők ugyanis mostanság tolják a mjúzikot. Ha más nem is, ígérem, legallább a nóta szövege ismerős lesz valahonnét...
Hát, ha máshonnét nem is, abból a bizonyos '84-es Alphaville slágerből mindenképp...
Gyengébb idegzetűek azért a hangerőt inkább vegyék le. Biztos, ami biztos..
-
Egyetértek,de most nagyon sokat kéne ismét irnom a részletekről,és most bevallom nincs erőm ehhez. -
djani75 #106024 Cucurbia, piszok jól leirtad, hogy milyen is az élete egy zenei szerkesztőnek, de... Ha én rádiótulaj lennék - az sajnos nem mostanában lesz - akkor igyekeznék olyan arcokat összeszedni akik nem a megszokott húsz-harminc sablonos "sláger" zenét tolják. Lenne New italo, régi is. Depeche Mode szekció,, rock és egyebek, egy kis 90-es, szóval olyan színes lenne a műsor mint a szivárvány, mert valószínűleg több korosztály megtalálná a kedvencét s nem ugyanazt kellene hallgatnia mindenhol...Egyébként mia abban a jó, ha minden rádió csak és ugyanazt tolja? Jó néhány évvel ezelőtt felüdülés volt a Petőfit hallgatni, annyira új arcok jöttek rengeteg új magyar és külföldi zenével, aztán meg lett belőle ami.... Miért nem lehet teret engedni a kreatív zenei szerkesztőknek ? Honnan tudja , hogy ha nem az aktuális David Guetta szól, akkor a hallgató elkapcsol ? Ha huszadjára hallja egy nap tuti hogy el fog.... Jó persze értem, hogy a statisztikai szemlélet nagy úr, meg a reklámbevételek, de csak oda lyukadok ki, hogy mindenhol ugyanaz a szűk kb.50-60 zene szól ? Ez kinek Jó ? Csináljunk már forradalmat, csapjunk mi , hallgatók is egy két kézre...... :-) -
Talán csak zavarta a vinylropogás...
-
szia,
...........
-
Látom feltöltötted aztán mérgedben mind le is törölted:))
-
Giancarlo Pasquini
-
-
üdv tagok!
A
B
A
B
A
kicsit recseg,kicsit ropog,vinyl :-)
Utoljára szerkesztette: zsoltford, 2018.11.10. 19:46:39 -
B.Toth-nak sem engedik a Retro radioban hogy ugy szerkesszen,mint a régi Poptarisznyában,csak a név ugyanaz meg a mv.,de a zenék felépitése már nem.Nem adhat ujat,nem adhat rockot nem sorolom...dehát van az a pénz...én ezt már nem hallgatom.
Hidd el,ha legközelebb megyek adásban érezni fogjátok,mert előtte elárasztom kéréseimmel az ismerösöket. Most CSAK jegyzetelek. (Egy Zeneturmix jellegű Kiss Gyuris műsorra való már összeállt a fejemben de azt nem tudom hogy mikor lesz legközelebb Pesten.Music Story jellegűt most ebben a hónapban még nem tervezek) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az elmult években több helyről is hallottam hogy xy rádios Komjáthyasan szerkeszt, az ő utóda,de sajnos azt kell mondanom,hogy ugy szerkeszteni ma már sehol nem engedik az embert,akire azt mondják, az sem olyan,első kézből tudom,mert valami ebből a koktélbol mindig hiányzik.Sajnos engem sem.:((bármennyire is szeretnék.Hiába tudnám,ha tehetném ezt még nekem sem engedik meg ha vendég vagyok egy-egy műsorban.
Hiszen az egyiknél a régebbi zene tabu,ha betenném azonnal kiveszi a játszobol,hogy na azt nem, a másiknál a new italo a tabu, vagy a lassu zene,hogy arrol szo sem lehet.Persze erősködök amikor lehet de sajnos minden ilyen általam készitett műsor vendégként egy végtelen megalkuvás terméke,ahol valamelyik részét ennek a Komjáthys szerkesztésnek meg kell szüntetnem,különben azonnal lecsap a müsorvezető keze,és máris annyi annak a koncepcionak amit előre felipitettem,elterveztem. Tehát igen.....az én elveim szerint szélesebb paletta kellene és én addig feszitem a kereteimet amig lehet ezt talán akik hallgatták egy egy vendégszereplésemet érezhették,de sajnos nem én vagyok az akinek müsora van,nem az én nevem alatt fut egy-egy műsor..én egy kis senki vagyok ilyenkor azok mellett akik ott ülnek a keverőpult mellett és a nevüket adhatják egy egy produkcióhoz ".
Nos,kedves Cucurbia,utolsó,néhány gondolat e témát érintve...
Tegnap este egy csomó papírmunkám volt,s cégügyek intézése is a gépen,így alkalmam nyílt,amolyan háttérzeneként belehallgatni a "Music Story" élő adásba,érdekelt milyen zenei szerkesztés a műsor felépítése ha nem vagy jelen vendégként.
Pontosan azt kaptam amiért én egyáltalán nem tartom érdemesnek ráhangolni egy ilyen műsorra még italo-disco stílus kedvelőként sem.
A szokásos sablon,már agyonjátszott euro-italo disco zenék (Blue System,Joy,Modern Talking,Bad Boys Blue,Max Him,Patty Ryan,Ken Laszlo etc.) szinte semmi extra,zéró ritkaság,érdekesség nélkül leszaladt a műsor.
Persze kedveljük a fent említett előadókat,formációkat de egy ilyen jellegű műsorban kellene,szűkséges volna hozzáadni azt a pluszt akár néhány new-italo zene lejátszásával.
Volt egy félmondata a szerkesztő úrnak,melyben a new-italo zenéket ledegradálta,ezért idéztem vissza a hozzászólásodból e gondolataid,megtudlak érteni.
Felkészülsz ,megszerkesztesz egy zenei összeállítást,aztán a stúdióban "csapkodnak" a kezedre . .... miért is ??? pedig mint vizsgázott Dj ,én vélemény,neked van olyan képességed hogy a stílus keretein belül egy élvezhető,szórakoztató s egyben speciális műsort lazán összetudsz dobni.
Erre jó példa e műsorban a legutóbbi vendégszereplésed,melyben talán annyit nem "csapkodhattak" a kezedre,és azon néhány italo újdonsággal amit engedtek lejátszani,egy fergeteges szuper műsor kerekedett.
Nem értem a szerkesztőket,vajh mi bajuk a mai italo zenékkel,abszolút része a 80s évek hangzásának, van köztük bitang jó szép számmal.
"RSDH" a világ tán leghallgatottabb italo disco stilusra építkező rádiója,rendszeresen játsszák az aktuális "new-italo disco" zenékből a jobbakat .... hogy említsek egy példát,s ugyebár a klasszikus "poptarisznya" varázsa is az volt elsősorban hogy B.Tóth hétről-hétre játszotta az aktuális újdonságokat is.
Szerény személyem egészen biztosan nem kattint többet a fentebb említett műsorra,érdektelen,unalmas volt számomra,ilyen van több tucat amiből lehet választani.
Kivétel ,amikor tudni fogom hogy vendég leszel,illetve a "bakelit party" speckó adást továbbra is megcélzom,bízva abban hogy Walla Sanyi igazán jó ízlésének köszönhetően,néhány italo-disco újdonság is pörög majd,ha csak nem csapnak a kezére,mondván peregjen inkább a Joy - Touch by Touch,mert azt már ismerik és bevált .....
s végül : Zef ezt jól összefoglalta,ha már vendégnek hívnak akkor engedjék már meg hogy érvényesülj,jót fog tenni a műsornak,képes vagy az unalmat feldobni ...
-
Biatomi #106015 felvetettétek hogy "Egy vérbeli depeches nem tolna dizsit??Hm ezen kicsit elmosolyogtam ..."" 
anno én pont ezt toltam Depeche Mode(koncertek stb...)+Euro Italo mnyúúzik
-
Igen Howard Stern filmjére a Csiszár is sokszor hivatkozott.
Sajnos amikor ott ülsz már a mikrofon meg a cd játszok előtt,akkor a gyakorlat sokszor felülirja az akaratot vagy az előzetes elképzeléseket.Mit tehetsz?Felállsz(adéás közben szentségtörés) vagy alkalmazkodsz. -
Miért vetnélek?Nekem is kedvenc.Ez a cikk Marky Mark egyik nyilatkozatárol szol nem az én véleményem. -
Vess meg miatta, de nekem ez máig nagy kedvenc.
Bár nem Funky Boys, hanem (mint írják is) Funky Bunch...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.08. 01:17:47 -
Így elalvás előtt dörrenjen még egy villanás az éjszakában.
Az elkövető egy nyilvános szenvedély megálmodója. Mi pedig annak megmondhatója vagyunk, hogy ez nekünk most mennyire is tetszett...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.08. 01:04:16 -
Magam is meglepődtem rajta, de türelmesen sikerült végigolvasni rövidke esszédet a műsorszerkesztés miértjéről illetve hogyanjáról :)
Még szerencse, hogy sikerült rövidre fognod..
Látod, én pont az ilyen szösszenetek miatt járok még fel ide, mert érdekel mások véleménye. Köszönet érte.
Persze nem mindenkié, de szerintem ezzel mindenki ugyanígy van. Én azt is meg tudom érteni, ha valaki simán csak árugorja az én hozzászólásaimat is. Szíve-joga bárkinek hozzá. Még azt is megértem, hogy más, másként lát dolgokat mint én. De jól is van ez így. Végül is dögunalmas lenne fórumozni, ha mindenki egy követ fújna velem.
Mondjuk a műsorszerkesztésre vonatkozó észrevételeden egy cseppet meglepődtem, mert nekem teljesen más tapasztalatom van, de elhiszem, hogy vannak ilyen főmuftik is, akik megmondják a tutit. Érteni mondjuk nem értem meg őket, mert ha tegyük fel én vagyok a tulaj egy rádióban, és felveszlek téged mint díjdzsét, akkor hadd csinálj már olyan zenei műsort amilyet szeretnél. Ha esetleg nem láttad még az Intim részek című filmet, feltétlen pótold, nem fogsz csalódni. Ott is ugyanez a szitu alapból, hogy a góré megmondja a díjdzsének, hogy milyen zenék is szóljanak majd a műsorában...
Aztán jön a lényeg, hogy miként is kell ez ellen tenni. A film gyakorlatilag egy kordokumentum is, hiszen a főszereplő önmagát alakítja. Ha láttad már, akkor úgyis tudod miért említem...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.11.08. 00:53:25 -
És egy kedvenc felvételem,amit anno sokat játszottuk a rádioban de most senki nem engedi berakni:(((
-
Nem volt ez olyan rossz, akkoriban én is nyomattam ezt a nótát!
-
Mindenkinek el kell indulni valahogy az életben. Van például, aki előbb utcagyerek lesz, akinek meggyűlik a baja a rendőrséggel, aztán rapper és alsónadrág-modell válik belőle, míg évek múltán szorgos munkával be nem verekszi magát a legnagyobb hollywoodi sztárok közé. Mark Wahlbergnek így fest a zanzásított életrajza, és ő büszke arra, hogy milyen mélyről milyen magasra jutott, a gyerekei azonban más véleményen vannak.
A srácoknak az utcagyerekség talán még menő is lenne, de hogy édesapjuk Marky Mark néven milyen gáz számokat adott elő, azt nem tudják megemészteni. Együttesének, a Marky Mark and the Funky Boysnak a Good Vibrations volt a legnagyobb slágere, és legutóbb ez verte ki a biztosítékot.
„A minap kimentem a feleségemmel meg a legnagyobb fiammal egy meccsre – mesélte Wahlberg egy beszélgetős műsorban. – A szünetben bejátszották a Good Vibrationst. A feleségem elkezdett röhögni, ránézek a fiamra, és azt látom, vörös fejjel igyekszik elbújni a sapkája mögé. Ezt én teljesen megértem, és nem akarom, hogy a múltam az ő terhük legyen, maradjon csak az enyém.”
-
középiskolában!! -
Na de ne rólam beszéjünk már.Kit érdekel?Volt egy múltam,nincs jövőm, a jelen meg le van sz......
Inkább örüljünk annak,hogy.....
Michael Jackson Thrillere ujbol bekerült a Billboard 100 listájára és a 31-ik helyig vitte(hála a Helloweeni örületnek).A digitális letöltésimlistán a 11.-ig a streamelési mlistán 30.-ik............hát nem semmi!! 34 év után.
-
"A zene inkább egy hobbi,mostanra tán nálad is"
Ezzel világosan arra utalok,hogy akkortájt mikor a rádióban dolgoztál,nyilván az volt a hivatásod és a pénz keresési forrás.
Mostanság pedig az hogy egyetemen tanítasz.
Félreérthető amit írtam ??? ...
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.11.07. 18:39:13