112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mfn

Talk Talk - Life's What You Make It (The Fluke RMX)
  • AlexT967
    Realisan szerintem eleg szarul szol mint minden 70-80`evek beli felvetel, ha a maihoz hasonlitjuk, a mai mind loudneszelvel van es azert szol olyan dogosen, a regiek meg nem azert silanyak
  • AlexT967
    otthoni korulmenyekhez szerintem eleg komoly, sokan sirnanak a hasonloert is
  • tgolyo
    Köszi szépen. Csak azt nem értem , miért pc-vel digiznek. Kiwi voltam , hogyan szól valójában a Talk Talk maxi ha semmi hókusz-pókusz cuccon nem megy keresztül.
  • AlexT967
    Szivesen adom ha valakinek hianyoznak
    Hank Shostak - Don't Tell Me
    Hank Shostak - Don't Tell Me
    Talkin Fog - Wait, Baby Wait (12_ Version)
  • AlexT967
    Ezeket konkret egyiket sem en irtam at lemezrol de itt van mivel lett csinalva
    EQUIPMENT USED:
    Turntable: Pro-Ject Debut Carbon (DC)
    Cartridge: Ortofon 2M
    Stylus: Ortofon 2M Bronze
    Isolation: Auralex Acoustics ISO-Tone Turntable Isolation Platform
    Platter: Pro-Ject Acryl-It platter
    Stabilizer: Pro-Ject Record Puck
    Phono Pre-amp: Bellari VP130 Tube Phono Preamp
    Tube: Mullard 12AX7 Preamp Vacuum Tube Pins
    Soundcard: Novation Audiohub 2×4 Audio Interface
    Record Cleaning: VPI HW 16.5 Record Cleaning Machine
    Artwork Scans: Epson Workforce WF-7610 Professional Printer/Scanner

SOFTWARE USED:
    Recording/Editing: Adobe Audition 3.0 (Recording)
    Down Sampling: iZotope RX Advanced 2, ocenaudio
    Artwork Editor: Adobe Photoshop CS5
    Click Removal: Manual
    FLAC/MP3 Conversion: dBpoweramp
    M3U Playlist: Playlist Creator
  • tgolyo
    Honnan varázsoltad elő ezt a fantörpikus fotót?? Nem is értem hol van az emberek füle ilyenkor.
  • tgolyo
    Szia! Letöltöttem őket. Érdeklődnék , hogy vinyl lemezről lettek lerobbantva? Ha igen , mivel rögzítetted? Milyen technikával digizel?
  • tgolyo

Majd meg lesz , csak türelem. Nekem is volt olyan amit 9 évig kergettem.

Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2019.03.03. 16:47:27
  • reynaud #106395
    Hi !

Ezt a lemezt irigylem tőled a videóban hallható "single version" miatt,sajnos egyenlőre nekem ez nincs polcon.

• tgolyo
  • Musachy
    A Talk Talk is örök kedvenc. Köszi
  • AlexT967
    Szivesen
  • AlexT967
    Talk Talk - It's My Life (US 12'') (1984)
    01 - It's My Life (Extended Version)
    02 - It's My Life (Single Version)
    03 - Again, A Game...Again

Utoljára szerkesztette: AlexT967, 2019.03.02. 21:38:32
  • AlexT967
    Ha valakinek hianyoznak ;) Talk Talk - It's My Mix (Italy 12'' EP) (1985) Flac
    01 - Why Is It So Hard (12'' U.S. Remix - Extended Version)
    02 - Talk Talk (12'' Mix - Extended Version)
    03 - My Foolish Friend (12'' Mix - Extended Version)
    04 - It's My Life (12'' Mix - Extended Version)
    05 - Dum Dum Girl (12'' Remix - Extended Version)
    06 - Such A Shame (12'' U.S. Remix - Extended Version)

• tgolyo
  • rexyke
    Köszönöm szépen WAV-ban a két felvételt. Vittem.
  • cucurbia
    Köszönöm.
    Pedig zeneileg nem teljesen az ment végül,amit terveztem,dehát az elvitt kb 250 cdből akkor ezeket választották.Ugy gondolom,ha legközelebb hivnak ezt az 1989-es vonalat fogom folytatni ebben az évben,annyi minden kimaradt még időhiányban.
  • Musachy
    Meghallgattam ma a múlt pénteki műsorotokat, jó volt! 30 év! Hmmm, pedig szinte most volt. Nagyszerű év volt a '89 (is).
  • AlexT967
    Ha valakinek kellene ez a ket szam ;)
    Robert Stone - Black Cars
    Jill Sander - Illusion - Jill Sander - Illusion
  • Musachy
    Mondjuk két hónap nem negyed év. Még cirka sem...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha sok a cirka, rövid a cerka!
  • reynaud #106383
    Dave Rodgers

Jill Sander - Illusion
    Robert Stone - Black Cars

• cucurbia
    az.THX
  • AlexT967
    Nezd meg privatban ,remelem ez az
    Utoljára szerkesztette: AlexT967, 2019.02.28. 16:13:00
  • Zephyr Retiring
    Ja. Cirka negyed évre léptem le...de ha negyed évszázadra lépnék is le,
    te akkor sem tudnád értelmezni amiket írok..
    Eleve ugye két különböző emberről, azon belül két különböző gondolkodásról és (zenei) ízlésről van szó.
    Tehát ha akarnánk sem tudnánk egymást megérteni..

Ami a nüanszt illeti az ominózus zenében, azt persze inkább csak valami minőségibb hangtechnikával fogod kiszúrni. Laptophangszórón vagy tesco-s fülesen ugyanúgy fog minden szólni. Ezért nem hallod vélhetően, hogy miről beszéltem.
    Rénó kolléga már sejthet valamit, mert ecsetelt valamit egy esetleges lemezhibáról.
    Szóval mégiscsak van ott valami, bár nem mindenki hallja (a fentebb ecsetelt részletek miatt).

Picit megmosolyogtat a többesszámod amiben kommunikálsz ("..akkor nem irigykedünk..")

Jelzem, hogy az elmúlt 10 év alatt jóval több aktív (és mára inaktív bár alkalmasint jelenlévő) esgés kollégával vettem fel személyesen a kapcsolatot mint te, tehát sokkal inkább én beszélhetnék többesszámban helyettük is. Rengeteg minden nem kerül / került szóba itt a neten pl. zenei ízlés tekintetében is akár. Megdöbbennél, hogy milyen zenei stílusokat hallgatnak odahaza egyes önmagukat itt egyébként nagy italo-fanként beállító kollégák..

Továbbá...zsoltford ide sz@rt még nem dobott fel.
    Egyetértünk. Én sem állítottam ilyet. Zenéket egyébként sem szokásom leminősíteni. Legfeljebb nem hallgatom azt ami nem tetszik. Csak állítottál valamit ami nem állja meg a helyét, erre reflektáltam.

Majdnem végezetül. Ha eredetiben hallgatsz bármilyen zenét is, az nem önfényezés, hanem igényesség.
    Ne keverd a két fogalmat.

Novaspace. A banda nem is akarja überelni az eredeti himnuszokat. Csak előad a saját stílusában mint pl. a Pakito.
    Lehet őket szeretni és lehet nem. Itt ismét visszakanyarodtunk a kezdetekhez, vagyis ki ezt, ki meg amazt kedveli.
    Lentebb pl. jelezted is, hogy te a Masquarade féle original verziónál tetted le a voksodat Guardian Angel ügyben.
    Nekem is tetszik az is, nem véletlenül szereztem be vinylen.

De elég mára a sok dumából, szóljon a (jó) zene mindörökké, és ne hagyjuk tovább szenvedni mucsácsó mestert a nagy dolgok gurításának hiányától...

Jöjjön egy nagy gurítás a poén kedvéért mondjuk fejjel lefelé:

De azt hiszem a lényeg így is kivehető...

• Musachy
    Hagyd, csak próbál valami nagyot gurítani, de sosem sikerül. Ismered.
  • fülcsimanó2
    Hello, Zef...
    Sok idő után felbukkantál itt megint és bocsi.... de nem tudom értelmezni, amiket írsz.

Zsoltford ripp-jei a legkiválóbbak itt a fórumon. Én nem tudom, mi történik szerinted 1:29-nél, én nem érzek semmi problémát sem ott, sem máshol.

Hozzá teszem, hogy én nem vagyok se hangmérnök meg műszaki zseni se, s még csak csekkolni se tudom különféle programokkal a kapott zenéket, de nekem ez fülre tökéletes. Istenien szól és engem csak ez érdekel.

Amúgy nem tőtikézik itt mindenki, ebben nagyon tévedsz.... én meg pláne nem tartozom ezek közé, amit lehet, megveszek.
    De ilyen önzetlen megosztásoknak, eredeti vinyl ripp-eknek, amiket Zsolt megoszt itt velünk, lehetetlen ellenállni, és ez nem lehet kritika, hogy a fórum látogató itt csak tőtikézik.

Zsoltford kolléga ide szart még sose rakott fel, minden rippje kiváló. Úgyhogy őszinte elismerés illeti mindenért, amit itt megoszt velünk. Ne bántsuk már azért, amit itt csinál önzetlenül. Sose kér semmit, nem kunyizik, csak ad önzetlenül, ide rakja a jobbnál jobb rippjeit, és jelszó meg mindenféle feltétel nélkül. Nem tudom, hol voltál eddig, de bárhol is, akkor erről lemaradtál.

Én őszintén bírtalak korábban, de ezzel nem tudok mit kezdeni:

"És ha már benéztem jelzem, hogy az az eredetileg '89-es album amit eredeti lemezről jelenleg hallgatok, egy példányban még fellelhető a tavalyi újranyomásból is, akit érdekel. Engem is érdekelne, ha nem lenne meg az eredeti...de sajnos már meg van"
    Ebben a mondatban háromszor írod, hogy "eredeti"....s ez egy kicsit (nem kicsit) önfényezés, nem? Tudod, hogy itt hány olyan gyűjtő van, aki komplett listát írhatna, hogy miket hallgat és mikkel rendelkezik "eredetiben".... na ne már, hogy tőled elájuljunk 2019-ben. Mindenkinek megvan az eredeti - és nem szerény - gyűjteménye, úgyhogy ez most nem volt egy célszerű megjegyzés tőled.

És végül, az ötven maxi.... hát ha ez az egyik, ami közte van, akkor nem irigykedünk. Ez a Novaspace feldolgozás halvány másolata sincs az eredetinek, egyedül Drafi Deutscher hangja hiányzik belőle, anélkül meg csak instrumentális feldolgozásokban élvezhető, de ez nagyon gyengusz, már ne haragudj....

Amúgy én bírlak, de csak én is azt tudom írni Neked, mint anno nekem írta Wescone úgy tíz évvel ezelőtt: "ne írjál hülyeségeket..."

• cucurbia
    Nem tudom ez a fogmosás smiley mit jelképez.
  • ItaloMucsacso70
  • reynaud #106375
    Fancy rip-ről nem tudok véleményt mondani,nem töltöttem le és nem is fogom.
    Viszont "zsoltford" korábbi feltöltéseiből néhányat lecsekkoltam ,programmal és füllel is,a végeredmény kiváló minőség.

Ami engem bosszant,Fülcsit ,egy hölgyet találsz meg ebben a témában ,egy mákszemnyi lovagiasság sincs benned.
    Beszéld ezt meg Zsolttal ,ha tényleg úgy van ahogy írod,Ő az illetékes megválaszolni a felvetésed,pld. még az is előfordulhat hogy a lemez hibája,erre nem gondoltál?
  • cucurbia
    Hargent media?:)
  • ItaloMucsacso70
    Hello !
    Most már én is kíváncsi lettem rá miért is írtad ezt?

..."jelzem, hogy az adott mjúzik 01:29 idővallumtól úgy cirka fél percen át erősen elhatárolódik a "kiváló minőségű vinyl rip" fogalmától."

Inkább ERRE fond be a hajadat koma!
    Kérlek szépen ez a gyönyörű spektrumkép az erdeti master felvételről készült amit rátettek az original BBB CD-re .
    Na erre varjál gombot!
    https://i.imgur.com/2ut3AvZ.jpg
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.02.27. 16:24:50
  • Chemtrail
    Te is ide jársz töltikézni? Aztán a felét sem hallgatod meg. A klón dolog egy roppant jó megoldás, azért tűnsz el néha?

A zene szóljon mint mikor egy jó barátom kvázi a buli végén kiabálja nekem helyi DJ-nek hogy ''Van még benne!!!''.

Patrick Swayze - She's Like The Wind

• Zephyr Retiring
    Persze ki vagyok én, hogy (veled ellentétben) mások ízlését minősítsem, de azért ez egy kissé túlzás..

...úgy vélem itt érhető tetten az a tény, amit valahol mind tudtunk eddig is: csak letötikézitek a zenéket, esetleg itt ott bele is hallgattok talán még, oszt' mehet is a többi ezer másik közé...

Ha nem tűnt volna eddig még fel, jelzem, hogy az adott mjúzik 01:29 idővallumtól úgy cirka fél percen át erősen elhatárolódik a "kiváló minőségű vinyl rip" fogalmától.
    Persze erről már korábban is volt itt szó, méghozzá köztem és zsoltford közt, de érthető ha nem olvastad. Nem lehet mindig itt lógni, hogy minden infót átfuthassunk.... (bár van rá megoldás. Én speciel..)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy klónomat állítottam hadirendbe itt, hogy nehogy véletlenül lemaradjak egy egy roppant kifinomult esgés hozzászólásról...

És ha már benéztem jelzem, hogy az az eredetileg '89-es album amit eredeti lemezről jelenleg hallgatok, egy példányban még fellelhető a tavalyi újranyomásból is, akit érdekel. Engem is érdekelne, ha nem lenne meg az eredeti...de sajnos már meg van.

Maradnék még trécselni, de vár az az 50 maxi cd ami tegnap jött meg. Valakinek azokat is meg kell ám hallgatni...
    Nem szeretném, ha a kíváncsiság fúrná bárki oldalát is, hogy ugyan mik is lehetnek azok a maxik, egyet spoiler alatt felfedek hát.

Lehetne arról is vitatkozni, hogy akkor végül is van e ez a feldolgozás olyan jó, mint az eredeti, de minek?
    Maxiról itt jelenleg úgyis csak én hallgatom. Há' nem? Há' de!
  • fülcsimanó2
    Köszönettel én is letöltöttem!
    Kiváló minőségű vinyl ripp, köszönöm szépen!!!

• fülcsimanó2
    Such A Shame megunhatatlan, nyugodjon békében!
  • allada67
    Köszönettel én is vittem.
  • zsoltford
    R.I.P.
  • Musachy
    Elhunyt Mark Hollis (Talk Talk) R.I.P.

• zsoltford
    szia,hangererőt rá! :-)
    A oldalt rátették több kiadványra,B oldalt valamiért mellőzték.pedig egészen kellemes szerintem.