-
fülcsimanó2 #106378 Hello, Zef...
Sok idő után felbukkantál itt megint és bocsi.... de nem tudom értelmezni, amiket írsz.
Zsoltford ripp-jei a legkiválóbbak itt a fórumon. Én nem tudom, mi történik szerinted 1:29-nél, én nem érzek semmi problémát sem ott, sem máshol.
Hozzá teszem, hogy én nem vagyok se hangmérnök meg műszaki zseni se, s még csak csekkolni se tudom különféle programokkal a kapott zenéket, de nekem ez fülre tökéletes. Istenien szól és engem csak ez érdekel.
Amúgy nem tőtikézik itt mindenki, ebben nagyon tévedsz.... én meg pláne nem tartozom ezek közé, amit lehet, megveszek.
De ilyen önzetlen megosztásoknak, eredeti vinyl ripp-eknek, amiket Zsolt megoszt itt velünk, lehetetlen ellenállni, és ez nem lehet kritika, hogy a fórum látogató itt csak tőtikézik.
Zsoltford kolléga ide szart még sose rakott fel, minden rippje kiváló. Úgyhogy őszinte elismerés illeti mindenért, amit itt megoszt velünk. Ne bántsuk már azért, amit itt csinál önzetlenül. Sose kér semmit, nem kunyizik, csak ad önzetlenül, ide rakja a jobbnál jobb rippjeit, és jelszó meg mindenféle feltétel nélkül. Nem tudom, hol voltál eddig, de bárhol is, akkor erről lemaradtál.
Én őszintén bírtalak korábban, de ezzel nem tudok mit kezdeni:
"És ha már benéztem jelzem, hogy az az eredetileg '89-es album amit eredeti lemezről jelenleg hallgatok, egy példányban még fellelhető a tavalyi újranyomásból is, akit érdekel. Engem is érdekelne, ha nem lenne meg az eredeti...de sajnos már meg van"
Ebben a mondatban háromszor írod, hogy "eredeti"....s ez egy kicsit (nem kicsit) önfényezés, nem? Tudod, hogy itt hány olyan gyűjtő van, aki komplett listát írhatna, hogy miket hallgat és mikkel rendelkezik "eredetiben".... na ne már, hogy tőled elájuljunk 2019-ben. Mindenkinek megvan az eredeti - és nem szerény - gyűjteménye, úgyhogy ez most nem volt egy célszerű megjegyzés tőled.
És végül, az ötven maxi.... hát ha ez az egyik, ami közte van, akkor nem irigykedünk. Ez a Novaspace feldolgozás halvány másolata sincs az eredetinek, egyedül Drafi Deutscher hangja hiányzik belőle, anélkül meg csak instrumentális feldolgozásokban élvezhető, de ez nagyon gyengusz, már ne haragudj....
Amúgy én bírlak, de csak én is azt tudom írni Neked, mint anno nekem írta Wescone úgy tíz évvel ezelőtt: "ne írjál hülyeségeket..."