xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Ja. Cirka negyed évre léptem le...de ha negyed évszázadra lépnék is le,
    te akkor sem tudnád értelmezni amiket írok..
    Eleve ugye két különböző emberről, azon belül két különböző gondolkodásról és (zenei) ízlésről van szó.
    Tehát ha akarnánk sem tudnánk egymást megérteni..

Ami a nüanszt illeti az ominózus zenében, azt persze inkább csak valami minőségibb hangtechnikával fogod kiszúrni. Laptophangszórón vagy tesco-s fülesen ugyanúgy fog minden szólni. Ezért nem hallod vélhetően, hogy miről beszéltem.
    Rénó kolléga már sejthet valamit, mert ecsetelt valamit egy esetleges lemezhibáról.
    Szóval mégiscsak van ott valami, bár nem mindenki hallja (a fentebb ecsetelt részletek miatt).

Picit megmosolyogtat a többesszámod amiben kommunikálsz ("..akkor nem irigykedünk..")

Jelzem, hogy az elmúlt 10 év alatt jóval több aktív (és mára inaktív bár alkalmasint jelenlévő) esgés kollégával vettem fel személyesen a kapcsolatot mint te, tehát sokkal inkább én beszélhetnék többesszámban helyettük is. Rengeteg minden nem kerül / került szóba itt a neten pl. zenei ízlés tekintetében is akár. Megdöbbennél, hogy milyen zenei stílusokat hallgatnak odahaza egyes önmagukat itt egyébként nagy italo-fanként beállító kollégák..

Továbbá...zsoltford ide sz@rt még nem dobott fel.
    Egyetértünk. Én sem állítottam ilyet. Zenéket egyébként sem szokásom leminősíteni. Legfeljebb nem hallgatom azt ami nem tetszik. Csak állítottál valamit ami nem állja meg a helyét, erre reflektáltam.

Majdnem végezetül. Ha eredetiben hallgatsz bármilyen zenét is, az nem önfényezés, hanem igényesség.
    Ne keverd a két fogalmat.

Novaspace. A banda nem is akarja überelni az eredeti himnuszokat. Csak előad a saját stílusában mint pl. a Pakito.
    Lehet őket szeretni és lehet nem. Itt ismét visszakanyarodtunk a kezdetekhez, vagyis ki ezt, ki meg amazt kedveli.
    Lentebb pl. jelezted is, hogy te a Masquarade féle original verziónál tetted le a voksodat Guardian Angel ügyben.
    Nekem is tetszik az is, nem véletlenül szereztem be vinylen.

De elég mára a sok dumából, szóljon a (jó) zene mindörökké, és ne hagyjuk tovább szenvedni mucsácsó mestert a nagy dolgok gurításának hiányától...

Jöjjön egy nagy gurítás a poén kedvéért mondjuk fejjel lefelé:

De azt hiszem a lényeg így is kivehető...