112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mandm
    Hajaj!
    Ne ijesztgess minket! Ez nagyon X-aktásnak hangzik
  • Wescone
    Én is egyetértek lényegében, viszont van ennek a sztorinak egy "sötétebb" oldala is.
  • barota
    Hello okiland nagyon elfoglalt lehetssz mert még mindig nemtedted fel a kodot a Pet Shop Boys-hoz.légyszives kőszőnőm.
  • kaposi1
    Nagyon egyet értek a leírtakkal.
  • mandm
    Dance Memories Mix - volume 38 (Special Double Edition)
  • mandm

256 Kbps CBR, Lame 3.96 Codec

http://rapidshare.com/files/168882722/DMM38.part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/168882724/DMM38.part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/168882715/DMM38.part3.rar.html

mirror:
    http://uploaded.to/?id=c0jaqp
    http://uploaded.to/file/t6mgwk/DMM38.part2.rar
    http://uploaded.to/file/dn1h7w/DMM38.part3.rar
  • mandm
    Sziasztok!
    Az mp3 vs. wav illetve a szarMinőség vs. jóMinőség témához.

Dicséretes ha valaki az elérhető legjobbat szeretné elérni. Dicséretes ha ezért tesz is valamit. Akármilyen témában is.
    De szerintem nem kellene néhány embernek lesajnáló megjegyzéseket tenni azokra, akik nem "kapnak hányingert" egy 128-as mp3-tól.
    Jómagam 20 éve kezdtem el "hifizni", ahogy a pénztárcám engedte. De volt alkalmam jó néhány magasabb minőségű cucc rendszeres hallgatására is. Mégis, ha számomra kedves zenét találok, letöltöm 128-ban is (ha jobb minőségben nincs) és hálás vagyok annak, aki belinkelte, megosztotta.
    El kell fogadnunk, hogy nem mindenkinek ugyanolyanok a zenehallgatási szokásai. Van aki bemegy a szinte csak a zenének fenntartott szobájába, leül a legmegfelelőbb hallgatási pontba helyezett kényelmes fotelba, becsukja a szemét és hallgatja a "magas hanghűséget"
    Van viszont, aki benyomja a fülébe az mp3-as játszóját és elindul kocogni, míg más a hosszú autóvezetés közben együtt énekel az mp3-as autólejátszóval. Jómagam manapság szinte egyedül csak a munkahelyen, munka közben a számítógépbe dugott fejhallgatóval jutok a napi zenei betevőhöz (pedig megvan otthon is az elfogatható hifi szint). A gépemen rengeteg zene csücsül foglalva a munkára kapott tárhelyett. Nekem pl ezért is preferálva van az mp3 (persze nagyobb bitráta és nem agyon effektezett változat előnyben) a wav-val szemben.
    Egy szóval, én szívesen látom az mp3-akat, akit meg ez zavar, az ugorja át őket és ne töltse le.
    Ha többször befogadtunk már ide a 90-s éveket, meg egyéb más zenét is, akkor szó nélkül fogadjuk el az mp3-at is! A topic címe ez utóbbit nem zárja ki magából.

Én azt mondom a topic jelenlegi felhozatala megfelelő! Teljesen helyesen működik akkor, ha minden zenéből megpróbáljuk a lehető legjobbat feltenni. Mert igaz, hogy a wav-ból még lehet mp3-at készíteni, de fordítva már nem.
    De ne kapjunk már hányingert!

Éljen a Párt! Éljen a megbonthatatlan májkonzerv! Előre a Lenin körúton (a Blaháig és ott jobbra)
  • trexxhunter
    sziasztok! egy mixet szeretnék!!
    Various - Euro-Beat-Mix Vol. 2 egészzfaja nótákból áll!
    discogs indófo
    ha megtenné valaki hogy feltolja valahová, vagy dob valami linket!!
    köszi JOCI
  • Szkíta71
    Ma nem volt túl nagy élmény a vadászat...
    Sípcsontig érő sárban hosszú kilométereket gyalogoltunk, nekem 1 nyúl 1 fácán lett az eredményem, utánna volt egy kis kaja, szarvaspöri, most meg 24 óra szoli... Kész vagyok, mint a matek lecke...
  • Szkíta71
    Nagy-nagy köszi az Ultravoxért!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon-nagyon köszönöm, hogy gondolsz rám - ismét, ugye a készülő mix-szel kapcsolatbn is tetted.
    Nem akarok visszaélni a dologgal, de akkor gyűjteni fogom a minőségi (!) feltöltésekre mutató linkeket, és lehet, hogy megkereslek ezzel később.
    Köszönöm szépen, ismét!
  • Dióka
    Imyke!

Én át tudom érezni a helyzeted, de a többiek is ismerik nagyjából már a szitut, egyáltalán nem irigyellek, tudom, hogy felétek nincs sok lehetőség, sőt lehetőség sem nagyon. Ha gondolod, akkor gyűjtsd össze 1 fájlba a letöltési linkeket, mondjuk főképp a rapidról, mert ott van prémiuom, illetve bármely olyan helyről,ahol közvetlenül direktben letölthető a kívánt anyag, aminek örülnél, és én szívesen leszedem neked automatizálva, aztán postázom utánvéttel! Komolyan gondolom!!
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nem tudok aktívan netezni, akkor amikor akarok - fájdalmam már ezerszer leírtam -, így csak napokkal később olvashatok egy-egy értelmesebb hozzászólást... :(
    Van, amikor a Fórum főoldalra belépéskor elszörnyedek, pár nap, egy hét után több száz hozzászólás születik.
    Azért emelem ki a hozzászólásokat, mert letölteni nem nagyon tudok - Dióka: semmi harag, ismerem és magam is használom az iróniát... -, körülbelül olyan helyzetben vagyok, mint bigivan a 90-es években... Ja, hiába 21. század, hatávidékre minden úgy 50 éves csúszással jut le... itt a "csúcs" internet sebesség a wireless 512-es [fél megabit], az is könyvtárban érhető el számomra.
    A RapidShare népszerűsége, valamint a net milyensége folytán gyakorlatilag mindig alternatív forrásokra kell vadásznom és elfogadnom a minőséget, amit ott találok...

S akkor a minőség.
    Minőségmániás vagyok ott és akkor, amikor csak lehet és tehetem.
    A fentiek okán a keresett zenék beszerzésében ezt nem tehetem. Egyetemi kollégium, illetve pécsi albérlet idején mi sem volt természetesebb számomra, hogy 320 kbit/s alatt "szóba sem álltam" a kedvenc zenéimmel...
    Ha a Sors kegyes lesz, remélem, visszatérhetek régi szokásomhoz... Külföldi - orosz - oldalakon már számos kedvencemet láttam lossless formátumban feltöltve... mondanom sem kell: egy hétig kellene kotlanom, míg lejönne egy Maxi bakelit...

• imre07
    Köszi! Szemezgetek!
  • imre07
    Ez nagyo jó!
    Valószínűleg nem dták ki Cd-n.A Class of 1999 című film fő betétszáma, és Midge Ure honlapja szerint is "csak" movie song. Hacsak valamilyen filmzenéket tartalmazó albumon nincs rajta.
  • coldseed
    Köszönöm én is. Főleg Jimmy Somerville-t.
  • Wescone
    Szép munka!
  • mflex #56696
    itt van cimbi

aiff 1411k lossless-ben van....
  • coldseed

Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground Maxi CD 1988
    mp3/320 kbps
    jelszó: coldseed

UI: Ha érdekel valakit a '94 remix maxi, ugorjon át a 90s fórumra.
  • Wicked Belzebub
    Körülnéztem a Rapidon és rajtamaradt még pár cucc. Hamarosan törlöm. Addíg is, ha kell szedjétek le. Mind saját feltöltésű wav.

Fancy

01 Flames Of Love (3:59)
    02 Fools Cry (3:52)
    03 Lady Of Ice (4:33)
    04 Slice Me Nice (4:06)
    05 Chinese Eyes (4:27)
    06 Bolero (Hold Me In Your Arms Again) (4:02)
    07 When Guardian Angels Cry (3:55)
    08 Bride In Black (3:37)
    09 C'est La Vie (3:46)
    10 No More Sin (3:09)
    11 Cool Jerk (3:13)
    12 My Emotional Way (3:48)
    13 Running Man (3:05)
    14 Deep In My Heart (2:52)
    15 Long Way To Paradise (3:51)
    16 Wait By The Radio (4:04)

Jimmy Somerville

1. Smalltown Boy - Bronski Beat, Marc Almond
    2. Don't Leave Me This Way - The Communards, Sarah Jane Morris
    3. It Ain't Necessarily So - Bronski Beat
    4. To Love Somebody - Jimmy Somerville
    5. Comment Te Dire Adieu? - Jimmy Somerville
    6. Run from Love - Jimmy Somerville
    7. Never Can Say Goodbye - The Communards, Sarah Jane Morris
    8. Why? - Marc Almond, Bronski Beat
    9. You Are My World - The Communards, Sarah Jane Morris
    10. For a Friend - The Communards,
    11. I Feel Love-Johnny Remember Me - Marc Almond, Bronski Beat
    12. There's More to Love Than Boy Meets Girl - The Communards,
    13. So Cold the Night - The Communards, Sarah Jane Morris
    14. You Make Me Feel (Mighty Real) - Jimmy Somerville
    15. Tomorrow - The Communards, Sarah Jane Morris
    16. Disenchanted - The Communards, Sarah Jane Morris
    17. Read My Lips (Enough Is Enough) - Jimmy Somerville

Laid Back

01 - Elevator boy
    02 - Slowmotion girl
    03 - White horse
    04 - So wie so
    05 - High society girl
    06 - Don't be mean
    07 - Sunshine reaggae
    08 - Fly away

Ultravox

01 Dancing With Tears In My Eyes (4:06)
    02 All Stood Still (3:40)
    03 Vienna (4:35)
    04 Sleepwalk (3:14)
    05 All Fall Down (5:10)
    06 Slow Motion (3:28)
    07 Passing Strangers (3:51)
    08 Reap The Wild Wind (3:46)
    09 The Voice (4:23)
    10 The Thin Wall (4:25)
    11 Hymn (4:26)
    12 Visions In Blue (4:14)
    13 One Small Day (4:28)
    14 Love's Great Adventure (3:08)
    15 Same Old Story (4:39)
  • bigivan
    Sajna, én nem találkoztam vele, vagy nem ide raktad!
    Ha van egy kis időd ezt nézd meg, ez vmi fergeteges, mostanában ilyen remek videót nem láttam!!
    KIHAGYHATATLAN
  • mflex #56692
    azt én múltkor feltöltöttem, ha jól emlékszem ide is wav-ban...
  • mflex #56691
    Szerintem nyiss egyet neki :DDD
  • bigivan
    Értem én, de a jó tanács mindig jól jön! Pláne egy ilyen jelentős dologban, mint ez is !!
  • bigivan
    Én is mentem volna ma délután fácánozni, de, sajna tökig érő sár van, meg szakadt az eső, így prolongáltuk a vadászatot.
  • Szkíta71
    Reggel irány vadászni, nyúl-fácán a terv!
    Persze csak ha nem esik az eső...
  • Szkíta71
    Van a francnak, mondtam csak vicc volt...!
    Elég volt múlt hétvégén a sörből, most regenerálódik a májam bakker...
  • Szkíta71
    Persze, így van de azért voltak még jó zenéik mégha nem is lettek annyira ismertek mint a You, mellesleg pont azt hallgatom!!
  • bigivan
    Talán szorulása van a tisztelt Kollegának?
    Sok sört kell nyelni, akko' nem lesz !!
  • bigivan
    Nekem a Boytronic a You című dallal egyenértékű !!
  • Szkíta71
    Jah, ez is csak vicc volt, mivel látom nem mindenki érti a viccet...
  • Szkíta71
    Ha már synth-pop akkor nekem ez is bejött..
  • Szkíta71
    Áh, te még ilyenen csodálkozol..?
    Gondoltam arra, hogy nyitok egy topikot mert a múlt héten keményet kakáltam meg azt vettem észre, hogy álmomban folyik a nyálam wazze...
    Aztán várom a válaszokat..
    Bolond ez a világ, miért legyek Én normális?
  • Szkíta71
    Meg a John Holmes, de Ő később elpatkolt AIDS-ben..(miben másban..?)
  • mflex #56679
    A saját eljegyzésemről nem nyitnék topikot, szerintem ez magánügy..illetve családi, nem internetre való főleg nem az sg-re...
  • mflex #56678
    Itt mindennek lehet nyitni topikot:DDD

• bigivan
    Nekem még nagy kedvencem az Ultravoxtól ez is !
    Itt nyomd !
  • mflex #56676

most nevessek vagy sírjak?

Le lett írva, hogy vicc volt, de komolyan gondoltam..na? :DDDD
  • mflex #56675
    Az tuti
  • computerguru
    Ok!mflex!Csak azért kérdeztem,hogy ugye csak vicc volt,mert ha nem,akkor én is csak igy fogok feltölteni,mert ha ide keveset is töltök fel,de máshova meg rendszeresen,csak más névvel,szevasz!