112174
-
Szevasztok,mindenkinek jó reggelt kivánok!Szevasz TECHNOTRONIC!Nem birtál aludni,hogy ilyen korán fentvagy?Remélem azért nincs harag,azzal nem oldunk meg semmit!Panaszkodtál a datára,gondolom még sokaknak okoz problémát,hogy néha nehezen indul el,nem tudom mitől lehet?Szevasz,szevasztok!
-
természetesen bárkinek tetszhet,ezt nem is vontam kétségbe. igaz én legalább ötször próbáltam leszedni,mert nekem a data.hu annyira szar sokszor,nagyon nehezen indul el.
-
ez nagyon találó! 
kicsit fel kellett dobni a topikot,mert nagyon lagymatag volt!
-
hú de korán van még.....
részemről bármikor!
azért fórum!
-
igen! talán wind alkotta meg a megoldást.én pl. nem hallgatok net-rádio-t sem, bár sajnos itt is egyre kevesebb a zene ennek ellenére mindig benézek...és mióta pulykatoll cimbi meglepett két progival hát több mindenben kételkedem...régebben töltöttem innét néhány wav-ot is, és mint utólag kiderült sokminden nem az aminek látszik.
nem értem igazán ha valakinek mp3-ban van zenéje mi a p.csának turmixolja wav-ba etetve ezzel a kis gyülekezetünket...akkor tegye ki mp3-ban és kész!
mindenki gyűjtse ami neki személy szerint minőségileg,(illetve nem utolsó sorban amit a keret megenged) hanghordozóilag megfelel...a cimbit idézve a problémák megoldására már ami a minőségi froclizásokat illeti van egy jó kis mondat, ha az adott polgártárs érintve érzi magát:
"cimbora mit teszel fel mellé?" ennyi az idézet...
jó éjt kollégák!
-
Költői kérdés volt.
-
Engedélyt kell kérni már?
-
Ej, ej...
-
Szevasztok Tagok!
A műsor fasza, csak így tovább !
Az én (saját) véleményem:
"Bassza Isten. mondá Jézus, és a tömeg közé hajítá a keresztet!!" -
Én hozzászolhatok a témához?
-
Ahoz képest,hogy most raktam fel nem rég,már vagy heten leszedték,köszönöm!
-
Az igaz hogy az évszámmal nem voltam teljesen tisztában,bocs,de másnak még tetszhet! -
szijja pcguru!
akik ismernek tudják, hogy én mennyire rühellem a space zenét is!
de ez mitől ritkaság? meg még szinte friss is, ha jól emléxem 2007-es, igaz ez az előadó legépkézlábabb alkotása. köszike hogy feldobtad az estét.

-
Szevasztok mindenkinek!Hogy az este egy kicsit vidámabb legyen,egy igazi ritkaság a space zene kedvelőinek,ami igen csak nem mai darab,sajnos csak 160-as.
http://data.hu/get/1113263/Space_Angels-Stardance.mp3.html -
én meg csak írtam és közben röhögtem és sírtam..... 
viszont Wind bácsi látod a sok betűvetés közben a monumentálisan egyszerű ötleted nem jutott eszembe javasolni, nem hiába vagy Te az idősebb (értsd érettebb) és bölcsebb!
bár az is lehet, hogy azért nem tettem,mert akkor nem élvezhettem volna a teleregény következményeit.
Azért mindemelett úgy gondolom, hogy TB kizárólag számla ellenében vásárolt original lemezgyújtményének nagyságát jócskán alul tippelted.Reméljük ezt nem veszi zokon.
-
Hi Guys !
Úúúúúúúúúú csak hátradőltem és olvastam, olvastam,olvastam.
Értelme az nem volt de elolvastam.
Végképp nem szeretnék belebonyolódni az ügybe ( mondhatnám úgy is ,hogy kussolok)DE
Hasonló esetben Én TB helyében ezt tettem volna:
Becsönget a pali /hoz pár elfuserált zenét/belehallgatok éééés .... leemelem a polcról a sokszor említett 8578 cd-m közül azt ami éppen ezt a zenét tartalmazza/begrebbelem a pasasnak és mehet isten hírével
De mint olvastuk ez nem így történt (így én sem írtam egy betűt sem) -
igazad van, sok a duma, meg hát tök felesleges is!
szeretem ezt a tangót, mióta először meghallottam anno huszoniksz éve, de hozzám közelebb áll a vokálos résszel, az nagy kedvenc a többi x-ezer mellett.
-
Hát mi tagadás a szókincsedet valóban irigylem, Én általában hamar begurulok és akkor aztán ajaj, nem válogatom meg a szavakat ilyen választékosan mint Te!!
Na de zenéljünk is egy kicsit!
Szeretem ezt a zenét, remélem más is így van ezzel!
My Mine - Hypnotic Tango (instrumental) 320k -
csak az irigység beszél belőled!
-
Az nem is kifejezés!!
-
...látom másban is mély nyomokat hagyott eme sok hihetetlen fenomenális élmény! 
-

-
szervere válogatja,de egyébként erről sokat tudna mesélni TB, hisz ő nagy és elismert sokdiplomás szoftverhardver mágus is (talán emlékszel még a paksi atomerőmű pécéjére,meg az ötperces szám 14 órás minőségi újrakódolásra stb. sztorikra), aki ráadásul még való igazi tényleges élő rádióban is dolgozott sok igazi és élő emberrel, sok igazi nagy stúdiós eszközökkel, igazándiból tekerhető pótméterekkel, amit ráadásul számlára vettek és még adóztak is utána...meg mindenhová beregisztrálták magukat és minden eszközt legalább kétszer, sok járulékot is fizettek utána, hogy mindezen élményekkel gazdagabban később élete meghatározó emlékeiként legyen mire kivernie alkalmadtán. bizony ám!
-
hja, emléxem rá, többek között ezt is ecseteltem.ezért írtam, hogy a jó minőség=jó maszter, nem kifejezetten a wav a lényeg, de hogy lassabban és még monóba is rakták fel,az már durva is volt!
-
Ahhoz képest, hogy minden szarért pénzt kérnek, fasza lassú a szerverük mostanában, legalábbis nekem van amikor nagyon nehezen nyitja meg a topikokat.... -
"A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került."
Erre élő példa(volt), mikor pár hónappal ezelőtt gyári ZYX CD-ről felraktam ide a SAUVAGE-DO YOU WAN'T ME című MVDK slágert...
minden fasza volt, csak épp a sebesség volt lassab, meg az a nem elhanyagolható tény, hogy simán MONO-ban szólt... illetve szól még mindig!
-
akkor használjuk ki még az időt cimbi, amíg lehet! 
-
Imyke!Csak akkor emelem szavam, ha valami nagyonnagyon beleseik a monológom 2.pont 2 bek-be!
ja és épp érdekel is....de megbántani ezzel senkit sem akartam, csak a véleményem mondtam el, ha valaki ezen meg tud bántódni,akkor az tartózkodjon a fórumozástól,ahol vélemények ütközhetnek. A Te "minőségedet" már tisztáztuk( de sosem általánosítok), nem is feszegettem, nálad az alkotás volt a lényeg.
"A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került.
"
ez a megfogalmazás így sántító, de értem mire céloztál, az anyag fizikai állapotára (mondjuk egy nem agyonkarcolt audio cédénél), annyi a kiegészítésem ehhez, hogy mielőtt felkerül valahová az a PCM (álá MS WAV), a minőségét pont a stúdióban határozzák meg és hát attól még lehet borzalmas,mert ott egy hangmérnök belőtte valahogy....ergó a maszterelésnek óriási a jelentősége.
-
Lassan azért is utalni kell az SG-nek, hogy irhass ide B+! 
-
Dancing In Heaven-Tony Caso & Bobby Orlando
ez kellene lossless, az alatt nem érdekel...
kösz
-
na ja! tusok azonosulni veled! 
egyébként meg örülök, hogy jól szórakozol! ez még ingyen van!
-
egyetértek, de jelen témakör és a mi különböző "diszkó stílusú" kedvenceinknek ritkán van köze egy hi-end minőséghez, ebben a stílusban a minőség másról szól..... -
gondolom van aki élvezi olvasni,mert tényleg yó, de sokakat biztos untat, ők ugorják át. 
csak címszavakban
1.nem tudom kit érdekel, hogy egy rádió hány személyes? engem nem! soha nem mondtam hogy "az én rádióm" se azt, hogy ha az,akkor hány "személyes", ez a te agyszüleményed. szarabbul érzed magad azért,mert nem látsz a fal mögé? rám akarsz valamit tukmálni hawer?! találgass csak...
2. miért én tehetek arról, hogy mi és hová kerül fel,meg hogy hogyan van címezve stb? és ha szarul szól, az miért az én hibám? oda volt írva, hogy ÉN csináltam, kevertem vagy masztereltem vagy garanciát vállaltam rá? mert ha nem,akkor szintúgy nem értem miért és mivel basztatsz. ha most felrakok valahová 100db fos minőséget akármiben és tele tag-elem a fájlokat "Trend Boy Hatás"-sal, amit letöltök magamnak vagy tükrözöm tucatnyi helyre,akkor jogom lenne téged becsmérelni vagy neked támadni, hogy "Te meg a minőség"-haha? gondolkozz már ember!!!
tőlem te sohasem láthattál olyan ész osztást vagy szöveget, hogy a "wav a király", nagyon összekeversz valakivel. a minőséget sosem keverem a formátummal, nem az a lényeg, hanem a forrás anyag alap minősége. így lehet egy wav is hullaszar,meg akár egy mp3 is überjó. én eddig is és ezután is pár dolgot hangsúlyozok, hogy ha valahol KIHANGSÚLYOZZUK, hogy ez wav,vinyl, akkor az úgyis szóljon, de legalább szar ne legyen. ha valami 320,akkor az ne olyan legyen,mint egy 128. ennyi és nem több. ez nem jelenti azt, hogy nekem nincs szar minőségem,ezt sohasem tagadtam és az ellenkezőjét sem állítottam, de igyexem távolodni a gyengustól a jobb felé, és attól is tartózkodom, hogy szart osztogassak. a jót meg nem dobálom a klikkbajnokoknak.van akinek szívesen adok, kapok is alapon. ha valahol szart adtam,még velem is előfordulhat, meg lehet mondani szépen, lehet prezentálni és még az sem lehetetlen és égő számomra, hogy azt mondom hawer ez tényleg szar, neked van jobb belőle? aztán pont.
3. prezentálnál már valamit, mert nem tudok vakon és süketen reagálni a konkrétumoktól mentes elbeszélésedre, konkrét példát mutass és akkor le tudom reagálni akár a miértjét is vagy csak azt mondom, TéBé te abberrált idióta, ez tényleg tőlem van és tényleg nem jó. elnézést is kérek érte, bocsáss meg, megpróbálom meghallgatni a te verziódat és kérlek engedd, hagy tanuljak tőled! ...de te nem, te csak ugatsz és ma egyfolytában provokálsz és vádolgatsz fűvel-fával! itt érzem a teljes intelligencia hiányát! gondolom ez neked fel sem tűnik, de ezen szerintem nem csak egymagamban nem csodálkozom!
4. sosem "szórom az igét",ateista vagyok, csupán a véleményemet mondom vagy osztom meg, engedd már meg, hogy a címzett döntse el azt, mennyire akarja vagy mennyire képes befogadni. de emlékezetem szerint te ebben nagyon-nagyon régen nem voltál benne, így továbbra sem értem mi a fütyit akarsz ma nagyon tőlem. le akarsz oboázni esetleg és így udvarolsz?
5. ez az a helyzet kedves TéBé,amikor nem tudsz mit mondani, vagy tudod, hogy csak szarul jönnél ki belőle. többed magammal is megköszönöm, ha nem kezdesz részletes elbeszélésbe....
legyen szép napod! -
Senkit se érdekel már a fos wav :DDDD MARTIX ES DTS 15.2 vagy 3 mélynyomóval, 6576kbp/s "játszik" mostanság.

-
Hoppá, menet közben került be a két hozzászólás.
Egyik oldal felé sem húzva - a Ti vitátok, nem hajlok részre -, meddő.
Dióka minőség párti. Hiszi, tudja, hogy mi jó neki. Elfogadjuk.
Persze sokunknak (másképp nem tudom fogalmazni a topikba járókat) rótta szemére a feltöltött / linkelt anyagok formátumát és minőségét. Volt akinek szarul esett, volt aki intelligensen reagált, volt aki sehogy.
[Az én esetemben például egyértelműen a már MP3-ba tömörített anyagokkal történő machinálás volt a ludas.]
A 128 kbit/s vs 265/320 vs lossless tömörített formátumok vs WAV vita is örök téma marad - nekem a ritkaságok jók 128-ban is, ha másként nem szerezhetők be. Van, aki inkább zsebkendőbe hány tőlük...
A wav nem lehet jobb annál, mint ahogy a hanghordozóra került.
Bakelit / CD esetében kismillió magyarázat lehet [idióta masterelés, selejt műanyag/alumíniumoxid, rossz tárolás, rossz lejátszó/kábel/dugó/hangkártya/rögzítő program/PC és végül a user errort se hagyjuk ki ---> akinek nincs hallása a minőségre, az nem tudja megkülönböztetni a rossz hangfekvését / tisztaságát / erősségét / dinamikáját egy-egy hanganyagnak...
Ha mindenki a stúdiók DAT szalagjaival rohangálhatna, akkor nem lenne semmiféle kérdés - legfeljebb azon vitatkozhatnánk, hogy melyik hangmérnök / stúdió és rögzítő egység a jobb...
-
Ha már a minőség.
Csak egyszer (könyörgöm egyszer) menjen el MINDENKI a pesti HIGH AND HI-FI SHOW-ra! Ott hallhattok igazi MINŐSÉGET!!!
Én többször is voltam (munkámból adódóan), hát nem semmi élmény volt! -
szia AxForce!
rég láttalak!
üdv. -
végülis így van....de végülis végülis.
-
Csak annyit tennék hozzá a "minőség" témához, hogy már a CD/bakelit is csak másolat... így tessék kezelni a "minőséget"...
-
Trend Boy #58034 Te tényleg idióta vagy, de nézzük másképp!
1.
Felkerült a TE, "egyszemélyes" rádiód megcímezésével (Allofmusic), jó pár zene, mindenféle virtuális tárakra. Sajnálatosan nemrég elkerült ezekből 3 db, mely wav formátumba, a rapidra került feltöltésre, innen töltötték le és elhozták hozzám, tegyek velük valamit, mert ramatyúl szólnak. Meghallgatásuk alatt kiderült, honnan származik a cucc, az "Allofmusic" prezentációjából.
Remélem eddig tiszta!!!
2.
Mint az már 200 ezerszer olvasható, de akár másik 50 ezer fórumon, osztod az igét, ész nélkül a minőségről, a wav a király, és te a minőségi "atyaúristen", aki megteremté a minőséget, repkednek az éterben a badarságaid, és lám kezeid közül itt van egy pár igazi "gyöngyszem"...
3. A rádióddal, semmi bajom, ez a te egyéni szórakozásod, csupán adtál az arculatodnak egy azonosított, ez lenne ugye az "allofmusic", és ezt teszed ahová akarod, ahol jónak látod. Ezzel viszont nem csak te tudsz valamit nyomon követni, hanem ez visszafelé is igaz lett. Tehát tudható eme csodálatos hulladék minőségek a te kezed közül kerültek ki, hiszen magad bígyezteted oda e "védjegyet".
4.
Nem kell itt szórni a minőségről az igét, és nem kell senkit sem elküldeni egészen messzire, sem le idiotázni, ki figurázni, a feltöltött anyag minőségéért basztatni, és sorolhatnám...mert lám vissza üt a dolog!!!
5.
Köszönöm szép szavaidat, de sajna mivel egyértelmű, és kézzel fogható tényeket nem igazán tartalmaz, csupán üres pufogtatások tömkelege, így egyenként részleteibe nem térnék ki rájuk. Csupán csak annyit tennék hozzá, igazán gyermeteg...
Vágod már "ARC"???