-
gondolom van aki élvezi olvasni,mert tényleg yó, de sokakat biztos untat, ők ugorják át. 
csak címszavakban
1.nem tudom kit érdekel, hogy egy rádió hány személyes? engem nem! soha nem mondtam hogy "az én rádióm" se azt, hogy ha az,akkor hány "személyes", ez a te agyszüleményed. szarabbul érzed magad azért,mert nem látsz a fal mögé? rám akarsz valamit tukmálni hawer?! találgass csak...
2. miért én tehetek arról, hogy mi és hová kerül fel,meg hogy hogyan van címezve stb? és ha szarul szól, az miért az én hibám? oda volt írva, hogy ÉN csináltam, kevertem vagy masztereltem vagy garanciát vállaltam rá? mert ha nem,akkor szintúgy nem értem miért és mivel basztatsz. ha most felrakok valahová 100db fos minőséget akármiben és tele tag-elem a fájlokat "Trend Boy Hatás"-sal, amit letöltök magamnak vagy tükrözöm tucatnyi helyre,akkor jogom lenne téged becsmérelni vagy neked támadni, hogy "Te meg a minőség"-haha? gondolkozz már ember!!!
tőlem te sohasem láthattál olyan ész osztást vagy szöveget, hogy a "wav a király", nagyon összekeversz valakivel. a minőséget sosem keverem a formátummal, nem az a lényeg, hanem a forrás anyag alap minősége. így lehet egy wav is hullaszar,meg akár egy mp3 is überjó. én eddig is és ezután is pár dolgot hangsúlyozok, hogy ha valahol KIHANGSÚLYOZZUK, hogy ez wav,vinyl, akkor az úgyis szóljon, de legalább szar ne legyen. ha valami 320,akkor az ne olyan legyen,mint egy 128. ennyi és nem több. ez nem jelenti azt, hogy nekem nincs szar minőségem,ezt sohasem tagadtam és az ellenkezőjét sem állítottam, de igyexem távolodni a gyengustól a jobb felé, és attól is tartózkodom, hogy szart osztogassak. a jót meg nem dobálom a klikkbajnokoknak.van akinek szívesen adok, kapok is alapon. ha valahol szart adtam,még velem is előfordulhat, meg lehet mondani szépen, lehet prezentálni és még az sem lehetetlen és égő számomra, hogy azt mondom hawer ez tényleg szar, neked van jobb belőle? aztán pont.
3. prezentálnál már valamit, mert nem tudok vakon és süketen reagálni a konkrétumoktól mentes elbeszélésedre, konkrét példát mutass és akkor le tudom reagálni akár a miértjét is vagy csak azt mondom, TéBé te abberrált idióta, ez tényleg tőlem van és tényleg nem jó. elnézést is kérek érte, bocsáss meg, megpróbálom meghallgatni a te verziódat és kérlek engedd, hagy tanuljak tőled! ...de te nem, te csak ugatsz és ma egyfolytában provokálsz és vádolgatsz fűvel-fával! itt érzem a teljes intelligencia hiányát! gondolom ez neked fel sem tűnik, de ezen szerintem nem csak egymagamban nem csodálkozom!
4. sosem "szórom az igét",ateista vagyok, csupán a véleményemet mondom vagy osztom meg, engedd már meg, hogy a címzett döntse el azt, mennyire akarja vagy mennyire képes befogadni. de emlékezetem szerint te ebben nagyon-nagyon régen nem voltál benne, így továbbra sem értem mi a fütyit akarsz ma nagyon tőlem. le akarsz oboázni esetleg és így udvarolsz?
5. ez az a helyzet kedves TéBé,amikor nem tudsz mit mondani, vagy tudod, hogy csak szarul jönnél ki belőle. többed magammal is megköszönöm, ha nem kezdesz részletes elbeszélésbe....
legyen szép napod!