112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Szkíta71
    Kíváncsian várom!
  • lervi

Ganymede - you re my passion (3:56) 320 kb/s

tán ez is tetszeni fog!
  • coldseed
    Köszi szépen.
  • lervi
    ez friss most nyomtam fel!
  • lervi
    amiíg körül nézel addig itt van ez ! 10 mega 192 es
    Donna Summer - This Time I Know It's For Real (Extended) (7:13)
  • Szkíta71
    Na, ezt nem is tudtam, akkor ezért nem sikerült nekem sem leszedni..
    Mondjuk Én inkább a rapidot szeretem, abban még nem csalódtam!
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, még tölthető is... igaz, eddig a blogspot.com-os oldalakban nem csalódtam.
    Csak az átkozott RapidShare ne lenne annyira népszerű
  • IMYke2.0.0.0
    A mester elismerése csak jót jelenthet :) Köszönöm.
  • coldseed
    Akkor körülnézek ott egy kicsit
  • IMYke2.0.0.0
    Donna Summer 1974-2008: 27CDs | 8.3 Gb | FLAC/APE/WAV + CUE + LOG + Covers

• Dióka
    Méghogy nekem vannak szóképeim? Imybácsi! Benned egy teljes 4. pótkiadású újranyomott történelemkönyv és egy szanaszét gyűrött verseskötet került rejtjelezésre, miközben csak úgy hányod kifele magadból a paradoxon hasonlataidat.
    Nem kezdeném el kommentálni a komolyabb háttérrel rendelkező, általam megbecsült gondolataidat,mert visszakanyarodnánk a tyúk vagy a tojás témához, de azt elhiheted, én nem kértem, hogy rólam szócikkezzen bárki is önerőből napokig, de ha állandóan emlegetnek úgy, hogy előtte nem volt közvetlen kapcsolati téma azzal a személlyel részemről,eszméinket nem ütköztettük közös akaratból (azaz hozzá sem szóltam), akkor nehéz erekció nélkül "elmennem" a velem kapcsolatos szép és okos gondolatok felett. Ez nekem így csak belevaúúúú, és így kutyául kell reagálnom, persze csak "szellemesen".
    na, megyek mozizni.
  • coldseed
    Hoppá!
    Ezt már nem tudom leszedni, nem engedi.
    A Zshare-nél volt egy "struktúraváltás" néhány hónapja, és az azt megelőzően feltöltött cuccokat már nem lehet letölteni.
  • coldseed
    Köszönöm mindkettőtöknek!
  • IMYke2.0.0.0
    Donna Summer...This Time I Know It's For Real (PWL Extended mix)
    A mérete alapján 128 kbit/s-es
  • Szkíta71
    Ops, bocsi nem megelőzni akartalak, ezt most találtam!
  • Szkíta71
    This Time I Know It's For Real (12" Extended Version) 10,16mb

http://www.zshare.net/audio/4922578e2cfc02/
  • IMYke2.0.0.0
    A Remix "gyári".
  • IMYke2.0.0.0
    Egy ilyenem van otthon elfekvőben:

Donna Summer...This Time (Extended Remix)
    Adatai: 7:22, 192 kbit/s és 10,6 MB
  • coldseed
    Üdv mindenkinek még egyszer!
    Örülök, hogy ezekben az órákban némi "emberi hangot hallok a monitoromon".
    (ez szinesztézia lenne? rég voltam már irodalom órán).
    Egy zenei kérésem is lenne. Amennyiben tud valaki segíteni, kérem tegye meg.
    Donna Summer "This Time I Know It's For Real" című dalának extended vagy megnyújtott vagy sztreccsingelt változatára vadászok - eddig sikertelenül.
    Előre is köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Anonymous, jelszó pedig nem kell: ftp://195.218.197.3/music/
    Minőség (gondolom) változó, de az biztos, hogy nem lossless és nem wav.
  • zsoltford
    koszi ha nekem cimezned akkor ne faradj
    persze masokat lehet erdekel igy hat ontsd ha gondolod...
    na szevasztok kesobb, melo hegyek...
  • IMYke2.0.0.0
    Na, basszus, pont most akartam egy "másolt linket" adni egy anonymous FTP-hez, ahol 200 GB-nyi zene van fenn...
  • zsoltford
    szep napot kollegak!a loba a szart nem fog menni visszalapatolni...
    en is benezegetek,ha idom engedi,jo lenne ha a beszelgetesek temaja sem az allando baszogatas lenne...de legalabb nincs teli a forum a sok masolt linkel...az is valami
    na joooo azert van nehany
  • IMYke2.0.0.0
    Naív vagyok. Sokan mondták már a húsvér barátaim/barátnőim közül is.
    Így aztán, nekem nem tűnt fel, hogy ki milyen okokból - évekre visszamenőleg esetleg? - marja a másikat.
    Ha így van, sincs semmi közöm hozzá csak annyiban, hogy előttem/előttünk teszi(k).
    Voltaképp - és ebben AeroCool-nak igaza van, ahogy a többi állítása sem csak úgy fellőtt buborék -, mindőnk feje felett "elmúltak a gyermekévek".
    [Írtam már] Van, akinek már családja, unokája (?) van.
    Így furcsa, hogy itt ilyen szó és erődemonstráció megy.

Senki sem lesz meggyőzhető - sajnos - 3-4 jól megfogalmazott mondattal, legyen az valós, vélt, vagy vicces (jé, 3 "v"). Ezzel az erővel már Nero sem gyújtotta volna fel Rómát, és a Spártai Katona Államban is rá lehetett volna venni a gyengének ítélt bébiket völgybe dobó katonákat a könyörületre, Hitler és Sztálin is leültek volna béketárgyalásra és a múlt heti cigánygyilkosság sem történt volna meg...

De azért bízom benne, hogy szépen kibeszélik az érintettek magukat, egy másik helyen, vagy telefonon, élőszóban. Hiszem, hogy kulturált férfiak és nők járnak ide.

Dióka: én csak árnyékát tudtam prezentálni a szóképeidnek. Bizony, szégyen ide vagy oda, de én néha vigyorogtam az elmúlt hetek alatt általad beírkáltakon, hiszen szellemesek.
    Kár, hogy ilyen témában derült erre a képességedre fény.
    Nem szoktál irogatni valahová?
  • Dióka
    Ez így összességében sok szemszögből átfogja a valahol "odaát" leledző igazságot! Ráadásul ez a kis összefoglalód tele volt olyan apró geg-ekkel (hogy angolszászosodjak már én is egy kicsit), ami miatt most csak bólógatni és vigyorogni tudok sokmindenre , és tehetnék ugyanezt az "A és B oldal vezéreinek csatlósai, talpnyalói, csicskásai stb. elv" kitalálói! De nem fogják ezt tenni,mert ha nem tűnt volna még fel neked Imy bácsi, az a feldobott "provokáció" itt egy ideje nem véletlen megy, én eközben pusztán csak szórakozásból "ugrálom körbe" a kardoskodó palimadarakat, azt az 1+1 főt. Ezt ők nem vették észre (vagy nem akarják észrevenni),mert akkor pihennének egy kicsit.
    Nekem egyébként velük sincs semmi bajom, sokfélék vagyunk, tolerálok, pl. erre is jó az irónia. nem kell mindenkinek mindenkit szeretni! vagy inkább buzuljunk?! ha kell, benne vagyok!
  • IMYke2.0.0.0
    Sokáig kerestem a helyes szót - no nem azért, mert nem ismerném, hanem azért, mert ebben az igencsak robbanásig feszült témakörben (topic), bizony bármikor egy újabb "megmondóra" csapnak le ... és most jön az a szó: - szarkasztikus mondatok. Na, leírtam. Könnyebb :)
    coldseed leírta, nekem már sokkal egyszerűbb volt.

Szóval:
    Az ég-egy-adta-világon senkivel semmi bajom. [Érzékeny vagyok, de ha beszólnának, kulturáltan küldenék el bárkit kukutyinba zabot hegyezni...]
    Így, őszintén írhatom, a szarkazmus, riposztolás (undorító, hogy angolszász szavak jutnak eszébe az embernek elsőként), visszaszólás (ez már jobb) és a "de" hangulatú feleselgetések generálnak olyan vitákat, amiknek itt ámuló megfigyelői voltunk.

A baj az, hogy Dióka, Wescone és még nem tudom kinek a stílusa reszeli azoknak a "bögyét", akik azt hiszik, hogy reszeli.
    Szerintem, semmi gond nem lenne velük, ha nem provokálnák (már megint nem magyar szó) őket.
    Ha Dióka sem kezd el visszavágni, a többiek ezt kihasználni [azaz, felszítani az izzó parazsat] nagy és szép bék(a)e lesz ebben a témakörben is.

Érdekes mód, a 90-es topikban egyetlen egyszer sem figyeltem fel ilyen "harcra".

Figyeltétek?: Nem békítő voltam a csendes oldalról. Tényként közöltem valamit, amit mindenki tud, érez...
    Hagyjátok békén egymást, egymás felmenőit, barátnőit, zenéit, ízlését, korát és meglátjátok azt, ami a lényege lenne ennek az egész találkahelynek: elviselhetővé tenni a 80-as (és/vagy), 90-es évek (ezzel pedig a minőségi(bb) zene) elmúlása felett érzett fájdalmunkat.

A topik is azért jött létre, hogy nosztalgiázzunk, nem torkok átharapása végett.

• Dióka
    hát nyilván
  • coldseed
    Bocs, a kuncogó zöld vigyor-ficsúrt nem láttam a hsz végén.
    Ez esetben nyílván egy újabb poétikus-szarkasztikus megjegyzés.
  • Dióka
    ó, reménykedtem benne, hogy valami intellektuálisabb magyarázata lesz.
  • Dióka
    én szeretem Cliff papa zenéit, ő meg a technót!
  • coldseed
    A képtalálatok közül ez tetszett meg, amikor gugliban a peace szóra keretem rá. Ennyi.
  • coldseed
    Azé' hoztam is valamit. Cliff Richard pont az az előadó, akit talán nem annyira szeretnek azok, akik a 80-as zenéket szeretik, mert hát a 60-as évektől mondjuk kb. 2000-ig folyamatosan, de nem túl intenzívan van jelen a zenei palettán.
    A "Some People" vagy "Mistletoe and Wine" viszont éppen a legnagyobb slágerei, amelyek pont a 80-as években születtek.
    Nos, aki szeretne egy átfogó képet kapni az ő pályafutásáról, annak info
    ITT
    320-as mp3 meg ITT elérhető.
    Jó szórakozást.
  • Dióka
    na várjál,
    az első rész még no komment, de a 2. vizuális kompozíció értékorientáltsága miatt már épp filóztam, hogy meg merjem-e kérdezni,mit is jelent pontosan, persze csak ha a válaszoddal nem éreznéd úgy hogy most istenként nézek le rád és mivel amúgyis fentről nézlek, így lenézlek....(részleteket lásd és értelmezd lejjebb )
    szóval ha ezt a tarumát átérzed és el tudod viselni,akkor kiwi vagyok mi a jelkép alapja?!
    nem szeretsz veszíteni
    vasutas vagy
    ez a két ujjad a leghosszabb
    vagy mi?
  • coldseed
    Dióka ezt az image prezentációt úgy sem hagyja szó nélkül. Vagy mégis?
    Kiderül...
  • Dióka
    jaja,ahogy mondod Imy bácsi!
    annyira frappánsan és szívbe markolóan, lelkileg is teljesen áthatóan foglalta össze a lényeget a lassan "20 éve zenével foglalkozó" majdnem 4.x-en túllevő, sok bugris emberrel sorsát keresztező fogadott szakkommentátorunk, hogy igazából részemről már nem is tudnám semmivel sem kiegészíteni és gondolom a többiek sem!
    így hát nem marad más,minthogy én is ezt mondjam:
    "További szép napot kivánok minden kedves fórumozónak!"
    és sok puszi-puszi mindenkinek

• coldseed
    Az én életemben a család mellett a két legfontosabb dolog a

és a

További szép estét mindenkinek!
    [Ígérem többet nem untatok senkit az értékorientációmmal]
  • IMYke2.0.0.0
    Nehéz függetlenedni a témától, mert nagyon is egyetértek veled.

A többiek hogy megilletődtek, semmi reagálás :)
  • AeroCool
    Tudod Imre 20 éve lesz idén hogy a zenékkel foglalkozom ,és amellett hogy sok bugris emberrel hozott össze a sors ,hálistennek nagyon sok barátom is lett ,és ennek nagyon örülök!
    Ugy érzem egy-két kellemetlen lebaszád és beszólás,lenézés nem fogja elvenni a kedvem a zenéktől.Hiszen ez az életem..
    Sokszor gondoltam már hogy nem irok ide csak némán olvasom az itt folyó dolgokat de mindig volt valamilyen apropó ami miatt megtettem hiba volt.Utólag mindenki okos.Van itt pár ember aki scak az alkalmat várja egy jó marhulásra-hülyeségre sajnos lassan tul vagyunk a 4-ik x-en és még mindig nagyon sok itt a gyerek felfogásu és gondolkozásu emberke.Tudod mi a szomoru az egészben élvezi és nem érzi azt hogy kinevetik amiért olyan mint egy kis ovodás.Ebben én nem kivánok részt venni,és nem kivánok seggeket sem nyalni zenékért.További szép napot kivánok minden kedves fórumozónak!
  • AeroCool
    Amugy meg egy nagy hulladék lett ez a fórum amióta teli van okostojásokkal
    Tisztelet a kivételnek és a normális embereknek!
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen! Én örülök annak, hogy azért az elmúlt évek, időszak után is kitartasz és jelen vagy.
    Én ennél gyengébb vagyok, rég beadtam volna a kulcsot.