xnl87ky5.jpg

free counters

• IMYke2.0.0.0
    Naív vagyok. Sokan mondták már a húsvér barátaim/barátnőim közül is.
    Így aztán, nekem nem tűnt fel, hogy ki milyen okokból - évekre visszamenőleg esetleg? - marja a másikat.
    Ha így van, sincs semmi közöm hozzá csak annyiban, hogy előttem/előttünk teszi(k).
    Voltaképp - és ebben AeroCool-nak igaza van, ahogy a többi állítása sem csak úgy fellőtt buborék -, mindőnk feje felett "elmúltak a gyermekévek".
    [Írtam már] Van, akinek már családja, unokája (?) van.
    Így furcsa, hogy itt ilyen szó és erődemonstráció megy.

Senki sem lesz meggyőzhető - sajnos - 3-4 jól megfogalmazott mondattal, legyen az valós, vélt, vagy vicces (jé, 3 "v"). Ezzel az erővel már Nero sem gyújtotta volna fel Rómát, és a Spártai Katona Államban is rá lehetett volna venni a gyengének ítélt bébiket völgybe dobó katonákat a könyörületre, Hitler és Sztálin is leültek volna béketárgyalásra és a múlt heti cigánygyilkosság sem történt volna meg...

De azért bízom benne, hogy szépen kibeszélik az érintettek magukat, egy másik helyen, vagy telefonon, élőszóban. Hiszem, hogy kulturált férfiak és nők járnak ide.

Dióka: én csak árnyékát tudtam prezentálni a szóképeidnek. Bizony, szégyen ide vagy oda, de én néha vigyorogtam az elmúlt hetek alatt általad beírkáltakon, hiszen szellemesek.
    Kár, hogy ilyen témában derült erre a képességedre fény.
    Nem szoktál irogatni valahová?