xnl87ky5.jpg

free counters

• IMYke2.0.0.0
    Sokáig kerestem a helyes szót - no nem azért, mert nem ismerném, hanem azért, mert ebben az igencsak robbanásig feszült témakörben (topic), bizony bármikor egy újabb "megmondóra" csapnak le ... és most jön az a szó: - szarkasztikus mondatok. Na, leírtam. Könnyebb :)
    coldseed leírta, nekem már sokkal egyszerűbb volt.

Szóval:
    Az ég-egy-adta-világon senkivel semmi bajom. [Érzékeny vagyok, de ha beszólnának, kulturáltan küldenék el bárkit kukutyinba zabot hegyezni...]
    Így, őszintén írhatom, a szarkazmus, riposztolás (undorító, hogy angolszász szavak jutnak eszébe az embernek elsőként), visszaszólás (ez már jobb) és a "de" hangulatú feleselgetések generálnak olyan vitákat, amiknek itt ámuló megfigyelői voltunk.

A baj az, hogy Dióka, Wescone és még nem tudom kinek a stílusa reszeli azoknak a "bögyét", akik azt hiszik, hogy reszeli.
    Szerintem, semmi gond nem lenne velük, ha nem provokálnák (már megint nem magyar szó) őket.
    Ha Dióka sem kezd el visszavágni, a többiek ezt kihasználni [azaz, felszítani az izzó parazsat] nagy és szép bék(a)e lesz ebben a témakörben is.

Érdekes mód, a 90-es topikban egyetlen egyszer sem figyeltem fel ilyen "harcra".

Figyeltétek?: Nem békítő voltam a csendes oldalról. Tényként közöltem valamit, amit mindenki tud, érez...
    Hagyjátok békén egymást, egymás felmenőit, barátnőit, zenéit, ízlését, korát és meglátjátok azt, ami a lényege lenne ennek az egész találkahelynek: elviselhetővé tenni a 80-as (és/vagy), 90-es évek (ezzel pedig a minőségi(bb) zene) elmúlása felett érzett fájdalmunkat.

A topik is azért jött létre, hogy nosztalgiázzunk, nem torkok átharapása végett.