112174
-
Lehet ezt már sosem tudom meg.... ?
Ha egyszer rájöhetnék ,olyan tagok kiknek hobbija a zene,miért félnek fórumozni,mi rosszat látnak ebben ... szerintem inkább hasznos mint nem,ezt 6 év tapasztalatával mondom.
-
New-Gen italo-euro disco zenékhez hogy viszonyulsz? -
Kellemes hétvégét!
Dj Lakatos fapados...
illetve akarom mondani alapos italo zenéje után..
..következzen egy vérbeli funky 1983-ból
1. track:
-
DJ Lakatos #106921 -
Ferenc72 #106920 Sziasztok,
a következő nótát tudná valaki ajándékozni jó minőségben ?
-
Apropó italo disco. Főként a pestiektől kérdem: ezen ott volt valaki innen?
Én sajna lemaradtam. -
Nyissuk ezt a szerdát a fiúkkal és a lányokkal.
Meg persze Mandy Smith-el...
Nagy kedvencem volt ez is. -
Szép keddet!
Ismerős említette, hogy talán végre valahára elindult a kiadótól a várt MB maxim.
Persze csak egy szavamba került volna, és már kapom is biztonsági másolatban wav-be gurítva,
de tudjátok hogy van ez: amit igazán szeret az ember, ahhoz ragaszkodjon vinylen is.
Há nem? Há de!
Akkor akinek meg van eredetiben, már mehet is a barázdabillegetőre hallgatni,
többieknek egyelőre:
Az Italo(k) Istene legyen veletek.
Peace.
-
A harmadik hasonlo a Margie M:China boy,ez is egy Dan panelen volt összejátszva,és ez a három annyira hasonlo,87-88 tájban mentek szinte minden nap. -
Csak pontosítottam!
Egyébként a dal felismerése megtörtént,gratulálok ! -
Megvan.Brooklyn:Hold me tight c dalával kevertem,az is egy másik Dan panelen volt 87-ben.Igaz az sem Hume:)) -
Keresem Good News:Australia c dalát -
Igazad van.Mea Culpa,ez a fránya meleg,ellágyult az agyam.Most viszont azon gondolkodtam mi a fenével kevertem össze,ami 86-os és Cay Hume.
De ettől még felismertem,és nem a B oldalt kérdezted,tehát a cim is helyes,amit irtam. -
Néhány pontosítás.
1988
"B" Fun Fun Fun
Nem Cay Hume produkció.
Igen,anno játszották rendszeresen a Danubius rádióban. -
Jaj ez könnyű:))Uah,Uah hiányzik csak belőle.
Fun Gang:Just for fun(Cay Hume production 86-ból,régi Danubiusos panelsláger) -
fülcsimanó2 #106909 Köszönöm szépen.
-
A 12"-es "B" oldala,vajon ki ismeri fel ezt az egykoron meglehetősen nagy slágert.
Let's play ....
sample 11 -
.... szívesen !
-
italomanjoco #106906 Jó zene, nem ismertem, kösz az infót beszerezzük 
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.06.17. 16:10:47 -
mfn #106905
Pascal Rod - On En Fera Quelqu'Un
-
A szomszédból .... ez valakinek a kollekciójában ?
-
Maradva Franciaországban ahonnan nem kevés nagyon jó italo-euro disco zenét hajítottak piacra a 80s években,egy másik jó dal.
Hajtsatok rá ha tetszik,a "Maxi promo kiadványból 1 db,a kislemezből pedig 3 példány beszerezhető ,legalább is a discogs-on.
a start szuper .... -
Kellemes hétvégét minden 70's és 80's évek zenekedvelőinek.
Hogy egy kicsit ismét elkanyarodjak mindannyiunk kedvenc italo stílusától,
most egészen 1973-ig utazunk vissza képzeletben..
Helyszín: Budapest, Farkasréti temető. Itt nyugszik a mindössze 37 évesen távozott Máté Péter 1984 szeptemberétől.
Első zenei díját 1973-ban kapta a Hull az elsárgult levél című daláért,
amit aztán számtalan hazai és külföldi zenei elismerés és díj követett.
Érdekesség, hogy ezen dal mégis csak a második nagylemezén kapott helyet 5 évvel később 1978-ban.
Azóta 40 év telt el, de ezen dalt még máig is számos előadó veszi elő.
Egyik szerintem legjobban sikerült feldolgozást egy hónapja láthatta élőben a nagyérdemű először országos nyilvánosság előtt. Videó a spoiler alatt, saját lemezfotóval természetesen, mert ez már megint pont egy olyan lemez (és előadó) amit szívesen hallgatok magam is eredeti lemezről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vinylről egyelőre nem elérhető.
De én már semmin sem csodálkozom egy olyan országban,
ahol már a Kartel első lemezét is kiadták utólag fekete korongon...
-
italomanjoco #106901 Igen ez a Pascal Rod. A részlet a B oldalról az instru volt. -
studiohits #106900 Simon & McQueen - Let's Get Into It
https://www110.zippyshare.com/v/IT5t2Qbp/file.html -
AlexT967 #106899 Ezt vittem, koszi! -
Pascal Rod – On En Fera Quelqu'Un -
italomanjoco #106897 Igazad van bocs, valóban figyelmen kívül hagytam. De ha már így alakult, engedd meg hogy még egy részletet tegyek fel a zenéből, de most a refrénnel indítom. Azt írtad nagyon ismerős, akkor most így biztos kitalálod. Ha nem, akkor meg fogom mondani hogy mi ez a dal!
https://www52.zippyshare.com/v/5wPXtoZv/file.html -
Szia Józsi,
+1 italo-disco fan az sg zenefórumon ,azaz kifejezetten örültem a megjelenésednek.
A fórumozásnak én véleményem szerint úgy van értelme,haszna ha a tagok egy jó csapatot alkotva segítik ,elsősorban legalább infókkal egymást.
#106817 .... ezen hsz-edben mutattál egy részletet egy dalból mely nagyon ismerős,kértelek áruld el mi ez a zene,a kérésemet figyelmen kívül hagytad.
Nem kértem tőled zenét,mint az előző hozzászólásomban írtam viccelődés,élcelődés volt.
Ez nem az a fórum ahol azért mert van néhány ezer lemezed hasra fognak esni tőled a tagok.
Privát dolgod honnan, kitől,hogyan szerzel be lemezeket ,zenéket,engem ez nem érdekel !
Viszont ha netán maradsz aktív,próbálj egy olyan stílusban kommunikálni melyre nem mondhatom azt hogy "lekezelő,lenéző".
Ez esetben .... "Welcome to the club" !
Személy szerint én tőled !!! nem várok zenék megosztását,hasznos infókat annál inkább,de mint fentebb írtam,jeleztem,erre sem voltál hajlandó.
Ennek ellenére részemről szó sincs semmiféle neheztelésről irányodba,te egy ilyen embertípus vagy,én ezt elfogadom.
Legyen nagyon kellemes hétvégéd ! -
italomanjoco #106895 Roland, ha úgy érzed lekezelő voltam veled, akkor bocsánatot kérek, nem volt szándékos. Tudod én nem szoktam nagyon fórumozni, ezért van úgy hogy néha el sem olvasom amit itt írtok, csak átfutom és ennyi, lehet hogy a válaszaim is azért csak olyanok amilyenek. Zenéket meg biztos nem innen fogok beszerezni, hanem ha kell valamilyen zene, akkor megpróbálok beszerezni egy vinyl-t belőle, vagy pedig elkérem egy vinyl gyűjtő kollégától, akár másolat formájában is. Van az a 7-8 ember akiben 100%-osan megbízok ilyen téren, és nekik valóban több (vinyl, és nem cd) lemezük van mint nekem. De csak feltételezem, hogy én ezt jobban tudtam mint te. A szavaidból ítélve rátaláltál arra az oldalra ahol nekem a kollekcióm van, én azt csak notesznek használom, oda van felírva hogy mik vannak meg, és hogy még miket akarok megvenni, és a vinyl rip felvételek nincsenek ott feltüntetve.
Nem tervezem hogy képeket töltsek fel a lemezeimről, ez nem az az oldal! Volt a vinyl-eseknek is oldala, ott szoktam feltenni képeket, de sajnos bizonyos emberek belepiszkítottak a dolgokba, és már nem járunk oda.
A kért zenére visszatérve, egyenlőre nincs időm lemásolni a lemezt. Sajnos ez nem úgy működik mint a cd-ripnél, hogy fél perc, és már lehet is tölteni a netről. -
mfn #106894
Classic Disco Funk
Sweet Ecstasy - Pull Our Love Together
-
Time Records Presents Time Hits (3 CD)
Time Hits Megamix
Time Hits Mix
Tell Me Why - Virgin
I Know Magika - Magika
Funny Dancer - Atrium
Colonel - Stop Limit Line
Love On A Summernight - Brand Image
Secrets - Albert One
Dr. Jekyll - Atrium
Keep On Music - Danny Keith
Play The Game - Rudy & Co.
Fire On The Moon - Aleph
Come On - Alan Barry
Wind Of Change - Fred Ventura
My Dream - Tension
All The Night - Riky Maltese
Comet - Diux
Love At First - Joe Yellow
To Be Or Not To Be - Jock Hattle Band
Fly To Me - Aleph
Gipsy Queen - Gipsy Queen
Hey Tonight - Atrium
Mama Radio - Rudy & Co.
I Feel Right - Danny Keith
Loving Again - Thomas T.
Broken Tale - Sophie
Warrior - Riky Maltese
Speedy Life - Tommy Kerisch
Steppin' Up - Alesis
Fantasy - Kam Joyce
Erős,jó anyag,cirka 17 € körüli áron beszerezhető. -
studiohits #106892 Kellemes hetveget!
A-Denise Denis - Listen To Your Heartbeat
https://www70.zippyshare.com/v/yAZ6QmkQ/file.html -
studiohits #106891 B-Malibu - I'm In Love Again
https://www105.zippyshare.com/v/aQvnJP8g/file.html -
Annyira nem érdekes ez a dal számomra hogy forró vonalon tartsam a reményt :) !
Minap viccelődtem ezzel kapcsolatban veled,gondoltam folytatom ... érdekelt a reakciód,ami olyanra sikerült amit tőled vártam,nem okoztál csalódást.
Itt is tudsz majd a lemezgyűjteményedből megmutatni érdekesebb korongokat fotón,a kép beszúrása opciót válaszd,de előtte egy képkezelő oldalra told fel a fotót (segítség ha nem tudnád!)
Én mostanság már kevés lemezt vásárolok,van egy másik szenvedélyem,a jó verdák.
Szigorúan csak neked,mert kissé lekezelő a stílusod,hidd el sokaknak van itt a tagok közt a tiedhez hasonló vagy nagyobb lemezgyűjteménye,s nem a Bobby "O" CD az érdekes,remélem veszed a célzást.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.13. 23:54:21 -
igen a szerver mukodik,de par orszagban ahogy itt is a szolgaltatok alltal blokkolva van kb. marcius ota. -
italomanjoco #106888 A remény hal meg utoljára :-) Ez a Stay is nagyon jó, ha jól tudom maxin nem adták ki, ez az első albumról van felvéve! -
italomanjoco #106887 CC Catch-től a Stay. Lehet hogy Angliában nem elérhető?! Nem megy nekem ez a feltöltés :-) -
bohlen nagy időszaka volt... -
C.C.Catch:Stay