112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• computerguru
    Szevasztom mindenkinek!Az éjjel keresgéltem a neten és találtam valamit Ken Laszlo ügyben,igaz hogy wav(kb:20mb),de mintha jobban szólna,mint az előzők,nekem bejött,megosztom veletek is!

http://data.hu/get/1335924/Ken_Laszlo-Dancing_Together_2009.wav.html
  • atiapuka
    Fiúk ezt keresem: Joan Jett and the Blackhearts: I love rock & roll.

Ui: tudom, hogy nem italo, sorry!
  • atiapuka
    Köszi cimbi a konvertert. Leszedtem és frankó!

Egyébként mindenkinek szép napot!
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Ausztriában voltam délelőtt, s megint vettem néhány lemezt a bolhán. Kettőt fellőttem a hálózatba, megosztom Veletek is.

Richenel - Temptation
    vinyl; 8:39; 1987
    Saturdaynight mix
    Remixed by Rutger "Rutti" Kroese

A másik a mai napig az egyik nagy kedvencem ebből a korszakból, s vélhetően az is fog már maradni. A Cocktail című film betétdala, amiben a Tom Cruise játszott.

The Beach Boys - Kokomo
    vinyl; 3:40; 1989
  • mflex #60430
    Eddy oldalán a player első száma, megtudjátok hallgatni ken lacikát:)

az ügyesebbek le is tudják szedni:)
  • mflex #60429
    Nincs mit "kolléga".
  • computerguru
    Szia!Örülök,hogy örömet tudtam szerezni,sajnos csak ilyenben van meg,de remélem egy darabig jó lesz,ha megszerzem jóbb minőségben,akkor felteszem!
  • zsoltford
    ennek több része van fan club kiadásban...bár nem halottam de kár,hogy studioban nem csinálnak remixeket hasonló hosszban, meghagyva az eredeti feeling-jét...nem picsa basszust alátéve felgyorsitva...
  • zsoltford
    üdv mindenkinek,vásárlási lehetőséget nem tudsz? láttam tegnap egy ken laci válogatást 2003-as kiadást de rövid verziókkal,illetve izrel-ből ...:
    1)HEY HEY HEY. 2) TONIGHT. 3) DON'T CRY. 4) 1.2.3.4.5.6.7.8.

5) GLASSES MAN. 6) LET ME TRY. 7) BLACK PEARL. 8) TALKING.

9) MARY ANN. 10) HAPPY SONG. 11) ME AND YOU. 12) RED MAN.

13) MADAME. 14) BABY CALL ME. 15) SHA LA LA (MIX).

16) EVERYTIME (MIX).
  • Zephyr Retiring
    csákó computerguru a step albumot én is megköszönném tény, hogy nem egy lossless, de azért még hallgatható. én is már jó rég hallottam. egy pár akkori csaj ismerősöm nyomta ezt karöltve rick astley-vel és black-kel, na meg a jó öreg bros-sal. emlékeztek még rájuk? na azok voltak a szép idők. most meg mi van? benézek egy discoba és az egyik csaj pofozza a másikat mert amaz ránézett a pasijára. csak lestem. tutira megfordult a világ. ja, és a poén, hogy végül a pofozkodó csaj kísérte haza a pasit (és nem a pasi a csajt, ahogy az még annakidején volt a szokás.) az idő múlásával nemcsak a zene, de a szokások is megváltoztak. na mikor ilyesmit látok (mint a nőibox) felteszem a fülhallgatót (otthon este) lehunyom a szemem és gondolatban visszamegyek a 80-as évekbe. mikor meghallottam ezt a step albumot, újra kis szaros kölyök voltam és újra felidéztem az elfelejtett arcokat a múltból. sajnos sokukkal megszakadt mára a kapcsolat, de ilyen alkalmakkor néha sokat segít egy ilyen album újra hallgatása, mint a step. mégegyszer: és most felteszem a fülhallgatómat és kiteszem a ne zavarjanak táblát...
  • lervi
    Mike Oldfield - Five Miles Out wav

http://www.megaupload.com/?d=MD04KCOS
    http://www.megaupload.com/?d=ZD7PPNJ8
  • vinylbakker
    Itt bele tudsz hallgatni.
  • Zephyr Retiring
    a konverterügyben ezt próbáltad már:

any video converter (freeware)
  • Zephyr Retiring
    így is van kedves tötikemester...senki sem tökéletes...engem és diókát leszámítva
  • Zephyr Retiring
    igazán...not at all..
  • kaposi1
    Nálad hetek óta favorit,én meg nem is ismerem.
  • Zephyr Retiring
    hali mflex kolléga! erről eszembe jutott, hogy neked még meg sem köszöntem a Fancy Hits Remixed (2009)-es albumot. még mielőtt elfelejteném:
  • kaposi1
    Köszönöm az infót.
    Meg fogom nézni.
  • Zephyr Retiring
    szia kaposi1 (és mindenkinek szép estét.) nem tudom, torrenten próbáltad-e már? igaz ez is csak 192, de bizonyára jobb, mint a no dance limites példány (ami egyébként vetekszik a sokol rádió minőséggel) ha még nem nézted, akkor tessék:

torrent link (192)
    sajna sehol máshol nem bukkantam rá. úgy látszik nagyon őrzik az eredetijét
  • atiapuka
    Azért köszi tötike mester!
  • mflex #60414
    A Dancing Together tökmindegy, hogy mostanában dobta ki a venti aurro többek közt, akkora italo, hogy nálam is hetek óta top 1 zene, kocsiban szinte mindenap hallgatom, de sajnos csak fos 128-ban, remélem megjön hamarosan a lemez.

nekem a 6:36-os verzió van meg, eszméletlen istenzene!!!!!
  • atiapuka
    Jó kis válogatás!

Köszke
  • atiapuka
    Hú az szuper lenne!
  • laco64
    jó estét minden fórumozónak.Most hallottam Ken Laszlo-Dancing together cimü számát és mondhatom nekem tetszik,igaz hogy ez 2009-es nóta,de olyan mint a 80-as stilus.Ez a szám kellene s.o.s.Köszönöm előre is
  • computerguru
    Örülök hogy segithettem,szia!
  • colalady
    Szia!

Millió hálám érte, ezt a dalt nem hallottam 20 éve, akkor még igazán kislány voltam, de ez a dal megmaradt az emlékezetemben, jó most újra hallani!!!
  • colalady
    Hello!

Igen ez az! Ezt kerestem! Köszi!
  • lervi
    ha kell akkor Wavban is felrakhatom!
  • atiapuka
    Szia!

256 vagy jobb minőségben kellene.
  • lervi
    sziasztok!
    Atiapuka!
    Five Miles Out album milyen minőségben kellene?????
  • Ambient
    De akár Őket is említhetném!!
  • Ambient
    Ha nem ismerted idáig akkor itt van egy kis vidijó ízelítő ill. a srác honlapja is, ahonnan lehet "tötikézni" is(micsoda egy hülye szó..)
    Egyébként lengyel a kölök!

Videó

Honlap and download
  • computerguru
    Szia colalady! szerintem te erre gondolsz:STEP:Igen 1988-as album,ezen van rajta a Bel Ami cimű dal,ime az album:

http://rapidshare.com/files/42781639/Step_-_Igen__1988_.rar

• atiapuka
    Köszi a Rednext!!!
  • tgolyo
    Hali!
    sz.tem erre gondolsz: részlet
  • kaposi1
    Akkor úgy látszik csak MB-ban gazdagodtam.
    Köszi az infót.
  • Dióka
    a sorozat lehet tényleg remek, ez nem kétséges, hisz a már unosuntalan mindenhol meglévő és játszott maxi és extended verziókat gyűjtötte össze, így a régi motorosoknak tényleges újdonság szintje majdnem nulla, ami miatt mégis érdekes lehet, hogy mind 320!

szóval én csak egy részt, a 35-öst néztem meg kiwiből,hisz mindig nyitott vagyok a talán minőségben jobbra (ha már tartalomban nincs új benne). most úgy néz ki, ez a "talán" még várat magára, jó lenne ez, de csak lenne.....ha nem ez is innen-onnan szedett-vedett lenne.

a valóságot inkább így foglalnám össze

1,2,6,9 -128kbps
    5,7,12 -192kbps
    hogy miért kell 320-asra igazítani, azt nem tudom,nekem jobban bejönne ez az egész (nem is írtam volna egy sort sem), ha kicsit realisztikusabb lenne a tartalom a minőséghez és fordítva.

De talán még ez is emészthető, hisz van benne tényleg valós is, de ami már gázosabb, hogy sajnos az album mindegyik száma agyon-normalizált és túldinamizált...ami fülre ugyan lehet sokaknak tetszetős, de egy valós normális 320-ashoz nem lehet hasonlítani.

persze tőtikézni és gyűjtögetni lehet ezt is.
    Fentiek kizárólag némi infó volt azoknak,akik nem akarják becsapva érezni magukat, hogy ők most biz boldog 320 tulajok. mert nem lesznek azok.....
  • colalady
    Sziasztok!

Én egy nyolcvanas években rádióban adott magyar számot keresek.
    A számot férfi énekli Bellamiról szól a dal. Aki ráismer és megvan neki tegye fel légyszi! Azóta se hallottam ezt a dalt, de a fejembe a dallam azóta is benne van, remélem valaki még emlékszik velem erre a számra. Valamint keresek egy másik dalt is, szintén rádióban adták a dalt a 80-as években a szám címe valószínű Dorina, külföldi szám, férfi előadótól. Akinek ez esetleg mond valamit, kérem tegye fel. Köszi előre is a segítőknek. Üdv.: colalady
  • kaposi1
    "Tényleg Kánaán lehet..."
    Igen az.
    Viszont pont ez miatt elég nagy csapda is.
    Mivel szinte minden elérhető, állandóan megy a letöltés,ill.keresés
    és nem veszed észre, de rengeteg időt elvesz a családtól.
    Letöltöd ,leválogatod. De utóbbi nem kevés időbe telik.
    Most is van vagy 60 lemez a vinyómon ami leválogatásra vár.
    Persze panaszkodni nincs okom ,de ez is hozzátartozik a fene nagy Kánaánhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Megértem azokat, akik rohadt jól és gyorsan tudnak töltögetni róla. Tényleg Kánaán lehet...