a sorozat lehet tényleg remek, ez nem kétséges, hisz a már unosuntalan mindenhol meglévő és játszott maxi és extended verziókat gyűjtötte össze, így a régi motorosoknak tényleges újdonság szintje majdnem nulla, ami miatt mégis érdekes lehet, hogy mind 320!
szóval én csak egy részt, a 35-öst néztem meg kiwiből,hisz mindig nyitott vagyok a talán minőségben jobbra (ha már tartalomban nincs új benne). most úgy néz ki, ez a "talán" még várat magára, jó lenne ez, de csak lenne.....ha nem ez is innen-onnan szedett-vedett lenne.
a valóságot inkább így foglalnám össze
1,2,6,9 -128kbps
5,7,12 -192kbps
hogy miért kell 320-asra igazítani, azt nem tudom,nekem jobban bejönne ez az egész (nem is írtam volna egy sort sem), ha kicsit realisztikusabb lenne a tartalom a minőséghez és fordítva.
De talán még ez is emészthető, hisz van benne tényleg valós is, de ami már gázosabb, hogy sajnos az album mindegyik száma agyon-normalizált és túldinamizált...ami fülre ugyan lehet sokaknak tetszetős, de egy valós normális 320-ashoz nem lehet hasonlítani.
persze tőtikézni és gyűjtögetni lehet ezt is.
Fentiek kizárólag némi infó volt azoknak,akik nem akarják becsapva érezni magukat, hogy ők most biz boldog 320 tulajok. mert nem lesznek azok.....