xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    csákó computerguru a step albumot én is megköszönném tény, hogy nem egy lossless, de azért még hallgatható. én is már jó rég hallottam. egy pár akkori csaj ismerősöm nyomta ezt karöltve rick astley-vel és black-kel, na meg a jó öreg bros-sal. emlékeztek még rájuk? na azok voltak a szép idők. most meg mi van? benézek egy discoba és az egyik csaj pofozza a másikat mert amaz ránézett a pasijára. csak lestem. tutira megfordult a világ. ja, és a poén, hogy végül a pofozkodó csaj kísérte haza a pasit (és nem a pasi a csajt, ahogy az még annakidején volt a szokás.) az idő múlásával nemcsak a zene, de a szokások is megváltoztak. na mikor ilyesmit látok (mint a nőibox) felteszem a fülhallgatót (otthon este) lehunyom a szemem és gondolatban visszamegyek a 80-as évekbe. mikor meghallottam ezt a step albumot, újra kis szaros kölyök voltam és újra felidéztem az elfelejtett arcokat a múltból. sajnos sokukkal megszakadt mára a kapcsolat, de ilyen alkalmakkor néha sokat segít egy ilyen album újra hallgatása, mint a step. mégegyszer: és most felteszem a fülhallgatómat és kiteszem a ne zavarjanak táblát...