Star Wars: Empire At War látnivalók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Van valakinek valamilyen códja a játékhoz ? <#falbav>#falbav><#help>#help>
Lécci segitsetek!
Szó mi szó, király lesz!<#worship>#worship>
\"...We are the chaos... Chaos is strong!...\" - Official Chaos Powerb from the Warhammer 40.000 Dawn of War
\"Látlak, látlak Téged!\"
meg a SW Battlefrontnak a hangulata (a HOT bolygón), zene, lépegetõg, tauntaunok meg izék.
De sajna már kezdem utálni ezt a pokemonmarketinget meg az újabb szar filmeket..
Ilyen jellegû stratégiánál meg nekem Age of Emp2 az etalon.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
megyek is a pusztába...<#wave>#wave>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
XWA volt Lucasék utolsó jó SW szimulátora miazhogy nem adta vissza?Igaz ez ízlések és pofonok de nekem bejött az újságok is szépen értékelték sztem nemvolt azzal semmibaj...
És onnantól kezdõdött a baj....Rugoue squadron (szódával elmegy monnyuk eccer végigvihetõ) és onnantól megjelenõ összes sim egy kalap fos volt (Racer nemérdekel kise próbáztam)....Jöttek a stratégiák is számszerint 2 (Battlegrounds meg a másik 3d-s fos a nevére már nememléxem)....Mostmeg ez....Nem sok reményt táplálok...Lucasék maradjanak a Jedi sorozatnál az még legalább jó volt (Outcast,Academy)...
Mindenesetre ha SW játék akkor csakis a KotoR2-t várom (az 1 is isten volt bár ha jóltom Lucaséknak a játékhoz sokköze nemvolt csak a nevet adták😊 )
Erõs a gyanúm, hogy ennek semmi köze nem lesz a stratégiához.
Az a pálya jött be a legjobban ,mikor a defenderröl a pajzsot és a lézert is le kellett venni ,hogy max. sebességgel elérjem azt a 3 hajót amit meg kellett védeni.
Az XWA nem tudta visszaadni amit az x-wing vagy a Tie-fighter. Lehetne ilyen jellegû fejlesztés is. Nem kell csili-vili grafika, csak jó játékmenet és ha közel jön az ellen akkor legyen akkora mint az x-wingben és ne kelljen nagyitóval kereni amikor 10m-re van tõlem.
Mostanság sajna sok az ilyen "szimulátor", hogy az egész játék abból áll, hogy egy fehér pontra lövöldözöl és vége....
Kicsit off, de ez van <#hehe>#hehe>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bár én is nagyon remélem, hogy kellemesen fogok csalódni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem hiszem hogy pont ebbe a játékba fogok újra belebuzulni.
Az utóbbi évek filmjeire, játékaira jellemzõ ez a mentalitás, amit itt is irnak: csak minimális stratégia (értsd mélység) lényeg az akció.
De akkor mitõl stratégia?
Egyedül a Nexus😉 Jupiter incident c játéknál találták el, merték leirni(?), hogy az ilyen jellegû gámék nem stratégiaiak, hanem taktikai (harcászati) jellegû játékok, bár egy marketingesnek ez gondolom oly mindegy.
Gondolom ez is szép lesz (persze mint az elhangzott csak az ilyen jellegû játékokhoz képest), megspékelve némi lassan unalmassá váló SW zenével (hogy hangulata legyen), a többi meg adja magát.
Persze igazság szerint, szeretnék én is pozitivan csalódni😉)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Stratégiai játékhoz képest jók a képek, de sajna fps fan szemével nézem õket, szal inkább nem írok véleményt <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF