Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
De persze ott építi fel ahol akarja. Ha van legalább 4-es szintû hajógyár akkor már menni fog.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Tarkint az alapjátékban piszkosul nem kell becserkészni, mert õ az aki az elfogási parancsot kiadja (tudod a szép kis kivetítõn) a menekülõ és áruló manusra (aki menekül mindig el egy ISD-vel). Meg hülyén is venné ki magát, hogy a Halálcsillag fõparancsnoka akarna menekülni. :-)
Az áruló elsõ sikeres elmenekülése után szól is Tarkin, hogy van Coruscanton egy spéci hajó (Interdictor cruiser) amivel el lehet kapni. Ezt beteszed az üldözõ flottádba, majd mikor odamész ahol a menekülõ fószer van, akkor kiválasztod ezt a hajót és aktiválod a képességét (amivel blokkolja a menekülés lehetõségét). Amíg a hajód ép, addig nem lehet elmenekülni/visszavonulni az adott csatából az ellenség semmilyen egységének.
De ezt elég alaposan el is magyarázzák, a hajó használatával egyetemben. Mindenesetre védeni kell ezt a kis hajót, mert baromira sérülékeny. Bombázók egy pillanat alatt szétkapják, akárcsak egy hadihajó.
de ha találok véletlenûl 1 jóó cracket akkór szólok nektek
üdv nagytudású barátaim
"Az erõ legyen veletek"<#worship>#worship>
force of corruptionhoz
tudtok másik oldalt ahonnan le tudok szedni jóóó crack-et hozzá?
én már jó pár oldalt be jártam
<#gunyos1>#gunyos1>
Ha használod nem lesz rendes kijelzõd, nem tudsz aktiválni egy csomó mindent, nem adhatsz rendses parancsokat, plusz gondok merülhetnek fel a pénzzel is (mintha befagyott volna).
bosszantó
játék közben az ûrcsata,nagy sötét képernyõ
skirmish nincs konzól ez mitõl lehet?
a faq-ról leszedtem a crackket,hibás nem tudom megnyitni
kérlek nagytudású barátaim SEGÍTSETEK!!!!!!<#wow1>#wow1>
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Küldetés vége galactic Conquestben
Stat, amirõl beszéltem:
Jah és tegnap este letöltöttem Star Wars Battlefront 2-t<#eljen>#eljen><#finom>#finom>. Szal most SW ezerrel<#hawaii>#hawaii>. Akinek megvan mépg, az jöhetne velem multizni.... Force of Corruptiont vagy mit meg leszedem hétvégén szerintem.
Ha a lázadókkal vagy, akkor a Császár elpusztítása hozzhatja elõ a jelenetet ami lezárja a játékot. Az õ videójuk más, de az sem rossz.
Rangban gondolom a grand moff lehet a legnagyobb. Nekem a Moff volt amit elérni tudtam a legjobb rang. Ehhez 96%-os Military és 100%-os egyéb teljesítmények kellettek. Alatta van ha jól emlékszem a Grand Admiral, az Admiral, meg a még alacsonyabb rangok.
Az Executor meg amúgy az elsõ volt a szuper csillagrombolók sorában. Volt még belõle ha jól emlékszem 5 másik is. Ezekkel a regényekben lehet találkozni.
Az Eclipse viszont nem építhetõ meg a kiegészítõben, csak a sztoriban lehet megszerezni egy ûrharc idõtartamára. Van persze mod már a nagyobb mod oldalakon ami lehetõvé teszi ennek megépítését is.
Kaptam ilyen statot is, hogy admirális rnagban fejeztem be a háborút. Nektek mi volt a legnagyobb rang?
Habár nem értem ez hogyan lehetséges mert elvileg abool 1 létezik és a lázadok a Endor nál el is pusztitoták.
Skimrishben, pontosabban Galactic Conquestben ha az ember eljut a 4-es tech szintre, akkor bizonyos bolygókon megjeleni gyártási opcióként Vader.
Ha õ legyártódik (baromi magas lesz a pontértéke, szóval sok minden már nem fér el mellette a harcban az alacsony limit miatt) akkor lehet betenni flottába. Harcban õ az Executort irányítja, nem röpköd csak úgy magában a régi vadászgépén.
Sima egyszerû egypályás ûrcsatákban nem tudom elõhozható vagy sem. Mivel a hõsöket sosem kapcsolom be...
Ha kell frissíteni a F.A.Q.-t, akkor szedjétek össze mi legyen benne FoC-ról. Mivel én nem igazán érek rá játszani ezért nem is kisérleteztem vele.
Szedjétek össze aztán egy pm-ben küldhetitek és aztán max 1 napon belül frissítve lesz.
Nem nagyon figyelek mostanában errefelé, csak miután nemrég valaki a blogon kérdezte mit hogy, rájöttem hogy ideje frissíteni. 😊
Jobb késõbb mint soha.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com