Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helo mindenkinek !1 kérdésem lenne most raktam fel a játékot (FoC) lehet a Birodalmi oldallal játszani egyjátékos modban ???
Végigvittem😊!!!!

De szerintem lessz még 1 kiegészítés hiszen a dvd nek is az aneve hogy EAWX_1. A sims 2 nek is igy van a kiegészítésinek a neve.Sött igy nem lehet vége az egésznek nem?Nemakarom lelöni a polyént azok elöl akik nem játszották végig még de szerintem a császár titkos klónozó helyét találta meg(de nem bisztos mert annál régebbi dolognak látszott a hely és az oda vezetö tárgy is)

Ti mit gondoltok????
Hello! a játék amikor beakar tölteni mindig kidob a desktopra,pedig a demo még ment. miért csinálja ezt? pls help

Ez igaz, ott a pont 😊

Az egy elég gyengus megoldásokat tartalmazó modocska. ;-)
Ennél sokkal jobb amit a német fanok gyártottak. IGaz több, mint 200 mega, de valami hatalmas mértékben javítja a játékélményt.
SAU3.0r

engine:
Úgy látszik oda nem figyelve fogalmaztam. Tehát ugyanolyan promó volt mint az Executor. Az is benne volt az alapjáték bemutatóiban, videóiban, aztán mégsem jött elõ (noha minden adata és a modellje is benne volt a fileok között állítólag). :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ha mod kell 😊

Most ezért meg fognak lincselni.....De akinek nem megy, nem sokat vesztett....ennyi idõ alatt kiforraszthattak volna vmi jobbat, is....megyek és kotor-ozok tovább😊
aha..ajánlom mindenkinek ezt a modot a SEAWhoz naonállat..http://empireatwar.filefront.com/file/A_Galaxy_Divided;67387
Az alapban Te láttál Executort?
Érdekes lenne...Vader most kapta meg. Az alapból ki lett vágva, sok egyébbel együtt amit most kapsz meg.

Az csak a promó volt, kedvcsináló. Ugyanúgy, mint az alap játékban az executor. Azt sem lehetett megépíteni bár a játékban benne volt.

adios
Há nekem is megy.Köszi a dolgokat mefisztocska életet mentettél😊)

király😊)aszittem h vhol lehet vele mert a trailerben és képeken is van egészbe az eclipse..meg érdekes mert így a birodalom ûrben szinte verhetetlen a death star 2vel és az executorral..köszi majd megnézem..

akinek még mindíg nem indul annak elküldöm hozzá a dolgokat már 6 embernek küldtem msnen és midnenkinek mûködik már
Sehol nem gyártható le az Eclipse a játékban. Nem is vihetõ csatába. Mint a sztoriból kiderül nem is készült el. A Tiber komának is elsõsorban az adatbázisa kellett, nem maga a hajó.

Ha meg nem tudsz élni Eclipse nélkül, akkor menj el ide:
FoC mod
Töltsd le és akkor skirmishben/nem sztori módban már lesz lehetõséged Eclipse-el játszani.

Sziasztok
Valóban mûkodõ, egyszerû megoldás a Force of Corruption elindításához!!!
1. A legújabb 4.0 Daemon-tools-t használd a disk image mountolásához
2. töltsd le a YASU névre hallgató virtuális meghajtót elrejtõ programot a következõ linkrõl: YASU
3. Miután mountoltad az image fájlt, indítsd el a YASU-t, mely automatikusan elrejti a virtuális meghajtot. Ezután simán idíthatod a gyári exe-t.
A játék minden alkalommal garantáltan elsõre elindul, nincs vele semmi szenvedés, sokkal egyszerübb elindítani, mint az Empire at wart, aminél ez a módszer sajnos ne mûködik.
Jó szórakozást!
Üdv. mindenkinek
Hello emberek na ugy kell megcsinálni hogy mennyen hogy ununstalálni kell mindent amu emulál nekem pl az Alcoholt, Nerot , Blindwrietot kellet csak a DT maradt és ugy megy
ja 4.06.nem disrõl raktam hanem géprõl mind2t.és XPm van.lényeg h 1.5ös update fentlegyen a SWEAWhoz..és h a Prot stop elrejtse a meghajtót és nelegyen bekapcsolva..és mûködni kéne..nemárt a videókártyához friss illesztõprogram mert ha nincs nemlátsz semmt szinte a pályán..ennyi..msn: [email protected] átküldök mindent ha kell..akinek ezután se megy vegye meg eredetibe vagy jáccon a demoval😊)
NEXUS6
Én nem beszélni új magyarul!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Az Os az az oprtációs rendeszert jelenti (operation system)

Akkor uninstalálom a DT az alcoholt a jáátékotés akiegészitöt is

De neked nem a demon tools 4.06 van meg mert én olyat hogy 4.6 nem találtam.

Az Empire at wart discröl tetted fel?mert én igen (Mármint amit régrn kiirtam)

De lehet az aba hogy akieget is kiirtam és oan tettem fel és nem a DT val mountolva installáltam
nekemis 1.0..csak DT van..fontos hogy 4.6os legyen mert csak azzal jó..miaz az OS?fontos azis h fentlegyen az 1.5ös update a SWEAWhoz
Nekem nem megy pro stop 1.0 van.De ha hide auztán bezárom akkor azt monja emu van.(A loadert nem használod?)Neked van fenn más emu vagy csak a DT?Mien Os ed van? és Van még más is akinek megy?
natehát..elmondom mégeccer😊daemon 4.6 needed..all amu options on..mount..install the game..kérdi ha telepíted h felrakja e a sweavhoz az 1.5ös updatet mert szükségeltetik..ha nemrakja fel szedd le hozá mert anélkül nem megy..feltelepítetted..prot stop.exe..hide..prot stopot kinyomod(nem restore hanem kikapcsolod Xel az ablakot..ha restore akkor természetesen nemfog menni)ekkor mennikéne a játéknak..ennyi
és még mindíg kérdés h hogy lehet eclipset legyártani és hol?😊))
adios
Én is wanadooról szedtem le a gamét,elõ vagyok fizetve.

A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Nekem ezt irja ki mondjuk a dvd-s verzió van meg demontools 4.06 és a Pr0t.St0p v1.0.
Hogy csináltad meg hogy mennyen? Mount aztán all emu option on. Hide aztán restor és utána inditod? mer ha bekapcsolva hagyom akkor a fenti hibát irja ha pedig nem kapcsolom be akkor csak simán azt mondja hogy virtuális meghajtóm van.Szóval ez 1 ördöki kör biztos hogy te teucc vele jáccani?????? Akkor mi a baj hogy nekem nem megy.
Lécci mond el 😊
biztos h a korrupció tudja irányítani:
....and satiate Tyber's drive for the deadliest capital ship in the galaxy, a devastatingly powerful Super Star Destroyer known as the Eclipse....-itt a bizonyíték😊de hogy hogy hogy?😊)))
ha vki tud jáccani a kampányon kívüli uccsó pályán az eclipsel lécci írja le hogy?😊)
sztem galactic modban a corripciósoké az eclipse mert a kampányban az etulsó pályán elfoglalják a birodalomtól másrészt padig akkor a birodalomnak lenne death star 2je executorja és eclipsje ami ellen esélye se lenne se a szövetségne se a korrupciónak..de lehet h igazad van..és vogy biztos lehet mert a képeken egybevan az eclipse a kampányban csa készülõben van..sztem biztos vhogy lehet gyártani csak nemtom hogy..

ha vkinek kell prot stop msn: [email protected]
Nem birodalmat akartál írni? Az Eclipse a császár (a klónozott) zászlóshajója volt, meglepne ha más kapta volna meg. :-)

adios:
Keress rá a neten. a pontos neve PrOt.StOp. De ha elmész mondjuk a jó öreg gamecopyworldre ott megleled a segédprogramjaik között.

A forumok szerint sehogy, csak a kampányban van szerepe.
Legalábbis ezt olvastam...

valaki lécci írja már le hogylehet galactic modban eclipset csinálni mert én nemtudok..ha jólsejtem a construkciós oldal tud csinálni de nemtomhogy..
nemtom linkelni..én wanadoo.atw.hu rol szedtem a játékot és ott mellékelvevan..de az oldal smsen fizetõs..ha 200ftot megér szedd le onnan
adios
egyébként nekem a dvd-s verzió van meg és már nagyon játszanék vele...

adios
linkeld már be honan lehet letölteni ezt a programot, mert nem találom a neten,ahol meg megvan ott nem tom leszedni.

ja és a dvd-sprocyon változatot ajánlom..Amugy isten a játék😊)naonjó cuccosok vannak.droidikák rancor szörnyek eclipse executor és a korrupciós oldalon oan dolgok aminek 1 csillagrombló szétkapása sem kiívás😊)
Forces Of corruptiont Daemon tools 4.6al felrakjátok al emulation options on-al aztán 1 bizonyos prot stop program rejti el a virtuális meghajtótokat..fontos hogy a prot stop ba benyomjátok a hide t és kikapcsoljátok ha bevan kapcsolva mikor indítod a játékot nemfog menni..ha minden igaz így már indul..

még 1 kérdés..meik galactic modban lehet élvezkedni a halálcsillag 2vel meg az eclipevel és kinek az oldalán?
Nekem az Empire At War az ment elsöre a cueromal meg talán valami loder kellet vagya az nem is csak a cuerom.

Ja amugy ti is ott akadtok el hogy azt mondja hogy valmi biztonsági izét nem tud betölteni?Tudjátok miután elrejtitek a virtuális dolgokat.
Én ki is irtam Dvd re és uninstaláltam a DT és az Alcoholt is de ugy is talált virtuáli eszküzt 😞
Nem hinném. Ha emlékszel, az EaW is úgy volt, hogy elején ilyen securom loader izé kellett és nem volt crack... aztán jó sokára crackelték. Itt is az lesz, úgy tûnik.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Na igen ezeket én is végigprobáltam és néztem angol nyelvü oldalon is hogy kell.mikor már feladtam hogy meni fog mondom magamnak megnézem már mennyiért adják a kieget hát nem volt.Talán az eu verzio még nem jött ki ezért nem megy a vackokal talán.DE már az Empire at war 1.5 höz sincsen crack és már majdnem 1 hét telt el a kieg kijötte óta.Talán beletört a crackerek bicskája?
Ezek szerint nem csak én nem tudom elindítani. ezekkel az emulátor elrejtõ vackokkal nekem sose megy a dolog. most is végigjátszottam amit írtak telepítési leírásban, de nem indul el. Már külföldi oldalon is nézelõdtem, de amivel elileg ott elindították nekem azzal se mûködik. Viszont a torrent oldalakon látottak alapján mindenki tölti mint a barom.

adios
Ha valaki tud cracket a Forces of Corruptionhoz az légyszi linkelje már be.Kösz

adios
Tölts le egy másik verziót.Én a CloneDVD Procyon-t szedtem le és annak ment a telepítõje.Bár még így sem tudtam elindítani magát a játékot.

w77d
Szevasztok! Föl akarom telepíteni a kiegészítõt, de úgy 50%-nál megáll és azt mondja, hogy crc hibás a data2 könyvtár! Mit tegyek?

adios
akkor oksa,azt töltöm

Jahh, csak ne kelljen sokat várni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

adios
inkább várjuk a cracket,az lesz itt a megoldás

én leszedtem mind a 6 verziot amit találtam kb eddig 30 orám ment rá,hogy beröffentsem de semmi😞

eggyik verzio sem indul el..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

általában a RECHARGED féle release-ekkel gondok szoktak lenni. Vigyázzatok vele. Nem mondom, hogy mind szar, mert pl nekem pár mûködik, de sajnos sûrûn rontanak el ezt-azt.

Jahh, bár lehet, hogy én is megpróbálom egyszer valamikor a közeljövõben.

adios
Én azt szedtem le.Az installal minden rendben felrakja,de ennek is kell valamilyen program,hogy elinduljon.De én asszem ez jó verzió csak kell hozzá valami.Szerintem várjuk meg a cracket az a legbiztosabb.

Én most ezt a változatot töltöm Star_Wars_Empire_At_War_Forces_Of_Corruption_CLONEDVD-PROCYON

Már ez 3. vagy 4. amit letöltök de ez állitolag dvd -s és clonecd talán megy valakinek nincs meg ez a verzió?Hogy tudjam felesleghesen töltöm -e 😊😊😊

Majd küldök ide Nfo-t ha van valmi elörehaladás.
Pibe.. letöltöttem a securomot, de így sem akarja az igaat😞