Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+c

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

a fores of corroptionhoz az a key kell ami az eaw hoz ?
mert ha nem akkor lécci adjatok eggyet

lang14
de a baj hogy elbuktam ezt a pályát és nincs hajóm... akkor mi van? reload?

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Nem kell vinni sem (bár elõtte már kapott egy ilyet az ember, akkor meg miért ne vinné magával azt a kis interdictort), mert a küldetés elején lehet szerválni párat, mikor megmentehetõek a kalózoktól. Aztán eldugni a kalózok kinyírása után mindenkit a nebulákban.
Amint bejött a hercegnõ és megkaptad az ukázt, hogy lehet elfogni, mert begyûjtötte az adatokat, na akkor kell elõjönni. Bekapcsolni az interdictorok képességét, amivel blokkolják az elmenekülést és óvni õket, miközben egy ISD-vel el kell kapni a hercegnõt szállító gépet. Az ISD-vel közel kell menni, majd vonósugarat rádobni a célpontra és kész.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

adios
Pedig a vonónyaláb a megoldás.Amikor odaérsz a Tatooin-hoz, akkor rejtsd el a flottádat a nebulában, és ott várd meg a hercegnõt. Amikor megérkezik az elõörs (X-wingek), akkor nem vesznek észre és hívják a hercegnõt, hogy szabad a terep, jöhet. Amikor megérkezik te elõjössz a nebulából és bekapcsolod a vonósugarat. Nagyon fontos, hogy vigyél gravitációs csillagrombolót, ami nem engedi, hogy a hercegnõ elszökjön a hipertérbe.amikor elkaptad a hercegnõt a sugárral nem kell már semmit sem csinálnod, mert vége a küldetésnek.

lang14
azt mondja nekem Vader: "Fool! The capture of the princess has been entrusted to me! reqestion a star destroyer, we will use tze tractor beam to subdue her."

ez mit jelent mert ha arra gondol hogy kell a vonónyalábos hajó, akkor honnan tudok olyat szerezni mert picit szétlõtték... pls help mert már minden bolygó az enyém még a tatooin is. azt ott az a kis célkereszt szerû...

ha most azt mondjátok kezdjem elõlrõl...<#conf><#help>

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Ok, thanks!<#wave> Felvettelek.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

adios
Persze címem:[email protected]

Felvehetlek msn-re, hogy átküldhesd nekem?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

adios
Akkor ott a baj.Létszükséglet a 4.06.Énnekem egy itteni msn-ezõ küldte át msn-en.

Ez csak 4.03... hol tudom updatelni? :S

adios
A Daemon 4.6 van fenn?

De Yasuval se megy lol :S...

Adam II
Sima Empire at War-ban a birodalom kampányában mikor lehet research center-t építeni. A Geonosis küldetést még nem csináltam meg ,és azok ellen a Rebel tankok ellen jól jönne valami normális ellenfél mert az AT-ST-k csak úgy hullanak.

Star Wars Empire At War Forces Of Corruption PROPER BWClone-Unleashed

Mit tudom én :S

adios
az a dvd-s verzió?

bwclone unleashed-t szedtem le, de benn van ja.

adios
A Daemonban benn van az mds fájl?

Feltettem, sr7stop indít, nothing to hide, játék indít, start és ezt írja ki:

A required security module can not be activated. This program can not be executed.

:S...

adios
szívesen<#papakacsint>

Oks, akkor már értem és ezer thanks!<#wave>

adios
Updateld, az fontos elfelejtettem írni.De szerintem te félreértettél valamit,mert én nem azt írtam,hogy a sd4hide ugyanaz,mint a Prot Stop csak hasonló.A Prot Stop ugyanaz, mint az Sr7 Stop.A Yasu-t még én sem próbáltam ki mert ment a Prot Stoppal/Sr7 Stoppal is.Crack nem kell hozzá csak a dvd, meg annyi,hogy mindig "Nothing to Hide"-on legyen a virtuális meghajtót elrejtó program(Prot Stop).És azt sose szabad kinyomni, még akkor sem, ha játszol.

Ok, ha megy sd4hide-dal ,akkor nem szedem le YASU-t....sd4hide-m meg van.

Ám egy kérdésecske még: amikor anno feltettem, telepítéskor a Forces of Corruption updatelni akarja a cuccot.... azt hiszem, csak úgy hajlandó tovább menni, ha updatelem.... utána elindul a játék? Crack esetleg nem kell vagy ilyesmi? :S

adios
És a Yasu

adios
Igen olyan mint az sd4HideProt Stop alias Sr7 Stop

Tehát ugyanaz még a parancsikon is csak más a neve.

YASU-hoz sry.

"2. töltsd le a YASU névre hallgató virtuális meghajtót elrejtõ programot "

Ez akkor kb. olyan, mint az sd4hide? Ja és egy linket tudsz adni a YSU-hoz? :S...

Hello all! Segítene valaki hogy aidos által említett progit(Prot Stop)honnan tudom leszedni? Ha linkel segíttek azt még jobban megköszönöm.
amúgy még régen a f.a.q ból töltöttem le (ki volt írva hogy ingyen le lehet tölteni a gamet )ha megint visszatennék akkor örülnék neki

ismerõsnek nincs meg (akkor szedhetem le újra )(vagy talán Molnár tud vele valamit kezdeni )

adios
Talán hibás lett a crc fájl az idõk során.Próbáld meg azt hogy egy ismerõsödtõl felülírod a fájlt a sajátoddal.

volna az alap empire at war ral egy kis problémám
a probléma
telepítés közben mikor a data 2.cab egy bizonyos filéjéhez ér megáll a telepítés és crc hibát ír ki
régebben nem csinálta ezt
megoldás ??

DARYL
Én telepitem, frisitem és csak utána crackelek, igy megy. Ha frissites elõtt crackelek akkor nem megy.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

DARYL
Próbáld meg a legujabb videó és hangkártya driverrel, no meg a DirectX 9 legujabb változatával.

P45D3 PLATINUM | Core2 Quad Q9550 | Scythe Mugen 2 | Corsair DDR3 4 GB 1333 MHz | MSI ATI HD4870 1GB OC | BFG Tech ES-800 | Antec 300 | Mac OS X | Ubuntu Linux | Win7

Sziasztok.Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban,aki tud légyszi segítsen!Crackelés és frissítés után próbálom indítani a játékot,de már az elején a második intrónál(Petroglyph)egyszerûen kilép a játék!Mi lehet a gond?Ha valaki tud légyszi segítsen!Elõre is kösz!
Én is letöröltem de haveromtól elkérem a DVD-t és majd a hétvégén felrakom
adios
HUNPatka neked sikerült?

Én is thanks!<#wave> Majd kipróbálom, csak letöröltem, mert nem tudtam hogyan indítsam... Empire at War az azért még fenn van<#eljen>.

Kösz adios és megköszönöm azok nevében is akik neked köszönhetik hogy játszhatnak és még1-szer KÖSZ!
adios
Tehát:
Daemon 4.06al felrakjátok,Daemonra jobb katt all emulation options on,aztán 1 bizonyos Prot Stop nevû program rejti el a virtuális meghajtótokat..Fontos hogy a prot stop-ba kapcsoljátok be a hide-ot addig amíg azt nem írja ki,hogy Nothing to Hide.Ha minden igaz így már indul..

!!!!Nagyon fontos hogy a Daemon 4.6 legyen,mert ha nem akkor nem fog elindulni.

Van egy másik módszer ha ez nem jönne be akkor(ezt nem próbáltam ki mert nekem a másik sikerült):
1. A legújabb 4.0 Daemon-tools-t használd a disk image mountolásához
2. töltsd le a YASU névre hallgató virtuális meghajtót elrejtõ programot
3. Miután mountoltad az image fájlt, indítsd el a YASU-t, mely automatikusan elrejti a virtuális meghajtot. Ezután simán idíthatod a gyári exe-t.
A játék minden alkalommal garantáltan elsõre elindul, nincs vele semmi szenvedés, sokkal egyszerübb elindítani, mint az Empire at wart, aminél ez a módszer sajnos ne mûködik.

Remélem most már menni fog mindenkinek.
Sok szerencsét és ha megy akkor jó szórakozást!

Írjad....vagy frissítsétek a FAQ-t 😛.

adios
Van megoldás, én meg még jó páran már kiakasztottuk, ha kell hogy tettük fel, akkor csak szóljatok.

Mennyibe kerül? 😛

Ja, megkõ venni 😛
Semmi több egyenlõre, és ne is számíts rá egy darabig. Szerintem

húdesokan írkálnak ide! de van valami jó megoldás a SW Eaw FoC-höz???
Cairass
Vagyok!
Konkrétam meg sem nyikkanik!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

icewolf
Minden bizonnyal azért mert az még az alapjátékhoz készült...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Cairass
Sziasztok!

Két verzióm is van(Egy 2 cd-s és egy dvd-s kiszerelésben), de egyiket sem tudom mûködésre birni a FAQ-ban leírtak szerint...
Valaki tudna segíteni? Please!!!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

hellosztok a fore of corrptionhoz van valakinek jó crak vagy valami megoldása hogy lehet megcsinálni mert már nagyon szeretnék vele játszani! kösz elõre is ifjú jedi mesterek és az idõsebb jedi mesterek!
Csillagrombolókról.
http://www.starwars.hu/enciklopedia/vilaga/?page=technika/urhajok/csillagrombolok/index.htm&head=technika/aloldal_alcim.htm