3132
-
jani66 #2852 prot stop 1.2
http://rapidshare.com/files/23621709/SR7.Stop.exe
prot stop 1.0
http://rapidshare.com/files/23621746/Pr0t.St0p_v1.0.exe -
Andrejka #2851 valaki tudna adni egy linket a prot stophoz?
-
cib #2850 K Ace!
Ha kell dobok majd fel képet,de mozog!Lehet az a gond,hogy átbuhertam az xml fájlokat a skirmish miatt,és így már a játék eleje óta tudok Eclipset építeni,meg az egységek is olcsóbbak stb.
Már kidózeroltam mindenkit a rendszerből a felkelőkön kívül,csak a birodalmiak ugrálnak befelé néha.
Nem crackaltem a játékot,mert olvastam,hogy nincs kezelőfelület.A yasuval elrejtem,aztán indul.
Megpróbálom úgy hogy kiszedem a módosított xml-eket,egy pár nappal régebbi állással újra eljutni idáig.
Köszi szépen a segítséget! -
K Ace #2849 Nincs hozzá köze. Az elcipse meg nem tud megmozdulni, mivel építés alatt áll, lehetetlenség amit irsz. Lehet vmi bug, ha megvan crack-elve a játék, akkor tuti az a baj, mert ehhez a játékhoz csak hibás crack létezik. -
cib #2848 THX K Ace!Valamiért nem jön össze!Tyber képe villog de ő meg a zászlóshajóján ül,a shuttlet hiába viszem az Eclipsehez nem csinál semmit.Kilőttem az összes állomást,hajógyárat a birodalmiak meg csak jönnek.Az Eclipse nekiáll megfordulni vagy mit,az Executor az nem jött csak Imperial vagy Viktori csillagrombolók.Jut eszembe,az gáz ha már ledózeroltam Bespint ahol Vader volt?Esetleg azért nem jön?Coruscant nincs elfoglalva,a játék nem engedte. -
K Ace #2847 Nyírd ki az összes hajógyárat(azok a nagy vasszerkezetek), utánna nem fognak jönni. Utánna jön az executor azt is ki kell csinálni, utánna elérhetővé válik az eclipse szuperlézere, amivel pillanatok alatt rendet tehetsz, és kész. -
cib #2846 Van valakinek tippje mit kell csinálni a Single kampányban amikor Kuatot kell megtámadni és az Eclipset elfoglalni?Már kilőttem az űrállomásokat,odavittem a shuttle hajót az Eclipsehez,de semmi nem történik.A birodalmiak folyamatosan jönnek a rendszerbe hiába nyírom ki őket. -
jani66 #2845 De hát nem áll össze több rar-ból ezt egybe töltöttem le csak az elindítással vannak gondok mert már az összes létező módszert kipróbáltam de eggyik sem működött és ezt nem értem mert ahol vannak módszerek általában azt írják hogy tutira jó de nekem eggyik sem megy -
AC2 #2844 Akkor kell kibontani ha több rar-ból áll össze az iso. Ha nem jó a crack amit "adtak" hozzá akkor szedjé le egy jót. -
jani66 #2843 Ezt nem értem miért bontsam ki? Ha kibontom akkor a daemon tools-al már nem tom mountolni és mivel crack-eljem hisz ami van az nem működik jól. -
AC2 #2842 Ez a leg1szerűbb eset. Bontsd ki a fájlt a C-re, mountold a daemon tools-szal, crack-eld és megy a játék. -
jani66 #2841 Vagy akkor adjatok eggy tippet hogy mejik fajtát töltsem, le mejiket lehet elindítani -
jani66 #2840 én sem tudom Star Wars Empire At War Forces Of Corruption.iso ez a file neve -
AC2 #2839 A DVD-s verzióból még nem derül ki h milyen. (lehet pl.:reloaded, unleashed, razor stb.) -
jani66 #2838 Sziasztok letöltöttem a DVD-s verziót de nekem eggyik módszerrel sem sikerül légyszives segítsetek nekem -
AC2 #2837 Hát ez nagyon LOL. Asszem megyek vissza oblizni akkor. :) -
SaGa Jr #2836 Ha netán crack-et használtál a kiegészítőhöz, akkor nem is fog megjelenni a kezelőfelület. Nincs használható crack a kiegészítőhöz. Vedd meg eredetiben vagy szórakozz a mountolt változat elrejtésével. -
#2835 Akkor csináld úgy ahogy akarod.Crack még nincs úgyh....Egyébként ha letöltöd a dvd-et akkor elvileg rendbe kéne lennie.A 2cd-s verzióval ne is próbálkozzatok, az úgyse fog menni -
AC2 #2834 Nekem meg a kieggel van gondom, nincs kezelőfelület, így kicsit nehéz lesz játszani... -
Tom Tom #2833 nekem az empire at warral se kell ennyit szarozni simán benyomom a cureromos crackelt exéjét és megy a játék...túlbonyolítjátok -
Tom Tom #2832 nekem is a 2 cd-s van meg feltettem demonnal simán majd megcrackeltem de a játékban nincs meg a főmenü és az űrálomásra se lehet kattanni szóval ez szopás.ha letöltöm a dvd-set akkor no problem? -
#2831 Daemon 4.06al felrakjátok,Daemonra jobb katt all emulation options on,aztán 1 bizonyos Prot Stop nevű program rejti el a virtuális meghajtótokat..Fontos hogy a prot stop-ba kapcsoljátok be a hide-ot addig amíg azt nem írja ki,hogy Nothing to Hide.Ha minden igaz így már indul..
!!!!Nagyon fontos hogy a Daemon 4.6 legyen,mert ha nem akkor nem fog elindulni.
Van egy másik módszer ha ez nem jönne be akkor(ezt nem próbáltam ki mert nekem a másik sikerült):
1. A legújabb 4.0 Daemon-tools-t használd a disk image mountolásához
2. töltsd le a YASU névre hallgató virtuális meghajtót elrejtő programot
3. Miután mountoltad az image fájlt, indítsd el a YASU-t, mely automatikusan elrejti a virtuális meghajtot. Ezután simán idíthatod a gyári exe-t.
A játék minden alkalommal garantáltan elsőre elindul, nincs vele semmi szenvedés, sokkal egyszerübb elindítani, mint az Empire at wart, aminél ez a módszer sajnos ne működik.
-
K Ace #2830 Én meg az 1.5 re patch-elt alap játékot nemtudom sehogy elindítani. Mer a mini image nem működik vista alatt. -
cib #2829 THX!
Már jön lefele az 1 cd verzió,majd 600MB,még 3-4 óra és leér.
Remélem az mükszik.Kijöhetne már normális crack,mint az előző részhez,hogy csak felülírjam az erdeti fájlokat és kész. -
K Ace #2828 Én ugy tudom, hogy a 2cd-s változatot reménytelen elindítani. Csak crack, vagy eredeti. Daemon+yasu csak dvd-s változatnál működik. -
cib #2827 Üdv!
Nem tudom mi lehet a gond.Felraktam az Empire at wart,crack/ez lehet a gond?/telepítettem a Corruptiont.Nekem a 2 cd-s van meg,de elég mukucs mert az első cd blindwrite-os,a 2-ik meg bin és cue formátum.A leírásban ott van,hogy írjam ki stb.
1. Unrar
2. Burn with Blindwrite 4.5.7 CD1, Disable auto play in options, burn at DAO PW 4x,
select yes to include physical BWA information
3. Install
4. Use procyon loader to play
Fogtam UltraISOval átkonvertáltam iso-ba az első cd-t,mert a Daemon nem látta meg/bwa és bwi/.Fel is települt,feltette a frissítést,felraktam a DirectX frissítést is.
Próbáltam a Yasut nem indul:Original disc could not be found or authenticated.
Prostop v1.1 elrejti a meghajtókat,launcher bejön,start game aztán semmi.
Az SR7 Stop1.2-nél ugyanez.
A daemonból a 4.08 HE /408-139-x86/ verzió van meg,már meg nem mondom melyik játékhoz kellett.Van valami tippje valakinek?Kösz előre is!
-
SovereignX #2826 Valaki tudna segíteni?
Multizni szeretnék. De a játék szövegele, hogy szedjek le egy patchet.
Leszedtem a patchet rögtön mikor felinstallatam. Ennek ellenére szövegel, hogy ez kell neki. És kész. Nem tudom mit csináljak.
Tudja vki, mit lehet tenni?
Választ előre is köszönöm!
-
Tom Tom #2825 nekem is ugyanez a problémám #2806.
elég bosszantó szal lécci aki tudja segítsen -
Andrejka #2824 a foc hoz van már normális crack? -
AC2 #2823 Valaki tudna küldeni nekem egy normális crack-et? -
Big Bad Ryder #2822 Helló, olyan gondom van a játékkal,hogy hiába viszem fel a textúrák minőségét legmagasabb szintre, a játékban mégis minden bűnronda,esetleg mikor ujra megnézem a beállitást akkor visszaáll minimumra.Pedig a gépem elbirja.Help pliiz! -
#2821 Ha jól emlékszem akkor a kezelőfelületen van egy olyan ikon amit ha megnyomsz akkor lőni fog a kiválsztott célra. -
#2820 Hy all!
Azt szeretném kérdezni, hogy az Ion ágyúkat hogyan lehet használni. A Hoth -on találtam egyett azt tudom, hogy az földről lő az űrbe. De amikor űrcsatában vagyok nem tudom hogyan lehet használni. Az options-ben megnéztem azt írja Shift+I de akárhogy nyomom nem lő.
Előre is köszönöm! -
rl #2819 azért kösz!és eltudnád küldeni,hogy lehet megcsinálni a modokat?
-
engine #2818 nem trainert sosem kerestem, mert nem egy nehéz játék....és pillanatok alatt építkezik mindenki....így a gyorsítás is értelmét veszti -
rl #2817 ultilt vagy trainert tudsz hozzá?
-
rl #2816 kösz!
-
rl #2815 bosc, hogy elöbb nem irtam. -
engine #2814 innen el lehet navigálni pár helyre :)
-
rl #2813 én itt csak az empire at warhoz látok.nekem viszont a force of corruptionhoz kell.lehetöleg olyan ahol lehet lenni az executerrel vagy az eclipsel.