Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!!Nagyon fontos hogy a Daemon 4.6 legyen,mert ha nem akkor nem fog elindulni.
Van egy másik módszer ha ez nem jönne be akkor(ezt nem próbáltam ki mert nekem a másik sikerült):
1. A legújabb 4.0 Daemon-tools-t használd a disk image mountolásához
2. töltsd le a YASU névre hallgató virtuális meghajtót elrejtõ programot
3. Miután mountoltad az image fájlt, indítsd el a YASU-t, mely automatikusan elrejti a virtuális meghajtot. Ezután simán idíthatod a gyári exe-t.
A játék minden alkalommal garantáltan elsõre elindul, nincs vele semmi szenvedés, sokkal egyszerübb elindítani, mint az Empire at wart, aminél ez a módszer sajnos ne mûködik.
Ati
Már jön lefele az 1 cd verzió,majd 600MB,még 3-4 óra és leér.
Remélem az mükszik.Kijöhetne már normális crack,mint az elõzõ részhez,hogy csak felülírjam az erdeti fájlokat és kész.
Ati
Nem tudom mi lehet a gond.Felraktam az Empire at wart,crack/ez lehet a gond?/telepítettem a Corruptiont.Nekem a 2 cd-s van meg,de elég mukucs mert az elsõ cd blindwrite-os,a 2-ik meg bin és cue formátum.A leírásban ott van,hogy írjam ki stb.
1. Unrar
2. Burn with Blindwrite 4.5.7 CD1, Disable auto play in options, burn at DAO PW 4x,
select yes to include physical BWA information
3. Install
4. Use procyon loader to play
Fogtam UltraISOval átkonvertáltam iso-ba az elsõ cd-t,mert a Daemon nem látta meg/bwa és bwi/.Fel is települt,feltette a frissítést,felraktam a DirectX frissítést is.
Próbáltam a Yasut nem indul😮riginal disc could not be found or authenticated.
Prostop v1.1 elrejti a meghajtókat,launcher bejön,start game aztán semmi.
Az SR7 Stop1.2-nél ugyanez.
A daemonból a 4.08 HE /408-139-x86/ verzió van meg,már meg nem mondom melyik játékhoz kellett.Van valami tippje valakinek?Kösz elõre is!
Multizni szeretnék. De a játék szövegele, hogy szedjek le egy patchet.
Leszedtem a patchet rögtön mikor felinstallatam. Ennek ellenére szövegel, hogy ez kell neki. És kész. Nem tudom mit csináljak.
Tudja vki, mit lehet tenni?
Választ elõre is köszönöm!
elég bosszantó szal lécci aki tudja segítsen
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Azt szeretném kérdezni, hogy az Ion ágyúkat hogyan lehet használni. A Hoth -on találtam egyett azt tudom, hogy az földrõl lõ az ûrbe. De amikor ûrcsatában vagyok nem tudom hogyan lehet használni. Az options-ben megnéztem azt írja Shift+I de akárhogy nyomom nem lõ.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
GW: Axino Hun;
kellene egy kis segítség a force of corruption telepítéséhez... hiába próbálom az itt leírtakat egyszerûen nem jelenik meg a kezelõ felület a csatában... lerírom, hogy hogy csináltam: alap game fel, aztán jön a foc daemon tools 4.06-tal... (a DVD-s változatot... de ha a cd-s változat kell, akkor abból van kettõ is...) nem crack-kelek, mert nincs csak a gcw-s crack, s arra azt mondtátok, hogy nem jó... futtatom a Yasu-t (megvan a pro stop is)... aztán futtatom a játékot... s ilyenkor nem indul a game, mert állítólag nem az eredeti file van... jah a daemon-ban be van kapcsolva az emulation all options on... próbáltam, h ezután crack-lem csak az indító file-t, de akkor meg az introk után kilép... aztán átmásolom a dll-t is, s ilyenkor nincs kezelõfelület... akkor most mi a teendõ? elõre is kössz!
Hosszú idõ után akarok újra jáccani az sweaw val és segítség kéne nah most az alap game feletlepítésével no problemo /telepít 1.02 patch oszt fixed exe megvan fut/ de az innen való frissitést hoyg oldjam meg?
Nem tud valaki egy címet hozzá?
GW: Axino Hun;
és
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
elõre is köszi!
kösz
Daemon 4.06 all emulation ON -> telepít -> felülír egy újabb exe fájllal a régit, van valami hivatalos frissített indítófájl, de nem crack, keressetek rá, nem tom megmondani honnan van -> YASU elrejti a dolgokat ->lehet játszani... persze közben maradjon mountolva a képfájl és az emulation ON
Ha használod nem lesz rendes kijelzõd, nem tudsz aktiválni egy csomó mindent, nem adhatsz rendses parancsokat, plusz gondok merülhetnek fel a pénzzel is (mintha befagyott volna).
Felfedeztem egy kicsi ám roppant idegesítõ hibát...
A játék gond nélkül fut ám a kezelõ felület hiányzik. Tehát nem tudok sem gyártani sem irányitani, csak a csata szintere látszik, meg az egér és ennyi.
Tudja ennek valaki az okát, hogy miért van, de legfõképpen hogy lehetne orvosolni???
\"This is a good day to die!\"
van egy olyan problémám,hogy feltelepítettem a game-t leszedtem hozzá az 1.5 patch-et és az 1.5 trainer-t.A játék közben ha futtatom a trainert akkor ez az üzenet jelenik meg:STAR WARS EXE HIBÁT ÉSZLELT EZÉRT LEÁLL! Ha valaki tudja a hiba okát az privi üzenetben válaszoljon. azt ne írd,hogy ne használjam a trainert,mert sok lové kell,mert 1 nagy flottát akarok.
Köszi a segitséget!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Daemon 4.6 + mini image + prot stop = mûködõ játék... 😊
És ezúton kívánok boldog születésnapot!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I