3132
-
EnigmaHarlequin #2892 sziasztok van végre normális crack mindenhez gamecopyworld.com on megtaláljátok az 1.5 patchhez és ha torrentről Unhatred kiegészítésű Force of corruption t szedtek le ahhoz is minden van nem kell semmi mini image meg semmi benen vana az unhatred könyvtárban a crack
jah és ha valaki hamchira gyártana servert szóljon ésn is csináltam egyet Sweawmessor a hálo neve 123456 a password
üdv és jó gamet
-
fuho #2891 honan lehet letölteni a cracket?
lécives segitsetek -
K Ace #2890 Az empire at war 1.05-hoz van crack, és simán megy. A foc-hoz kell az eredeti képfájl, a rendes 1.5gigás ami a dvd-n van, azt huzzátok át a gépetekre. Mer ezek a pár kb-os képfájlok ami pl a gamecopyworld-on vannak nem működnek. Ezek után ha áthúztátok a gépre rakjátok be daemon ba minimum 4.08 as verzió. Ezek után mehet a yasu 1.07 és katt az swfoc.exe-re. Csakis erre, ne az indítomenüre, mer abból nem megy. -
SpongeDoc #2889 Nekem viszont nem akar indulni YASU 1.07-el, és daemon tool 4.06-4.09 el sem. -
Mike 007 #2888 nektek a demó mennyi idő volt amég lejött? -
Mortein15 #2887 felkell hozzá raknod az 1.02 patchet és megcrackkelni -
Andrejka #2886 az új v1.1-es crack sem jó a foc-hoz? -
cib #2885 A Yasu 1.07-el és a Daemon 4.08-al ment nekem. -
SpongeDoc #2884 De az FOC felrakja az 1.5-ös peccset telepítéskor. Én is mindent kipróbáltam sikertelenül, ma leszedem a prot stop-ot, és azzal is nekimegyek. -
#2883 1.5-ös patch fontos.Azt nem írtam le a leírásban,de az egyik legfontosabb rész!! -
jani66 #2882 Sziasztok légyszives segítsetek mert nekem nem akar menni eggyik sem. -
Gepard73 #2881 Na megvan, felraktam elindult és egy idő után kilépett.
Tanácsra lecseréltem a "PerceptionFunctionG.dll"-t, ami ugyanakkora mint az eredeti, csak újabb dátumú.
ezek után már indult.
Mindenkinek köszi, mentem játszani. -
#2880 Ha azt fölteszed akkor működnie KELL!!:)
-
Gepard73 #2879 Nincs, de közben már jön msn-en.
Remélem azzal működik majd. -
#2878 1.5 patch fenn van? -
Gepard73 #2877 Sziasztok!
Mindent a leírás szerint csináltam, de mindig ugyanaz az eredmény: Wrong disc inserted.
Please insert the original "SWEAW" CD/DVD.
Mit csinálok rosszul?
Dvd-s verzióm van, daemon tools 4.06-al.
-
#2876 add meg priviben az e-mail címed és elküldöm. -
AC2 #2875 A 4.6-ot nem tom, nekem a 4.51 van meg. Egyébként "jóbarátod a google". -
SFKS #2874 Hol lehet letölteni a Daemon tools 4.6-ot? -
#2873 nm -
kyle reese #2872 Helo. köszi a segitséget igazad volt bevált a tipped . -
#2871 Hello!
Ha jól emlékszem akkor avval a hősöddel kell odamenni(nem emléxek a nevére)amelyik láthatatlanná tud válni,s ha ottvagy avval szabotálod és visszatérsz a csapataidhoz,majd legyőzöd a maradék ellenállókat. -
kyle reese #2870 Helo.Bocs hogy zavarlak de elakadtam ott amikor egy pajzsgenerátort vagy mit kellene szabotálni saleucami nevű bolygón ha tudsz akkor segíts nerz én nem jutottam elöbbre ezzel . Segítséget előre is köszönöm -
kyle reese #2869 Helo. Megint én ,azt nem tudod véletlenül hogy szabotázst hogyan kell végrehajtani ? Valami pajzsgenerátort kellene de nem tudom megcsinálni ! -
kyle reese #2868 helo. igen működik minden hiba nélkül. de hga kell az egész az se megoldhatatlan :)
-
jani66 #2867 Helo. Köszi de már megtaláltam. Meg még azt szeretném kérdezni hogy neked működik ment nekem nem. -
kyle reese #2866 Helo. Linket azt nem tudok/ én is ugy kaptam emailbe / de nekem megvan ha kell elküldöm csak írd meg privbe hogy hova . -
kyle reese #2865 Helo. elakadtam a forces of corruptionban és kellene 1 kis segitség . most ott tartok hogy valami saleucami nevű bolygon a pajzsgenerátort kellen szabotá
lnom de nem engedi.Ha valakinek van ötlete akkor segítsen . A választ előre is köszönöm -
jani66 #2864 Ha szépen megkérlek adsz egy linkrt hogy honnan lehet leszedni. -
K Ace #2863 Végre megcsinálták a crack-et az 1.5-ös verziózhoz. -
fulcrum falcon #2862 hello
nekem olyan problémám lenne h leszedtem egy módot és ilyen xml fájlokból áll. Azokat hova kell rakni h működjön a mód?
Előre is kösz! -
#2861 jo lenne tudni hogy mi mert most érdekelni kezdett a játék
-
K Ace #2860 Én simán játszok vista-n, ugyhogy vmi más lessz nálad a baj. -
AC2 #2859 Gondolom mer a vista nem támogatja a játékot azért :D, pár év múlva lesz majd valami servispack, azzal majd menni fog :) -
#2858 bocs h kéccer irtam nemláttam -
#2857 miért nem fut vistán a játék?van rá vmi orvosság?fekete kép és kilép -
#2856 lenne egy kérdésem
faqot nem tom megnyitni és nem indul vistán
kijön hogy trademark meg minden de fekete kép és kilép
vki mondja meg h mért plz -
jani66 #2855 Szerintem nem mert én 2 2cd-s verziót is letöltöttem és nem indult eggyik sem -
Andrejka #2854 egyébként egyik 2 cds verzió sem műkszik? -
Andrejka #2853 hálás köszi