Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok légyszives segítsetek mert nekem nem akar menni eggyik sem.
Na megvan, felraktam elindult és egy idõ után kilépett.
Tanácsra lecseréltem a "PerceptionFunctionG.dll"-t, ami ugyanakkora mint az eredeti, csak újabb dátumú.
ezek után már indult.
Mindenkinek köszi, mentem játszani.
adios
Ha azt fölteszed akkor mûködnie KELL!!😊

Nincs, de közben már jön msn-en.
Remélem azzal mûködik majd.
adios
1.5 patch fenn van?

Sziasztok!

Mindent a leírás szerint csináltam, de mindig ugyanaz az eredmény: Wrong disc inserted.
Please insert the original "SWEAW" CD/DVD.
Mit csinálok rosszul?
Dvd-s verzióm van, daemon tools 4.06-al.
adios
add meg priviben az e-mail címed és elküldöm.

A 4.6-ot nem tom, nekem a 4.51 van meg. Egyébként "jóbarátod a google".

Hol lehet letölteni a Daemon tools 4.6-ot?

adios
nm

Helo. köszi a segitséget igazad volt bevált a tipped .

adios
Hello!
Ha jól emlékszem akkor avval a hõsöddel kell odamenni(nem emléxek a nevére)amelyik láthatatlanná tud válni,s ha ottvagy avval szabotálod és visszatérsz a csapataidhoz,majd legyõzöd a maradék ellenállókat.

Helo.Bocs hogy zavarlak de elakadtam ott amikor egy pajzsgenerátort vagy mit kellene szabotálni saleucami nevû bolygón ha tudsz akkor segíts nerz én nem jutottam elöbbre ezzel . Segítséget elõre is köszönöm

Helo. Megint én ,azt nem tudod véletlenül hogy szabotázst hogyan kell végrehajtani ? Valami pajzsgenerátort kellene de nem tudom megcsinálni !

helo. igen mûködik minden hiba nélkül. de hga kell az egész az se megoldhatatlan 😊

Helo. Köszi de már megtaláltam. Meg még azt szeretném kérdezni hogy neked mûködik ment nekem nem.
Helo. Linket azt nem tudok/ én is ugy kaptam emailbe / de nekem megvan ha kell elküldöm csak írd meg privbe hogy hova .

Helo. elakadtam a forces of corruptionban és kellene 1 kis segitség . most ott tartok hogy valami saleucami nevû bolygon a pajzsgenerátort kellen szabotá
lnom de nem engedi.Ha valakinek van ötlete akkor segítsen . A választ elõre is köszönöm

Ha szépen megkérlek adsz egy linkrt hogy honnan lehet leszedni.
Végre megcsinálták a crack-et az 1.5-ös verziózhoz.

Ati

hello
nekem olyan problémám lenne h leszedtem egy módot és ilyen xml fájlokból áll. Azokat hova kell rakni h mûködjön a mód?
Elõre is kösz!

maffioso
jo lenne tudni hogy mi mert most érdekelni kezdett a játék

\"If in doubt, flat out!\"

Én simán játszok vista-n, ugyhogy vmi más lessz nálad a baj.

Ati

Gondolom mer a vista nem támogatja a játékot azért 😄, pár év múlva lesz majd valami servispack, azzal majd menni fog 😊

maffioso
bocs h kéccer irtam nemláttam

maffioso
miért nem fut vistán a játék?van rá vmi orvosság?fekete kép és kilép

maffioso
lenne egy kérdésem
faqot nem tom megnyitni és nem indul vistán
kijön hogy trademark meg minden de fekete kép és kilép
vki mondja meg h mért plz

Szerintem nem mert én 2 2cd-s verziót is letöltöttem és nem indult eggyik sem
egyébként egyik 2 cds verzió sem mûkszik?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

hálás köszi

prot stop 1.2
http://rapidshare.com/files/23621709/SR7.Stop.exe
prot stop 1.0
http://rapidshare.com/files/23621746/Pr0t.St0p_v1.0.exe
valaki tudna adni egy linket a prot stophoz?

K Ace!
Ha kell dobok majd fel képet,de mozog!Lehet az a gond,hogy átbuhertam az xml fájlokat a skirmish miatt,és így már a játék eleje óta tudok Eclipset építeni,meg az egységek is olcsóbbak stb.
Már kidózeroltam mindenkit a rendszerbõl a felkelõkön kívül,csak a birodalmiak ugrálnak befelé néha.
Nem crackaltem a játékot,mert olvastam,hogy nincs kezelõfelület.A yasuval elrejtem,aztán indul.
Megpróbálom úgy hogy kiszedem a módosított xml-eket,egy pár nappal régebbi állással újra eljutni idáig.
Köszi szépen a segítséget!
Nincs hozzá köze. Az elcipse meg nem tud megmozdulni, mivel építés alatt áll, lehetetlenség amit irsz. Lehet vmi bug, ha megvan crack-elve a játék, akkor tuti az a baj, mert ehhez a játékhoz csak hibás crack létezik.

Ati

THX K Ace!Valamiért nem jön össze!Tyber képe villog de õ meg a zászlóshajóján ül,a shuttlet hiába viszem az Eclipsehez nem csinál semmit.Kilõttem az összes állomást,hajógyárat a birodalmiak meg csak jönnek.Az Eclipse nekiáll megfordulni vagy mit,az Executor az nem jött csak Imperial vagy Viktori csillagrombolók.Jut eszembe,az gáz ha már ledózeroltam Bespint ahol Vader volt?Esetleg azért nem jön?Coruscant nincs elfoglalva,a játék nem engedte.
Nyírd ki az összes hajógyárat(azok a nagy vasszerkezetek), utánna nem fognak jönni. Utánna jön az executor azt is ki kell csinálni, utánna elérhetõvé válik az eclipse szuperlézere, amivel pillanatok alatt rendet tehetsz, és kész.

Ati

Van valakinek tippje mit kell csinálni a Single kampányban amikor Kuatot kell megtámadni és az Eclipset elfoglalni?Már kilõttem az ûrállomásokat,odavittem a shuttle hajót az Eclipsehez,de semmi nem történik.A birodalmiak folyamatosan jönnek a rendszerbe hiába nyírom ki õket.
De hát nem áll össze több rar-ból ezt egybe töltöttem le csak az elindítással vannak gondok mert már az összes létezõ módszert kipróbáltam de eggyik sem mûködött és ezt nem értem mert ahol vannak módszerek általában azt írják hogy tutira jó de nekem eggyik sem megy
Akkor kell kibontani ha több rar-ból áll össze az iso. Ha nem jó a crack amit "adtak" hozzá akkor szedjé le egy jót.

Ezt nem értem miért bontsam ki? Ha kibontom akkor a daemon tools-al már nem tom mountolni és mivel crack-eljem hisz ami van az nem mûködik jól.
Ez a leg1szerûbb eset. Bontsd ki a fájlt a C-re, mountold a daemon tools-szal, crack-eld és megy a játék.

Vagy akkor adjatok eggy tippet hogy mejik fajtát töltsem, le mejiket lehet elindítani
én sem tudom Star Wars Empire At War Forces Of Corruption.iso ez a file neve
A DVD-s verzióból még nem derül ki h milyen. (lehet pl.:reloaded, unleashed, razor stb.)

Sziasztok letöltöttem a DVD-s verziót de nekem eggyik módszerrel sem sikerül légyszives segítsetek nekem
Hát ez nagyon LOL. Asszem megyek vissza oblizni akkor. 😊

Ha netán crack-et használtál a kiegészítõhöz, akkor nem is fog megjelenni a kezelõfelület. Nincs használható crack a kiegészítõhöz. Vedd meg eredetiben vagy szórakozz a mountolt változat elrejtésével.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

adios
Akkor csináld úgy ahogy akarod.Crack még nincs úgyh....Egyébként ha letöltöd a dvd-et akkor elvileg rendbe kéne lennie.A 2cd-s verzióval ne is próbálkozzatok, az úgyse fog menni

Nekem meg a kieggel van gondom, nincs kezelõfelület, így kicsit nehéz lesz játszani... <#fejvakaras>

nekem az empire at warral se kell ennyit szarozni simán benyomom a cureromos crackelt exéjét és megy a játék...túlbonyolítjátok