Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro
Brett Tosti exklúzív interjú itt.
Egy preview itt.

Valamint néhány újabb kép:

hatamoto
Populáris mondtad! <#vigyor3> Nomen est Omen! Egyrészt ezért lehetnek benne a színes ködök, másrészt valószínûleg azért, hogy a fekete háttér elõtt látszódjon a sok kis szürke micsoda! Mert ugye a film már meghatározta a színüket és õk nem lehetnek olyan színesek mint pld. a Homeworld-ben voltak az odavalók.

A filmben a megrendezett ûrharcokat úgy világították, rendezték, hogy minden mindig látszódjon, itt a játékban ez túl feltûnõ és kiábrándító lenne. Szerintem ezért választottak színes hátteret és ez nem zavraja a nagytöbbséget csak azt akinek van egy kis ízlése ! <#nyes>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.

[NST]Cifu
Hát legalább annyiban lehettek volna hûek a filmhez a készítõk, hogy nem alkalmazzák ezeket a populáris, de iszonyú undorító színes ködöket az ûrmegjelenítésben...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Johnyy
new hope

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

hatamoto
Történjék már valami ... kérnémszépen! <#vigyor3>

hatamoto
Kellemes Húsvétott mindenkinek! ... ... ...

Anthony001
Huh
Emberek!
Ez kemény lesz

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hatamoto
Waz? <#vigyor3>

Johnyy
háya

hatamoto
Mozgásban az erõ! <#awink> Egy állóképrõl nem nagyon lehet megállapítani mi merre mekkora! Legalábbis errõl. Gondolom azért nem baszták el ilyen csúnyán az arányokat?!

pcguruban ismertetõ....

Johnyy
de akor a hayók közelebb vanak, a vadászok

Johnyy
csúnyán yah 😞

Szvsz csak a zoom csal.

alias Darken

simán!!! 😄

AnuluWork
Két évet? 😊

Meglepõdnék, ha két évig lenne abban a játékban erõ ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

WoWozz azt kész mint én azzal el leszek kb 2 évet min 😄

Sephi
Dangerous Waters az miert jo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[NST]Cifu
Mázlista, nekem meg az a gondom, hogy a kevés szabadidõmben azt sem tudom, mihez kedjek. Elkezdtem SWG-zni, erre itt a WoW béta, hamarosan meg jön a Flaming Cliffs és a Dangerous Waters... 😊

[NST]Cifu
Hát ha ilyen lesz az ûrcsata grafikája, akkor régen rossz... <#whatever>
Nagyon aránytalan és mégcsak szépnek sem mondanám... 😞

kár...
Õsz.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Mikor jön már?!?! Most nincsen semmi jó játék amivel játszhatnék... <#szomoru1>
Serpa
dünés pálya jól nézz ki.
fõleg a homok.

grebber
Ez a két kép nagyon tetszetõs:
1.2.

Next PC upgrade: 2022

Ez a kép nagyon durván aránytalan. És a Tie fighterek mintha a levegõbe lógnának.

HARDWIRED:

"Újabb privjú látott napvilágot a készülõ Star Wars RTS-bõl, az Empire at Warból. A 2005 végére idõzített játék már egész emészthetõen néz ki az alábbi, nagyfelbontású képeken. Akit érdekel maga a beszámoló is, itt találja."

Sephi
Mar a tegnap megjelent!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Most miert bolonditod?

holnap után..

Ezt mikor adják ki?
nekem meg sima sniperes azt kiszedi azt 😄

Sephi
De! Te csak asziszed! De lesz olyan repulo kilovo raktes muksom! 😄D

igen és 20 AT-AT csak ennyire futja amikor majd jön szépen 10 kis repülö azt széjje-szarrá szedik a lépegetöket hahaha.. 😄

Sephi
Nem tudom mit komentalsz! Majd akko komentaja' amikor 20 AT-AT jon a bazisod fele jol! Na akkor szojal hozza!

helyes féjjé csak 😄DD

Sephi
Meg mert megijedtem toled jol! 😄DD

nah mi van bakker megállt a topic pff 😄

1222

itt több a kép
mind1 nem sok de van köztük egy két új ..csak ennyire futotta 😄

fszomér nemtudok egy képet sem beszurni máskor meg jó..! ÁÁpedig olyan jkis képeket találtam.. 😄

nembaj!most egymásra uszitottam öket 😄
pfff 😄Dcsak mert a halálcsillag legénysége béna volt és a piloták is akik nem tudták lelöni az x-wing fájtereket attol még a halálcsillag jó 😄

Esrohnoil
Hé, ezek ugyanannak az oldalnak a fegyverei. <#ejnye1>
Különben is a halálcsillagnál erõsebb az X-szárnyú, meg a millenium flakon. <#ravasz1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

leköplek és meghalsz öcsi..Persze Halálcsillaggal 😄DD

Sephi
Te idefigyeje! Neked megyek meghalsz! 😄 Persze AT-AT-val!

ennyire meg akarsz halni? 😄

Hátö nemtudom.

Sephi
Vinszont a fo kerdes az lesz hogy melyik idobol lesznek az egysegek? Ugyertem Clone Wars vagy Emipre Strikes Back -bol?

Jó majd lesz az még 😄

Sephi
Fene a pofad! Majd jaccunk egyet multiba oszt majd akkor meglatod te! 😄DD

ennyire szereted az AT-AT-t? 😄D nembaj majd jönnek a "repcsik" aztán jol leszedik öket!! muhahahah 😄D