Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Viszont jól is szórakoztam velük, szóval jöhet kieg is, ha nem szúrják el az alapot :)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
De lesznek modok, ezekben igen. Már rendereket is közzé tettek, egész pofások. Bár kicsit furcsa, hogy megjelenés elõtt már van 2-3 mod amirõl tudok...
Egyébként Tie bomber/fighter/scout típusokról lehet tudni eddig + híró junit-ként Vader kísérleti Tie advenced gépe
UI.: banner honnan van mert tényleg tetszik a kép :)
UI.:bannerben szereplõ interceptorok nem lesznek, de jól néznek ki :P
The Matrix has you...
Ide a devek is irogatnak. A demora vonatkozó részt Delphi_PG írta, aki Petro alkalmazott, szvsz biztos kész, csak ülnek rajta <#szomoru1>#szomoru1>
The Matrix has you...
link
Úgy néz ki 1 héttel csúszik csak, ez is valami :)
Viszont demo úgy néz ki leghamarabb jövõ 7en lehet csak, bár maguk a devek írták, hogy kész van... viszont LA-ra kell várni, hogy rábólintson.
Holnapra ígérnek egy bejelenést /az elõzõ a késésrõl szólt, remélem most pozitív lesz/...meglátjuk.
Ezt az oldalt ismered?
Eme forumban tûnnek fel infók és egy nyerési lehetõség hajrá a DEDIKÁLT COLLECTOR'S EDITION példányolért :)
egyébként vannak új animok:) ja és a flashplayert kellett frissítenem, azért volt lassú. most se egy villám, de legalább jobb.
The Matrix has you...
Jelenleg Feb vége
Lassúságra nem nagyon van 5let, netán flashplayer update...
nálam eléggé lassúak voltak a videók, nemtom a pontos okát. majd ti megmondjátok.
The Matrix has you...
Egész pofás és mától pár új anim is elérhetõ :)
Remélem jövõ 7en demot is kapunk...
Battlefront 1-2 engem sem tudott megfogni.
Majd biztos azokkal a lázadó söpredékkel!
majd talán lesz valami új:)) na jó éjt, mert má jól szétoffoltuk a topikot;))
The Matrix has you...
az a lényeg hogy ezt a reformot már több mint 1 éve fejlesztik (õk mondták)
fél évvel ezelõtt már volt egy ilyen kisebb reform ahol volt egy harcrendszer módosítás és megkezdték a szakmák feljavítását plusz hitegették a jediket hogy majd visszahozzák az frs-t (force ranking system-et ahol a jedi rangot kaphat: knight, guardian, master)
eszerint az egész amit január óta tettek az felesleges és a sok hitegetés meg csak egy ócska hazugság volt és ez dühítette fel nagyon az embereket
ráadásúl egyes szakmákat egyszerûen megszüntettek: pl állatidomár, bió-mérnök
nameg sok ember több millió kredites tárgyát kivették a játékból vagy átkonvertálták valami használhatatlanra
A halál csupán a kezdet...
The Matrix has you...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a több mint 30 választható szakmát ledegradálták 9-re, a jedit mint alpha class-t (über szakmát) kezdõ szakmává alakították és egy idióta, bugos és gyerekes harcrendszert iktattak be ami egyértelmûen a kotor/jk-t szeretné utánozni de csak egy katasztrófa lett belõle
áll a bál a hivatalos fórumon, bant ban után adogatják, a dühödtség és elkeseredettség van mindenhol, akinek maradt egy csöpp esze az visszamondta már
The Matrix has you...
a magyar társadalom cirka 90%-a már lemondta az elõfizetését (köztük én is)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The Matrix has you...
Sajnos nagyon ritkán jönnek ki SW játékok, nemértem miért.
Meg kéne csinálniuk például az X-Wing/Tie Fighter remakejét, tuti siker lenne. SW-s ûrhajószimulátort szintén nem láttunk lassan fél évtized óta. És ez, nekem mint SW rajongónak tûrhetetlen.
The Matrix has you...
amugy msot kerestem de csak egy bezárt topicot talált ilyen álltalános névvel...
The Matrix has you...
hm lehet beszerzem, azt emg nemtdutam hogy sg-n van sw topic :D
a Thrawn-trilógiát adták ki megint. bõvebben a Star Wars topikban.
The Matrix has you...
most olvasom a Birodalom örökösei c. Zahn-könyvet és éppen egy ûrcsata után "vagyunk", de én már lelki szemeim elõtt már lejátszottam az EaW-ral:DDD persze kicsit másképp, de ígyis-úgyis "MI" gyõztünk volna:))
The Matrix has you...
A medve nem játék.
The Matrix has you...