Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
hát igen a C&C annak idején elég sok idõmet elrabolta:)) legjobb a red alert, de a többi is jó. mondjuk az utolsó részt szvsz elk*rták, de mindegy. talán tanultak a hibákból és jó lesz minden a progiban.

The Matrix has you...

Én is remélem, de C&C-s srácok csinálják abból meg volt pár kieg. :)

Viszont jól is szórakoztam velük, szóval jöhet kieg is, ha nem szúrják el az alapot :)

bigapó
nanemá! már most ezen gondolkodnak? újabb rókabõr? azért van a pofátlanságnak is határa. remélem nem lesz igazad:))

The Matrix has you...

Nagyon úgy néz ki, hogy kieg.-re gyúrnak a srácok, mert gyanúsan sok egység hiányzik....

bigapó
ez tényleg furcsa, hogy már most vannak mod-ok:)) ha lenne egy kis "gerinc" a fejlesztõkben, akkor ezeket alapból beraknák, már csak az esetleges inkompatibilitás miatt is. igazából még nem tiszta elõttem, hogy hogy lesz megoldva az ûr és földi csata, de majdcsak kiderül. ha máshogy nem, akkor a demóból:))

The Matrix has you...

Úgy néz ki az eredetiben nem.
De lesznek modok, ezekben igen. Már rendereket is közzé tettek, egész pofások. Bár kicsit furcsa, hogy megjelenés elõtt már van 2-3 mod amirõl tudok...

Egyébként Tie bomber/fighter/scout típusokról lehet tudni eddig + híró junit-ként Vader kísérleti Tie advenced gépe

UI.: banner honnan van mert tényleg tetszik a kép :)

bigapó
biztos, hogy nem? bár még én sem láttam:)

The Matrix has you...

Na igen, a Birodalom átvette az irányítást :)

UI.:bannerben szereplõ interceptorok nem lesznek, de jól néznek ki :P

bigapó
vannak új videjók és képek:) link

The Matrix has you...

Serpa
demo jövõ7en??
gyühet, gyühet ...

bigapó
én is, bár általában kihagyom a demo-kat, de most nem hiszem, hogy ellen tudnék állni:))

The Matrix has you...

Remélem azért hamar kidobják!

bigapó
a propaganda mindig gyorsabb.

The Matrix has you...

bigapó
úgy néz ki meggyõztél:( sajna:)))

The Matrix has you...

Hello! Kicsit fura, hogy a hivatalos oldalon megvan a szöveg, megvan a nyomógomb a demóhoz, épp csak a demó hiányzik! Félreértettem volna valamit? Bár nem hiszem, mert azt írja, hogy "minden idõk legjobb star wars rts-ének megvásárlásán gondolkodsz, miért nem töltöd le az ingyenes demót?" Oké, na de hol van?!

A forumon leírták, hogy ez a rész akkor lesz korrigálva, ha lesz hivatalos info. Valóban hülyeség volt tõlük addig kirakni de ez van...

Ide a devek is irogatnak. A demora vonatkozó részt Delphi_PG írta, aki Petro alkalmazott, szvsz biztos kész, csak ülnek rajta <#szomoru1>

bigapó
Ez ugyanaz az oldal csak találtam a "Factions" azután Galactic Empire címszó alatt egy érdekes dolgot. nézzétek meg a saját szemetekkel. A Tie Fighter harci értéke ugyanakkora, mint egy Csillagromboló-é???? ez valami nagyon gyorsan összedobott oldal lehet. ezek alapján nemtom mennyire megbízható a hírrészleg.

The Matrix has you...

Tegnap ismét update volt megjelenésre:
link

Úgy néz ki 1 héttel csúszik csak, ez is valami :)

Viszont demo úgy néz ki leghamarabb jövõ 7en lehet csak, bár maguk a devek írták, hogy kész van... viszont LA-ra kell várni, hogy rábólintson.
Holnapra ígérnek egy bejelenést /az elõzõ a késésrõl szólt, remélem most pozitív lesz/...meglátjuk.

Ezt az oldalt ismered?
Eme forumban tûnnek fel infók és egy nyerési lehetõség hajrá a DEDIKÁLT COLLECTOR'S EDITION példányolért :)

bigapó
ezt hol írták, mert épp most kaptam SW hírlevelet és benne volt egy link az oldalhoz, ahol még mindig február 7 a megjelenés??
egyébként vannak új animok:) ja és a flashplayert kellett frissítenem, azért volt lassú. most se egy villám, de legalább jobb.

The Matrix has you...

2 hét csúszás bejelentve...
Jelenleg Feb vége

Serpa
faxa kis animok.
<#eljen>

Természetesen erre, csak elfelejtettem linkelni :P

Lassúságra nem nagyon van 5let, netán flashplayer update...

bigapó
Itt a link is. márha erre gondolt a kedves kollega:))
nálam eléggé lassúak voltak a videók, nemtom a pontos okát. majd ti megmondjátok.

The Matrix has you...

Frissítették a hivatalos oldalt.
Egész pofás és mától pár új anim is elérhetõ :)
Remélem jövõ 7en demot is kapunk...

Hát hogyne, mindent a gagyi konzolosokért. De unom már, hogy mindig a PC-sek kárára kedveznek ezeknek a kis gyökereknek a kedvéért. Nem baj Lucasarts, majd elõbb utóbb tanul a leckébõl.

Battlefront 1-2 engem sem tudott megfogni.

Még szép!
Majd biztos azokkal a lázadó söpredékkel!

bigapó
szóval akkor nagy a baj. pedig reménykedtem, hogy ha lesz netem otthon, akkor tudok majd valami jó kis SW-gammával játszani, de ezek szerint ilyen se lesz má:(
majd talán lesz valami új:)) na jó éjt, mert má jól szétoffoltuk a topikot;))

The Matrix has you...

Fenrir
ezt 1000x megkérdezték, 1000x mondták hogy nem fogják visszaállítani sajnos

az a lényeg hogy ezt a reformot már több mint 1 éve fejlesztik (õk mondták)

fél évvel ezelõtt már volt egy ilyen kisebb reform ahol volt egy harcrendszer módosítás és megkezdték a szakmák feljavítását plusz hitegették a jediket hogy majd visszahozzák az frs-t (force ranking system-et ahol a jedi rangot kaphat: knight, guardian, master)

eszerint az egész amit január óta tettek az felesleges és a sok hitegetés meg csak egy ócska hazugság volt és ez dühítette fel nagyon az embereket

ráadásúl egyes szakmákat egyszerûen megszüntettek: pl állatidomár, bió-mérnök

nameg sok ember több millió kredites tárgyát kivették a játékból vagy átkonvertálták valami használhatatlanra

A halál csupán a kezdet...

bigapó
és arra a reformra tényleg szükség volt? ha jól értelmezem elég sok elõfizetõt elveszítettek ezzel. gondolom nem ezt akarták elérni, de mégis elcseszték. van arra remény, hogy visszaáll a régi rendszer?

The Matrix has you...

csodás akkor -1 :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Fenrir
komolyabb reform úgy nézett ki hogy a végletekig visszabutították a játékot hogy majd a konzolosoknak is játszható legyen

a több mint 30 választható szakmát ledegradálták 9-re, a jedit mint alpha class-t (über szakmát) kezdõ szakmává alakították és egy idióta, bugos és gyerekes harcrendszert iktattak be ami egyértelmûen a kotor/jk-t szeretné utánozni de csak egy katasztrófa lett belõle

áll a bál a hivatalos fórumon, bant ban után adogatják, a dühödtség és elkeseredettség van mindenhol, akinek maradt egy csöpp esze az visszamondta már

bigapó
no, miért? valamit hallottam, hogy átdolgoztak ezt-azt, de csak amolyan tamponálás volt a több sebbõl vérzõ rendszeren és emiatt egy komolyabb reformra készülnek. valami ilyesmi?

The Matrix has you...

Fenrir
galaxies-ba most bukott bele, méghozzá hatalmasat, nagy a balhé

a magyar társadalom cirka 90%-a már lemondta az elõfizetését (köztük én is)

én max az ultraszarra tudom példának felhozni..., tipikus esete a hogyan lovagoljunk emg egy nagy nevet jó 5letekkel és elbbaszott kviitelezéssel :(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
és a battlefront hogy 1 nagyon jó sw gémet mondjak az utóbbi idõbõl

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nekem is türhetetlen viszont nem csodálom mert mailyen fos minõséget produkál a lucasarts az már legendás..., algi van gamejük amibe nem buktak bele... gyk jedi knight sorozat ami népszerübb meg kotor, esetleg a galaxies, azt enyi...

hm, nem tom hogy a tökömbe nem tlaáltam emg ekresõvel se :D

bigapó
EZ MEG nem tudom mikori, de nekem új trailernek tûnik. ha nem az akkor bocs, de szerintem tök jó kis videjó:)

The Matrix has you...

Igen, úgy értettem, a Battlegrounds óta. Azért mondom ezt mert a Battlegrounds már baromira régi darab, SW-s RTS legalább 5 éve nem jött ki. Csak az egy szem battlegrounds kieészítõje, de az nem új játék,csak kieg.

Sajnos nagyon ritkán jönnek ki SW játékok, nemértem miért.
Meg kéne csinálniuk például az X-Wing/Tie Fighter remakejét, tuti siker lenne. SW-s ûrhajószimulátort szintén nem láttunk lassan fél évtized óta. És ez, nekem mint SW rajongónak tûrhetetlen.

bigapó
nemtom, nekem elég régóta be van téve a kedvencek közé. igaz, nem is olyan sokat látogatják, de még nem zárt be.Star Wars - Ez Az:)

The Matrix has you...

szoktma de nem szokásom topicot nyitni :)
amugy msot kerestem de csak egy bezárt topicot talált ilyen álltalános névvel...

bigapó
topik-keresõ csodákra képes:)) javaslom mielõtt új topikot nyitsz, használd<#awink>

The Matrix has you...

szal gyk második kiadás ugyan abból? mitn pl btechbõl a kerrenszkij vére trilogia újként :D
hm lehet beszerzem, azt emg nemtdutam hogy sg-n van sw topic :D

bigapó
ez egy új kiadás. más a borítója, de belül elvileg ugyanaz:) eltekintve jópár nyomda-hibától és az elõbb találtam egy hiányos mondatot is:(
a Thrawn-trilógiát adták ki megint. bõvebben a Star Wars topikban.

The Matrix has you...

birodalom örökösei? az a sorozat még kapható könyvesboltban? ha igen asszem nekem is be kéne szereznem :D

õõõ, ez a kijelentés elég trivilális azért..., ez kb olyan mintha azt modnanád hogy az nba live 2006 az elsõ nba game az ea-tól a 2005 után... :P

bigapó
úú, gyárekek!!! én nem bírok várni februárig:))) pedig muszály lesz, mi? :)))
most olvasom a Birodalom örökösei c. Zahn-könyvet és éppen egy ûrcsata után "vagyunk", de én már lelki szemeim elõtt már lejátszottam az EaW-ral:DDD persze kicsit másképp, de ígyis-úgyis "MI" gyõztünk volna:))

The Matrix has you...

Akárhogy is lesz, elemi erejû lesz. Az elsõ SW-s stratégia a Galactic Battlegrounds után.

a.carkey
De! Klasszikus RTS lesz. Csak némi ötletet átvesznek majd a két játékból.

A medve nem játék.

bigapó
ne törjél már le! azt akarod mondani, hogy nem klasszikus RTS lesz?? mondjuk, mint a Red Alert volt? csak persze sokkal profibb és jobb:)) mondjuk egy frankón kidolgozott "tech-fát" szívesen látnék benne. olyasmire gondolok, mint ami az Imperium Galactica 1-2-ben volt.

The Matrix has you...