Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként egyetértek veletek, hogy ez a gamma nem fog versenyezni semelyik, ebben az idõben megjelenõ játékkal. mindenkit be fog alázni😊))
The Matrix has you...
De régi. Azóta sokat csiszoltak rajta. PL.: végre a térképek 80%-án a pajzson belül van a generátor. Szemben a totál hülye alap elképzeléssel, miszerint csak kívül lehet.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
most nézem eddig elég jónak tünik, igaz kamerával van felvéve de nagyságrendekkel többet mutat mint a többi video amit eddig láttam
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ilyen még nem nagyon volt, valószínüleg ezzel nagyot fognak majd kaszálni az LA-s srácok 😊
A halál csupán a kezdet...
De legyen igazad - és remélem lesz is 😊
Ez az egyetlen dolog amirõl ugyanazt állították a dev-ek a LA-s srácok, na és a "bennfentesek". Halasztást mindíg elhiszem, mert tuti nem poénkodnak vele csak úgy. Nekik is jobb lett volna nem együtt startolni a bfme 2-vel, dehát ez van.
Activision-ös emberke becsörtetett 1 laptoppal a szerk.-be ott tesztelhették az aktuális buildját a játéknak. Kijött az elõzetes, képekkel..eddig teljesen szokványos.
Csakhogy olyan screenshotok voltak az újságban, amin Venator hajó látható, holott azt elég rég óta mondogatták, mind LA, mind devek, hogy kivették a gammából.
Mindenki örömködött a forumban, hogy mégis szerepel egy már leírt hajó osztály, erre jött a LA egyik project vezetõje és közölte, hogy valami hiba történt, mert Venator nincs a játékban.
Ez csak a szavahihetõség miatt írtam. Lassan már semmit sem lehet elhinni.
Dev bejegyzés, ami némileg magyarázza a dolgot itt
egyéb info:
dev diary: multi
És persze mint minden pénteken most is volt update. Smugglers rise 😊
Activison terít EU-ban. 4 nappal késõbbi rajttal.
<2006. január 07. @ 13:38 - Berkenye>2006. január 07. @ 13:38 - Berkenye>
Star Wars: Empire at War - Néhány évvel a negyedik Star Wars epizód, az Egy új remény elõtt játszódó stratégiai játék, amely segítségével akár újra is írhatjuk a Saga történelmét, ugyanakkor megtapasztalhatjuk a Sith-ek bosszújának következményét is. A hivatalos oldal szerint a játék megjelenése február 16-án várható."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19870
aztán emg amikro tényleg kijön akkor jön a naugye megmodntam mert jól beletippelt valaki 😄
szvsz fölösleges tlaálgatni,r eméljük hogy lassan kijön oszt annyi 😊
Még csak dátumot sem adtak meg.
Legutóbbi nagy bejelentés amit másfél hétig reklámoztak az volt, hogy nem mennek a 2 ünnep között dolgozni és mindenkinek Boldog Karácsonyt 😊
Szerintem élvezik a szívózást 😛
Birodalom és Lázadó oldal lesz.
Diplomáciáról egyenlõre semmit nem tudni, pedig jó lenne, ha nem csak erõvel lehetne meghódítani a semleges bolygókat...
Külön álló 2 oldal minden értelemben, tehát nincs épület/hajó foglalás. Egyedül Csubakka (sosem tudom leírni, bocs) képes jármûvek "kölcsön" vételére a harcmezõn.
Dev-ek szerint a birodalom klasszikusan fejleszti a technológiákat (ehhez kellõ épület/idõ/pénz), míg a lázadók elsõsorban lopják az új dolgokat. Egy ilyen hadi zsákmány és egyben mission az X-szárnyú megszerzése is.
Játék módok:
singleben sztori mód, galactic conquest (egyetlen cél a galaxis meghódítása/felszabadítása) és skirmish.
Multiban 1-1 ellen lehet galactic conquest vagy max. 8 playeres skirmish
Kb. ennyi.
Játékmenetrõl tudtok valamit? Nekem nagyon nem jönne be ha modjuk a birodalommal kezdenénk, aztán átváltanánk a felkelõkre, hogy velük legyen Happy End.
Legyen szépen mindkét oldalon megnyerés...
(Már szívesen eltaposnám azokat a mocskos lázadókat. 😊)
Fett, Vader illetve Solo és Kyle Katarn barátunk mind földön, mind az ûrben osztják az áldást 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én is ezt a játékot várom a legjobban(a Heroes5 és a Hitman4 mellett), de szvsz azért várjuk ki a végét, mielõtt nagyon belelkesednénk.
ha oylan jó lessz mint ahogy gondolom énigen
2 héttel a teljes kiadása elõtt fogják csak kidobni
A halál csupán a kezdet...
The Matrix has you...
Nagy kár. Azért még így is nagyon várom a gámát. Csak abban reménykedem, hogy a Starforce messzire elkerüli.
Mivel SW historyban nem vagyok jártas, így nem tudom így van-e <#nemtudom>#nemtudom>
Kiegrõl csak azért írtam, mert több a fejlesztés elején beígért egység kikerült a játékbõl /clone wars era/, míg mások /Pl. SSD,Tie sorozat fejletebb darabjai, b-wing/ eleve nem kerültek szóba.
Tehát a lehetõség adott, ha sikeres lesz a gamma 1-2 kieg-hez.