Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
nekem hiányzik a 360fokos forgatás.( de lehet én nem állítottam be)
amúgy nagyon kézre áll az irányítás.

az elsõ tutorial a földi-, a második a bolygóközi irányítást (ami nagyon hasonlít a Rebellionra) mutatja be.

Fenrir
Képeket elnézva bejövõs eddig, milyen irányításban és a harcban?

A halál csupán a kezdet...

Serpa
képek a galériámban.

aki nem fogja a tanuló pályákat végigvinni és megérteni, annak nehéz lesz.

Fenrir
36% és 20k-val jön :(

hát majd holnap lesz a nagy nap akkor :P

Zsolo007
Grafikailag nagyon ott van. A stratégiai része még kérdese....amdj a teljesbõl kideült, amit itt láttam az korrekt, bár az AI kicsit gyengécske.

"ugyanazok az simerõs dallamok" hát szvsz "csak" azok elsznek de nem is kell több..., nagyon kevés olyan filmzene van ami enyire ismert, amit az emberek 90% egybõr felismer aki látta sw-t és ami iylen hangulatot áraszt magából :) és azért van elég választék is :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

MÉÉÉÉÉG!!! Bár félek, ha elindítod a játékot, egy ideig nem hallunk felõled:P

Serpa
Birodalmi indulóval kezd.:)

Tie-fighter hangulat a fõmenü alatt.
a bolygó rendszer nagyon teccik.

készítek 1-2 képet.

Fenrir
sok sikert, hogy a rövidzár kerülgesse a vinyódat :D

Istencsászár
képeket is kérünk:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bigapó
zene milyen? ugyanazok az ismerõs dallamok vagy van újítás? én nem gyengén elaléltam mikor a SW-battlefront2 az Imperial March-al indított :DDD

The Matrix has you...

Serpa
100%

majd jövök ...

Fenrir
hát ezt csak a jóisten tudja :)

21% :(

Zsolo007
Nah most megyek csatába eddig egész korrekt a dolog.. :)

Serpa
lehet én "közelebb" vagyok a serverhez. :)
amúgy nem tom.

95%

bigapó
csak azt nem értem, hogy itt iszonyú sávszélesség van, mert állítólag valami gerincre vagyunk ráakaszkodva. egyes helyekrõl akár 2,5-3 MB(!) jön /sec. innen meg 50Kbyte-al. ha neked olyan gyors, akkor nekem miért nem?

The Matrix has you...

Serpa
nekem is ugrál.

81%

bigapó
és neked honnan jött?

The Matrix has you...

bigapó
az természetes, hogy folyamatosan csökken a sávszélesség?

The Matrix has you...

lucasartsnak nem szokása..., õk átl inkább kiagyák bugosan :DDD (reméljük most nem igy lessz :P)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Viszont nem tologatják az idöpontot mint a STALKER :D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Serpa
csak jó híreket akarunk hallani. :)

67%

Zsolo007
Már települ :) átlag 400kval jött :)

bigapó
jó, kb 3 óra múlva lent lesz. addig pá:))

The Matrix has you...

bazz menyivel jön neked? nekem onnan is max 100 körül jön :/

Gyadi
Vazz, 4 perc alatt 9%? Milyen neted van?

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Serpa
GameStar

46%

3mbit

bigapó
serpa, te gamespot-ról tõtöd?

The Matrix has you...

Serpa
hülyeségre nem vagyunk kiváncsiak.

33%

jézus mária...

Gyadi
Tudom mit jelent hogy RTS.. ilyen strati... de remélem lehet benne JEDIKET meg SHITeket csinalni igazibol Sithek de SHITek :D

inkább offolás helyett keresd meg az odavágó topicot...

Istencsászár
!!!!!!STRATÉGIA!!!!!!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
van topikja õk talán jobban tudják... ( amugymeg kilehet probálni ( fileplanet ) hamég lehet.. )

Remélem vmi faja kis kardozós, pörgõs hangulatú game.. aki jáccik a demoval az comment pliz :D

Offolok egyet: Star Wars Galaxy-t szeretném megszerezni... Megnézni h mien, és ha teccik megvenni. Na állítólag a galaxy-ban kardozós részhez kulon lemez, hajoshoz kulon lemez, stb.. .ez igaz?

Serpa
reméljük igazi RTS lesz.

Lucasfiles még mindig le van "rohadva". ;)

27%

jájjjjj
olvass vissza :)

mongyuk azért lucasarts is hihetetlen hogy csak gamespotnak adja oda a demot amikor nem is vásárolt rá exclusive jogokat..., ezzel gyk anyit értek el hogy sikerült kinyirniuk lucasfilest kb 15mp alatt és csak midnenki anyázik...

Szevasztok! Ez strati vagy ilyen repülj lõjj, kardozz powa?

azt énis de attól még gamestarban nem bizok általában :)

Serpa
olvastam a topicját. :)

thx az infot
Serpa: ebbe beletrafáltál ám teis :D

Serpa
hasít lefele ...
:)

45 perc.
áááá

wedge31
Fent van a GS-en onnan töltsétek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Istencsászár
20 kával jön gamespotról<#idiota> lassan csak leszedik a nagy kutyák azt begyorsul...

holnapra? :PPP

Serpa
talán GS n hamarosan fenn lesz.

3Dgamersen még 18an állnak elõttem.