Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
Az aláírásod nem gyenge... :P

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Hmuda
Elõl az ágyúk pillanatok alat szétkapnak. Hátulról megkerülve símán be lehet masírozni és szétkapni a generátort, esetleg Chewie-val elfoglalhatod az ATAT-t (nagyon erõs jószág, inkább nekünk mint nekik). Ha meg már megvan akkor onnan fél pillanat a maradék (nagy ágyúkat a tüzérséggel lenyomod, esetleg bombázol egy kicsit, és kész).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy a földi harcnál (tutorial pl.) hogy lehet úgy kizoomolni hogy a dõlésszög ne változzon? Ha teljesen kizoomolok szinte teljesen felülrõl látom ami elég szar. Amúgy nekem ha mindent maxra veszek, eléggé szaggat:
AMD2600+
ABIT NF7
Radeon 9800PRO
1GB ram
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Zsolo007
Esetleg kerüld meg a bázist és támadd hátulról..

STREEX
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani mert a d3dx9_27.dll nem található"

Mi erre a megoldás?Próbáljam meg a tegnap megjelent új catalyst drivert?Vagy a demó nem jött le rendesen?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bigapó
akkor keverem egy másikkal? a POP3-on mi van? nem ez? tudtommal azt még mindig nem törték fel. vagy igen?

The Matrix has you...

Hogy tudtad felrobbantani a birodalmiak pajzsát? Ûrbõl nem bombázhattam pajzson belülre, az embereket szétégette a pajzs, ha át akartam menni rajta, az AT-AT-k meg leszedték a gépeimet...kis help?:P

Hmuda
Hirtelen ezeket tudtam összehozni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
MOndjuk az hogy abból amit látunk egész korrekt kis gém lesz. Természetesen valódi véleményt csak a full után lehet formálni.

Jeee! na akkor Jóéjt! Holnap már én is kipróbálhatom...

Szóval összeségében hozza a szintet/minõséget/hangulatot amit elvártatok? Tetszik?
Zsolo007
Van benne.

Serpa
egyébként a cinematic nézõpont ötletes.

Idõmegállítás van az ürcsatában? Az lenne a jó!
amugy csak nekem tünt picit tul gyorsnak az ürcsata? alaig lehet utasitásokat adni olyan gyors alap sebességen, rmeélem lesz majd fllba valami optimalizáció etáren vagy sebesség állitási lehetõség

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
talán ez megmagyarázza.
Ti4200
:)
annyival nem szebb, amennyivel jobb kártya.
fraps

Sec7-et már tudják törni, nem?

nem a szart nem..., ha ez van fullon is akkor enyi, gyk 0 védelem... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

bigapó
ez nem túl jó hír...

The Matrix has you...

A demon ilyen védelem van:

SecuROM 7.00.00.0017 detected -> ...\Star Wars Empire at War\GameData\sweaw.exe
Zsolo007
F12...beépített mentés..

bigapó
majdnem ugyanez a gépem nekem is, kivéve, hogy nekem Geforce 6600-os van, 256 rammal. akkor nálam is hasonló lesz remélem:)

The Matrix has you...

bigapó
nálad mintha szebb lenne. egyedül az X-wing és Y-wing-eknél van egy kis cúnya pixelezés, de gondolom ebben benne van az, hogy rázoomoltál elég erõsen:) majd otthon megkuksolom és csinálok én is pár képet. van beépített képkészítõ vagy fraps-szel nyomjátok?

The Matrix has you...

Zsolo007
Jah gép+graf: A64 3000+, 1G ram, X800GT. Minden full 1280x1024, meg 2xAA.

Nuku akadás, gyönyörûen fut :)

Zsolo007
Íme a beigért képek :)

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22

Ennyi, nézegessétek örömmel :)

UI.: Nem vagyok egy fotómûvész, csak próbáltam minél több részletét mutatni a gémnek :)

Zsolo007
tudom....megcsinálom :)

bigapó
Serpa, kipróbálnád amit írtam utánnad (532-es)? egyébként milyen grafikai beállításokkal nyomod? nekem elég "szögletesnek" tûnnek a hajók. meg olyan kis "csupaszkáknak". az elõzetes képeken kicsit szebbeknek tûntek. vagy azok photoshop-pal lettek kozmetikázva?

The Matrix has you...

bigapó
itt meg a válasz, hogy hogy lehet forgatni a kamerát:

How do I rotate the camera in the game?
Star Wars: Empire at War natively supports three button mice. To rotate the camera in Tactical Battles you can rotate the camera by holding down the Ctrl key on the keyboard and the Middle Mouse Button simultaneously. If you have a mouse with only two buttons, or experience any issues with this configuration, you can change the camera controls in the Game Options menu by clicking the Alternate Mouse Controls checkbox. This configuration will require you to hold down the Ctrl Key and the Right Mouse Button simultaneously to rotate the camera. You will not be able to rotate the camera in Galactic Mode.

a lényeg, hogy le kell nyomni a Ctrl-t és az egér középsõ gombját egyszerre. ha két gombos egered van illetve nem tetszik ez a beállítás, akkor a Game Options-ben az Alternate Mouse Control-t kell "kipipálni", amivel eléred, hogy Ctrl+jobb gomb kombó lesz a kameraforgatás. Galactic Mode-ban nincs lehetõség forgatni a kamcsit.

The Matrix has you...

Serpa
galériámat frissítettem.

elsöpröm a lázadókat! :)

bigapó
Computer: 100% DirectX 9.0c compatible computer
CPU: Intel Pentium III 1.0 GHz or AMD Athlon 1.0 GHz
Operating System: Windows 2000, Windows XP
Ram: 256MB
Graphics Card: 32 MB graphics card with Hardware Transform and Lighting (T&L) capability
Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible, PCI or Onboard Audio Device
Internet: 56kbps or faster connection (required for multiplayer only)

ez csak a minimum, szerintem ezen éppenhogy elmegy. azaz nincs semmi "élvezhetõ" benne, mert folyton akadni fog egy nagyobb csatában.

The Matrix has you...

bigapó
nekem innen 750 K-val jön. LINK ilyen sebességnél 15-20 perc alatt lejön.
még 4 perc:) csak kár, hogy itt melóba nemtom megnézni. mindegy, majd holnap reggel.

The Matrix has you...

Istencsászár
jaja amikor annyira forgatom hogy aztse tudom melyik az alapnézet ááá :D:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csak nekem van hangproblémám? Konkréten nincs hangom a játék alatt és miután kilépek, már a windows-ban sincs! Ötelet?

nemtom, szerintem meg pont az a léyneg hogy a csodacsucsu csilivli 3d kamerekezelést kerüljék az rtsek mint a tüzet :)

Háháháháh meg csorog már kemény 3%-nál tartok! Hogy fogom ezt kibírni? Hangulat ott van?

Sokáig éljen a birodalom!

Most egy olyan gamet kéne csinálni ami az Old Repibic koráában játszódna... Az lenne méf ütõs!!!

Nekem ak épekbõl egy kicsit Imperium G 2 érzésem van. Hasonló?? Reméllem igen. Ürben csata bolygón meg földi harc.
Istencsászár
BIZTOS,BIZTOS NÉZD MEG!!! ( ezt 1szer megtárgyaltuk már... )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Serpa
sztem azon menni fog.

Gépigény? Gépigény? Gépigény?

1,2 proci
256 ram
Gef 440 mx

Ezen eldöcög? Mindegy csak hogy belenézhessek!
Serpa
3 szint van.

Fenrir
Nincs nehézségi szint választás? Gondolom a teljes játékban lesz majd...

A halál csupán a kezdet...

Zsolo007
Nincs birodalom, legalábbis nem választahtó rendes hódításnál, csak a tutorialban van rá lehetõség. a tutorial meg röhejes. Olyan egyszerû a játék hogy hihetetlen

Fenrir
<#taps>

Serpa
Long live the Empire!

Fenrir
Ez nem mentség, rögtön Birodalommal kellett volna kezdeni :)

Serpa
második képemet nézzd meg. :)

Fenrir
Azért az valahol fáj hogy a lázadó söpredék oldalán játszol :)

Serpa
a második tutorialon épphogy átfutottam ,de majd még 1x átmegyek rajta, van 1-2 fekete pont.

ûrcsatánál még nem tartok.
jöhet.

Zsolo007
Én is csinálok pár képet....ûrcsatáról :)

Zsolo007
aki nem fogja a tanuló pályákat végigvinni és megérteni, annak nehéz lesz.

LOL. Ezt nem godnoltad komolyan? Valamilyen forradalmi újítást hoz ami miatt nehéz lenne megérteni, vagy mi? :D

Serpa
én ezt az egyetlen - dolgot találtam.
nem akarok többet találni.

galériámat frissítettem.

Fenrir
forgatás azért eléggé alapdolog egy 3d játéknál, ne kelljen már a játékosnak kitalálnia hogy mi is lehet a domb mögött :)

nekem meg pont ez az ami tecik hogy nincs agyonbonyolitva a kamerakezelés, ennél jobb nem is lehetne szinte :)