Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azokat a bolygókat, ahol az ellenfélnek ion ágyúja van a bolygón nem lehet bevenni. Ugyanis amint kilépünk a hipertérbõl, folyamatosan tüzelni kezd a gép az ionágyúval (kb 20 másodpercenként), és az egész flottámat megbénítja, és úgy tartja. Konkrétan úgy nézett ki, hogy beállítottam 1 Star Destroyerrel és 4 Victory Cruiser-el, plusz két birodalmi korvettel a vadászok ellen. A következõ képet kell elképzelni: Mind az 5 capital ship magatehetetlenül álldogál az ûrben, tüzelni, mozogni nem képesek. Mondom, 5-bõl 5 capital ship. Amikor az egyiken megszûnne az ionágyú hatása, a gép újra rálõ egyet. Úgyhogy a csata elején kiesik az összes nagy hajó, és úgy is marad. Az utánpótlásként behozottakat is azonnal lebénítja.Csak vadászgépekkel pedig nem lehet gyõzni. (illetve talán lehetne, ha nem birodalmi oldalon lennék, ahol ugyebár nem lehet Tie Fightereket és Bombereket külön venni, hanem a capital shipekkel együtt adják õket,amiknek ugye a száma erõsen limitált,mert egyszerre csak 5 darabot enged bevetni az ûrcsatában. Így nem tudok beállítani 10 bombázószázaddal, mint a rebel oldalon.)
Úgyhogy van még munka bõven a progin, lévén hogy az ionágyút nem lehet az ûrbõl elpusztítani, a földi támadást pedig birodalmi oldalon nem lehet megindítani addig, amíg az ûrben nem gyõzöl. Ott pedig nem tudsz gyõzni a lebénított hajóid miatt. Ez így jelenlegi formájában nem igazán mûködik.
Pedig láttam itt képeket,amin at-at sereg sétálgat...
Mint írtam elég összevissza, mert Ackbar és Piet egy "csapatban" harcol. De a látvány miatt megéri.
(Olyan van, hogy rebelként összes bolygó, de 3 év IMPERIAl SWG után nincs kedvem a lázadókhoz ...)
A medve nem játék.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Néhányan csak fanyalognak, fikáznak!
Én pedig csorgó nyállal nézem a hatalmas Mon Calamari Cruisereket, Ackbar zászlóshajóját és Piet csillagrombolóját harc közben.
Nem vagyunk egyformák.
(Bár ez egy fura mod, mert ezek mind az én flottámban együtt vannak. Igaz van Death Star is!)
Empire Mod 1.1
by Me -- természetesen nem ÉN :P
Changelog:
<--v1.1-->
Enabled Rebel AI Properly, works well!
Added Coruscant
Added Cantina to Tatooine
Gave Empire Main fleet on Coruscant and Small force on Tatooine to give chance against higher difficulty rebels.
Added Mara Jade (Thermal Detonator & Force Corrupt)
Changed starting credits to 80,000
Special Note: This version and all subsequent versions will be released as patches that will use the 1.0 exe since it never changes and is a pain for some to download with every version.
So for every version simply keep the 1.0 swmod.exe file and extract the current xml file from the archive, then overwrite the current version's xml files.
D/L 1.0 Full: http://files.filefront.com/empiremodrar/;4649118;;/fileinfo.html
D/L 1.1 Patch: http://files.filefront.com/empiremod10_11patchrar/;4649193;;/fileinfo.html
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mert csak belinkeltem, nem próbáltam ki...
Amit most néztem ott még állítgatásra szorul, mert OB1 és Vödör csak ikonként van benne. Amint harcra kerülne sor kifagy :(
+ Így átláthatóbb. Én néha nagyon nem tudtam a homeworldnél merre van az arra.
De ez is csak magánvélemény :)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Magánvélemény, és tény, kár hasonlítgatni, azonban én, aki sokat játszottam az IG2-vel és hosszasan élveztem a Haegemonia látványos és összetett ûrcsatáit, mozgalmas galaxisait, úgy vélem, ez a játék nagyon keveset nyújt. Lehet, az elõbbi tapasztalatok hiányában most szuperlatívuszokban áradoznék - ugyanis ebben a játékban tényleg van potencia.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Huston...baj van.
Agyaggalamb-lövészet.
Luke ezt fordítva csinálná...
Ezt a képet csak a szépsége miatt rakom be. Õrjítõ, hogy ezért a látványért úgy akad mint a fene. :-(
- Kilõjük?
- Hát ha már eddig eljöttünk.
Agyaggalamb-lövészet II.
...ide más zene lesz...ramm-pamm-pamm...valami dinóféle, majd megiratom!

bocs
<#hehe>#hehe>
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
A halál csupán a kezdet...
Az egy bug. Én most találkoztam vele. Akik ediig találkoztak vele valahogy nem tudták jól leírni, hát íme:
Arról van szó, hogy a hajók magát az állomást közvetlenül nem támadják, csak akkor ha alrendszert jelölsz ki. A gond ott kezdõdik amikro az alrendszerek elfogynak, de még van Hpja az állomásnak. Ilyenkor egyáltalán nem hajalnadóak lõni....
Ezt a helyzetet egy dologgal lehet megoldani: ha van ilyen rakétás cruisered, az tud missile barrage-t azt ráengeded az állomásra és megpusztul :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
The Matrix has you...
ja, ezek szerint a többivel egyetértesz;))
The Matrix has you...
talán ami nem tetszett, az az, hogy szerintem túl gyors az építkezés. persze ez még változhat a végleges verzióhoz képest. ja és gyors az is, ahogy eljutunk az egyik bolygóról a másikra. tudom, hogy a hiperûr-ugrás korában "élünk" ;), de még ott sem két másodperc távra van két "közeli" bolygó...
ami tetszett és logikus is, hogy minden egységnek van olyan ellenfele akivel szemben erõs és van olyan ahol gyenge. lehet, hogy néhányotoknak azért nem akart felrobbani az ûrállomás a demo-pályán, mert nem jó hajóval próbálkoztatok. lehet gyõzni a többivel is, csak sokkal tovább tart, ergo nagyobb a veszteség. Ez már egyébként a Battlefront 2-ben is így van. korábbi részben nemtom.
ami másik tetszik is meg nem is, a korlátolt számú egységépítés. van elõnye is meg nem is. elõnye az, hogy így a gép sem tud milliós nagyságú flottát felépíteni majd:))
The Matrix has you...
<2006. január 21. @ 11:19 - Berkenye>2006. január 21. @ 11:19 - Berkenye>
Ahogy az várható volt, a Star Wars: Empire at War címû stratégiai játék nem csak egy változatban fog megjelenni februárban. Egy különleges, gyûjtöknek szánt kiadással is találkozhatunk majd a boltok polcain. A valamivel magasabb árért a következõket kapjuk:
# öt új skirmish pálya
# különleges, 3D-s csomagolás
# koncepciós rajzok
# két képernyõkímélõ
# négy háttérkép
A csomag hivatalos megjelenési dátuma február 16."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20056
Azt ott vannak a Jedi Knightok, KOTOrok, Battlefrontok stb.. mind-mind kitünõ vérbeli sw gémek! próbáld ki õket:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES