Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ez az empire mod, egyetlen "kicsi" baj van vele.
Azokat a bolygókat, ahol az ellenfélnek ion ágyúja van a bolygón nem lehet bevenni. Ugyanis amint kilépünk a hipertérbõl, folyamatosan tüzelni kezd a gép az ionágyúval (kb 20 másodpercenként), és az egész flottámat megbénítja, és úgy tartja. Konkrétan úgy nézett ki, hogy beállítottam 1 Star Destroyerrel és 4 Victory Cruiser-el, plusz két birodalmi korvettel a vadászok ellen. A következõ képet kell elképzelni: Mind az 5 capital ship magatehetetlenül álldogál az ûrben, tüzelni, mozogni nem képesek. Mondom, 5-bõl 5 capital ship. Amikor az egyiken megszûnne az ionágyú hatása, a gép újra rálõ egyet. Úgyhogy a csata elején kiesik az összes nagy hajó, és úgy is marad. Az utánpótlásként behozottakat is azonnal lebénítja.Csak vadászgépekkel pedig nem lehet gyõzni. (illetve talán lehetne, ha nem birodalmi oldalon lennék, ahol ugyebár nem lehet Tie Fightereket és Bombereket külön venni, hanem a capital shipekkel együtt adják õket,amiknek ugye a száma erõsen limitált,mert egyszerre csak 5 darabot enged bevetni az ûrcsatában. Így nem tudok beállítani 10 bombázószázaddal, mint a rebel oldalon.)
Úgyhogy van még munka bõven a progin, lévén hogy az ionágyút nem lehet az ûrbõl elpusztítani, a földi támadást pedig birodalmi oldalon nem lehet megindítani addig, amíg az ûrben nem gyõzöl. Ott pedig nem tudsz gyõzni a lebénított hajóid miatt. Ez így jelenlegi formájában nem igazán mûködik.

Readme-ben írja, hogy a data folder-be kell tenni.

Senkinek nincs ötlete az 1.1 imperial modban hogyan kell tech upgradelni?
Pedig láttam itt képeket,amin at-at sereg sétálgat...

Ezt a birodalom modot hova kell bemásolni?<#fejvakaras><#fejvakaras>

Én a lucasfiles.com-ról szedtem le a the ultimate mod 1.2-t.

Mint írtam elég összevissza, mert Ackbar és Piet egy "csapatban" harcol. De a látvány miatt megéri.

Zsolo007
Én sem tudok fejleszteni. Hiába építem meg a research építményt mégsem megy a fejlesztés :(

Piet hajóját hogy hoztad elõ? Feltettem az imperial mod 1.1-et, de még nem sikerült tech upgradelni :(

Fenrir
Valaki vegye át a házigazdát.

A halál csupán a kezdet...

a.carkey
Olyan mod nincs, hogy minden bolygó + a Birodalommal lehet lenni?
(Olyan van, hogy rebelként összes bolygó, de 3 év IMPERIAl SWG után nincs kedvem a lázadókhoz ...)

A medve nem játék.

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Már annyi modot raktam fel, hogy azt sem tudom hol áll a fejem!

Néhányan csak fanyalognak, fikáznak!
Én pedig csorgó nyállal nézem a hatalmas Mon Calamari Cruisereket, Ackbar zászlóshajóját és Piet csillagrombolóját harc közben.

Nem vagyunk egyformák.

(Bár ez egy fura mod, mert ezek mind az én flottámban együtt vannak. Igaz van Death Star is!)

Be kéne rakni a címhez szerintem:
modifikációk helye

Innen lehet mazsolázni, van minden féle.

ebben bene van a rakétás cruiser mod? Bár az a rebelleknél van. Ahoz nincs mod?
Zsolo007
THX <#worship><#worship>

Hoztam valamit :)

Empire Mod 1.1
by Me -- természetesen nem ÉN :P

Changelog:
<--v1.1-->
Enabled Rebel AI Properly, works well!
Added Coruscant
Added Cantina to Tatooine
Gave Empire Main fleet on Coruscant and Small force on Tatooine to give chance against higher difficulty rebels.
Added Mara Jade (Thermal Detonator & Force Corrupt)
Changed starting credits to 80,000

Special Note: This version and all subsequent versions will be released as patches that will use the 1.0 exe since it never changes and is a pain for some to download with every version.
So for every version simply keep the 1.0 swmod.exe file and extract the current xml file from the archive, then overwrite the current version's xml files.

D/L 1.0 Full: http://files.filefront.com/empiremodrar/;4649118;;/fileinfo.html

D/L 1.1 Patch: http://files.filefront.com/empiremod10_11patchrar/;4649193;;/fileinfo.html

Hmuda
Passz. Én nem találkoztam se vödörrek, de obival. Még Piet csillagrombolóját se engedte felépíteni. Ettõl eltekintve egész jó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mennyire stabil a birodalmi mod?
Mert csak belinkeltem, nem próbáltam ki...
Amit most néztem ott még állítgatásra szorul, mert OB1 és Vödör csak ikonként van benne. Amint harcra kerülne sor kifagy :(

Ha jól emlékszem a filmekben is mindíg 1 síkon mozogtak a nagy hajók. Gondolom ezért nem törték magukat.
+ Így átláthatóbb. Én néha nagyon nem tudtam a homeworldnél merre van az arra.

De ez is csak magánvélemény :)

Hmuda
Ha felépítetted akkor ugyanolyan "építhetõ" dolog a fejlesztés mint minden más (Birodalmi jel a sor elején).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

De hol lehet a fejlesztéseket elindítani? Természetesen van research épületem.

A rakétás Cruiserhez mdot pls!
Megnéztem a demót, szeretem az ûrben játszódó startégiai játékokat. Olvastam, hogy néhányan az Imperium Galactica 2-höz próbálták hasonlítani. Tényleg felesleges. Az a játék egy komplex stratégiai játék volt, ez inkább amolyan kampányba szervezett csataláncnak tûnik, itt-ott átláthatatlanul. Azonban az ûrcsata az Imperium Galactica 2-ben szerintem komolyabb volt; ami itt a legjobban zavar, hogy egy síkban mozognak az ûrhajók, ami szerintem nonszensz. Ezért és még más jellegzetességek miatt lényegi különbséget nem látok az ûrben és a bolygófelszínen játszódó csaták között, mindössze a helyszín és az egységek mások. Ez pedig így eléggé szegényes kínálatot jelent.
Magánvélemény, és tény, kár hasonlítgatni, azonban én, aki sokat játszottam az IG2-vel és hosszasan élveztem a Haegemonia látványos és összetett ûrcsatáit, mozgalmas galaxisait, úgy vélem, ez a játék nagyon keveset nyújt. Lehet, az elõbbi tapasztalatok hiányában most szuperlatívuszokban áradoznék - ugyanis ebben a játékban tényleg van potencia.

Hmuda
Akkor lehet hiányzik egy fejlesztés, vagy nem egyforma modot használunk. :-)

az advanced a 3... ( a heavy után jön)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Van egy harmadik gyár is.

Empire-nél hol lehet fejleszteni? Nekem ne enged több AT-ATt gyártani, hiába építem fel az Advanced Factoryt.

bigapó
benned egy második George Lucas veszett el:)))

The Matrix has you...

Hmuda
Ezer hála és köszönet a Birodalom modért. Végre nem kell a mocskos lázadó söpredékkel szenvedni.

Huston...baj van.

Agyaggalamb-lövészet.

Luke ezt fordítva csinálná...

Ezt a képet csak a szépsége miatt rakom be. Õrjítõ, hogy ezért a látványért úgy akad mint a fene. :-(

- Kilõjük?
- Hát ha már eddig eljöttünk.

Agyaggalamb-lövészet II.

...ide más zene lesz...ramm-pamm-pamm...valami dinóféle, majd megiratom!

"# különleges, 3D-s csomagolás" (gyk. doboz)
bocs
<#hehe>

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Nekem eddig mindig ez a bug volt. :( A mod-hoz tudtok linket adni?
Zsolo007
De rakétás cruisered csak MODdal lehet, alapból nincs...

Ok. Megpróbálom..
Zsolo007
Jókérdés, nekem sincs állandóan... .... dehát ez a szép egy bugban :)

bigapó
de hogy lehet az, hogy nem mindnekinél van ez?

The Matrix has you...

Fenrir
Valaki nem veszi át a házigazda szerepet? Mostmár kezd nagyon látogatott lenni ez a téma :)

Zsolo007
lehet, hogy néhányotoknak azért nem akart felrobbani az ûrállomás a demo-pályán, mert nem jó hajóval próbálkoztatok. lehet gyõzni a többivel is, csak sokkal tovább tart,

Az egy bug. Én most találkoztam vele. Akik ediig találkoztak vele valahogy nem tudták jól leírni, hát íme:
Arról van szó, hogy a hajók magát az állomást közvetlenül nem támadják, csak akkor ha alrendszert jelölsz ki. A gond ott kezdõdik amikro az alrendszerek elfogynak, de még van Hpja az állomásnak. Ilyenkor egyáltalán nem hajalnadóak lõni....

Ezt a helyzetet egy dologgal lehet megoldani: ha van ilyen rakétás cruisered, az tud missile barrage-t azt ráengeded az állomásra és megpusztul :)

meg ráadásul az természetes hogy demoban nem fognak engedni egybõl 100 hajóbol álló sereget :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nemtom iylesmi tuti változik fullra mert akár egy moddal is átirhatóak...

bigapó
nem kell azt "annyira" megnövelni, csak egy picit. bár így sem volt gond, mert legyûrtem az ellent:) bárcsak a birodalmi oldalt is kipróbálhattam volna.

The Matrix has you...

nemtom alapból énis utáloma limitet de belátom hogy szükség van rá mert amugy only rushról szólna az egész game hogy kitudja elöbb legyártani a 999 alapegységet... :/

bigapó
tudom, hogy növekszik a limit, csak valahogy zsigerbõl utálom ezt. talán a Hegemónia nevû játék miatt, igaz ott még kevesebb volt a gyártható egység (legalábbis az elején). februárig még alakulhat azért a dolog. szerintem bujják a fórumokat a fejlesztõk és amit sokan említenek, azt biztos kijavítják:))
ja, ezek szerint a többivel egyetértesz;))

The Matrix has you...

több bólygó: növekszik a limited, szvsz ez igy jó mert megakadjáoza a agyonrásht elsõ 5 mpben...

bigapó
no, újra itt. igazából nincs sok hozzáfûznivalóm az elõbb írtakhoz. szerintem is könnyû, bár ha nem figyel oda az ember, akkor meg tudja magát szívatni:))
talán ami nem tetszett, az az, hogy szerintem túl gyors az építkezés. persze ez még változhat a végleges verzióhoz képest. ja és gyors az is, ahogy eljutunk az egyik bolygóról a másikra. tudom, hogy a hiperûr-ugrás korában "élünk" ;), de még ott sem két másodperc távra van két "közeli" bolygó...

ami tetszett és logikus is, hogy minden egységnek van olyan ellenfele akivel szemben erõs és van olyan ahol gyenge. lehet, hogy néhányotoknak azért nem akart felrobbani az ûrállomás a demo-pályán, mert nem jó hajóval próbálkoztatok. lehet gyõzni a többivel is, csak sokkal tovább tart, ergo nagyobb a veszteség. Ez már egyébként a Battlefront 2-ben is így van. korábbi részben nemtom.

ami másik tetszik is meg nem is, a korlátolt számú egységépítés. van elõnye is meg nem is. elõnye az, hogy így a gép sem tud milliós nagyságú flottát felépíteni majd:))

The Matrix has you...

Fenrir
Elõrendelhetõ a játék már...

<#eljen>

"Star Wars: Empire at War Collector's Edition
<2006. január 21. @ 11:19 - Berkenye>
Ahogy az várható volt, a Star Wars: Empire at War címû stratégiai játék nem csak egy változatban fog megjelenni februárban. Egy különleges, gyûjtöknek szánt kiadással is találkozhatunk majd a boltok polcain. A valamivel magasabb árért a következõket kapjuk:

# öt új skirmish pálya
# különleges, 3D-s csomagolás
# koncepciós rajzok
# két képernyõkímélõ
# négy háttérkép

A csomag hivatalos megjelenési dátuma február 16."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20056
Istencsászár
Force Commenderen kivül nemtudok olyanról ami "rossz" lenne, bár én azzal is elvoltam, nemvolt hibátlan, de mint elsõ 3ds rtsük ellehetett nekik nézni...
Azt ott vannak a Jedi Knightok, KOTOrok, Battlefrontok stb.. mind-mind kitünõ vérbeli sw gémek! próbáld ki õket:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ide linkelik és írják le röviden a modokat

"LucasArt nem szokott jó játékot kiadni" te se sok régi lucasarts játékal játszottál az is tuti..., nameg újal se sokkal :P