Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Miért mutat érdekesen ott egy ATAT? Nem csak havas vagy erdõs területeken lehet használni õket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Pedig nem egy nagy ördöngõsség. Három darab egységgel megoldható (egy tüzérség, egy tank-csapat, és Hanék). Alapból lerakja a tankokat, mögé leküldöd a tüzérséget amit azonnal bekapcsolsz, középre Hanékat. Egyetlen gondot az ATAT jelenthet, de azt Csuvi hipp-hopp kiiktatja. Onnan meg már a helyieket ráküldöd a generátorra (három-négy kör alatt kibelezik, csak nagy csoportokban kell berusholni), onnan meg már bombázással meg is van oldva a dolog. Paff, megvan hardon a 100%-os támadás.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

geri15
El lehet foglalni csubival az AT-AT lépegetõt? [#wow2 mondjuk egy AT-AT a tatuinon elég érdekesen mutat :P

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Fenrir
Én úgy csináltam hogy beküldtem az összes gyalogságot a pajzsgenerátorhoz, azt megsemmisítették aztán egyesével bombáztam le a nagy tornyokat. Mikor azok sem álltak már bementek a tankok és a maradék erõsítés. Bár tény, egy AT-AT Csubival nagy segítség. :)

A halál csupán a kezdet...

Próbáld hátulról támadni õket. És fõleg Csubival foglald el a lépegetõt, az sokat segít.

Fenrir
Én úgy vettem észre hogy a nyers túlerõ mindent megold. :)

geri15
Szevasztok!

Tegnap nekem is volt szerencsém kipróbálni a demót, és nekem nagyon tetszett, annak ellenére hogy valóban nem valami bonyolult játék :)
Sokan hasonlítgatták az IG-IG2-höz, szerintem túl sok köze valóban nincs a kettõnek egymáshoz, az egy sokkal lassabb, de komplexebb stratégia volt, ezt pedig szerintem "csak" a filmbeli motívumok (helyek, történések, személyek, gépezetek stb) hajtják, de nagyon is jól :D Szóval nekem nagyon bejött, várom hogy megjelenjen :o)

Viszont lenne egy kérdésem is. Tegnap az egyetlen demóküldiben kiírtottam a birdalmiakat a Vergesso aszteroida mezõben (aki játszott az X-Wing Alliance-vel, annak ismerõs lehet :DDDD óó de rég is volt...), aztán menni kell ugyebár a Tatuinra..
Namost túlerõ van, nem is kevés, és leõrlik az összes egységem :( Valamit olyasmit mond a holocron hogy trükkösen vigyem végig a küldit o_O Hogyan lehetne, segítsetek plz... Thx elõre is :)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Rebellion egyik kedvencem, de nálam XP alatt hajlamos kilépni, lefagyni.....sajnos.

Nálatok stabil? Mert akkor pár beállítási tanácsot kérnék..
Patch fennt van, kompatibilitást már állítgattam, de nem sokra mentem vele :(

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Nem temetés volt, csak egy érzés.

A medve nem játék.

a.carkey
Hiba. De próbáld meg megrendelni valahonnan.

Én a SpyCraft címû progival vagyok így, de ott sehol egy megvehetõ/letölthetõ példány.

A medve nem játék.

Kár, hogy ezt a híres Rebelliont már sehonnan sem lehet beszerezni.
A Tie Fighter meg az X-wing óta szinte minden SW játékkal játszottam, de ez valahogy kimaradt.

Azért egy demo alapján még ne temessük...
A full kampány szerintem (reménykedik) nem lesz ennyire rushra gyúrva.

De egy demonál, ahol ki van lõve a mentés nem fognak 4-5 napos fejlesztési és építési idõt beállítani.

Szerintem

a.carkey
A Tutorialt nyomd végig. Én azzal kezdtem. Elõjön pár dolog, ami a demoban nem volt annyira kiemelve. De tény, ha megmaradt volna a Rebellion stratégiai része (zseniális volt) és ehhez jött volna a földi csata FC szinten, 2006-os grafikkal, valamint lecserélik az ûrcsatát (ugyanolyan négyzetrácsos, mint a Rebellionban volt ...), akkor ez lett volna a tökéletes SW game. Így szerintem nem sokáig fog lekötni senkit, max. multiban.

A medve nem játék.

Re. Megnéztem a demót és nem vagyok tõle feldobva. Remélem a gama sokkal de sok lehetõséget és meglepetést biztosít majd. Imperium galactica szagú, de nem túl erõs kivitelben. Ez a játékmenet gyorsan egyhangúvá tud válni...
datango
nem irt ki hibát ! de sztem támogatja , ati 9800 pro . ujbol felrakok mindent.!

Me0w
Es a telepites soran amikor a directx-et rakja fel, ne mirt ki hibat? Nem lehet, hogy nem tamogatott a videokartyad?

Together we'll fly someday...

datango
van pedig :( directx 9 c 4.02

Me0w
Talan tegyel fel egy 9-es DirectX-et...

datango
help pls ! amikor elinditom a jatekot akkor azt irja hogy "az alkalmazast nem sikerult elinditani, mert d3dx9_27.dll nem talalhato."

Me0w
Egyetertek. A Rebellionnal hosszu honapokig jatszottam, a hibai ellenere, mert bele tudam feledkezni a jatekba a c64-es grafiak ellenere. Itt meg mi az elso? Options menu, 2000 opcio az antialiasokra, particlekra, detailra. Remek hogy ilyen szepszamu opcio kapott helyet a jatekban, de mikor meglattam egy urcsata, azert elcsodalkzotam, hogy Ez nem akart full detailban menni?

Lehet csak a demobol hagytak ki, de itt nem latok olyat, hogy egy-egy bolygot hogyan tudsz meghoditani ami nem ellenseges, hogy tudsz eldugott helyekre hajogyarakat telepiteni, stb. Engem nagyon zavar, hogy az uazas ilyen pikk-pakk modon lett megcsinalva, sot a termeles is. Azert ne mondjak, hogy egy nebulon-b fregatt 10 mp alatt keszul el :( Olyan jo volt anno varni, a star destroyerekre, percenkent nezte az ember, hol tart a termeles. Itt 4 perc alatt olyan flottat raktam osze hardon, hogy 2 group Xwinget es 1 group Y-winget vesztettem a csataban.

A foldi harc tetszik, de itt is azert el van tulozva a dolog... a raketakilovo tul eros, 3 squadnyi gyalogossal megtamogatva pusztito. Csak szep lassan vinni kell elore, strategia nemsok van benne. Igy, hogy a homokvihar le is csokkenti a talalati aranyt is 2 sorozat volt egy AT-AT, meg csak kozel sem ert hozzank.

Gazdasagi resze nincs a jateknak, az, hogy a bolygo slotjaira mit pakolsz le, nem igazan ujitas, ez mar a rebellionban is megvolt.

Szamomra a demo alapjan: 6.5/10

Buci
thx vm <#worship><#worship><#worship>

carpe diem

INNEN például letöltheted.

Hát úgy hogy a demóval játszunk.<#smile>

Buci
jaaa<#idiota>
esetleg tudnál adni 1 linket ahonnan leszedhetõ?

carpe diem

bigfoot
demo

Buci
lécci ne szóljatok le ha nagyon hülyeséget kérdezek, de ti h játszotok vele? mert én úgy hallottam h még nem jött ki <#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

carpe diem

Egészen pontosan vonósugár. Még anno '95 ben a Tie Fighterben is az volt. Micsoda játék volt az!
A játékban annyi hatása van, hogy jelentõsen lelassítja az ellenséges hajót,így az mondjuk elmenekülni nem nagyon tud.

bigfoot
nagyon nagy ez a game!toltam a birodalommal!!nagyon feelinges!sztem év rts e lesz!!!

a.carkey
Fenéket. Europa Universalisban is ugyanígy lehetett modolni.

Az ION ágyú lényege mellesleg ez volt ami leírtatok ... :)

Kicsit kusza ez a modolás. A játék szerintem nem sikeredett jobbra mint a Rebellion. Tulajdonképpen hagyhatta volna a LA az egészet azon az vonalon, mert az tökéletes - bár túl bonyolult - volt (egyeseknek). Semmi mást nem kellett volna kicserélni, mint a földi és ûr csatát. A stratégiai/hõs/kémkedés/bolygó elfoglalás-felderítés stb rész tökéletes volt abban.

Jó a játék, de uazt érzem, mint az összes SWs programnál: túl sokat akartak, csak nem birták megcsinálni, és ami lett, az nem az igazi. A feelinggel/grafikával nincs gond, de szvsz minden más egykaptafa. Nem is értem pl., hogy az über tûzelés helyett, minek kaptak az AT-AT-k ST commandosokat, a specko tûzerõ helyett, ami a Force Commanderben volt? Annyira jó volt, hogy idõbe telt, míg egyik rendszerbõl a másikba jutott a flotta a Rebellionban. Itt meg? Na mindegy. Kár a játékért! Így szerintem gy idõ után felejtõs lesz ...

A medve nem játék.

Serpa
már igen.
:)

egy fajta "magához-vonzó-szerkezet".

Hmuda
Csak ismételni tudom az elõttem szólót. :-)

"<#wilting>"

Tudod mi az a "Tractor Beam"?

<#wilting>

Serpa
erõsebb vagy gyengébb mint a turbolaser?

Hmuda
Nem az a tractor beam. A gravity wellnek nincs efektje.

Serpa
sztem az a zöld-sárga nyaláb a "gravity well projectors" ból jön (Interdictor Cruiser), ami lehetetlenné teszi a hypertérbe ugrást.

thnx

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Hmuda
Mivel nem kel semmit felülírni, bemásolod és kész.

Szasztok!

Nem találom az XML könyvtárat, amit felül kéne írnom. Nincs a gamedata/data könyvtárban...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Hmuda
Kár, hogy ez az új birodalmi mod olyan bugos, hogy ihaj. Az egy dolog, hogy a Naboo-n az egyik épület a föld alá került és csak az ATST-k össztüzével sikerült néha eltalálni (az hogy miként máig titok, mert egyetlen pixel se lógott ki a föld alól), de mikor Hanék betámadták Coruscantot és akárhányszor lement a töltõképernyõ, amint megnyomom a gombot, elõlrõl kezdi a töltést. Ennyit a modokról, inkább várok a fullig.

Help<#idiota>

Nem tudom, hogy észre vetted-e, de lehet külön is alkalmazni, illetve gyártani Tie-okat, illetve a fejlesztésnek csak akkor van értelme, ha építesz olyan épületet is, ami kell ahhoz, hogy jobbat csinálhass! Példa: AT-AT lépegetõhöz kell az Advanced Factory, ahhoz kell 5-ös tech szint, illetve Heavy Factory. Heavy Factory-hez kell 4-es tech szint, illetve Medium Factory és így tovább...

Valóban, hiszen az alap demónál már ez is sokkal több.
(Egyébként szerintem Lucasartsék fogják is a fejüket rendesen, hogy ez megy a demó körül. Szerintem a végleges játék egységeinek és épületeinek a 70-80 százalékát leleplezték ezek a modok)

Az hol van?<#vigyor>

Fenrir
Nem baj, jó az így is. :)

Nem, persze, nem rovom én ezt fel senkinek hibaként, hiszen a demóban nem is szerepel elvileg az ion-ágyú, így érthetõ, hogy nem foglalkoztak a tûzgyorsaságának beállításával. A mod készítõje pedig nemhiszem hogy ilyen szinten tudná állítgatni a játékot, hiszen õ "csak" engedélyezi azt ami már amúgy is benne van a programban. Ami pedig hibásan vagy hiányosan van benne, azt nyilván nem tudja mûködésre bírni (pl:Snowspeeder,Death Star,Ion-ágyú).

Vagy említhetném még a bolygókat. Szépen hangzik, hogy olyan modot készítenek, ami az összes bolygót engedélyezi a demoban, de a helyzet az, hogy egyedül a Tatooine felszíne került bele a demoba. Úgyhogy engedélyezheti a modder akármelyik bolygót, attól még mindnek Tatooine-felszíne lesz. Nem véletlen hogy felszíni csatánál mindig ugyanaz a térkép fogadja az embert.

Fenrir
Azért tegyük hozzá hogy ez egy nem hivatalos játék így mert alapból ezeket nem tudnád megcsinálni. :)

Nincs. Egyedül az a birodalmi mod van, amit engine linkelt be a #744-ben de sajnos alapvetõ bugok és hiányosságok vannak benne, mint hogy nem lehet fejleszteni, és a már lentebb említett ionágyú bug.

Nálam sem engedélyezi a tech upgradelést, hiába van Research center. Elvileg ugyanúgy kéne, mint a tutorialban.