3132
-
#1349 Módosítottam a fejlécen! Felejtsétek el a cure -s baromságokat. -
Thanatos #1348 még mindig kereső... -
#1347 Na jó akkor most vagy lesz FAQ, vagy telelesz a topik baromságokkal.
Most pedig megyek TOCA3-mazni mert az is lejött:) -
#1346 :)))))))
Na szal ez egy stratégiai játék, nem körökre osztott hanem valósidejű(rela time strategi).
A C&C etalon az RTS-ek között. (meg hasonló a játék motorja a generalshoz)
Egyébként googel a barátod ne feledd, képeket rahedlisokat találsz,csak használd az internetet... -
#1345 mi az a DT4- ?? -
Tom Tom #1344 az előző hozzászólásodból komolyan mondom egyáltalán nem értettem semmit!!Mi az az RTS?Mi az a C&CGenerals?Az utsót is csak azért értem mert leírtad... -
#1343 Ezt az egy oldalt olvasgasd picit (lehetőleg alulról kezd)és kész. -
#1342 hogy tudok képet felteni ? -
#1341 Ohhh nee:) Inkább adj tanácsot :)
Tényleg most mi jön? mert látom hogy Vadert kell eljuttatnom, de biztos nem ilyen egyszerű:) Még jó hogy azért fejlesztegetem a sereget a flottát és a bolygókat a küldik között. -
#1340 na tudtok segiteni nekkem hogy enjen ? -
#1339 RTS :) Olyan mint a C&C Generals, csak szebb :) Plusz van benne WH40K opciók is:) Mint a mozi kamera :))) -
GrimReaper78 #1338 No, látom, a Boba Fett-es küldinél vagytok. Utána kezd bedurvulni, legalábbis engem jól átvert a gép :D
Majd kíváncsi leszek a reakciókra :D -
Tom Tom #1337 sok jót hallottam erről a gameről de azt nem mondták hogy ez ien stratégiai vagy mien???Valaki töltsön föl screenshotokat mert kíváncsi vagyok mien -
#1336 Összejött :) Azért behívtam mindenkit :)) Háttérben látható az üldözők egy része:)))
-
#1335 köszi !
kereső ! -
#1334 ezt írja ki !
-
Thanatos #1333 kereső... -
BenG #1332 Én a Boba hajójával végignyomtam a pályát. Mikor lement a pajzsom akkor lőtávon kívülre mentem majd a visszatöltött pajzzsal újra. Közbe meg dobáltam ki a bombákat. Pár repülés után victory. -
#1331 hi én most szedtem le a dox.uw.hu-ról a gamet de nem tudom elinditani tudtok segiteni ebben ?
gondolom nem én vagyok az első aki ezt kérdi az is jó ha csak üzenet számot írtok ahol lleírja a dolgot hogy még is hogy ! -
#1330 nem időre megy sztem. én kényelmesen végigmentem körbe az összesen... tök mind1 merre mész. -
#1329 Oks, hát csináltam egy szép "nagy" flottát hozzá, 2romboló meg 4-5 fregatt :)
Bobbával honnan idúltál? jobbról vagy balról, mert én elindúltam balról aztán két ágyuba botlottam. Mondom jó akkor menjünk jobbról a nebula köd mögött, aztán ott szaladhatott el egy kis hajó,aztán nem próbálkoztam többx:)
Nagyon sietni kell? vagy van elég idő hozzá? -
#1328 nm:) -
#1327 nagyon szivós ám a fönök:)) szóval majdnem az egészet behivtam mer ott a nagybázis is... -
#1326 köszike jó lett 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 köszönet -
#1325 Jaja :) hangja is nagyon ott van :) (mondjuk a minősége nem meglepő)
Áháá szóval minden pici kis űrhajót hmmm értem.
És a főnököt kivel lötted ki? Egyáltalán van értelme behívni a flottát? -
#1324 daemon az miért ne kellene hozzá? akkor mivel töltsem be az imagefájlt? Egyébként curerom tényleg nem kell hozzá, felesleges, és nem biztonságos.
És én már írtam a játékról is, csak elvész a sok spam között -
#1323 tök jok amúgy a szeizmikus bombák Bobba hajóján -
#1322 kiirtod a zöld pöttyöket a térképen, szóval körbemész a pályán Bobba-val. nem szabad h elengedj vkit is, mert szól a föbázisnak... s egyszerre csak 1 olyan állomást szedj szét ami a pálya szélén van. miután megvoltak, mehetsz a föbázisra. ott el akar majd menekülni a kalozfönök, akit eliminálni kell:) -
#1321 Jaja :) asszem ez a 3. küldi:) Hogy sikerült megcsinálni? -
#1320 attól is függ h kikkel vagy talán? -
Drizzthsz #1319 Hááát, nem túl könnyű ez a játék easy fokon sem. A szárazföldi csatáknál nagyon észben kell lenni, s sok kapkodás is lesz a dologban, meg a máknak is nagy szerepe van... -
#1318 nekem is volt egy ilyen küldi, h az elején Bobba-val kell menni, majd az össze bázis körüli zöld pöttyöt a map-on észrevétlenül kilőni... ez van neked is most? -
#1317 Valahogy csak összejön :)
A küldi úgy szól egyébként hogy Bobba oda dobja magát,hogy felszámolja a kalózok asteroida bázisa körűli összes szenzort. És ezzel megkönyítse a birodalmi flotta "észrevétlen" beugrását, hogy rajtaüthessenek a kalózokon.
(vagy valami ilyesmi) :)) -
#1316 rá kell a progiban klikkelni az auto populate-re, majd apply -> yes -
#1315 oks megpróbi -
#1314 refreshforce kell neked sztem. nekem is ez van.. -
#1313 Csá.Valaki tud egy olyan segédprogramot amellyel lehet lockolni a képernyő frissítési frekvenciát?????? Nagyon kéne!!!!!!! PLÍZ Mert elindul a game de csak sötétség hang is van. (DVD-s verzió) -
zeronero #1312 Lehetséges szerintem a "neten" való játék is. Hát ha nem is a legjobb megoldás van egy olyan program ami képes két, vagy több gépen interneten keresztül LAN-t csinálni igy lehetőség lenne LAN-ba azaz hálózatba játszani hiszen nem kér cd-kulcsot a mocsok..:)..ezenkívűl felraktam a patchet az alábbi helyre, és csináltam a programba egy "szobát" is ahova fel lehet kapcsolodni, akit érdekel az jöjjön, nem tudom milyen precizitással müxik de azért egy próbát megér..
star wars empire at war lan -
#1311 sikerült a küldi? -
#1310 Nekem pont azt meseltek hogy nem kell SP2 :D