Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Ilyenkor mit lehet vele csinálni? Köszi
Például sehol sem találom az általatok emlegetett kutatási részleget. Csak néha írja ki hogy újfajta technológia gyártható. Sokszor elõfordul, hogy bizonyos bolygó egyáltalán nem hajlandó gyártani semmit, mindenhol csak n/a szerepel, pedig a bolygón nincs uprising és blokád alatt sincs. Sok bolygón nincs contruction yard, akkor hogyan építem fel bármit is rá? Egyszer egy másik bolygón engedett második construction yardot építeni, destinationnak meg az egyik üres bolygómat jelöltem meg, és úgy már sikerült. De utánna megint csak nem termelt a bolygó, mindenhova n/a-t írt. A nyersanyagtermelésrõl sem sikerült semmit kiderítenem, csak annyit mondott a droid, hogy vannak a bányák, és a finomítók, és ezeknek nem muszály ugyanazon bolygón lenniük. Meg aztán hiába van egy csomó bányám különbözõ bolygókon, a raw resources indicator 0-án áll.
Már háromszor kezdtem újra, de még mindig nem megy.
Control Panel/Regional settings/English (United States)
És lõn csoda!
A medve nem játék.
May the force serve you well!
A képek ebben a topicban, ha vkit érdekel a játék:
Star Wars - Rebellion (Supermacy)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A jedi képzés is abból állt, hogy néha fel-fel fedezték a fõhõsök, hogy ebben és ebben a karakterben megvan az erõ. Na pl. ez a rész szuperul volt megcsinálva. Fejlõdtek a karakterek, volt igazi research, nem csak építkezés, és minden a helyén volt. Ha pl. a Halál csillag (lehetett pár db :) szétkapott egy bolygót, máris csökkent a Birodalom támogatottsága más rendszerekben. Abszolut lojális bolygóknál is! Ez pl. király volt. Vagy, hogy diplomáciát kellett nyomatni, lehetett kémkedni bothanokkal, más spyokkal, jópár hõsöd beoszthattad sokfajta szerepre, meg lehetett "téríteni" még a legellenállóbb bolygókat, volt ereje az impeknek (magyarul reális volt az erõviszony), de emellett ott volt az a bizonyos plusz lehetõség, hogy pl. odébbrakhatták a HQ-t a lázadók, a fõhõsök ide oda vándoroltak, idõ volt, míg pl. egy lassú Death Starral felszerelkezett flotta átment egyik rendszerbõl a másikba, más volt, ha pl. egy Corellian Corvette tette uezt, a bolygó és rendszer felderítés, a TIEknek nem volt hyperhajtómûve, iszonyat jól kitalált volt a gyártás/bolygó pedig ott is letehetõ limit volt ami változott, mindig random volt a környezet, vagyis sokszor újrajátszható volt a játék és mindkét oldalról élvezetes, tényleg SW feelinges. Rég nyomtam vele, de máig fent van a gépemen. Szerintem ha hazamegyek melóból, elõveszem ... :)
Together we'll fly someday...
Amin a baratommal sokat nevettunk, az a jedi kepzes volt a jatekban. Pl. valakit Vader melle tettel hosszab iddore, akkor jedi kepzesben reszesitette. Na nekunk egyszer kihozta, hogy Ozzel elolepett jedi tanoncca ;D
PS: SW Rebellion torrent!!!! mukodik is :)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ionágyú alatt nem ackbar admirális hajóján lévõkre, vagy bármelyik másik csillaghajón elhelyezettre kell gondolni, hanem arra a bazinagy földi ágyúra, ami az Episode V-ben támogatta a Hoth-ról menekülõ felkelõk transzporthajóit.
Csodálom, hogy nem találkoztál vele. Pedig nem lehet nem észrevenni: Barominagy kék villanás (a gép be is mondja, hogy "Ion cannon firing"), és a hajóid csak szikráznak, magatehetetlenül.
bgabor: nem találkoztam ionágyúval, kivéve Admiral Ackbar hajóján, a Mon Calamari cirkálón (ami rejtélyes módon háromszor is újraéledt - úgyértem hiába öltem meg, egy másik csatában "visszaköszönt" :)) amin volt ionágyú, és rendesen sorozta is a rombolókat :)
A megoldás pofonegyszerû: 3 db legnagyobb csillagromboló (talán a Victory class, csak tippelek az X-Wing Alliance-s ismereteimbõl, a legdrágábbat vettem na :)), és 4-5 ilyen közepes cirkáló, vagy anyámkínja nemtudom :DD Így név alapján sajnos nem jegyeztem meg, légyeg hogy így ezeket egyszer legyártottam, és végigsöpörtem velük az egész pályát.
TIE fightereket meg nemérdemes gyártani szvsz, mert leõrlõdnek, a csillagrombolók meg amúgyis generálják az elvesztett darabokat.
De még1x köszi.
bon thanks, kipróbálom.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Kicsit dc-ztem. <#vigyor3>#vigyor3>
Leszedtem még a SW Monopolyt és a Rebel Assault 2-t is. Azok még maradnak tallonban.
Annyi szó esett itt már a Force Commanderrõl és a Rebellionról, hogy mindkettõt hirtelenjéban megszereztem, mivel hajdanán kimaradtam belõlük.
Namost a Rebelliont simán felinstalláltam de a FC kifogott rajtam. Amikor azt kéri, hogy x-eljem be mit szeretnék telepíteni, nincs mit beixelni. Amikor a nextre nyomok akkor meg elõjön a readme.
Naezmi?
Azonkívül nem gondolom, hogy ezek a "külsõs" írók egymás közt bármilyen szinten is egyeztetnék a részleteket,az apróságokat, és ez bizony nagyon összekuszálja a dolgokat. Ezért mondtam, hogy maradjunk inkább a filmeknél, illetve a Lucasos cuccoknál.
Úgy látom Lucasék jó darabik késlekedek a Star Wars levédetésével.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szakirodalomnak megfelelõen? Szerintem az utóbbi 30 évben annyiféle SW könyv,képregény jelent meg annyiféle (kétes) író tollából, hogy nemigazán beszélhetünk hiteles szakirodalomról. Maradjunk annál amit a filmekben láthattunk, illetve amit Lucasék adtak ki a kezük közül.
Szerintem a full verzióban majd meg lesz adva, hogy mondjuk az ionágyú tûzgyorsasága két perc/lövés, és úgy már jó lesz. A demóban elvileg nincs is ionágyú, úgyhogy gondolom nem nagyon foglalkoztak a beállításával.
Másik ötlet: lehet hogy kisebb hajókra nem jó? Próbálj ki mindenféle osztályt.
5 a kezdõ, ezek azonnal megindulnak a bázis felé.
Ion kilövi õket és elõbb utóbb leszedik a vadászai egy rombolóm.
Ekkor már jó eséllyel rálátni az állomásra és lõtávon belülre hívom az erõsítést.
Rögtön sorozni kezdi a generátort, majd a hangárt. Az új bombázók leszedik a maradékot.
Ez elég nagy veszteséggel jár....Én 2 SD-t vesztettem mire kilõttem
Más 5let?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
a pálya felsõ részén van egy "szellemház", ami azért szellem, mert a térképen rajtavan, de egyébként nincs ott semmi, de az egységeim ennek ellenére bõszen lövik :|| ergo >> nem is lehet megnyeri a küldit :(
Ez szándékosan van így, vagy csak valamit elrontottam? 2 órát küszködtem vele míg odáig eljutottam, és még menteni se lehet ugyebár, így elég ideges lettem a végére...