Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
A náci Németországban sem volt minden egyes polgár/katona gonosz aki a világ ura akart volna lenni...

A halál csupán a kezdet...

Amit a birodalmat illeti, azt Lucas egyértelmûen a náci cémetországról mintázta.
Elég csak megnézni a tiszteket a csillagrombolókon. :-)

A diktatúra is lehet jó... Na de ne térjünk el enyire témától...

Hail the Dark Lords of the Sith!

Én is hasonlóra gondoltam, mint Ferro.
És vegyük figyelembe, hogy amikor a film elkészült, akkor Nyugaton volt a világpolitikában egy gonosz, aki egyeduralkodott és elnyomott (Szu), és volt egy jó, ahol demokrácia biztosította a békét. És ez kihatott az akkori filmekre.

Az ideológiákba és hogy a fenti pár sor mennyire helytálló nem kívánok belemenni.
Ja, mostmár értem, köszi. Tényleg nem tudtam, mi az.

Tényleg sokkal könnyebb azt mondani valamire, hogy no comment, mint vitatkozni vele. Netán felsorakoztatni a saját érveinket. Ehelyett azt mondja, no comment.
Mit mondhatnék erre? Hát... no comment! <#idiota>

nc = no comment

amugy ebben a dologban azért van valami igazad... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mi az az nc?
Tán Norton Commander? <#vigyor>

nc?? <#fejvakaras>

Nekem az a véleményem, hogy például a Julius Caesar vagy a Bonaparte Napóleon vezette diktatúrákban sokkal jobban éltek az emberek, és az érdekeik is sokkal jobban szem elõtt voltak tartva, mint a mostani fenenagy demokráciában.

Ferro
nc

Ebbe a dologba ne menjünk bele. Hogy mi vajon a jobb. Ne gondold, hogy a demokrácia sokkal jobb. Az ember egyik rendszerben sem szabad. Annyi a különbség, hogy a diktatúrában a terror, a demokráciában meg a pénz és a hitelek kötik gúzsba az embert. Pénzügyi diktatúra, csak éppen álcázva van, hogy a sok birka azt higgye, a kezében a választás joga, és ne lázadozzon.

Ferro
A "Birodalom" egy totalitárius elnyomórendszert szimbolizál... ez éppen elég rossz!

Fenrir
Miért lenne a Birodalom rossz? A lázadók csupán egy terrorista banda volt aki az akkori uralmat akarták megdönteni. Ilyen alapon akkor a lázadók voltak a gonoszak :)

Hail the Empire, Long live the Emperor!

A halál csupán a kezdet...

[NST]Cifu
Egyetértek, az IG2 ûrharca pl. nem sokban tér el a Rebellion ûrharcától. Az ûrharc részt inkább valami olyan módon kellett volna megcsinálni, mint a Homeworld-ot. A szárazföldi csata részt meg Starcraftosan. :)))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Azért ma az IG2 harc rendszere már kevés lenne, nem csak grafikailag. Szerintem.

Az tényleg maga lene a menyország!
Igazából a legnagyobbat egy olyan game ütne, ami ötvözné a Rebellion elemeit (diplomácia, rendes R'n'D, gyártás, hõsö, stb) az Imperium Galactica 2 ûr- és földharcaival.
Kár, hogy csak egy álom marad... :(
És még Zhan az egyik legjobb könyvsorozatot írta hozzá a Star Warshoz!
És ne felejtsük el, hogy az egész SW-ben a Köztársaság/Lázadás a jó, a Birodalom a rossz, és mindig a jó kerül ki gyõztesen (a filmek szerint is)...
Errõl a realism modról tudnál linkelni valamit?

Más: Én is kipróábltam, nekem tetszett, bár nem vagyok egy nagy stratéga, így Easyben is visszavonulót kellett fújnom a Tatooine elleni támadásomnál... :P

A gyártás, utazás tényleg kicsit túl gyors, és emellett hiányolok jópár egységet (B-Wing, TIE Int/Def, Super Star Destroyer, stb), de gondolom ezek modok és egyéb formájában majd megjelennek a jövõben.

Ki vagyok váncsi, hogy milyen lesz a full... :)
Hát most hogy a demó utáni elsõ visszhangok elcsendesedtek, a megjelenésig nemigazán van mirõl dumálnunk. :-)

geri15
hú de pörög a topik :)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

maffia79
Kész örökévalóság az a 10 nap!<#schmoll2>

Ha minden igaz, akkor már csak 10 nap!

Öregem szerint sose szidjad magad, megteszik majd ugyis mások :)

Nincs mit :)

Persze! Így már teljesen világos! Köszönöm! <#wink>

AnuluWork
Itt a világoskékekre gondoltál?! Na leesett. Én voltam a hülye. Azt tényleg elég csak elfoglalni.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha olyan bolygóhoz érsz amit nem lakik senki, tehát NEM SEMLEGES, hanem üres.
Oda telepíteni kell helyõrséget és a tied lesz a bolygó.
1. Kiadod földi csapatok gyártására a parancsot.
2. Majd a földi egységek közt megjelenõ, tervezett kinézetüket (az építés alatt látható ikon) áthelyezed a kívánt bolygóra.

Remélem érthetõ valamennyire...

AnuluWork
Ami fehér színnel van jelölve, oda elõször egy probe droid kell, felfedezed, majd pl. odavinni egy hõst, és diplomáciai küldit csinálni ott, hogy ha kell, nõjjön a népszerûséged.

AnuluWork
Viszel oda te is kémeket!

Elenséges kémet hogyan lehet levadászni? Én csak azt tudom, hogy ha lázadás tör ki egy bolgón, odaküldöm Lord Vadert és néhány osztag Imperial Commando-t Subdue Uprising misszióval, és õk leverik a lázadást. Utána meg a jelöltnél nagyobb számú helyõrséget helyezek el, majd Vaderrel Diplomáciai misszókkal megemelem a népszerûségünket.

A semleges bolygók nagy részén nem lehet diplomáciai küldetést végrehajtani, még Vaderrel vagy az Uralkodóval sem, pedig nekik a legmagasabb a Diplomáciai skilljük. Még planetary assaultot sem lehet ellenük indítani. A kérdésem az, hogy ezeket a bolygókat hogyan lehet elfoglalni?

Mellesleg már egész jól megy a játék, tényleg nagyszerû, és szinte abbahagyhatalan. Most kezdtem negyedszerre új hadjáratot, de mostmár megfelelõen játszom, és lassan kezdek a Rebelek fölõ kerekedni.

AnuluWork
Ja, és minél több minden van ott, annál több katonát, kémelhárítót érdemes tartani rajtuk! Ha elkezd fogyni egy-egy bolygón a népszerûséged, vagy lázadás tör ki ok nélkül, akkor oda kell vinni egy minimum egy hõst és le kell vadászni az ellenséges kémet!

AnuluWork
Bolygón diplomáciai küldit ugye a hõsökkel lehet végezni. Ami fehér színnel van jelölve, ode elõször egy probe droid kell, felfedezed, majd odavinni egy hõst, és diplomáciai küldit csinálni ott, hogy nõjjön a népszerûséged. Érdemes egy-egy erõs adott bolygón felvinni, mert ha kinyírsz egy bolygót a Death Starral, akkor ugye esik a népszerûséged. Ha nem akarsz általános lázadást, érdemes magasan tartani!

Érdemes felfedezgetni, mert néha olyan sok hellyel rendelkezõ bolygót is lehet találni, ami gyártás szempontjából elsõrangú.

Nem tudtam még elemzést írni, mert rengeteg melóm van bent, de amint felszabadulok, összedobok vmit. Írd meg mire térjek ki, és utánanézek!

Az a piros-zöld csík nem a lakosságot jelzi, hanem hogy mennyire népszerû a birodalom vagy a rebellion a bolygón. A csík zöld része a birodalomat támogatókat, míg a piros része a rebellion szimpatizánsait jelzi.

Me0w
Ha az outer rim bolygoira gondolsz, azokat nem lehet. Csak olyan bolygokat lehet megszallni ami rendelkezik lakossagal. A lakossagot az alul levo piros-zold csik jelzi.

Together we'll fly someday...

Legalább azt leírhatnád, hogy a semleges bolygókat hogyan kell a saját oldalamra állítani. Már azoknál, akik annyira semlegesek, hogy nem is lehet diplomáciai küldetést indítani velük szemben.

Arany lett :)

Ez is egy standard story állt gyõznek a jók :)

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Me0w
Jahm, igen, kb. igy tortenhetett :D Bezzeg amikor Himron ornagy es csapata behatolt, hogy elrabolja a Jedi ikreket, akkor siman megallitottak oket :P

Together we'll fly someday...

Tudtommal nincs, de lucasfiles-t és petrofan forumot érdemes nézegetni.
Vagy egy kis torna és gugle - Én kérek elnézést :P

<#confused>

sziasztok nem tudjátok hogy hol van 1 Star Wars Empire at war skirmish mode?????????????????

Bizony, a demoba csak két pályát pakoltak, az aszteroida mezõt és a tatooine-t. Tehát bármilyen ügyes is a mod készítõ, nemlétezõ dolgokat õ sem tud elõverázsolni.

Mivel ez a demo csak ezek a helyszínek vannak benne a játékben.. sajnos csak erre tellik a modtól

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Buci
Letöltöttem a empire modot. De hiába támadom meg a Hothnál állomásozó rebell lottát, mégi az aszterodiok között találom magam... És amikor lemegyek a hothra a lépegetõimmel, a tatooinon találom magam. pls help!!

carpe diem

Várjuk azt az elemzést!
Szerintem más is kíváncsi rá, sokan rakták most vissza/szerezték be a Rebelliont, és tényleg jó lenne tisztán látni az ügyében.

geri15
ez tök érdekes :) ha már a demóhoz ennyi mod van akkor mi lesz a teljesnél :)))

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Serpa
Ultimate Mod 1.8
ebben ki van szedve az ionágyú a Tatooine -ról.

ugyanitt van 1-2 új mod, számomra.

a.carkey
Huh. Egy hosszú elemzést kéne most írnom. Szerda környékén talán meg tudom tenni, ha nem felejtem el. Ha addigra sem jutsz sehová, megteszem.

A medve nem játék.

Gyerekek, ez a játék bukó, de úgy istenigazából.
Nagyon rossz lett. Semmi hangulat, max a zene, semmi izgalom, csak mész és lõsz. Sz@r.