Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Elég csak megnézni a tiszteket a csillagrombolókon. :-)
Hail the Dark Lords of the Sith!
Én is hasonlóra gondoltam, mint Ferro.
És vegyük figyelembe, hogy amikor a film elkészült, akkor Nyugaton volt a világpolitikában egy gonosz, aki egyeduralkodott és elnyomott (Szu), és volt egy jó, ahol demokrácia biztosította a békét. És ez kihatott az akkori filmekre.
Az ideológiákba és hogy a fenti pár sor mennyire helytálló nem kívánok belemenni.
Tényleg sokkal könnyebb azt mondani valamire, hogy no comment, mint vitatkozni vele. Netán felsorakoztatni a saját érveinket. Ehelyett azt mondja, no comment.
Mit mondhatnék erre? Hát... no comment! <#idiota>#idiota>
amugy ebben a dologban azért van valami igazad... :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tán Norton Commander? <#vigyor>#vigyor>
Hail the Empire, Long live the Emperor!
A halál csupán a kezdet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kár, hogy csak egy álom marad... :(
És ne felejtsük el, hogy az egész SW-ben a Köztársaság/Lázadás a jó, a Birodalom a rossz, és mindig a jó kerül ki gyõztesen (a filmek szerint is)...
Más: Én is kipróábltam, nekem tetszett, bár nem vagyok egy nagy stratéga, így Easyben is visszavonulót kellett fújnom a Tatooine elleni támadásomnál... :P
A gyártás, utazás tényleg kicsit túl gyors, és emellett hiányolok jópár egységet (B-Wing, TIE Int/Def, Super Star Destroyer, stb), de gondolom ezek modok és egyéb formájában majd megjelennek a jövõben.
Ki vagyok váncsi, hogy milyen lesz a full... :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Oda telepíteni kell helyõrséget és a tied lesz a bolygó.
1. Kiadod földi csapatok gyártására a parancsot.
2. Majd a földi egységek közt megjelenõ, tervezett kinézetüket (az építés alatt látható ikon) áthelyezed a kívánt bolygóra.
Remélem érthetõ valamennyire...
A semleges bolygók nagy részén nem lehet diplomáciai küldetést végrehajtani, még Vaderrel vagy az Uralkodóval sem, pedig nekik a legmagasabb a Diplomáciai skilljük. Még planetary assaultot sem lehet ellenük indítani. A kérdésem az, hogy ezeket a bolygókat hogyan lehet elfoglalni?
Mellesleg már egész jól megy a játék, tényleg nagyszerû, és szinte abbahagyhatalan. Most kezdtem negyedszerre új hadjáratot, de mostmár megfelelõen játszom, és lassan kezdek a Rebelek fölõ kerekedni.
Érdemes felfedezgetni, mert néha olyan sok hellyel rendelkezõ bolygót is lehet találni, ami gyártás szempontjából elsõrangú.
Nem tudtam még elemzést írni, mert rengeteg melóm van bent, de amint felszabadulok, összedobok vmit. Írd meg mire térjek ki, és utánanézek!
Together we'll fly someday...
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Together we'll fly someday...
Vagy egy kis torna és gugle - Én kérek elnézést :P
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
carpe diem
Szerintem más is kíváncsi rá, sokan rakták most vissza/szerezték be a Rebelliont, és tényleg jó lenne tisztán látni az ügyében.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A medve nem játék.
Nagyon rossz lett. Semmi hangulat, max a zene, semmi izgalom, csak mész és lõsz. Sz@r.