Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Neten létezik kooperatív mód? Vagy csak 1 vs. 1 lenne?
Milyen multis mókák vannak egyátalán? :-)
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
http://empireatwar.filefront.com/file/z3r0xs_FoC_Addon;77903
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
FOC addon
Ellenben skirmish space battleban iszonyatosan erõs a konzorcium, simán bedarálja az empiret és a rebelliont. Ami azért már vicc.
Story csak alvilág, de GC-ben is benne vannak a kellõ hajók, asszem 😊
Vagy modot rá és mehetnek újabb egységek, stb.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
felrakod a játékot, leszedsz hozzá egy 1.2-es patchet, leszeded reloaded 1.2-es törését, és már megy is... elvileg.
DE
nekem is lenne egy kérdésem
Birodalmi hadjáratban, Caridán tartok, mikor Veers ezredessel be kell mutatni az AT-AT lépegetõt az uralkodónak. Amikor a rancort kellene kinyírni, egyszerûen megjelenik a térképen, és kifekszik, úgy hogy bele se lõttem (!), emiatt nem tudok továbbjutni. Kérem a segítségeteket!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Ha nem indul, hagyjam a fenébe vagy cseréljek oprendszert.
Mellesleg a dolog gépfüggõ, tökmindegy, hányszor telepíted újra az XP-t.
Nálunk is ez van. Egyik gépen gond nélkül megy a crackel, a másikon be se hajlandó lépni a játékba. Abszolút konfigfüggõ.
Az elmult hetekben segitettem egy-két havernak ennek az installálásában, + a saját windowsomat vagy 5-ször cseréltem le, és mindig ez volt az elsõk között amit kiprobaltam.
Volt Windows ahova crack se kellett, volt hogy kellett crack, és volt olyan windowsom is, hogy semmiképpen sem akart elindulni (tesztelve: yasu+procyon+crack+curerom+csumidádé meg effélék)
Tehát. Ha azt akarod h menjen a játék, s nem indul el crack nélkül, majd crack-el sem, akkor hagyd a gázba, és vagy cserélj oprendszert, vagy hagyd a gázba. (a FOC bizti h nem fog menni)
Ja, és találtam olyan magyar wint, amivel ment, csak kellett a crack.
De megéri a fáradtságot, mert nagyon jo a játék.
Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)
E-mail címem:[email protected] Amúgy kösz a tippet!
Amúgy tudsz más módszert a game elindítására?<#nemtudom>#nemtudom>
a kérdésre. Persze csak ha tudod!<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#rolleyes>#rolleyes>
(nehogy megtedd te kis buta!!!!)
Valaki elmagyarázná? e-mail címem: [email protected] elõre is kösz<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2><#sir>#sir>
De a fõkérdésem hogy mit kell csinálni annál a yasu nál vagy minél, és hogy kell elindítani! Aki tud valamit az írjon a
[email protected] címre!! Elõre is kösz
De a fõkérdésem hogy mit kell csinálni annál a yasu nál vagy minél, és hogy kell elindítani! Aki tud valamit az írjon a
[email protected] címre!! Elõre is kösz <#confused>#confused><#confused>#confused><#szomoru2>#szomoru2>