Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, és melyik file-ba mit kb.? 😊

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Sziasztok felraktam az alap játékot meg crackeltem belép a játékba kijön a star wars empire at war képernyõ és utána rögzön kilép pls ha valaki tud segitsen

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Valahol át lehet irni asszem... de már nemtom merre

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Tud valaki egy mod-ot, amivel a sima empire at war-nak megemeli a max 20-as hajó számát harc közbe? Mert elég kevés…<#nemtudom>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

BBird
Üdv!

Neten létezik kooperatív mód? Vagy csak 1 vs. 1 lenne?
Milyen multis mókák vannak egyátalán? :-)
Akinek megvan eredetiben a sima Empire at war, az eltudná nekem mondani mennyien játszák neten jelenleg? Köszi
Mílyen Crack-ed van ? Légyszives küld el e-mailbe : [email protected] amúgy csak simán másold be ahová a játékot telepítetted és kész !
vki nem tuggya v hallot róla h van vmi módszer amivel lehet hamachizni?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

lécci segítsetek 2napig töltöttem egyfolytában lécci
figyeljetek én letöltöttem a játékot és elindul a telepítés de amikor rá megyek hoghy next akkor hibát észlel miért?
inkább a procycon vagy mi kéne de csak addig jön ki hogy kijön a cím meg a támogatók oszt jólvan most mit kell csinálni a procyconnal mert leszedem aztán társítani kéne
Van egy crackem de hogy kell crackelni?
dalmar
Béna vagyok nem birok egy url-t beileszteni,ilyenkor jól jönne valami javitas opcio a forumban
http://empireatwar.filefront.com/file/z3r0xs_FoC_Addon;77903

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

dalmar

dalmar
Töltsd le a Netrõl a "z3r0x"FOC mod -ot Az betesz a játékba vagy 20 uj hajótipust, + 30 földi egységet.
FOC addon

Ismeretlen okból ez a játék a gépek egy részén megy, a másikon ezt az nemelindulós dolgot csinálja. Nálam is ez volt. Egyik gépen gond nélkül megy a megfelelõ crackekkel, másikon ez a hiba jön elõ.

Nem, sajna csak a gagyi Konzorciummal lehet.
Ellenben skirmish space battleban iszonyatosan erõs a konzorcium, simán bedarálja az empiret és a rebelliont. Ami azért már vicc.

Fenrir
Ez pedig nem valami bonyolult játék a küldetéseket tekintve...

A halál csupán a kezdet...

Esetleg GC?
Story csak alvilág, de GC-ben is benne vannak a kellõ hajók, asszem 😊
Vagy modot rá és mehetnek újabb egységek, stb.

Adam II
Csalódtam ,hogy a Forces of corruption kiegben csak az Underworldöt lehet írányítani és nem lehet a birodalmat vagy a lázadókat választani a kampányban. Pedig azt hi ttem majd lehet építeni és irányítani Executor csillagrombolókat meg a második Halálcsillaggal is lehet kezdeni valamit.

van valahol végigjátszás?
Kopiati
Köszi.... majd igyekszem....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Õszintén szólva nem tudom érdemes-e. Mert több mod is készülõben van, amik szintén nem kevés szöveget tartalmaznak, szóval mire az alappal végzel, addigra már azzal senki nem játszik szinte...de a kezdeményezés dícséretes <#eljen>

Kopiati
Felraktad a legújabb 1.5-ös peccset? Egyébként neki láttam bõszen a magyarításának ( jó sok szövege van ) Ha valaki tudna segíteni megköszönném...... Kopiati

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

üdv
felrakod a játékot, leszedsz hozzá egy 1.2-es patchet, leszeded reloaded 1.2-es törését, és már megy is... elvileg.
DE
nekem is lenne egy kérdésem
Birodalmi hadjáratban, Caridán tartok, mikor Veers ezredessel be kell mutatni az AT-AT lépegetõt az uralkodónak. Amikor a rancort kellene kinyírni, egyszerûen megjelenik a térképen, és kifekszik, úgy hogy bele se lõttem (!), emiatt nem tudok továbbjutni. Kérem a segítségeteket!
Törölt felhasználó
nekem van egy olyan bajom hogy feltelepítettem a játékot crackeltem és bejön az empire at war felirat és visszalép a windowsba aki tud lécci segítsen
Enosh Chan
Hello eredetiben van meg a game de nem akar menni multiban.. 😞 Masik, nincs magyaritas hozza? Nem mintha nem ertenem az angolt csak kivancsisagbol

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Jó kis megoldás...
Ha nem indul, hagyjam a fenébe vagy cseréljek oprendszert.

Mellesleg a dolog gépfüggõ, tökmindegy, hányszor telepíted újra az XP-t.
Nálunk is ez van. Egyik gépen gond nélkül megy a crackel, a másikon be se hajlandó lépni a játékba. Abszolút konfigfüggõ.

Nincs is 1.2 patch a FOC-hoz. Az alapjáték meg már 1.5 nél jár.

[email protected](sry duplapostért)

valaki elküldené nekem a yasu 1.7-et plz

Nah végre, sikerült megoldanon ezt a flancos star wars problémát. És most szépen leírom:
Az elmult hetekben segitettem egy-két havernak ennek az installálásában, + a saját windowsomat vagy 5-ször cseréltem le, és mindig ez volt az elsõk között amit kiprobaltam.
Volt Windows ahova crack se kellett, volt hogy kellett crack, és volt olyan windowsom is, hogy semmiképpen sem akart elindulni (tesztelve: yasu+procyon+crack+curerom+csumidádé meg effélék)

Tehát. Ha azt akarod h menjen a játék, s nem indul el crack nélkül, majd crack-el sem, akkor hagyd a gázba, és vagy cserélj oprendszert, vagy hagyd a gázba. (a FOC bizti h nem fog menni)
Ja, és találtam olyan magyar wint, amivel ment, csak kellett a crack.

De megéri a fáradtságot, mert nagyon jo a játék.

Intel PIII 2x933Mhz (dualproci), 512 RIMM memória, 256 Ati 9550 videókártya, stb stb, és még nem volt gondom se játékkal (2006osokkal együtt), se más progival... erős kis munkaállomás:)

nem bánnék egy kis segítséget.. nevezetesen empire at warhoz modot hogy is teszek fel? az ages of star wars modra gondolék.. mert nem igazán akar mûködni, ha valakinek van ötlete, az megoszthatná.. esetleg
1.2-es patchet felteszed. Utána pedig az 1.2-es cracket innen szedd le és értelemszerûen írd felül a fájlokat.
Adios! Eltudnád küldeni nekem az 1.5 ös patch-ot mert rajta van, de amikor rákattintok azt írja ki hogy a "program hibát észlelt ezért leáll".
E-mail címem:[email protected] Amúgy kösz a tippet!
lool

adios
Elfelejtettem írni az elindítási módszerben hogy van a dvd-n egy 1.5-ös patch,azt még pakold fel indítás elõtt!

nincs mit

Ok! Azért kösz!
nem nagyon,nekem nincs is meg,cvsak józan paraszti ésszel próbáltam gondolkodni😊

Semmi baj! Megpróbáltam de nem jó! Nemtom mi lehet a baj. De lehet hogy a Yasu val van gond? Egyépként elkéne tûnni a meghajtónal, a virtuálisnak?
Amúgy tudsz más módszert a game elindítására?<#nemtudom>
egyébként bocs

én nem tudom, de ha jól emlékszem,akkor a yasu-t másold oda,ahova felraktad a gémet, és indítsd el. vagy csak a játékot kell elindítani,már nem emlékszem. indítsd el a játéákot,ha nem mûkszik,akkor meg a yasu-t.remélem ez jó😄

Kösz a lebaszásoddal most marha sokra mentem!! Amúgy leírhatnád a választ,
a kérdésre. Persze csak ha tudod!<#shakehead><#shakehead><#rolleyes>
írd le még párszor,nyiss neki egy topikot,és akkor talán segítenek neked<#wilting><#wilting>
(nehogy megtedd te kis buta!!!!)

Sziasztok! Valaki sgítsen! akkor most hogy kell elindítani a Forces of Corruptiont? Itt láttam hogy valamilyen yasu ba kell berakni vagy mi?
Valaki elmagyarázná? e-mail címem: [email protected] elõre is kösz<#szomoru2><#szomoru2><#sir>
Sziasztok!! Légyszi segítsetek! Most akkor hogy kell elindítani a Forces of Corruption-t? Se crack-el, nem megy mert amin letöltöttem s játékot és ott van a crack de nem jó! Akkor olvastam hogy valamilyen Yasu ba kell berakni vagy mi. Valaki legyenszíves segíteni, és elmagyarázni ezt az egész témát!
De a fõkérdésem hogy mit kell csinálni annál a yasu nál vagy minél, és hogy kell elindítani! Aki tud valamit az írjon a
[email protected] címre!! Elõre is kösz
Sziasztok!! Légyszi segítsetek! Most akkor hogy kell elindítani a Forces of Corruption-t? Se crack-el, nem megy mert amin letöltöttem s játékot és ott van a crack de nem jó! Akkor olvastam hogy valamilyen Yasu ba kell berakni vagy mi. Valaki legyenszíves segíteni, és elmagyarázni ezt az egész témát!
De a fõkérdésem hogy mit kell csinálni annál a yasu nál vagy minél, és hogy kell elindítani! Aki tud valamit az írjon a
[email protected] címre!! Elõre is kösz <#confused><#confused><#szomoru2>
Vkinek van itt eredeti játéka?
thx