Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
A kieggel keni valaki win 7 alatt mindig apachcresh hiba üzivel kivág...
Szerk: A fixért köszönet Mike.nl-nek, aki a Petroglyph forumán tette közzé SAJÁT javítását. Minden elismerésem neki.
Üdv!

Van egy nagyon jó hírem a 64-es Vistát használóknak: Megvan a Forces Of Corruption fix, amivel megy a játék! (Legalábbis nekem ment a 64 bites Vistámon!)
Itt a link: http://rapidshare.com/files/76805370/swfoc.zip.html

No, de nekem már majdnem két éve volt egy hozzászólásom, amiben a' volt a bajom, hogy nem tudom kicsinálni a rancort a caridai pályán, amikor Veers ezredessel kell bemutatni az Uralkodónak az AT-AT-t. Egészen meguntam akkor a játékot, és nem nézegettem az ezzel kapcsolatos forumokat, ezért ezt a helyet is elfelejtettem. De egyébként igen, 1.5-ös patch fenn van, de még mindig ugyanaz a probléma, mint a patch nélkül: a rancor megjelenik, bele se lõttem, de már kinyúlik.

Martin 123456789: az eléggé szar lenne szerintem, semmi kihívás nem lenne benn. Amúgy nem tudok olyan patchet. 😊 A többiek lehet hogy igen.
Hali nem tud valaki olyan kódot vagy patchet vagy trainert hogy ne kelljen annyit várni hogy kész legyen az egység hanem ha kiválasztom egybõl kész is legyen?
dika 8 az pech..... 😞 következõre csinálj egy back up-ot.akkor nem lessz gáz ha elfelejted hova mit pakoltál.esetleg segít.
volna egy problémám nem akkarok szerencsétlen lenni de fen a sima sweaw és hova kell telepiteni a kiegészitöt akárhova vagy a játék mapájába? mert feltetem 1.5 verziotis használom a daemont a yasut és nem indul valaki pls.
nem tom hova másoltam be:S:S
szerintem úgy hogy kitörlöd azokat a file-kat amiket bemásoltál vagy ha setupos volt a mód amit felraktál akkor leszeded.szerintem ennyi........
haljátok ha megunom a módot hogy lehet letörölni?😮
Kérdésem, hogy a hõsök regenerációja mitõl függ? Mert amikor nincsenek a bacta healingnél, akkor is gyógyulnak, csak nem értem a logikát, hogy mi alapján.
sziasztok!van egy kis gondom...szedtem le egy módot.space addons v2.a mód az jó meg minden csak az ûr csaták nagyon gyorsak.hogyan lehetne valamellyest le lassitani?valamelyik fájlt kell megpiszkálni?
Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, de nem tudom egyszerûen crackelni. Mindig ez az eaw hiányzik neki. A FAQ-ban lévõ elsõ crackkel meg mit kell csinálni? Hiányzik neki valami binkw32.dll.
Valaki nem tudja hol lehet letölteni a játékba azt a nagy hajót ami az uralkodóé? mert az csak a kiegészítõben van nem?
Kérlek válaszoljatok fontos lenne !

THX

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Császtok !

Letöltöttem a Stargate Empire at War módot k@rva jó de van egy kis baj vele. Haverommal akarok Hamachi segitségével lan-on játszani de amikor én is és õ is fenn van nem látjuk egymást ! Nem kéne még valamit beállítani ? Vagy a játék(módot) nem támogatja a Hamachi ?

Válaszotokat elõre is köszi !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

amugy nincs ojan mod amibe csak a droidok és a klonok vannak benne és birodalom nuku?
Okés sikerült megcsinálni😊
Azért kössz xxD

Na de másik kérdésem:
-Át lehet valahol írni az egység limitet?
Keresgéltem már, de nem találtam meg:S:/
ÕÕ a return of the clones próbálom beüzemelni de nem sikerül...Esetleg tudna valaki segíteni? Bejön a clonos-menü, de a játékba nem található clon nép xxD:S
Darthmushroom
valaki tudna pár képet linkelni h milyen a magyarosirtás???😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

lejjebb van egy link csak olvass visza(:
Sziasztok!
Valaki tud segíteni? Lent ki jön,hogy loading de utána kidob a fenébe,várom a válaszokat a "szakértõktõl".Pls segítsetek!!!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy valahogy ki lehet e kapcsolni akár az eaw-ban, akár a foc-ben az idõ limitet a galactic conquest-ben? Mivel nem hajt a tatár, és utálom ha idõre kell megcsinálni. Elõre is köszi!
és ebbe benne van a szepara tisták is?
kicsit olvass vissza, a 3000-es hozzászólásban ott a link.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

meg mi kell a force of coroption elinditásához loading után kilép de az alap játék müxik rendesen:S
hol lehet jácani a klonokkal meg a droidokkal mijen mod kel hozzá?😄
A magyarosítás csak az 1.5-öshöz jó nekem meg az nem indul😞
TBTPumpa
Sziasztok!

Magyarítás az alapjátékhoz itt:
http://www.magyaritasok.hu/?func=dlinfo&mit=1188

Jó játékot!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hola all!

Látom van egy kis problem a játékal, akinek esetleg cd-t kér hiába crack-elte annak ajánlom a Y.a.S.u. nevezetû kis programocskát, ez elrejti az emuláló progikat (értsd: Daemon, Alcohol, Poweriso).
A másik csak egy kis megjegyzés a klónokkal a sima empire-ben is játszhatsz. 😉
Nah de ami a lényeg, újra elõvettem hogy kicsit elbánjak a piszkos kis lázadókkal, de ha túl sok egység van a pályán akkor elkezdenek villódzódni az egységek az ûrben és a földi csatákon is az összes hogy ez mitõl lehet?
toysoldier
ezt amúgy hogy kell felrakni?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
köszi

és ehhez kell a kieg?
csak mert vmi olyasmit ír, hogy ahhoz van..

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Itt megtalálod.
toysoldier
Hali

a sima empire at war-hoz van vmi kieg amivel lehet lenni a szeparatistákkal és a klónokkal is?

cikasz
Inkább azt mond el, hogy hogy sikerült a tesódnak elinditani vistán!

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok!

Én a bátyámmal játszanék empire at wart hamachival de nem látjuk egymást. Neki vistája van de ez a bfme2-nél nem volt probléma. ugyanaz a patchünk ugyanonnan szedtük le a hamachit uh a verzió sem lehet más. Máshol írták hogy megy de mi az istennek se tudtuk megcsinálni....:S Ha valaki tud segítsen elõre köszi!
Nekem indult az 1.2-es megoldással.
cikasz
Sziasztok.
Van itt valaki aki eredeti gémmel Vista 64bit-en játszik?

http://www.akciofigura.hu

Darthmushroom
nem tudja valaki h a birodalom 2.pályát hogy kell megcsinálni?
elõre is köszi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nekem is ugyan ez a problémám h mikor elindítanám viszadob a windows-ba.
Mit kell ilyenkor csinálni?????????

Legend Killer
FoC nekem nem megy. Crackeltem és patcheltem, meg minden, de be se lép... help!

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

helo .küldtem neked emailt arra sajnos nem emlékszek milyen verzió de megoldható hogy neked is meglegyen vagy ha elég elküldöm azta cracket ami nálam mûxik . várom válaszod .helo

Sziasztok!
Tudom hogy már kérdezték de én még1x megkérdezem, hogy hogyan lehet EAW-val hamachin játszani? Eddig még senki nem válaszolt, de mûködnie kell mert más fórumon írták hogy már játszottak vele. Ha vki tudja mi a trükkje, az légyszí írja már le. Elõre is köszi.
Sziasztok minden megvan be is van crackolva mind a két fájl de sajnos így sem jó!! PLS segítsetek.
Hello mindenkinek, és azt hiszem tudom a probléma forrását.

A Crack mappában kell lennie egy sewaw.exe fájlnak, amit ha bemásolsz a game data mappába, felülírja az eredetit. De ezenkívül felül kell írni a crac mappában található PerceptionFunctionG.dll fájlt az eredetivel, így megoldódik a probléma.
Hali én csak anyit szeretnék kérdezni hogy mit csináljak amikor a sima sweaw visszadob a windowsba mert ugy efelrakom a patchet meg a cracket de nem tudom hogy mi a hab a tortán?PLEAS HELP<#rinya>
Nagyon kár. Megakadtam a 3 .pályán ahol valami traszportot kell kiválogatni de nem sikerül,esetleg végigjátszás van valahol?Köszi!
Nincs ilyen.

Sziasztok!Nem tud valaki magyaritást a játékhoz véletlenül?
Nem tudja valaki, hogy merre vannak a játékmentések ??

Sziasztok felraktam a játékot probálunk hamachin jácani haverral de nem látjuk egymást az mitöl lehet? ja és teljesen ugyan az a gamevan fent mindketõnknek pls ha valaki tus segítsen

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64