Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy nagyon jó hírem a 64-es Vistát használóknak: Megvan a Forces Of Corruption fix, amivel megy a játék! (Legalábbis nekem ment a 64 bites Vistámon!)
Itt a link: http://rapidshare.com/files/76805370/swfoc.zip.html
No, de nekem már majdnem két éve volt egy hozzászólásom, amiben a' volt a bajom, hogy nem tudom kicsinálni a rancort a caridai pályán, amikor Veers ezredessel kell bemutatni az Uralkodónak az AT-AT-t. Egészen meguntam akkor a játékot, és nem nézegettem az ezzel kapcsolatos forumokat, ezért ezt a helyet is elfelejtettem. De egyébként igen, 1.5-ös patch fenn van, de még mindig ugyanaz a probléma, mint a patch nélkül: a rancor megjelenik, bele se lõttem, de már kinyúlik.
Martin 123456789: az eléggé szar lenne szerintem, semmi kihívás nem lenne benn. Amúgy nem tudok olyan patchet. 😊 A többiek lehet hogy igen.
Letöltöttem a játékot, de nem tudom egyszerûen crackelni. Mindig ez az eaw hiányzik neki. A FAQ-ban lévõ elsõ crackkel meg mit kell csinálni? Hiányzik neki valami binkw32.dll.
THX
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Letöltöttem a Stargate Empire at War módot k@rva jó de van egy kis baj vele. Haverommal akarok Hamachi segitségével lan-on játszani de amikor én is és õ is fenn van nem látjuk egymást ! Nem kéne még valamit beállítani ? Vagy a játék(módot) nem támogatja a Hamachi ?
Válaszotokat elõre is köszi !
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Azért kössz xxD
Na de másik kérdésem:
-Át lehet valahol írni az egység limitet?
Keresgéltem már, de nem találtam meg:S:/
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Valaki tud segíteni? Lent ki jön,hogy loading de utána kidob a fenébe,várom a válaszokat a "szakértõktõl".Pls segítsetek!!!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Magyarítás az alapjátékhoz itt:
http://www.magyaritasok.hu/?func=dlinfo&mit=1188
Jó játékot!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Látom van egy kis problem a játékal, akinek esetleg cd-t kér hiába crack-elte annak ajánlom a Y.a.S.u. nevezetû kis programocskát, ez elrejti az emuláló progikat (értsd: Daemon, Alcohol, Poweriso).
A másik csak egy kis megjegyzés a klónokkal a sima empire-ben is játszhatsz. 😉
Nah de ami a lényeg, újra elõvettem hogy kicsit elbánjak a piszkos kis lázadókkal, de ha túl sok egység van a pályán akkor elkezdenek villódzódni az egységek az ûrben és a földi csatákon is az összes hogy ez mitõl lehet?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
és ehhez kell a kieg?
csak mert vmi olyasmit ír, hogy ahhoz van..
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a sima empire at war-hoz van vmi kieg amivel lehet lenni a szeparatistákkal és a klónokkal is?
Én a bátyámmal játszanék empire at wart hamachival de nem látjuk egymást. Neki vistája van de ez a bfme2-nél nem volt probléma. ugyanaz a patchünk ugyanonnan szedtük le a hamachit uh a verzió sem lehet más. Máshol írták hogy megy de mi az istennek se tudtuk megcsinálni....:S Ha valaki tud segítsen elõre köszi!
elõre is köszi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mit kell ilyenkor csinálni?????????
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Tudom hogy már kérdezték de én még1x megkérdezem, hogy hogyan lehet EAW-val hamachin játszani? Eddig még senki nem válaszolt, de mûködnie kell mert más fórumon írták hogy már játszottak vele. Ha vki tudja mi a trükkje, az légyszí írja már le. Elõre is köszi.
A Crack mappában kell lennie egy sewaw.exe fájlnak, amit ha bemásolsz a game data mappába, felülírja az eredetit. De ezenkívül felül kell írni a crac mappában található PerceptionFunctionG.dll fájlt az eredetivel, így megoldódik a probléma.
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64