3132
-
Yurij #3052 Sziasztok!
Nekem is eredeti a játékom Best Of Pc verzio,de a magyarosítást nem tudom fel rakni nem engedi.Pedig alapbol 1.05 verzió.És a magyarositás is ezt kéri. -
bgabor #3051 Lehet. Ki kell fejleszteni az ötös technológiai szintet, majd egy capital ship építésére alkalmas bolygón (öt ilyen van, pl:kuat, mon calamari,hypori) felépíteni az ötös szintű űrállomást. Utána válik elérhetővé a második halálcsillag és Darth Vader személyes használatú SSD-je, az Executor.
Gondolom nem árulok el nagy titok azzal ha azt mondom, hogyha megszerzed, senki sem állít meg többet a galaxisban. :D -
Imperat #3050 Helló! Az a gondom, hogy win7-esem van 64bites verzió, és sikerült megtlaálom a patchet amivel működik már a foc, de a mod luncher az nem megy. Tudja valaki, hogyan lehet manuálisan ikont csinálni egy modnak? Vagy valahogyan működésre bírni a foc-mod lunchert win7 alatt? Válasokat előre is köszi! -
#3049 Elindult...
SSD-t Hogyan lehet csinálni ?Lehet egyáltalán? -
#3048 A kieget indítottad el Win 7 alatt mert nekem az döglött..? -
baliviktor #3047 Hali!
Lenne egy kérésem hogy küldjön már valaki crack-es oldalt ahoonan a foc-hoz tudnék crack-et leszedni.
Előre is kösz -
leci #3046 sziasztok!olyn kérdésem lenne hogy honnét lehet leszedni a hajókhoz jó skineket?mert egy pár mod-ot ki próbáltam és olyan jól kidolgozott venatort láttam CIS v5.és egy másik módba pedig olyan csúnye és elnagyolt. AEM 5.1 nem tudja valaki hogy honnét lehetne keríteni jó skint ehez a hajó hoz? -
atesz9292 #3045 Helyesbítek. Aki tudja hogy hogy lehet megcsinálni hogy 4 playernél,vagy 3 palyer +1 Ainál ne lépjen ki a multi,az írjon. -
atesz9292 #3044 Hi all.Nemtudom aki rajtam kívűl tudja hogy lehet a Stargate Empire at Warral lanozni,az tudna nekem segíteni hogy ha 4 playerrel akarunk lanozni akkor kilép a game,3 nál nem. Aki tudja pls írjon. Thx -
szeki87 #3043 késöbb már rájöttem de azért köszi afaq nagyon hazsnosvolt -
atesz9292 #3042 Crackelni próbáltad? -
szeki87 #3041 hello én most töltöttem le ajátékot szereztem hozzá serialosporgit ami beirtanekm felraktam elakartam inditani de kéri az eredeti cd t mit csináljak köszi -
Hurkans #3040 Hellosztok most raktam fel újra úgy hogy oda raktam ahova ő akarta és most se enged patchelni...
Mit tudok tenni?
Patch kéne stargate mod miatt mert így nagyon bugos:S -
atesz9292 #3039 Üdv all. Aki szeretné megtudni hogy hogy lehet lanozni a normál eawvel,vagy a stargate eawvel az vegyen fel xfirera: pyrokar852 -
Hurkans #3038 Hellosztok az lenne a problémám hogy nem a C:\re vagyis az eredeti helyre raktam a játékot és amikor patchelni próbálom azt írja rakja fel eredeti cdről ez ok LENNE ha netről leszedett lenne de nem mert az eredeti Best of PC-s star wars pakkból van szóval ha valaki tudna segíteni megköszönném -
Glory81 #3037 Hello!Hogyan kell pecselni a játékot mert nekem egyiket se engedi felrakni -
roated #3036 Hogy lehet kikapcsolni a FOC-ban az idő limitet a galactic conquest-ben? -
#3035 Feltelepitettem és müködik Win7 64-biten is! köszi a linket! -
#3034 De ez hanyas verzióhoz van? -
kerekz87 #3033 Üdv! Nekem egy olyan problémám van, hogy felraktam mindent ami kell a játék futásához, megy is szépen de a Custom map-okat nem tudom előcsalogatni belőle. Remélem tud vki segíteni. Előre is kösz!! -
#3032 A kieggel keni valaki win 7 alatt mindig apachcresh hiba üzivel kivág... -
gybarni #3031 Szerk: A fixért köszönet Mike.nl-nek, aki a Petroglyph forumán tette közzé SAJÁT javítását. Minden elismerésem neki. -
gybarni #3030 Üdv!
Van egy nagyon jó hírem a 64-es Vistát használóknak: Megvan a Forces Of Corruption fix, amivel megy a játék! (Legalábbis nekem ment a 64 bites Vistámon!)
Itt a link: http://rapidshare.com/files/76805370/swfoc.zip.html
No, de nekem már majdnem két éve volt egy hozzászólásom, amiben a' volt a bajom, hogy nem tudom kicsinálni a rancort a caridai pályán, amikor Veers ezredessel kell bemutatni az Uralkodónak az AT-AT-t. Egészen meguntam akkor a játékot, és nem nézegettem az ezzel kapcsolatos forumokat, ezért ezt a helyet is elfelejtettem. De egyébként igen, 1.5-ös patch fenn van, de még mindig ugyanaz a probléma, mint a patch nélkül: a rancor megjelenik, bele se lőttem, de már kinyúlik.
Martin 123456789: az eléggé szar lenne szerintem, semmi kihívás nem lenne benn. Amúgy nem tudok olyan patchet. :) A többiek lehet hogy igen. -
Martin123456789 #3029 Hali nem tud valaki olyan kódot vagy patchet vagy trainert hogy ne kelljen annyit várni hogy kész legyen az egység hanem ha kiválasztom egyből kész is legyen? -
leci #3028 dika 8 az pech..... :( következőre csinálj egy back up-ot.akkor nem lessz gáz ha elfelejted hova mit pakoltál.esetleg segít. -
flameman #3027 volna egy problémám nem akkarok szerencsétlen lenni de fen a sima sweaw és hova kell telepiteni a kiegészitöt akárhova vagy a játék mapájába? mert feltetem 1.5 verziotis használom a daemont a yasut és nem indul valaki pls. -
dika8 #3026 nem tom hova másoltam be:S:S -
leci #3025 szerintem úgy hogy kitörlöd azokat a file-kat amiket bemásoltál vagy ha setupos volt a mód amit felraktál akkor leszeded.szerintem ennyi........ -
dika8 #3024 haljátok ha megunom a módot hogy lehet letörölni?:O
-
Vardar #3023 Kérdésem, hogy a hősök regenerációja mitől függ? Mert amikor nincsenek a bacta healingnél, akkor is gyógyulnak, csak nem értem a logikát, hogy mi alapján. -
leci #3022 sziasztok!van egy kis gondom...szedtem le egy módot.space addons v2.a mód az jó meg minden csak az űr csaták nagyon gyorsak.hogyan lehetne valamellyest le lassitani?valamelyik fájlt kell megpiszkálni? -
Vardar #3021 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, de nem tudom egyszerűen crackelni. Mindig ez az eaw hiányzik neki. A FAQ-ban lévő első crackkel meg mit kell csinálni? Hiányzik neki valami binkw32.dll. -
koj #3020 Valaki nem tudja hol lehet letölteni a játékba azt a nagy hajót ami az uralkodóé? mert az csak a kiegészítőben van nem? -
toarpad #3019 Kérlek válaszoljatok fontos lenne !
THX -
toarpad #3018 Császtok !
Letöltöttem a Stargate Empire at War módot k@rva jó de van egy kis baj vele. Haverommal akarok Hamachi segitségével lan-on játszani de amikor én is és ő is fenn van nem látjuk egymást ! Nem kéne még valamit beállítani ? Vagy a játék(módot) nem támogatja a Hamachi ?
Válaszotokat előre is köszi ! -
dika8 #3017 amugy nincs ojan mod amibe csak a droidok és a klonok vannak benne és birodalom nuku? -
matter #3016 Okés sikerült megcsinálni:)
Azért kössz xxD
Na de másik kérdésem:
-Át lehet valahol írni az egység limitet?
Keresgéltem már, de nem találtam meg:S:/
-
matter #3015 ŐŐ a return of the clones próbálom beüzemelni de nem sikerül...Esetleg tudna valaki segíteni? Bejön a clonos-menü, de a játékba nem található clon nép xxD:S
-
#3014 valaki tudna pár képet linkelni h milyen a magyarosirtás???:D -
dika8 #3013 lejjebb van egy link csak olvass visza(: