Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egy valamit kifelejtettetek leírásokból hogy Service Pack2 kell hogy mûködjön rendesen!!!én is szórakoztam össze vissza mindennel és feltettem a Service pack2-t és simán fut!!!!Persze a cd-s verzó és Curerom-mal!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Nyomj egy restartot a gépen aztán akkor jó lesz lehet.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ez miert van?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most ott tartok hogy Bobba Fettet kell "kisérni" :) Kaloz bázishoz ahol felkéne számolni azt :) Csak valahogy nem akar összejönni a dolog :))) Vagyis nincs kedvem próbálkozni :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
,,│,, │.-_-.│ ,,│,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!
PLZ
tudnátok adni széria számot az empire at warhoz?
elõre kössz a sas
Innen
Nemtom miért magyaráz itt mindenki démon 4-et, én még soha nem tettem fel, és megy minden amit akarok. Vakítás az egész.
Az a curerom meg ha elindítod az IE-tõl kezdve az svchostig minden exe-be bele akar nyúkáni, biztosan nem véletlenül.
Amúgy a játék nagyon jó, elég sok új ötlet van benne (építkezés stb.), végre egy igazán hangulatos SW RTS! Max grafikán sem szaggat, az engine is elég jó.
felrakod mindketõtt! a cureromban csinálsz egy profilt! elõször kiválasztod a star wars exejet ami a gamedataban van! második hogy kiválasztod hogy daemont használsz és bepipálod a backlistet. harmadszor nextezel és save+next! kirak egy ikon és azt elindítod! kihoz egy hibaúzit és azt leigenezed! és have fun! ennyi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nevetséges...
Remélem mindegyik óbégató felteszi a cureromot a gépére, hadd fertõzzön szabadon!
Star Wars Empire At War CloneDVD-MiRROR
Installálni:
Daemon Tools 4.03
CureROM_130b
1. A Cureromnál a setup részben beállítani a Daemon Tools elérhetõségét!
2. Create a new CureROM Profille --> NEXT
3. Application: a "sweaw.exe" file elérhetési helye
Application Arguments: Star Wars Empire at War
CureROM Anti-blacklisting enable --> NEXT
4. Image Mounting Software: Use "DAEMON TOOL" to mount...
Backup Image: Ide betenni a MIR-EAW.mds elérhetési helyét!
Leave the rest as default (Drive 1, 7!!! seconds, all emulation options "kipipálva") --> NEXT
5. Shortcut Name: (pl) Star Wars Empire At War
Shortcut Location: Create shortcut on desktop
6. NEXT
7. Save + NEXT
--------------------------------------------------------------------------------
Mindenkori játék indítás!
A Curerommal letrehozott "sweaw.crp" profilt inditod kozbe bedob 1 ablakot, hogy mountolod e a kepfajl erre meg nem nyomsz semmit csak miutan a CureROM vissza szamlalasa 1 re ert, akkor nyomsz az igen gombra.
Van, hogy ezt tobbszor elkell jatszani, mire elindul.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
És az Y-szárnyúaknál ez a ion torpedó, azzal lehet õket bénítani
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!