Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Most pedig megyek TOCA3-mazni mert az is lejött:)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Na szal ez egy stratégiai játék, nem körökre osztott hanem valósidejû(rela time strategi).
A C&C etalon az RTS-ek között. (meg hasonló a játék motorja a generalshoz)
Egyébként googel a barátod ne feledd, képeket rahedlisokat találsz,csak használd az internetet...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Tényleg most mi jön? mert látom hogy Vadert kell eljuttatnom, de biztos nem ilyen egyszerû:) Még jó hogy azért fejlesztegetem a sereget a flottát és a bolygókat a küldik között.
Majd kíváncsi leszek a reakciókra :D
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gondolom nem én vagyok az elsõ aki ezt kérdi az is jó ha csak üzenet számot írtok ahol lleírja a dolgot hogy még is hogy !
Bobbával honnan idúltál? jobbról vagy balról, mert én elindúltam balról aztán két ágyuba botlottam. Mondom jó akkor menjünk jobbról a nebula köd mögött, aztán ott szaladhatott el egy kis hajó,aztán nem próbálkoztam többx:)
Nagyon sietni kell? vagy van elég idõ hozzá?
Áháá szóval minden pici kis ûrhajót hmmm értem.
És a fõnököt kivel lötted ki? Egyáltalán van értelme behívni a flottát?
És én már írtam a játékról is, csak elvész a sok spam között
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A küldi úgy szól egyébként hogy Bobba oda dobja magát,hogy felszámolja a kalózok asteroida bázisa körûli összes szenzort. És ezzel megkönyítse a birodalmi flotta "észrevétlen" beugrását, hogy rajtaüthessenek a kalózokon.
(vagy valami ilyesmi) :))
star wars empire at war lan
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"