Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Logikus, hogy SW zene kerül be, de durva, hogy ugyanoda ugyanaz került. Inkább a játékmenet legyen hasonló, mint ugyanazok az effektek legyenek belepakolva ugyanoda!
Ismét azt érzem, mint az SWG esetében: az NGE-vel lopni akartak a jóból - Pre CU és CU legjobb dolgai -, erre sikeredett egy lightos semmi, ami kb. azokat köt le, akik újak.
Itt is meg volt az alap, amire tökéletesen építeni lehetett VOLNA - mai grafikával betenni a játékot a Rebellion alapjaira, betenni a bekrült és tényleg zseniális ûrcsatát, a nem létezõ bolygó harcra ami most bekerült - ami messze nem egy Act of War, de azért még elmegy -, majd miután kiporolták a grafikot, beletették azt, amit kettébontottak (Rebellion és a Force Comander ötletei) csak a teljes trilógia odaillõ zenéit kellett VOLNA kifényezni, újakat bepakolni, és ez lehetett VOLNA az évezred egyik legjobb ûrstratégiája/RPGje/RTSe. Erre lett, ami lett. Sajnos - véleményem szerint - ez max. annyira lesz sikeres és fog lekötni hosszabb ideig embereket, mint az AGE III tette, amitõl én speckó többet vártam. Nem azt mondom, hogy az Empire At War rossz, de semmiben sem különbözik a sok lightos RTStõl.
Sokmindenhonnan lopott, de valahogy az SWG NGE orsára fog jutni ...
A medve nem játék.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A halál csupán a kezdet...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Jópofa nagyon. Viszont be kell látni az meglehetõsen hardcore lett. Ez felfogható egy rebellion light-nak, soksok graf csilivilivel. :)
Ennek ellenére kellemes. És meglepetésre az auto-combat se olyan esetlen.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Fenrir, nagyon kemény vagy. :)
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Azért ugyanott - galaxistérkép - ugyanaz a zene szerinted mennyire mutat kreativitást??? Mert ugyanaz a zene szól mindkét game galaxistérképén ...
A medve nem játék.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Race Driver 3\gamedata\frontend\ könyvtárban van egy file a Mods.ini azt kell editálni.
Nehézség:
Alapesetben
CareerDiff=0
Ilyenkor fokozatosan nehezedik. a 0-s értéket 60 és 100 között lehet állítani ez amolyan %-os nehézség. A normál fokozat olyan 70% emlékeim szerint.
Versenytáv:
CareerLapMultiply=0
Ez megint változó lapszámot jelent. Értéke 1 és 10 között változhat. Értsd minnél nagyobb a szám annál több kör lesz karrier módban.
Jó játékot!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
Istenigazából semmi újdonság nincs benne, sõt ez már igencsak a gagyi szinvonal része. Nem igaz, hogy a >3 éves Generals 3x profibb, és jobb, mint ez, ehhez azért már (nem)tudni kell.
A game indítása 4-bõl 4 gépen azonnal pöcröff hiba nélkül ment (Alcohol 1.9.5 + CureROMv1.3.0b). Nyomtunk jópár LAN game-t, az is gond nélkül ment (nem ellenõrzi a serialt!)
Van a Lan gamenál egy load gomb, na gondoltuk megcsinálták, amit a Mythology-ban is, hogy ha lefagy a game, akkor vissza lehet az állást tölteni, és folytatni. Nos, nem, legalábbis nekünk ez nem jött össze (merthogy lefagyás azért volt 1)
Ja, és erõgép kell neki. Minimum vizuális beállítások mellett 4-3 ellen egyszerûen le-leáll, néhol diasóba megy át, pedig nincs csapatonként >100 egység (mit más RTS-ekben)
Itt van pár kép:
Star Wars - Rebellion
A medve nem játék.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Meg urcsatakba is tobb tonna urhalyot viszek. Foldi tamadasnal is minnel tobbet :D
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Az RMPS opció engedélyezésével írtam ki.
Ezután a CureRom 1.3.0b-vel létrehoztam egy új profile-t az alábbi beállításokkal:
Application: ...Lucasarts\Star Wars Empire at War\GameData\sweaw.exe
Image Mounting Software: I do Not want to use....
Aztán csak next és save.
A létrehozott profile-al indult a játék DVD-rõl.
An exception has occurred.See_logfile.txt_exception.txt for details!Press
chancel to exit,or retry,to try debug
Esetleg próbáljam alapra tenni a grafot?De akkor eddig miért nem szállt el?Még az ûrcsatánál se!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Azért ez durva...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
meg a játék viszont kb 1 percenként bedob egy hibaüzenetet, hogy msmessenger.exe valmi hibás memóriacímzés miatt.. blah blah...
a vicc az hogy a messenger nem is fut.. és hiába nyomom ki még feladatkezelõben is, mindíg újra és újra ezt csinálja
ötlet? (a játék egyébként nem fagy ki, csak rohadtul idegesítõ úg yjátszani hoyg percenként windows error hang BUMM, desktopra ki , hibaüzenet kinyom majd játékba vissza)
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Sajnos, egy idõ után roppant unalmas a játék. De már ezt megszoktam a Lucasartstól. :(
Egy dolog tetszett: az ûrbázisok roppant brutálisak! :) A Földi csata és néha a bolygóközi valami undorító. Kár ezért a gaméért. A grafika kivételével kevés pozitívumot tudnék benne meglátni. Lehet, hogy sokaknak ez tetszik, de szerintem ismét elbasztaák Osziék ...
A medve nem játék.
Mess with the best, and die like the rest...
An exception has occurred.See_logfile.txt_exception.txt for details!Press chancel to exit,or retry,to try debug
Akkor most ez micsoda?Mit tegyek?A logfile semmit sem ír:S..
és fontos csak 1 virtuális meghajtó legyen
ha alcoholz használod akkor a deamont kapcsolt ki vga forditva
Fenrir a BF2142-es topikba még be sem írtál :))) Hát azt hittem tetszeni fog :))
SW után most picit megint késztetést érzek hogy újra mászkáljak a bolygók között a Yachtommal :))))))))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amúgy elég sokszor támadják a lázadók Coruscantot, valamiért nagyon szeretik. Mióta odarendeltem 2 Victory-osztályú rombolót és 4 Tartan cirkálót a veszélyességi fokuk konvergál a nullához, utolsó támadáskor pedig vissza is vonultak :)
Btw: Miért lehet csak akkor fejleszteni a bázis különbözõ részeit amikor támadás alatt van? Mert nem jöttem még rá, hogy máskor mikor lehetne.