Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
nos töltsétek le a "SecuRom loader"-t.
ha megvan csomagoljátok ki a két fájt másoljátok be a "gameData" mappába. a lényeg az hogy az exe kompatibilitását rakjátok vissza normálisra! bemásoljátok a két fájlt elnindítsátok a "secuRom"-ot és ott megnyitjkátok vele a gém exe-jét, és vojlá már mûxik is, ha fentvan a curerom akkor fagyni fog!!!
ha igyse jó szedjétek le a játékot, reboot, rakjátok fel, reboot és csináljátok meg amit leírtam!!!!
TUTI SIKER!!!
ui.: a "SecuRom"-ot mindig a játék mappájábol indítsátok ne parancsikonnal mert akkorsem lessz jó!!!
Nekem,és még 3 ismerõsömnek mûködött ez a módszer!Remélem sikerült segíteni:)
Ja a reboot halál komoly,mert elõször nem úgy csináltam,és mondta is,hogy original disc not found!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Már 1órája próbálom mindenféle keppen elindítani de nem ment, CureRom-al is próbáltam de máshol azt írták, azt kell bejelölni amien images driver van fent nekem deamon. így nem ment. de ahogy te írtad Image Mounting Software: I do Not want to use.... így már simán indul
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
nekem is ez volt a 3.47-esel
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
"Original Disc could not be found or authenticated."
Ezt a hibaüzenetet írja ki! Tud valaki segíteni???
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
vártam énis a játékot ,de a demo után volt egy gyanum ,hogy egy nagyon light tucat rts lesz.kiprobáltam a teljes verziót és azis lett.játszottam vele 1 orát,de szerintem többet nem fogom elö venni.egy sw rebellion felujitása tényleg fantasztikus alkotás lett volna ,de ez...a játékban bolygo fejlesztés nem is létezik.jo persze lehet épiteni meghatározott slot stb ,de ezt én nem hívnám annak.a végletekig egyszerü játék és sajnos ma ebbe az irányba haladunk egy kevés kivételtöl eltekintve a legtöbb játék egyre egyszerübb lesz,csak a grafika és más semmi.ezekután minden reményem a nemsoká kijövö galactic civilization2-ben van,remélem abban nem kell csalodnom igaz teljesen más kategória.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és igen amiatt is emrt nehéz mert van aki szereti de a töbség amcsi suttyo meg nem..., és azt sejted hogy nem pont mivagyunk a fõ vásárloerõ... :(
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
"Azt irja hogy kérlek deactiváld a virtuális meghajtot vagy szoftvert"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
1x ment... azóta sem..:( Kellet nekem kilépni :))))))))))
5let?
D 4.0.3 CD.ver. AntiSecuROM de fent van acure 1.3b is. Nothing...
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A medve nem játék.
Egy WH40k szintû felszini- és egy HW szintû ûrcsatával sokkal több lehetett volna mint ami lett. Mind a kettõt lehetne úgy skálázni nehézségi fokokkal és olyan AI-val, ami rászolgált az "I" betûre, hogy az mind a HC, mint a 8 éves nagyközönség is élvezhetõnek tartana.
Én személy szerint azt érzem benne, hogy alapból egy középszerû, mindenféle újítástól mentes, populáris játékot akartak csinálni. Sikerült. De ez továbbra is nagyon messze van a régi nagybetûs LA színvonaltól, amit visszasírunk...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!