Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leslieboy
Minden ilyen virtual hidert,meg stoppert,a dtools mellett az alcohol maradhat!Az nekem is fent van!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Meg nekem ez ennyit nem ér,hogy itt órákat szórakozzak vele.
Erre nincs megoldás sztem.(Nekem az a tapasztalatom,hogy az ilyen macerás játékok amik elsõre nem mennek azok már nem is fognak menni.)
Nem akarlak lehangolni de ez nem jó. Nekem nem megy.De,hogy érted azt,hogy tötöljek le mindent csak a daemon maradjon?(Ha télleg mindent le kell tötölni akkor én ezzel nem fogok játszni.
leslieboy
Megvan emberek hogynak kell elindítni!!! töknyolc hogy dvd-s vagy cd-s! a lényeg az hogy minden olyan programot szedjetek le amit felraktatok csak a deamopn maradjon!!! a cureromot meg fõleg mert szartse ér!!!!!!

nos töltsétek le a "SecuRom loader"-t.

ha megvan csomagoljátok ki a két fájt másoljátok be a "gameData" mappába. a lényeg az hogy az exe kompatibilitását rakjátok vissza normálisra! bemásoljátok a két fájlt elnindítsátok a "secuRom"-ot és ott megnyitjkátok vele a gém exe-jét, és vojlá már mûxik is, ha fentvan a curerom akkor fagyni fog!!!

ha igyse jó szedjétek le a játékot, reboot, rakjátok fel, reboot és csináljátok meg amit leírtam!!!!
TUTI SIKER!!!
ui.: a "SecuRom"-ot mindig a játék mappájábol indítsátok ne parancsikonnal mert akkorsem lessz jó!!!

Nekem,és még 3 ismerõsömnek mûködött ez a módszer!Remélem sikerült segíteni:)
Ja a reboot halál komoly,mert elõször nem úgy csináltam,és mondta is,hogy original disc not found!

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ÁÁÁ te vagy az én emberem köszi!
Már 1órája próbálom mindenféle keppen elindítani de nem ment, CureRom-al is próbáltam de máshol azt írták, azt kell bejelölni amien images driver van fent nekem deamon. így nem ment. de ahogy te írtad Image Mounting Software: I do Not want to use.... így már simán indul

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

mert nem olvasol vissza...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sheva

ezt miért írja ki? <#sir>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

FCH kari
hát nem volt hosszu

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Vírusírtót/tûzfalat/egyéb marhaságot kikapcsoltad a telepítéskor? LEhet, hogy az zavar be. Illetve nyomj CTRL+ALT+DEL-t, és nézd meg, milyen alkalmazások futnak. Ha van vmi gyanús, lõdd ki.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Megpróbáltam, de így se mûködik!
Thnx! Megpróbálom!
urbijoe
rakd fel a DAEMON TOOLS 4.03-at
nekem is ez volt a 3.47-esel

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

"Kicsomagolod egy könyvtárba, indítod a AntiSecuROM.exe -t, célnak a gamedata könytárban lévõ sweaw.exe -filet adod. Játszol!"

"Original Disc could not be found or authenticated."

Ezt a hibaüzenetet írja ki! Tud valaki segíteni???
RedDevilsza
http://img482.imageshack.us/img482/2261/nvtelen6zr.jpg

RedDevilsza
Tudna valak segíteni? A telepítésnél már kiír hibaüzenetet, valami olyat: An error has occured while runing the setup. Please make sure that you have finished any previous setup and closed applications... Ezzel nem tudok mit kezdeni már egy napja

Y-wingeket vigyél, azoknak van ionágyújuk (spec. képesség), amik mozgásképtelenné teszik a kompokat (6 van belõlük). A kíséretet persze gyakd le vadászokkal meg fregattokkal.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Hmuda
Itt is sokkal jobb lehetne, ha nem rángatózna össze-vissza a kamera.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hello
vártam énis a játékot ,de a demo után volt egy gyanum ,hogy egy nagyon light tucat rts lesz.kiprobáltam a teljes verziót és azis lett.játszottam vele 1 orát,de szerintem többet nem fogom elö venni.egy sw rebellion felujitása tényleg fantasztikus alkotás lett volna ,de ez...a játékban bolygo fejlesztés nem is létezik.jo persze lehet épiteni meghatározott slot stb ,de ezt én nem hívnám annak.a végletekig egyszerü játék és sajnos ma ebbe az irányba haladunk egy kevés kivételtöl eltekintve a legtöbb játék egyre egyszerübb lesz,csak a grafika és más semmi.ezekután minden reményem a nemsoká kijövö galactic civilization2-ben van,remélem abban nem kell csalodnom igaz teljesen más kategória.
Biztos nem 25 a max slot, tekintve, hogy engem a lázadók 150(!) X-szárnyúval, plusz cirkálókkal/bombázókkal/fregattokkal támadtak be úgy a 3. küldi környékén. Padlót is fogtam tõle rendesen, pedig csak medium-on nyomom.

Már dobtak ki megoldást az indításra: az eredeti, csomagolt, dobozos verziót <#banplz>

Kövesdi A
a felkelõ campánynál amikor elször kell csatázni az ürben és aszem valami konvoly féléröl van szó de ha el kezdem õket leni egyböl vége a missionak !

ebben viszont ott a pont..., pl hogy mirét ig2vel dobálozik mindenki gõzöm sincs róla..., tény nekem is angyobbak voltak az elvárásaim de hát igyjártunk :(

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mondom ANYAGILAG tudsz ovlasni? az hogy neked meg nekem meg még x embernek tetszett nem jelent semmit te is tudod jól..., nem egy jó game lett már anyagi csõd amiatt mert nagyon kis rétegnek tetszett csak...
és igen amiatt is emrt nehéz mert van aki szereti de a töbség amcsi suttyo meg nem..., és azt sejted hogy nem pont mivagyunk a fõ vásárloerõ... :(

Raylee
>az 1-es CD-n, négy fájl kell,hogy legyen BWA 26kb, BWI 753 819kb,BWS 30 769kb,BWT 1kb és mikor D.T-be betöltöd a BWT 654 bájtot látod és töltöd be!

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Sephi
Semmi baj ezzel a jatekkal. Veletek van a baj mert tobbre/masra szamitottatok :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Miért lett volna bukás? Mert nehéz? Szerintem akkor bukás valami, ha nem tér el a másiktól (egykaptafa) vagy ha alapból szar.

A medve nem játék.

mosoporr
hali most töltöttem le ezt a verziot(Star.Wars.Empire.At.War.BWClone-MiRROR) és az 1-es cdét nem akarja látni a dtools(4.3) a 2 es cd ok,az egyes cd-nek ez a neve mir-eaw1.BWI ez valami BWI fájl és nem látja, a 2 es cd meg bin fájl azzal nincs baj,valakinek valmi 5let,esetleg hibásan szedtem le?

mrzed001
Jaja, az nem RTS volt (tényleg, milyen kategóriába soroltak ezek a 3D-s ûrRTS-ek?). Mellesleg ami itt Cinematic View az már a HW-ben is létezett oly módon, hogy egy egységre rá lehetett álni, hogy kövesse a kamera (legalább ez az egy ami itt talán jobb lett mint elõdeinél)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Raylee
>cd-és verziom van és az AntiSecuROM.exe-vel a leirtak szerint TÖKÉLETESEN müködik a game.....

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

Banner alatt van egy nagy kék jelzés "Ezt letöltöd!" OLVASD L B+!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

3P
Nemtudom, de nekem egy nagyon lightos Imperium Galactica utánérzésem van...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

honnan a rákból lehet leszedni az ANTISECUROMOT ?????????
Promi
Tegnap mar irta valaki, olvass vissza.
én emg akartam venni de énse fogom... :(

Fiuk a Bonus Discet hogy kell föltelepiteni?
"Azt irja hogy kérlek deactiváld a virtuális meghajtot vagy szoftvert"

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Kompatibilitási módot próbáltad?

Original disc could not be found or authenticated. :(
1x ment... azóta sem..:( Kellet nekem kilépni :))))))))))

5let?
D 4.0.3 CD.ver. AntiSecuROM de fent van acure 1.3b is. Nothing...

------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards

aham nemtom annyit õszintén emgmodnom nem játszottam vele, az eleje tetszett és a ahrdpoint rendszer tényleg nagyon jó volt de vlaahogy az összhatás ott se volt az igazi :/

énis ezt a skálázhatóságot várom midne gameban de eddig még egybe se raktak iylet :(((

Thadius
megtudná nekem mondani hogy melyik verió a jó?
köszi

sk8 4 fun

Hmuda
Egy egész flottád is lehetett a végére. Remek kis játék lett volna, ha nincs sárga kövecskékkel kirakva az út a varázsló házáig, amirõl "nem szabad letérni".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ebeb van valami igazság de azt te is beláthatod hogy ha olyan ahrdcore-ra csinálják eztis mint rebelliont hogy mekora bukás lett volna anyagilag nekik..., sajnos nem az a cél hogy 5 embernek tetszen :/

jah és az nem votl rts azért azt is tegyük hozzá :) ott csak egy hajód volt asszem nem?

hm, igaz, énis inkább a titanic zenéjét raktam volna be..., amugy meg én midnig is azt vallotam hogy a jobbról koppintani nem szégyen :)

a starwarsra gondolsz? elég gáz lenne ha egy sw gameben nem sw zene lenne... :P

a.carkey
No igen. Ezek kb. az én meglátásaim is. Na pl. ezt tényleg nem érdemes ezek után megvenni. Azt kell írnom, hogy SAJNOS ... :(

A medve nem játék.

Hmuda
Még sose fordult elõ velem, hogy egy játékot két nap alatt megunjak. Ennek sikerült. Kár érte.

Egy WH40k szintû felszini- és egy HW szintû ûrcsatával sokkal több lehetett volna mint ami lett. Mind a kettõt lehetne úgy skálázni nehézségi fokokkal és olyan AI-val, ami rászolgált az "I" betûre, hogy az mind a HC, mint a 8 éves nagyközönség is élvezhetõnek tartana.

[NST]Cifu
Annyi változott a Rebellionhoz képest, hogy lebutították a manager, politikai és "hõsök" rendszert, cserébe kaptunk egy gagyi ûr- és egy még gagyibb szárazföldi RTS modult. De legalább mindkettõt át lehet ugrani, kivéve a "küldetés-alapú" harcokat. Ez alapján még lehetne jó is, de a Manager része annyira le van butítva, hogy az már unalmas.

Én személy szerint azt érzem benne, hogy alapból egy középszerû, mindenféle újítástól mentes, populáris játékot akartak csinálni. Sikerült. De ez továbbra is nagyon messze van a régi nagybetûs LA színvonaltól, amit visszasírunk...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a.carkey
*Ha ez az elv

A medve nem játék.