Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább reális. :) A birodalmiak mindig tömegbõl voltak jók. :)
PTW
nem lehet épületeket elfoglalni maximum a 2 drioddal a lövegtornyokat tudod irányítani. egységet nem tudsz gyártani az elején max erõsítést kérhetsz

Hát, szerintem a lázadókkal az elején a földi csaták rohadtul nehezek! Épületeket hogy lehet elfoglalni? Lehet valahogy csata közben egységeket gyártani?

hát a champain modban van skywalker (x-wing)
Voltan
Ja, az más...
Akkor még logikus, hogy vagdalkozik az öreg.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

a.carkey
Ez a játék az EPIII és az EPIV között játszódik. A válasz: ...

A medve nem játék.

Voltan
Hát, még nincs kialakult véleményem a játékról, de az már önmagában öröm, hogy magával Vader nagyúrral lehet osztani benne a lúzer szerencsétlenek tömegeit. :D
Más kérdés, hogy a filmek tükrében hülyeség, hogy storm trooperek tömege között ott vagdalkozik a csatatéren. Na mindegy, azért vicces.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Na hát véleményem a single része egy idõ után õrülten könnyûvé válik, meg uncsivá.Igazából ez a game is ,egy a sok közül semmi extra:(
A maximális lehetséges egységlétszámot hogy lehet növelni(unit limit), ha nem tudok éppen bolygót elfoglalni?

Nekem úgy megy a game hogy curerom majd kiírja hogy rakjam be az original discet.Letiltatom a dvd-t majd bemuntolom a eaw.bwt-t és akkor megy.Ha eddig nem ment így próbáld ki!!Amúgy nekem tetcik a játék bár még csak ûrben voltam de az istenkirályfasza volt!!!De még akkor is BF2 forever!!!

Luke Skywalkerrel nem lehet skirmishben lenni?
NeoMaN
Szerintem jó játék.

3P
Most minek kellett szétbarmolnod az oldalt? :(

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Kövesdi A
köszi !

pedig én ki lötem minden csilag-rómbolot és vége a missiónak !
most már tudom hogy mért volt köszi !

Hi all.
Valaki probálta már Hamachin keresztül játcani?(LAN a neten keresztül)
Nem lehet, hogy kis sárga ember figura = fejvadász?

Mondjuk egy idõ után akkor is elõ kéne kerülniük...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

[Jakuza]
Hulyegyerek olvass egy kicsit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PTW
Nem homályos az ikon, teljesen normális. Észrevettem, ugyanezt eljátszottam Mon Mothmával is:

Ha a hõst egy saját bolygóm orbit slotjára húztam, olyanra aminek alul a bal sarkában egy kis sárga ember figura van akkor a hõs eltûnt. és onnantól kezdve semmi. Gondolom ez történt a droidokkal is, de egyzserûen nem értem, lehet hoyg ez valami hatalmas bug a játékban?

Hogyhogy eltûntek? Nem lehet, hogy épp' technológiát lopnak valahol? Jobb felsõ sarokban ott van az ikonjuk? Ha igen, csak homályos, akkor megmurderoltak/lopnak, és várni kell.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Na az hogy lehet, hogy mikor ma reggel feltelepítettem simán elindult a game az AntiSecuROM-av meg a Daemon 4.03HE-vel. Most meg indítom a gépet és azt írja, hogy nem eredeti a CD.

Cafu
Hy!
Van egy gondom amikor Han Solot kellet volna megmenteni nem sikerült és utána töbször nem tudtam próbálkozni mit tegyek!!!jah és utána az összes bolygót amit lehetett elfoglaltam HELp MEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Istencsászár
te meg támadj neki fullra felszerelt folttával tonna katonával és k lesz:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sephi
Oszinten nem akarok senkit elriasztani.

De nekem tele van a tokom ezzel a jatekkal. Fullra felszerelt flottaval tonna katonaval es vedelemmel jon a birodalmi flotta es 3 bolygot elfoglal es kiirtja az osszes egysegemet.

Marha jo a jatek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

valakinek tippje az én problémámra mért nem engedi azt a tractor boastot vagy mit mr nem is emléxem? mikor a megfelelõ hajóval vagyok a emgfelelõ ellenfél hajójánál

ui: énis feltettem az 1.1-es patchet

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

drop
igen én feltetem és müködik söt a játék leszedte maga neten

Sziasztok!
Feltette valaki a már megjelent patch-okat? Müködik igy is a game?

Rip
Ja igen, és csak 1db emulált CD legyen (mármint cd-meghajtód)!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
a FILE megkeresése pl az intézõben (vagy ha kint van az asztalon az ikonja, az is elég), majd az .exe-n (vagy ikonon) jobb egérgomb -> tulajdonságok -> kompatibilitás -> futtatás a blablabla mellé pipa, és a listából kiválasztod az NT4-et.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Vagyis potosabban,hog átlítottad át?
Sziasztok!
Feltette valaki a már megjelent patch-okat? Müködik igy is a game? Kössz

És,hogy adtad vissza az exe kompatibilitását?
leslieboy
Szivesen!:)

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Rip
Kösz.

Köszi megpróblálom amit Rip mondott.
leslieboy

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Szia Rip.Azt a Pr0tSt0p progit honnan lehet letölteni?
Dr4gonlord
Nem proton torpedó hanem ionágyú. És nem bármely korvett jó, csak a Sundered Heart. Amúgy osztom azon emberek véleményét, hogy a játék jó, de hosszútávon nem biztos, hogy bejönne.

PTW
mert nem az a küldetés.

csinálj jópár (4-7) osztag Y-winget és azok protontorpedóival bénítsd meg a 6 shuttle-t. Amikor azok megbénultak gyorsan menj a közelükbe egy korvettel, hoyg kiszabaedítsd a rabokat.

Kövesdi A
hi a lazadó campányt csinálom és a 3-madik küldetést nem tudom meg csinálni jönn egy 5 csilagrómbólo komvolban követi õket egy pár osztag vadász el kezdem öket leni egyböl vége mért tudtok segiteni -?

Rip
Hali!

Leírom, nekem hogy indult, hátha valakinek segít.
(Még annyit, hogy semmilyen cd emulátor, securom, meg mittoménmi nincs fent a gépemen, csak az xp, sp2, és a DTools 4.03)

1. Játékot letöltöttem.
2. Daemontools 4.03-ba mountoltam.
3. Telepítettem.
4. Az indító .exe file kompatibilitását átállítottam NT4-re.
5. Pr0tSt0p v1.0 indítása, és a hide-ra kattintottam.
6. Játék elindít, hibaüzenetre OK-t kattintottam.
7. Játszottam.
8. Játék végén Pr0tSt0p v1.0 Restore gombra kattintottam (fakultatív)

Sok sikert.

Egy esetleges tipp azoknak, akiknek sehogy sem indul, én egy napi szivás után olvastam valahol, hogy ha wincmd/totalcommanderrel csomagolod ki a cd-s verziót, akkor nem smakkol, igy elinditottam a winrar-t, szépen megadtam mit hova, totál kihagyva mindenféle file kezelõt, és lám, utána elsõre elindult curerommal, és azóta sem láttam a hibaüzenetet.. Szerintem egy próbát megér..
AMÚGY NEM ÉRTEM MIT KELL SZIDNI A GÉMET HA CSAK LÁMA VAGY ÉS NEM BíROD ELINDíTANI, nekem elsõre elindult 2p utánajárás után, iylen témában láma haveroknak is ment simán, a gém meg fasza nem tudom mi benne az átláthatatlan csak végigkéne tolni a tutorialt

ez az én véleményem...

C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net

nekem 1.2.2 vel mendt és 1.3 om felletivel nem de mind1

ALien

PTW
senki semmi?

cs birodalmiakkal tatoine ,,felett" space battle azt írja hogy vmi rombolommal el kell kapni vmi proncest minden enemy hajót kilõttem ott vok a kicsi lázadó hajó melett de arra a tractor beam-ra nem enged rákattintani ha megállítom a hajómat akkor se pls help me

DonnieBrasco
Talán írjátok ki sárgával azt is, hogy a Curerom-ból is csak az 1.3.0-ás feletti, legújabb verzióval megy (1.2.2-vel nem ment!!)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

[Jakuza]
Ugyanazzal nekem siman elindult a Curerommal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na és mi van ha nem akar menni a game se a CureROM-al se az AntiSecuROM-al, se az SR7.stop-al, se semmivel??? Ráadásul sp2-õm van, és daemon tools 4.03HE-m!!!<#rinya><#shakehead>
PTW
tudna valaki segíteni? :

4, vag y5. küldetés még az elején vagyok. R2D2-val kéne a Mon Calamari-ról valamilyen terveket ellopnom, DE eltünt ez az egységem. Sehol sincsenek, minden bolygót és flottát átnéztem. Ötlet?

köszi

már visszaírtam

Hidd el,én is átfutottam az nfo-fájlt,nem ez az elsõ ilyenem,eddig csak a prince of persia-nál akadtam meg,a géphez se vok tök hülye,de ez akkor sem megy,nem tudok mit csinálni,ez van.