Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor még logikus, hogy vagdalkozik az öreg.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Más kérdés, hogy a filmek tükrében hülyeség, hogy storm trooperek tömege között ott vagdalkozik a csatatéren. Na mindegy, azért vicces.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
pedig én ki lötem minden csilag-rómbolot és vége a missiónak !
most már tudom hogy mért volt köszi !
Valaki probálta már Hamachin keresztül játcani?(LAN a neten keresztül)
Mondjuk egy idõ után akkor is elõ kéne kerülniük...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha a hõst egy saját bolygóm orbit slotjára húztam, olyanra aminek alul a bal sarkában egy kis sárga ember figura van akkor a hõs eltûnt. és onnantól kezdve semmi. Gondolom ez történt a droidokkal is, de egyzserûen nem értem, lehet hoyg ez valami hatalmas bug a játékban?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Van egy gondom amikor Han Solot kellet volna megmenteni nem sikerült és utána töbször nem tudtam próbálkozni mit tegyek!!!jah és utána az összes bolygót amit lehetett elfoglaltam HELp MEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De nekem tele van a tokom ezzel a jatekkal. Fullra felszerelt flottaval tonna katonaval es vedelemmel jon a birodalmi flotta es 3 bolygot elfoglal es kiirtja az osszes egysegemet.
Marha jo a jatek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ui: énis feltettem az 1.1-es patchet
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
Feltette valaki a már megjelent patch-okat? Müködik igy is a game?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Feltette valaki a már megjelent patch-okat? Müködik igy is a game? Kössz
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
csinálj jópár (4-7) osztag Y-winget és azok protontorpedóival bénítsd meg a 6 shuttle-t. Amikor azok megbénultak gyorsan menj a közelükbe egy korvettel, hoyg kiszabaedítsd a rabokat.
Leírom, nekem hogy indult, hátha valakinek segít.
(Még annyit, hogy semmilyen cd emulátor, securom, meg mittoménmi nincs fent a gépemen, csak az xp, sp2, és a DTools 4.03)
1. Játékot letöltöttem.
2. Daemontools 4.03-ba mountoltam.
3. Telepítettem.
4. Az indító .exe file kompatibilitását átállítottam NT4-re.
5. Pr0tSt0p v1.0 indítása, és a hide-ra kattintottam.
6. Játék elindít, hibaüzenetre OK-t kattintottam.
7. Játszottam.
8. Játék végén Pr0tSt0p v1.0 Restore gombra kattintottam (fakultatív)
Sok sikert.
ez az én véleményem...
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
ALien
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
4, vag y5. küldetés még az elején vagyok. R2D2-val kéne a Mon Calamari-ról valamilyen terveket ellopnom, DE eltünt ez az egységem. Sehol sincsenek, minden bolygót és flottát átnéztem. Ötlet?
köszi
Hidd el,én is átfutottam az nfo-fájlt,nem ez az elsõ ilyenem,eddig csak a prince of persia-nál akadtam meg,a géphez se vok tök hülye,de ez akkor sem megy,nem tudok mit csinálni,ez van.