Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi a választ!
Köszönöm kedves SaGa Jr! Nekem ez is válasz, értem is, hogy mit mondasz, még akkor is, ha szégyenszemre lebuktam: rossz fórumon járok. Valóban a Total War féle játékra kérdeztem.
A válaszod persze tökéletes volt, tudom mit kell tennem.
Mégegyszer köszi.
Ja, ez a SMG launcher oké nekem is?
T
Mégegyszer köszi.
Ja, ez a SMG launcher oké nekem is?
T
Köszönöm kedves SaGa Jr! Nekem ez is válasz, értem is, hogy mit mondasz, még akkor is, ha szégyenszemre lebuktam: rossz fórumon járok. Valóban a Total War féle játékra kérdeztem.
Mégegyszer köszi.
T
Mégegyszer köszi.
T
A STEAM-es változattal sok modnak van baja, mert nem lehet normálisan telepíteni hozzájuk a modokat, meg egyes elemeket máshová pakol és így nem találja majd meg az alapokat a mod.
Azt megnézted hogy a mod melyik játékhoz való? EaW vagy FoC? Nem mindegy a dolog. Elõbbinél a Gamedata könyvtárban kell létrehozni egy Mods könyvtárat és abba tenni/telepíteni a modot, a másiknál a fõkönyvtárban kell létrehozni a Mods könyvtárat és abba pakolni a modot.
Emellett nem árt leszedni egy modkezelõt (mondjuk a SMG launcher-t) amivel kiválaszhatod hogy a meglévõ modok közül melyiket akarod játszani és így nem kell az alapjáték filejait lecserélned, nem lesznek mûködési problémák.
Sokan ott rontják el, hogy nem a megfelelõ helyre telepítik a modot (ha önkicsomagolós) vagy nem olvassák el a leírást és így nem derül ki számukra hogy melyik játékhoz van a mod. De az is elõfordul nem egy régebbi modnál hogy nem a legfrissebb, 1.05-ös EaW-hoz vagy az alap FoC-hoz készültek, hanem egy régebbi verzióhoz és ezért nem mûködnek. Ezekel ellenõrizd le alaposan. Mint ahogy azt is hogy ténylegesen mod vagy valami egyéb, moddereknek készített kiegészítés amit leszedtél (modellek, hangok, skinek, effektek).
Egyébként ez melyik mod pontosan? Mi a pontos neve (mert Darth mod 6.2 az csak az Empire:Total War nevû játékhoz van és ez nem annak a játéknak a fóruma, mert ez a Star Wars Empire at War fórum ami eleve SW játék, míg a Darthmod az speciel egy másik játékhoz készített SW mod).
Azt megnézted hogy a mod melyik játékhoz való? EaW vagy FoC? Nem mindegy a dolog. Elõbbinél a Gamedata könyvtárban kell létrehozni egy Mods könyvtárat és abba tenni/telepíteni a modot, a másiknál a fõkönyvtárban kell létrehozni a Mods könyvtárat és abba pakolni a modot.
Emellett nem árt leszedni egy modkezelõt (mondjuk a SMG launcher-t) amivel kiválaszhatod hogy a meglévõ modok közül melyiket akarod játszani és így nem kell az alapjáték filejait lecserélned, nem lesznek mûködési problémák.
Sokan ott rontják el, hogy nem a megfelelõ helyre telepítik a modot (ha önkicsomagolós) vagy nem olvassák el a leírást és így nem derül ki számukra hogy melyik játékhoz van a mod. De az is elõfordul nem egy régebbi modnál hogy nem a legfrissebb, 1.05-ös EaW-hoz vagy az alap FoC-hoz készültek, hanem egy régebbi verzióhoz és ezért nem mûködnek. Ezekel ellenõrizd le alaposan. Mint ahogy azt is hogy ténylegesen mod vagy valami egyéb, moddereknek készített kiegészítés amit leszedtél (modellek, hangok, skinek, effektek).
Egyébként ez melyik mod pontosan? Mi a pontos neve (mert Darth mod 6.2 az csak az Empire:Total War nevû játékhoz van és ez nem annak a játéknak a fóruma, mert ez a Star Wars Empire at War fórum ami eleve SW játék, míg a Darthmod az speciel egy másik játékhoz készített SW mod).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Készíts modot arra valók a plusz modellek.
Vagy a meglévõknél átírod a kinézetükre vonatkozó hivatkozást, hogy az új modellekre mutasson.
Pontos menete le van írva kismillió modder oldalon. Mondjuk kezdd az everything eaw oldalon a böngészést. Ott van külön ilyesmivel foglalkozó modding részleg.
Egyébként meg xml fileokban kell átírkálni és/vagy társítani a dolgokat.
Vagy a meglévõknél átírod a kinézetükre vonatkozó hivatkozást, hogy az új modellekre mutasson.
Pontos menete le van írva kismillió modder oldalon. Mondjuk kezdd az everything eaw oldalon a böngészést. Ott van külön ilyesmivel foglalkozó modding részleg.
Egyébként meg xml fileokban kell átírkálni és/vagy társítani a dolgokat.
Sziasztok!
Tudja valaki hogy kell be rakni a jatekba uj egysegeket.Letoltotem egy par modelt csak nem tudom hogy kell haznalni oket.Ötlett?
Tudja valaki hogy kell be rakni a jatekba uj egysegeket.Letoltotem egy par modelt csak nem tudom hogy kell haznalni oket.Ötlett?
Sziasztok!
Legális Empire példányom van, steam meg minden mûködik, frissül, ami kell meg van. DE! Telepítettem ezt a darth mod-ot, nem tudom hogy hogyan mûködik, egyrészt. Másrészt letöltöttem a 6.2 verziót, azt meg végkép nem tudom használni, mert RAR-ban hibásan csomagolja ki.
ÉPÍTÕ jellegû segítséget kérek, ne hülyézzetek le, légyszi. Nem volt idõm 1 év fórumozást átböngészni, friss információt szeretnék. Aki segít ,annak nagy köszönet.
Üdv
Legális Empire példányom van, steam meg minden mûködik, frissül, ami kell meg van. DE! Telepítettem ezt a darth mod-ot, nem tudom hogy hogyan mûködik, egyrészt. Másrészt letöltöttem a 6.2 verziót, azt meg végkép nem tudom használni, mert RAR-ban hibásan csomagolja ki.
ÉPÍTÕ jellegû segítséget kérek, ne hülyézzetek le, légyszi. Nem volt idõm 1 év fórumozást átböngészni, friss információt szeretnék. Aki segít ,annak nagy köszönet.
Üdv
azt tudom, de a játék alatt hogy tudom behozni?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
sziasztok!
A live-ot, hogyan tudom bekapcsolni játék alatt?
A live-ot, hogyan tudom bekapcsolni játék alatt?
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
köszi
használtam de nem találtam
de mégegyszer nagyon szépen köszi
használtam de nem találtam
de mégegyszer nagyon szépen köszi
Legközelebb talán használd a google-t is, mert bõven van találat a keresett mododra. <#shakehead>#shakehead>
Csak beírtam hogy EaW all era mod és mindjárt jöttek a linkek...
A ModDB-n meg van külön oldala is ahol van link letöltéssel.
All Era mod letöltés
Csak beírtam hogy EaW all era mod és mindjárt jöttek a linkek...
A ModDB-n meg van külön oldala is ahol van link letöltéssel.
All Era mod letöltés
sziasztok
keresek egy all era (mega) nevezetû modot de sehol nem tom letölteni
vagy 1 éve keresem de semmi
ha valakinek megvan vagy tud egy linket írja má le legyen szives vagy vegyen föl msn-re
címem: [email protected]
keresek egy all era (mega) nevezetû modot de sehol nem tom letölteni
vagy 1 éve keresem de semmi
ha valakinek megvan vagy tud egy linket írja má le legyen szives vagy vegyen föl msn-re
címem: [email protected]
üdv mindenkinek. remélem még él a fórum. annyi kérdésem lenne hogy ha letöltöm a game-t akkor tudok online multizni? nemtom h érdemes e ezér megvennem... ötlet?
Hali
Amikor behívom az erõsítést ott hogyan tudom állítani az irányt. Theát h PL a csillagromboló orra merre álljon, mert sokszor elég rossz az irány, pl kiugrik egy cirkáló és csak a hátát tudja mutatni. Vagy a vadászok szembe vannak egy fregattal. Ötlet?
Amikor behívom az erõsítést ott hogyan tudom állítani az irányt. Theát h PL a csillagromboló orra merre álljon, mert sokszor elég rossz az irány, pl kiugrik egy cirkáló és csak a hátát tudja mutatni. Vagy a vadászok szembe vannak egy fregattal. Ötlet?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Csak, ha valaki tud angolul😊
Best Answer - Chosen by Asker
I am one of the Modder of this Stargate Mod. It is a bug with Version 1.0/1.1. I am sry. In Lan/Inet it is not possible to play with more than (!)3(!) player. If you want to play stargate empire at war in Lan you have to play with the Final 0.8, wait for the community Patch or our new Projekt Stargate - Empire at War Pegasus Chronicles for Forces of Corruption(Addon of Star Wars Empire at War).
For more Infos please visit http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war .
* 1 year ago
Best Answer - Chosen by Asker
I am one of the Modder of this Stargate Mod. It is a bug with Version 1.0/1.1. I am sry. In Lan/Inet it is not possible to play with more than (!)3(!) player. If you want to play stargate empire at war in Lan you have to play with the Final 0.8, wait for the community Patch or our new Projekt Stargate - Empire at War Pegasus Chronicles for Forces of Corruption(Addon of Star Wars Empire at War).
For more Infos please visit http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war .
* 1 year ago
Nah akkor a Stargate-eseknek mondom, mindenhol olvasgattam és sajnos az 1.1 es és 1.0 ás sima(nem FoC-ös) mod ami 600megát foglal, csak h tudjuk melyikrõl beszélek, nem mükszik lanban. Ez egyfajta bug amit nem voltak képesek megoldani és ami nagyon-nagyon idegesít engem is. Viszont a 0.8 as verzsön az megy lan-ban csak ott meg nekünk valamiért a játék közepén kilép, "Syncronizing error" címmel. Tehát nem tudunk játszani 😞 viszont ez csak space battle a ground battle az megy simán 0.8 assal de a fent említetteknél nem. Most láttam 0.9es verziót azt próbálom most majd levarázsolni valahonnét, és kipróbálni + a pegazus krónikák beta verzióját próbálom majd ki hátha...Meég 2 dolog😊. Nem tudjátok van Atlantis a sima starge empire at warhoz? Mármint Atlantis mint ûrhajó? Esetleg valami mód vagy map? a másik nekem is jól jönne hogy a unit-ok számát korlátlanná tehessem 😊 erre valaki javaslat? ha nem akkor átíratom haverral, de az meg sok idõbe telik😊
Thx a válaszokat, akinek meg segítettem annak meg szívesen!
Thx a válaszokat, akinek meg segítettem annak meg szívesen!
Mert hiába kerestünk haverral és sehol se találtunk. 😄
Helló!
Valaki segítene?
Haverral szeretnénk játszani hamachin. 😊 Mükszik is meg minden. Csak keveseljük a hajók és a szárazföldi csapatok számár mait mi csatában használhatunk. 😛
Vagyis a popcatet keveseljük. 😄
A Forces of Corrptionhoz keresnék ilyen modot. Ami végtelenre nyomatja a beküldhetõ egységek számát. 😄
Valaki segítene?
Haverral szeretnénk játszani hamachin. 😊 Mükszik is meg minden. Csak keveseljük a hajók és a szárazföldi csapatok számár mait mi csatában használhatunk. 😛
Vagyis a popcatet keveseljük. 😄
A Forces of Corrptionhoz keresnék ilyen modot. Ami végtelenre nyomatja a beküldhetõ egységek számát. 😄
Sziasztok meg tudnátok mondani , hogy a republic at war módot honan tudnám leszedni
elvileg azt jelenti hogy fenntvannak.. de nem a legújabb patch az 1.05? én ennél újabbat nem láttam pedig a magyarítás az 1.5-öt kéri
sziasztok!!!
elsõ kérdésem az lenne hogy miért nem látszik a kezelõfelület a kiegészítõben? se kampányban se tutorialba sehol pedig az alapjátékban normálisan látszik az egész de a kiegben egyáltalán semmi:S
másik kérdésem leszedtem a patcheket de hogy tehetem fel? Mindig azt írja Star Wars empire at war is already up to date!!! the game data is more recent than is update..
elõre is köszööm a segítséget..
elsõ kérdésem az lenne hogy miért nem látszik a kezelõfelület a kiegészítõben? se kampányban se tutorialba sehol pedig az alapjátékban normálisan látszik az egész de a kiegben egyáltalán semmi:S
másik kérdésem leszedtem a patcheket de hogy tehetem fel? Mindig azt írja Star Wars empire at war is already up to date!!! the game data is more recent than is update..
elõre is köszööm a segítséget..
kösz nem tudtam
Ez állat 😊
szeret ném meg tutnia a star wars empire at war tele pitö kodot
Azt tudod ugye, hogy a kiegészítõben gyárilag benne van? Az alapba pedig nem lenne túl hiteles berakni az idõvonal miatt.
De gondolom van readme hozzá, amiben le van írva mit kell csinálni vele.
De gondolom van readme hozzá, amiben le van írva mit kell csinálni vele.
cs
letöltöttem a ssd modot(super star destroyer)és nem tom h kell berakni az empire at warhoz.
aki tud az segizzen már köcc
letöltöttem a ssd modot(super star destroyer)és nem tom h kell berakni az empire at warhoz.
aki tud az segizzen már köcc
Akkarom mondani BestSeller Series Gold Pack
Sziasztok!
Nekem is eredeti a játékom Best Of Pc verzio,de a magyarosítást nem tudom fel rakni nem engedi.Pedig alapbol 1.05 verzió.És a magyarositás is ezt kéri.
Nekem is eredeti a játékom Best Of Pc verzio,de a magyarosítást nem tudom fel rakni nem engedi.Pedig alapbol 1.05 verzió.És a magyarositás is ezt kéri.
Lehet. Ki kell fejleszteni az ötös technológiai szintet, majd egy capital ship építésére alkalmas bolygón (öt ilyen van, pl:kuat, mon calamari,hypori) felépíteni az ötös szintû ûrállomást. Utána válik elérhetõvé a második halálcsillag és Darth Vader személyes használatú SSD-je, az Executor.
Gondolom nem árulok el nagy titok azzal ha azt mondom, hogyha megszerzed, senki sem állít meg többet a galaxisban. 😄
Gondolom nem árulok el nagy titok azzal ha azt mondom, hogyha megszerzed, senki sem állít meg többet a galaxisban. 😄
Helló! Az a gondom, hogy win7-esem van 64bites verzió, és sikerült megtlaálom a patchet amivel mûködik már a foc, de a mod luncher az nem megy. Tudja valaki, hogyan lehet manuálisan ikont csinálni egy modnak? Vagy valahogyan mûködésre bírni a foc-mod lunchert win7 alatt? Válasokat elõre is köszi!
Hali!
Lenne egy kérésem hogy küldjön már valaki crack-es oldalt ahoonan a foc-hoz tudnék crack-et leszedni.
Elõre is kösz
Lenne egy kérésem hogy küldjön már valaki crack-es oldalt ahoonan a foc-hoz tudnék crack-et leszedni.
Elõre is kösz
sziasztok!olyn kérdésem lenne hogy honnét lehet leszedni a hajókhoz jó skineket?mert egy pár mod-ot ki próbáltam és olyan jól kidolgozott venatort láttam CIS v5.és egy másik módba pedig olyan csúnye és elnagyolt. AEM 5.1 nem tudja valaki hogy honnét lehetne keríteni jó skint ehez a hajó hoz?
Helyesbítek. Aki tudja hogy hogy lehet megcsinálni hogy 4 playernél,vagy 3 palyer +1 Ainál ne lépjen ki a multi,az írjon.
Hi all.Nemtudom aki rajtam kívûl tudja hogy lehet a Stargate Empire at Warral lanozni,az tudna nekem segíteni hogy ha 4 playerrel akarunk lanozni akkor kilép a game,3 nál nem. Aki tudja pls írjon. Thx
késöbb már rájöttem de azért köszi afaq nagyon hazsnosvolt
Crackelni próbáltad?
hello én most töltöttem le ajátékot szereztem hozzá serialosporgit ami beirtanekm felraktam elakartam inditani de kéri az eredeti cd t mit csináljak köszi
Hellosztok most raktam fel újra úgy hogy oda raktam ahova õ akarta és most se enged patchelni...
Mit tudok tenni?
Patch kéne stargate mod miatt mert így nagyon bugos:S
Mit tudok tenni?
Patch kéne stargate mod miatt mert így nagyon bugos:S
Üdv all. Aki szeretné megtudni hogy hogy lehet lanozni a normál eawvel,vagy a stargate eawvel az vegyen fel xfirera: pyrokar852
Hellosztok az lenne a problémám hogy nem a C:\re vagyis az eredeti helyre raktam a játékot és amikor patchelni próbálom azt írja rakja fel eredeti cdrõl ez ok LENNE ha netrõl leszedett lenne de nem mert az eredeti Best of PC-s star wars pakkból van szóval ha valaki tudna segíteni megköszönném
Hello!Hogyan kell pecselni a játékot mert nekem egyiket se engedi felrakni
Hogy lehet kikapcsolni a FOC-ban az idõ limitet a galactic conquest-ben?
Üdv! Nekem egy olyan problémám van, hogy felraktam mindent ami kell a játék futásához, megy is szépen de a Custom map-okat nem tudom elõcsalogatni belõle. Remélem tud vki segíteni. Elõre is kösz!!