3132
-
#2011 Hi.
Valaki tudna olyan 1.2 patcet adni ami nem vírusos?
NOD32 mindig kiírja a vírust és nem tőlti le! :( -
Csabye #2010 Régóta vártam már ezt a gamet, de nagyon nagyot csalódtam benne. A dobozra simán ráírhatnák, hogy: 3 éves kortól ajánlott... Semmi kihivás, unalmas, unalmas, unalmas.... A Campaign-ban, közepes szinten most gyárthatok AT AT-ot, de mintha csak magamban játszanék. Minnél többet nyomom, annál jobban megerősödik bennem az a az érzés, hogy újra feltegyem az IG2-t.
Gondoljatok bele, ha csak 1 pár dolgot tettek volna még bele a Galacticából..
Diplomácia: Nem csak a birodalom és a lázadók lennének, hanem mondjuk 8 faj még mellette. Úgy mint a Digital Reality játékában. Övék lenne a bolygó, lehetne szövetségre lépni velük stb..
Kutatás, fejlesztés: Ez a rész is nagyon hiányzik. Siralmas, hogy csak úgy magától lépünk szintet, ahogy haladunk előre a játékban.... Ott többféle kutatóközpontot kellett felállítanunk bolygóként stb..
Pénz, bolygótípusok, épületek: Nagyon szegényes...
Egy 5-6 évvel ezelőtti játékkal hasonlítottam össze a nagy Lucasarts legújabb RTS-ét. Tudom, hogy az úgymond vér stratégiákat nem mindenki szereti. De könyörgöm kedves Lucasarts, nem kellett volna ennyire Lightos gamet kiadni.... -
dave85 #2009 Ezt az infót én is megerősíthetem!:-)
Előtte a 2. (1mp, kattintgatás-os módszert használtam), néha-néha ment is a játék....MOst viszont OK!:-) -
MrSnake #2008 Gyerekek! Nekem cool megy az 1.02-es patch-el!!!
Crack ->> www.gamecopyworld.com !!! :)))
-
bazsi123 #2007 az atw-s? nekem jó volt. gondolom, azóta törölték a file-t. free tárhelytől ne várjunk csodát :-) próbáld a gamecopyworld-ot -
matek24 #2006 Ennek a cracknek szar a linkje gebasznektek műxik,mert nekem ha ráklikkelek akkor 404 -
#2005 Ja akkor a Patch miatt van. Kösz -
#2004 Nekem is ezt csinálja -
#2003 minek neked kompatibilitás...nekem simán megy mindenféle ilyen hüleség nélkül
ja és a reload crack tökéletes de elötte fel kell tenni az 1.2 patchet meg át kell másolni az exe-t és a dll-t... -
#2002 nekem reloaded crack-el is ebszarik :( elindítom, már azthiszem h jó mert bejön a splash screen, erre kidob az asztalra -
#2001 Hali, az a problémám, hogy a játék ugyan szaggat egy kicsit de játszható tökéletesen, nem is ez a gond hanem hogy a hang is recseg, ropog meg laggol is amikor beszélnek meg harcolnak, mit lehet ezzel tenni? patchek már fenn vannak, legfrisseb hangkari driver... Lehet hogy az a gond hogy a securom loaderban a win98-me compatibilitással futtatom(mert win 95 comp.-al nem akar menni)? Légyszi help! Köszi! -
#2000 vihetsz mindenkit akit legyártottál, aztán folyamatosan hívod az erősítést... -
#1999 a crack...
olvass vissza... pénteken bekerül a faqba. -
Realtibi #1998 a secrum loaderes megoldásnál melyik a normális kompatibilitás??? -
#1997 A pro játékdzinthez érdemes billenytűzet egér kombót használni... -
#1996 LOL -
#1995 Mint más stratégiai játékban, itt is el lehet játszani csak az egér használatával? Mert láttam, hogy be lehet állítani a billentyűzetet, de az nagyon bonyolultnak tűnik + nem tudom, hogy van-e annyi billentyűm:). -
#1994 Köszi, megy. Csak a patchet kellett megtalálnom:
http://support.lucasarts.com/patches/EAW1_2.htm -
#1993 Varsz 10 percet es visszajon. A jobb felso sarokban folyamatosan nyomonkovetheted mennyi ido van meg hatra. -
bazsi123 #1992 krekket köszi!! (linket is, elérhetőséget is, mindent :-D ) -
Ipsecsávo #1991 Szavasztok !
egykis segítség kéne
A Geonosist kellene megtámadnom de elvesztettem
Darth Vadert
Nem tudom oda küldeni a bolygohoz
elöre is köszi -
#1990 láttam megtaláltam de előszőr pont oda nem néztem!mindegy már megy nem rossz játék! -
#1989 Hát akkor elég vaksi vagy, mert egyből az elején találod... -
Dns5000 #1988 mivel az a 2. amit az endornal csinaltak az mar tudott lonni hajokra, de ebben a gamaban csak az 1es van. Amit ugye Hothnal felrobbantottak. -
#1987 AMINT LEHET A CRACK KIKERÜL A F.A.Q.-ba...
THX!!! -
#1986 hát pl csatahajokra is lehesen vele tüzelni bár ahogy írta a srác hogy a játék csak a 4-részt eveleniti fel és lehet hogy az elsö halálcsilag csak bolygókra tudod löni emlékezünk csak vissza a 6részben a halálcsilag kilöt egy lázadó fregatot ! -
#1985 thx sorry nem láttam pedig benéztem! -
#1984 FAQ -
#1983 tudna vki egy cd keyt pls? -
#1982 nálam ment -
Dns5000 #1981 A rebellion keszito szerint pont az ellenkezoje tortenik, ott minden bolygon elkezdtek lazongani ha 1 bolygot kilottel. Ahol allomasokzik, ott lehet hogy kicsit le kellene nyugodniuk. De gondolj bele mindeki elkezd lazogani, odakuldod a halacsillagot es szossz egy bolygot. Ez milyen uzenetet kuld? Hogy ne lazongjanak? De mar lazongtak es HALAbiztozan jon a megtoras. Szoval csak 1 eselyuk van. -
engine #1980 A halálcsillag a félelemmel tartotta volna fennt a rendet a galaxisban.
Azzal, hogy képes a totális pusztításra, ha kell. De nem hentre tervezték.
Az elfoglalt területek lojalitását nagyszerűen biztosíthatod vele.
Abban a szektorban ahol van, nem nagyon lesz lázadás önerőből. -
#1979 A cracket lehet használni a CloneDVD-s verzióhoz is?? -
Dns5000 #1978 pfff:P -
#1977 Biztos győzelem?! -
Dns5000 #1976 Amugy az elso halalcsillag teljesn hasznavehetetlen fegyver volt a rebellioban, ha elkezdted irtani a bolygokat a sajat bolygoid is nagyon gyorsan ataltak az ellenseghez. Szoval csak ugy lehetett hasznalni ha az egesz galaxist kiirod vele, az neg nem szep dolog :P Es milyen gyozelem az ha nincs semmi amin uralkodni lehet :P -
Dns5000 #1975 ehh es az mire lenne jo ha tobbet tudnal lonni a halalcsillagal? csak 1 bolygo van 1 csataban. Masra meg nem tud lonni csak bolygora. Csak a 2. halalcsillag volt kepes hajokra celozni. -
Christian #1974 feltettem a patchet, most már ok...:) -
Christian #1973 Mikor elindítom a játékot, kijön a star wars felirat, meg a fekete háttér, de utána kilép a progiból. Mi lehet a gond? Már többször ujratelepítettem. Service pack 2 is fent van. Windows xp pIV 2000mhz Geforce 4 Ti 4200 a konfigom. -
#1972 Innen letöltheted, nem kell újra az egész game-t lezsedni:
http://www.gameburnworld.com