Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
A következõ lépés az lenne, ha már irányíthatnám is és lõhetnék Turbolaser-el vagy célozhatnék a Death Star lézerével.
Kinõttem már rég én is a Starwars-os korszakból, de nekem üdítõ kis játék.Nem komoly, nincs benne sok stratégiai elem avagy amin gondolkodni kéne, de a grafika és a hangulat (zene,környezet) egy kicsit feledteti.Jó, persze ezt nem fogom évekig játszani, mint az X3-at...
Drape IGAZAD van!!! Akinek nem tetszik az menjen battlefieldezni vagy battlegroundozni ez így sikerült!!!Kiváncsi leszek mit mutat majd a multiplayer mód!!!
Az erõ legyen veletek!!!<#mf1>#mf1>
mit csináljak
Azt szeretném kérdezni hogy kampánymódban hogyan lehet a tovább fejleszteni a technológiám?(tech levelre gondolok :))))
És a Force Commander után ez igen jóra sikerült. Szerintem.
Be positive!
Ha a nagyanyámnak töke lett volna, Õ lett volna a nagyapám. Na pá!"
Csupán elcsodálkoztam, ha akkora fan vagy miért nem szeretnél többet? És itt a több inkább az amit jogosan elvárhatna mindenki.
Én szimplán próbálok annak örülni ami van csak Ti nem szeretitek ezt a szemléletet, ezért ma mindannyian kihegyeztétek a fogaitokat. Kár, hogy nem tudtok velem örülni. Részemrõl ezzel UFF!
És mint már az elõbb írtam, ez nem stratégiai játék
A játék nagyon hamar unalmassá válik, de megerõltettem magam és a birodalmi kampányt végignyomtam(mert kicsit én is kedvelem ezt a világot). Nos, azon túl hogy pár óra alatt meg lehet tenni szépen megmutatja mit nyújt a progi.
Keveset, nagyon keveset. Bolygókon termelõépület lerak, adott legerõsebb egységek gyártása aztán lerohanás. Ez nem stratégia. Sebaj, nézzük a taktikai részt. 5 victory osztályú egységem kilép a hipertérbõl. Nos, rögtön "gondolkozni" kell, mert nincs olyan bolygó aminek !közvetlen szomszédságában! ne lenne valami nebula vagy aszteroida mezõ. Semmi gond, ez egy alternatív valóság ahol minden másképp mûködik, mi sem bizonyítja jobban mint a tény, hogy a hajók bizony ostoba módon elkezdenek kitérni minden irányba(értsd oldalra), mert ez egy 2d-s galaxis. Az, hogy esetleg más irányból - amit kereszteljünk el fentnek és lentnek - is lehetne közelíteni senkinek nem jut eszébe. És nem, nem akarok homeworldöt faragni belõle, de abban egyetérthetünk hogy az kicsit komolyabb és sokkal élvezetesebb volt. Ezek után odaérek az ellenséghez, marad a bolond lövöldözés, szeretném megadni hogy a kis hajók a kis hajókra tüzeljenek míg a nagyok a nagyobbra és mondjuk milyen sorrendben tegyék ezt de sajnos nem lehet automatizálni és kénytelen vagyok külön külön minden alkalommal. Gyér ez a rész is. A térképen egyszerre bent lévõ egységek limitálása gondolom a teljesítménnyel kapcsolatos, gondolom 30 csillagromboló már beszaggatna.
Akkor marad a földi csata. A végtelenül egyszerû felület esélyt nem ad valami értelmes parancs kiadására, bármit nyomtam az egységek nem hold ground-oltak, a hõsrendszert pedig még mindig nevetségesnek tartom. De hogy is lenne star wars vader vagy esetleg a császár nélkül? Akik ugye tövestõl tépik ki az épületeket a helyükrõl, ezek után meg sem merem nézni luke mit tudhat.
Így végignézve valóban, a legvonzóbb része a parancsolok az isd-nek meg a calamari cruiser-nek, de ez nem fog tovább lekötni tovább mint fél óra. De ez nem stratégiai játék.
Csak egészen kicsit lepõdtem meg a lucasarts ezen fogásán, már igazán nem vártam tõlük semmit. Majd nézem az eladásokat, gondolom rengeteg ember dugta össze a fejét hogy miért pont ezt tudják majd a legnagyobb rétegnek eladni. Mondjuk még mindig meglepõ milyen visszaesés van, hogyan fejlõdünk vissza a régi játékokhoz képest, míg ott kreatívan létrehoztak sokrétû dolgokat ma már azokat le sem másolják, hanem egyszerûen butítva eladják.
Sebaj, legalább nem ûlök annyit a gép elõtt. Talán a modok kicsit menthetik ezt a játékot, a demohoz is kijöttek nagyon érdekes dolgok, egységek átméretezésétõl kezdve a unit cap-en át egészen új játszható fajokig. De nem panaszkodom tovább, én kipróbáltam és nem veszem meg. További derûs napot.
A kettõ teljesen más, ez sci-fi az meg full realisztikus.
A másik meg az, hogy nem az volt a lucasarts célja, hogy ez legyen a 2006os WCG-n a stratégiai játék, amivel mindenki játszik, csupán az SW rajongók stratégiai éhségét akarták kielégíteni, szerintem nem sikerült rosszul...
Jó játékot
Én nem "lehülyéztem" azokat akiknek nem tetszik, hanem csak annak adtam hangot, hogy én viszont nagyon örülök. És nem is az ellen szóltam, hogy adjatok hangot a véleményeteknek.
Ha félreérthetõ, akkor elnézést mindenkitõl.
Itt az eredeti példányom a kezemben!! Egy idõre megvan a szórakozásom. Én csak annyit kértem, hogy legyen egy stratégiai játék amely a Star Wars univerzumban játszódik. Én adhassak parancsot az ISD-nek vagy a Mon Calamari Cruisernek. Egy utasításomra a Death Star elpusztít egy bolygót.
És ezt most megkaptam. Nekem így tetszik.
Néhányan azt írtátok: Annak fényében ami lehetett volna.....
Ha a nagyanyámnak töke lett volna, Õ lett volna a nagyapám. Na pá!
A rebel campaing Kessel nevû bolygóján mi a feladat??Vannak transport hajók amiket ha kilövök vagy ha elmennek a pályáról akkor defeat.Alapból csak y-winget meg a hõsz vihetem.MI lenne a feladat??
U.i.:Németet tanulok,ezért elég csekély az angoltudásom.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Valami IG2 szinrû menedzsment és jó kis ürcsaták kelett volna... (Na az ürcsaták azért jók.)
Vagy a Rebellionnal ötvözni...
Nekem így is tetszik de annak a fényében, amilehetett volna....
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lehet, hogy nem illeszkedik bele az idõrendbe az össszes(fõleg az Eclipse), de legalább az Executort belerakhatták volna, és akkor Vader nagyúrnak nem a kis pöcsköszörûvel kellene bohóckodnia.
Amúgy tényleg az ûrcsaták a legjobbak, maga a játék nagyon-nagyon felszínes. Semmi menedzsment, csak menj ide-menj oda.Ráadásul kevés egység van benne. Kár érte.
akkor inkább raktátok volna bele egy faq-ba és raknátok ki a linkjét az okosságok mellé...
Bocs, h kételkedem. <#crazya>#crazya>
A medve nem játék.
Nos, amikor bevetetted a Halál Csillagot, magyarul megszûnt többmilliárd lélek létezni, akkor elkezdtek fellázadni, vagy átállni a bolygók, sõt egész rendszerek, még ott is "lepattogzott a zöld festék", ami full zölden lojális volt. Vagyis roppant erõsnek kellett lenned, ha be akartad vetni a DSt, mert a végén amit nyertél rajta, azt el is veszthetted.
Itt meg? A hülye egységlimit miatt, illetve, hogy egyik másik hõsöd über csillagrombolót kap alapból (másik extra erõs AT-ATt, stb.), legyártasz egy rakat rombolót, aztán bolygóról bolygóra lépsz a DSel, majd megnyomod a gombot bolygonként. És nem történik semmi. Legyõzni nem tudnak egy über flottát, következmény nincs. Ha meg van a DS, csak lõtávolságba kell kerülni. Nos itt kezd szar lenni a Star Wars - Empire At War (NGE<#zavart2>#zavart2>) ...
A medve nem játék.