3132
-
lammaer #2051 Egyebkent jogos a ket pont, de enzhitendo rosszasagomat, inkabb kerdezek valamit mint hogy blöfföljek... :) -
lammaer #2050 Szorit a hatarido, es nincs lehetosegem kiprobalni az osszes jatekmodot. Orulok ha be tudom fejezni a sztoris kampanyokat, es most inkabb nem varom be hogy a rebelek befoglaljak egy bolygomat. En tamadok :) -
reco #2049 jo játék csak nekem 5 perc ameddig betölti a játékot mindenkinél igy van vagy csak nálam??
ja és érdemes fölrakni a homworld 2 modot?? -
Bendoo #2048 Érdekes, leszedtem a nodvd cracket, és most elindult :) -
Bendoo #2047 az 1.2es Patchel se megy :( -
Bendoo #2046 Hali!
Tegnap letöltöttem, felraktam, nekem simán elindult a játék, viszont a Lucasarts logo, majd az aztkövető cég logoja után elkezdené betölteni a főmenűt, de a felénél visszadob a windowsba. Valaki van hasonló helyzetben? -
#2045 off:
Én is rátaláltam arra a modra valahol , de még nem volt merszem letölteni , egyébként kinézetre veri az Empire at War-t mármint az űrbéli rész persze :D .
Meg azt hiszem maga a mod még eléggé béta állabotban van tehát lehetnek benne kisebb bugok . Erről nincs infóm sajnos . Bgabor neked mik vele a tapasztalataid , kell valami peccs a HW2-höz előtte vagy csak simán be lehet alá rakni ? A küldik is megváltoznak a story meg minden , vagy csak egyszerűen a textúrák a hangok meg a modellek vannak kicserélve ?
On : Sorry az offért -
#2044 Elkezdtem kicsit "komolyabban" játszani a játékkal (elszórakoztat valamennyire)
kérdésem az hogy a techlevel szintet hogyan lehet növelni. -
engine #2043 Bocs, de hogy akarsz cikket leadni valahova, ha alapvető kérdéseid vannak a játékról?
Nekem ez kicsit furcsa -
bgabor #2042 Kösz hogy aggódsz a büntipontjaim miatt, Csöves, de tudod, a Homeworld 2 MOD, amiről beszéltem, Star Warsos, és ugyanolyan SW-s űrstratégiává változtatja a homeworldöt, mint az Emipre at war. Úgyhogy a legkevésbé sem offtopic a téma.
Szóval, megint csak azt tudom javasolni, Csöves, hogy nézz utánna az offolás szónak, de legalábbis informálódj és gondolkodj, mielőtt hülyeségeket ugatsz közbe. -
#2041 -
Neoncsoves #2040 HOmeworld2 teljesen más játék mint ez.... Más a témája.. Azért mert beleírod hogy "star wars" attol még off marad a HSZed de mind1... csak szoltam nehogy buntipontot kapj!!! -
bgabor #2039 Szerintem nézd meg az offolás szó jelentését mégegyszer a szótárban. -
#2038 Elnézést kérek mindenkitől, a FAQ-ban szereplő mail-címre küldött levelekre bizonytalan ideig nem tudok válaszolni, mert behalt a Jobmail servere... Mindenesetre holnap frissül a F.A.Q. - bekerül a Crack linkje is. meg áttekinthetőbbé teszem. -
Neoncsoves #2037 Ne offolj... -
bgabor #2036 Nézte valaki ezt a Warlords nevű Homeworld2 Star Wars modot? Egyszerűen a padlón keresgélem az állam, mióta beindítottam. Próbálta valaki rajtam kívül? -
#2035 Bizony! -
bgabor #2034 Heh. Ma a 11 éves öcsém megjegyezte, hogy szerinte a Rebellion (amit néhány héttel ezelőtt kaparintottunk meg) sokkal jobb játék, mint az Empire at war. Mert az EAW túlságosan leegyszerűsített. Mondtam neki, ezzel a véleményével nincs egyedül. :-) -
#2033 Kapod őket, de jó ha van állomásoztatott erőd:) -
MSGT #2032 Sziasztok!
Az eddig megjelent mod-ok közül melyiket érdemes feltenni? -
lammaer #2031 Egy kérdés: ha kampány módban engem támadnak meg, akkor a szárazföldi csatáknál én is tudom fosni az egységeket a barakkokból, vagy ott is csak a már legyártott csapataimból garázdálkodhatok? -
#2030 Na! :) A legtöbb embernek tovább tartott elindítania ezt a játékot, mint amennyit játszott vele! :) -
lammaer #2029 jaja, ezt én is beszivtam. Őrjöngtem, hogy mi az hogy egy játékban nem lehet csoportokat képezni, mire begyalogoltam a controls menube és észrevettem hogy semmihez nem volt billentyű rendelve. Két gombnyomás rendbetette az egészet. De már nem kinlódok sokáig ezzel a játékkal, leadom a cikket azt uninstallálom is. -
dave85 #2028 köszönöm!
nem is gondoltam volna, h ilyen egyszerűen meg lehet oldani...
azért vicces, hogy "alapból nincs benne".... -
#2027 A képeket hova menti amiket készítettem?? -
#2026 Valozinu azert van, mert elso inditas utan nem leptem be a controlsba, hanem gondoltam jo lesz nekem az ugy ahogy van. De erdekes modon csak a general controls 'ures' a tobbi be van allitva :) -
#2025 Én is láttam képeken, hogy egységek feje felett volt szám, de nekem sem jött elő. Tudtam, hogy bug, de ezt bennehagyni?! :) -
#2024 Feldarabolni? -
#2023 Szia! Nalam is eloferdult, hogy inditas utan nem tudtam megjelolni ctrl + szammal az egysegeket, ez azert van, mert bugos a controls. Ha nem megy a kijeloles, akkor ESC, options, controls. Itt latod, hogy minden mezobe az van irva, hogy 'Not set' vagy hasonlo. Alul nyomjal 'Defaults'-ot, majd vissza a jatekba, es lam, van egysegkijeloles. Kurva nagy bug, nem tudom hogy maradt a jatekban :( -
#2022 szuiasztok
valaki próbálta már az internetes részét a játéknak??????????????, -
#2021 hát nekem ctrl+szám működik! te mivel játszassz? :D -
Thanatos #2020 de pedig de... -
dave85 #2019 sziasztok!
biztos én vagyok a hülye, de eddig még nem jöttem rá, hogyan lehetne az egyes egységekhez számokat rendelni.A korábban megszokott ctrl+szám nem jött be.
Tudna vki segíteni? -
#2018 nem-nem! ctrl+katt és az egészet átteheted -
#2017 Sehogy. Zoom a bolygóra ahol van a flottád, és a hajókat egyenként átpakolod őket egy új flotta ablakba. Így. -
lammaer #2016 Biztos alap kerdes, de hogyan lehet a strat képernyőn egy összevont flottát feldarabolni? -
#2015 szuiasztok
valaki próbálta már az internetes részét a játéknak??????????????, -
#2014 Csoda tőrtént! Elindult a játék! :) -
#2013 Arról a gamecopy.... ról nem szedte le mert vírust talált.:(
Most a lucasarts-ról szedtem le és semmit nem talált a NOD :) -
dave85 #2012 Érdekes...Nekem is NOD32 van, az eredeti patchet lucasarts.com-ról szedtem (bár gondolom, nem a vírusos:-) ), a másikat pedig a gamecopyworld-ről.
Nekem semmi baja a Nodnak....